已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section Lesson 2 Laughter Is the Best Medicine.单词拼写1Henry is at the very top of his profession (职业)2When scolded (责备) by his father, John was nervous and awkward.3He was the outstanding political figure (人物) of his time.4We laughed and that helped ease the tension (紧张)5I did not acknowledge that she had done anything wrong.6The boy finished the cake because he couldnt resist it.7The manager said that the statistics should be treated with extra caution.8Driving after drinking is strictly forbidden in our country.选词填空1Dr.Yuan Longping has been devoting himself to developing new hybrid rice,so one day the world will get rid of hunger.2He is a determined man.Difficulties and hardships cant have an effect on him.3The accident resulted in the death of two passengers.4Have you ever been stuck in a jam and felt very anxious?5He nearly ran into a bus when it stopped suddenly in front of him.完成句子1I ran into my teacher in the street yesterday.昨天我在街上偶遇了我的老师。2The shop ordered 20 copies of the book and now it cant get rid of them.该店定购了20本这种书,现在却无法脱手。3The first time I saw her,I felt her beauty was beyond description.当我第一次见到她时,我就觉得她的美无法用语言来描述。4Travelling in space by ordinary citizens will be common.普通市民去太空旅行将会很普遍。5The food safety accidents happen from time to time.食品安全事故不时地发生。.完形填空Stephen,a 14yearold boy,was walking alone on the streets.It was almost 10 pm.This evening,Stephens mom asked him about his low grades in the recent 1.Stephen had a careless attitude and did not2in a nice way.She scolded (责备) him,but Stephen quarrelled with her without 3he was also at fault.The 4 ended so bad that Stephen left their 5 in a storm with his eyes filled with tears (眼泪)He walked for more than two hours,exhausted and hungry.Suddenly,he was 6 by a sweet smell from a small noodle shop.He realised there was not even a coin in his pocket.With a(n)7face,he decided to leave.The shop owner saw him and 8 him to have some food.Stephen explained he had no 9,but the shop owner smiled and said he wouldnt ask him for any.He 10 a hot bowl of delicious noodles for Stephen.Stephen 11 him from his heart and promised him that he would return his 12.Stephen was in tears when he ate the noodles.The shop owner asked Stephen what had happened.Stephen told him about the quarrel with his mother.The shop owner asked Stephen,“Do you 13 you owe (欠) me something?”Stephen said,“Yes.Of course!This is a great 14.I was very hungry as I ate 15 from the noon!”The shop owner smiled,“Good my dear!Now think about your mom.She cooked for you.She played with you.She16 you with all her heart.She was always there for you when you 17 her.Even now,she has fought with you for your own good. Dont you feel you owe a lot to her?”Stephen realised his 18.He thanked the shop owner and rushed to his home.He saw his mother19him on their street with tears in her eyes.He hugged her and begged her 20.语篇解读本文是一篇记叙文。作者主要讲述了一个男孩和母亲争吵后离家出走,后来,他在一位面馆老板的帮助下认识到自己的错误,最后回家与母亲和好的故事。1A.exam BcourseCjudgement Dcompetition解析:根据上文的his low grades可知,Stephen的妈妈询问他近期“考试(exam)”分数低的事。答案:A2A.greet BreplyCshow Dstart解析:根据上文的a careless attitude可知,Stephen并没有好好“回答(reply)”妈妈的询问。答案:B3A.insisting BexplainingCremembering Dunderstanding解析:根据文中的Stephen quarrelled with her及he was also at fault可知,Stephen并没有“认识到(understanding)”自己也有错。答案:D4A.fight BdiscussionCdinner Dmeeting解析:根据文中对Stephen与妈妈争吵的描述可知,这场“争吵(fight)”很激烈。答案:A5A.city BhouseCschool Dcommunity解析:根据第一段中的Stephen,a 14yearold boy,was walking alone on the streets可知,Stephen和妈妈争吵后离“家(house)”出走了。答案:B6A.affected BsurprisedCattracted Damused解析:根据本段中的He walked for more than two hours,exhausted and hungry及by a sweet smell from a small noodle shop可知,Stephen走得累了,饿了,突然被一阵从面馆飘出的香味所“吸引(attracted)”。答案:C7A.sad BuglyCstrange Dserious解析:根据文中的He realised there was not even a coin in his pocket及the shop owner smiled and said he wouldnt ask him for any可知,Stephen很“难过(sad)”,准备离开。面馆老板看见了他,“叫(asked)”他进店吃点东西。Stephen就解释他没有“钱(money)”,但是面馆老板却笑着说他不要钱。答案:A8A.preferred BpaidCordered Dasked解析:参见上一题解析。答案:D9A.right BtimeCidea Dmoney解析:参见第7题解析。答案:D10A.bought BfoundCprepared Dcollected解析:根据对面馆老板邀请Stephen吃面的描述可知,面馆老板为Stephen“准备(prepared)”了一碗热气腾腾的美味面条。Stephen很“感谢(thanked)”他,而且承诺会回报他的“善行(kindness)”。答案:C11A.praised BthankedCaccepted Dcongratulated解析:参见上一题解析。答案:B12A.enthusiasm BfriendshipCpatience Dkindness解析:参见第10题解析。答案:D13A.mean BfeelCbelieve Dworry解析:根据对面馆老板邀请Stephen吃面的描述及文中的promised him that he would return可知,面馆老板问Stephen是否“觉得(feel)”自己对他有所亏欠。答案:B14A.fun BdealChelp Dproblem解析:根据本段中的Yes.Of course可知,Stephen觉得面馆老板“帮(help)”了自己一个大忙。他很饿,因为他从中午开始就“什么都没(nothing)”吃。答案:C15A.nothing BeverythingCsomething Danything解析:参见上一题解析。答案:A16A.took hold of Bkept up withCtook care of Dlooked forward to解析:根据本段中的She cooked for you.She played with you可知,Stephen的妈妈全心全意地“照顾(took care of)”他。而且在Stephen“需要(needed)”她的时候,她永远都在。答案:C17A.caught Bvisited Cneeded Dforgot解析:参见上一题解析。答案:C18A.mistake BdreamCchange Dimportance解析:根据上一段面馆老板对Stephen的劝说可知,Stephen终于认识到了自己的“错误(mistake)”。答案:A19A.running after Bwatching overCseeing off Dsearching for解析:根据下文的on their street with tears in her eyes可知,Stephen看到他的妈妈正眼含泪水,在街上“找(searching for)”他。答案:D20A.support BforgivenessCtrust Dpermission解析:根据上文的begged可知,Stephen拥抱了妈妈,祈求她的“原谅(forgiveness)”。答案:B.语法填空Venice is an attractive city between the sea and the sky.The city 1. (consist) of over 100 islands and there arent any cars or buses.All the islands 2. (link) by canals and bridges,making it 3. (convenience) for people to travel around the city.The bestknown of the canals,the Grand Canal,serves 4. the main street in the part of the city.Venice has a lot of worldfamous tourist 5. (attraction),including Saint Marks Square,the Doges Palace and Saint Marks Basilica, 6. is the citys most famous church.Every year thousands 7. tourists visit this beautiful city.They always find themselves 8. (impress) by the citys cultural treasures.Sadly,the Italian city has been regularly flooded by rising sea water over the years.From November to February,sea level rises up to one and a half meters, 9. (cover)many of Venices famous areas.But people in Venice still love their city.They are unwilling 10. (leave)Instead,they want to stay there to save Venice from the sea.语篇解读本文是一篇说明文。威尼斯是一座海天相连的迷人城市,每年吸引了成千上万的游客来此地。1解析:这里说的是客观事实,用一般现在时;consist of不能用于被动语态。答案:consists2解析:这些岛屿是被连接起来的,故用被动语态;这里说的是一般情况,用一般现在时。答案:are linked3解析:空白处所填词在句中作宾语补足语,需用convenience的形容词形式。答案:convenient4解析:serve as是固定短语,意为“充当;担任”。答案:as5解析:空前有a lot of修饰,故用其复数形式。答案:attractions6解析:关系代词which引导定语从句,修饰先行词Saint Marks Basilica,且在从句中作主语。答案:which7解析:thousands of.意为“成千上万的”。答案:of8解析:过去分词impressed by.作宾语补足语,宾语与宾补动作之间是动宾关系。答案:impressed9解析:covering many of Venices famous areas是现在分词短语作结果状语(分词动作cover与逻辑主语之间是主谓关系)。答案:covering10解析:be unwilling to do sth.意为“不愿做某事”。答案:to leave.短文改错How can a person recover from emotional problems?A popular opinion suggests that he watches humorous films.And an recent study proves this to be wrong.The study also shows that watching at sad films can make getting over a negative mood a easier job.Emotional experie
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年秦皇岛辅警招聘考试真题附答案详解(巩固)
- 2025年苏州辅警招聘考试真题附答案详解(预热题)
- 2025年省属虚拟辅警协警招聘考试真题及完整答案详解
- 2025年红河州辅警协警招聘考试真题附答案详解(夺分金卷)
- 2025年盐城辅警招聘考试真题及答案详解(网校专用)
- 2025年淄博辅警招聘考试真题附答案详解(满分必刷)
- 2025年漯河辅警协警招聘考试真题含答案详解ab卷
- 2025年齐齐哈尔辅警招聘考试真题及答案详解(有一套)
- 2025年驻马店辅警协警招聘考试真题含答案详解(黄金题型)
- 2025年龙岩辅警协警招聘考试备考题库及答案详解(真题汇编)
- 第1章 有理数(压轴必刷30题9种题型专项训练)(原卷版)
- JG-T 191-2006 城市社区体育设施技术要求
- 保险市场调研报告
- 财务管理中的成本与效益
- 学生干部团队合作
- 国网公司2021年电网资产统一身份编码物联网标签制作安装指导手册增量分册
- 儿科学教学方法创新与改进培训课件
- 文言文阅读训练:黄宗羲《续师说》(附答案解析与译文)
- 袋装碎石施工方案
- AI人工智能的发展是利大于弊还是弊大于利?辩论赛正方辩词-一辩、二辩、三辩发言稿
- DB23∕T 2583-2020 固体矿产勘查放射性检查技术要求
评论
0/150
提交评论