2019_2020学年高中英语Unit1Gettingalongwithothers课时跟踪检测(四)(含解析)牛津译林版必修5.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit1Gettingalongwithothers课时跟踪检测(四)(含解析)牛津译林版必修5.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit1Gettingalongwithothers课时跟踪检测(四)(含解析)牛津译林版必修5.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit1Gettingalongwithothers课时跟踪检测(四)(含解析)牛津译林版必修5.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit1Gettingalongwithothers课时跟踪检测(四)(含解析)牛津译林版必修5.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 1 Getting along with others课时跟踪检测(四) Project.根据首字母或汉语提示写出单词的正确形式1He hesitated (犹豫) before he took the last cake.2If you export nothing but raw materials youre at the mercy (怜悯) of world prices.3Without pausing (停顿) for breath he walked straight to the office.4She is new here, so naturally she is eager (热切的) for friendship.5Its not his work that bothers me. Its his attitude.6I think Im likely to get the job if Bob doesnt apply for it.7He continued speaking, regardless of my feelings on the matter.8I asked him his name, but he didnt respond.完成句子1但是多数学生对失败采取积极的态度。But most students take_an_active_attitude_towards/to failure.2少壮不努力,老大徒伤悲。Work hard when_(you_are)_young,_or youll regret.3他神情沮丧是因为钱被偷了。The reason why he looks so depressed is that he had_his_money_stolen.4如果你有什么困惑,尽管向老师求助,不要犹豫。If you have any puzzle, please dont hesitate_to_turn_to_your_teacher.5多亏你的帮助,我才能通过考试。Thanks_to_your_help,_I was able to pass the exam.完形填空There was once a time when my kids got into arguing with one another. One would say something _1_, and the other would fight back. Then “He _2_ it!” and “Im only doing what he does!” kicked in. They were in a _3_ cycle (循环) and the longer it went on, the more it got out of _4_.One day I was in the supermarket because the regular food store was out of _5_ I needed. I noticed a tubeshaped container of small, fancy chocolates as I waited to _6_. Things like that were not in my _7_, but I bought them anyway.At home I gathered the kids together and _8_ them the chocolates. “Oh! Why did you _9_ those, Mama?” my elder son asked. “Theyre argument stoppers,” I told them. The kids looked _10_. “Do you want to try one?” They _11_, and I gave them each a piece of chocolate. “Heres the _12_,” I said. “Whoever stops an argument gets one, _13_ its mother that stops it.”Over the next few days, I used a different way to stop an argument. Whenever a spat (口角) broke out I _14_ called out, “Whos going to stop this argument?” Everyone just went _15_. It didnt take long, really, to _16_ a normal talk.By the _17_ we ran out of chocolates, I went to buy more. In this way we had a _18_ relationship (关系) in our family. The chocolates are a reminder that there is something far _19_ than a painful argument. Later, my kids slowly learned to _20_ others gently and friendly.语篇解读:本文是记叙文。家里的孩子不时吵嘴,作者后来找到了使得孩子和睦相处的办法,也让他们养成了友好待人的好习惯。1A.strangeBrudeCamusing Dwrong解析:选B由“and the other would fight back”可知,说的话不那么友好。2A.deserved BinstructedCmeant Dstarted解析:选D由“Im only doing what he does”可知,这是孩子们的申辩,互相指责是对方先开始的。3A.bad BlastingCregular Dnatural解析:选A由上句可知,互相指责,这是个恶性循环。延续时间越久就越会失去控制。4A.work BbreathCcontrol Dcuriosity解析:选C参见上题解析。5A.anything BnothingCeverything Dsomething解析:选D由“I was in the supermarket”可知,常规的食品商店没有作者要买的一些东西。6A.leave BpayCcontribute Dpark解析:选B买完东西接下来是等着结账。7A.eyes BmindCbudget Dshoes解析:选C由“I was in the supermarket”和“but I bought them anyway”可知,巧克力不在作者的预算中。8A.showed BofferedCawarded Dthrew解析:选A由下文可知,作者只是把她买的巧克力拿给孩子们看。9A.like BneedCdo Dbuy解析:选D由前后文可知,大儿子问妈妈为什么买巧克力。10A.upset BcontentCsurprised Dbored解析:选C由“Theyre argument stoppers”和之后作者的解释可知,孩子们对妈妈说的话不理解,感到惊讶。11A.whispered BagreedCadmitted Dfrowned解析:选B由“and I gave them each a piece of chocolate”可知,孩子们表示愿意品尝。12A.rule BcureCnews Dresult解析:选A“Whoever stops an argument gets one, _ its mother that stops it”即是作者提出的规则。13A.as though Bonly ifCif only Deven though解析:选D由“Whoever stops an argument gets one”中Whoever的提示可知,即使是妈妈也不例外。14A.simply BhopefullyCslowly Dsuddenly解析:选A由“I used a different way to stop an argument“,结合第一段的情况可知,作者只是简单地说:“谁打算停战?”15A.wild BcautiousCsilent Dmad解析:选C由“stop this argument”可知,每个人就都安静了。16A.make room for Bget back toCget ready for Dlook forward to解析:选B从争吵回到了正常的交谈。17A.way BchanceCend Dtime解析:选D由“I went to buy more”可知,巧克力吃完时,作者就再去买一些。18A.true BseriousCgood Dspecial解析:选C由上文可知,孩子们可以好好说话,家人之间的关系变好了。19A.more positive BsweeterCmore scientific Dstronger解析:选B由巧克力和a painful argument的比较可知,巧克力提醒孩子们有的东西比痛苦的争吵甜蜜多了。20A.treat BmeetCchallenge Ddefeat解析:选A根据前后文可知,后来孩子们逐渐地学会了温和而友善地待人。.阅读理解My friend once said to me, “I dont have time to read. Thats why I buy audio books (有声读物). I can turn them on in the car as Im driving to and from work, and find that enjoyment in books without physically reading.” It is true. Working forty or more hours a week, who truly has that time to sit on a comfortable sofa to read a good book?When I was free, I researched the Internet and found some pretty wonderful audio works of literature online books Id heard of, but never had the chance to read.A while ago there was this movie I missed at the cinema, and to my surprise I found the audio book for it online and therefore bought it. After it arrived, I listened to it every trip, to and from work daily. It was like being in the movie theatre, listening to that book being read out loud to me. I enjoyed the experience so much that within a week I was back at my favorite store online ordering more audio books. My other choice of audio literature is those books that will help me focus on more positive sides of life.Sometimes I feel like a robot. Day in and day out I get up, get the kids clothes prepared for school, pack the lunches for everyone, eat breakfast, ensure the kids are ready for school and drop the kids to school. I then travel fortyfive minutes to work for eight hours. Does this sound familiar to you? Audio books have helped me relax and enjoy a great novel without saving time to physically sit somewhere and enjoy a book.Im so grateful to my friend for sharing her audio literature adventures with me.语篇解读:本文是记叙文。作者听了朋友的建议后开始购买有声读物,从而在忙碌的生活中通过听有声读物找到了快乐。1What does the underlined word “It” in Paragraph 1 refer to?AThe balance between work and life.BThe friends interest in audio books.CThe enjoyment in books during trips.DHaving no time for physical reading.解析:选D代词指代题。由画线词前后的“I dont have time to read”和“who truly has that time to sit on a comfortable sofa to read a good book”可知,It指的是因为忙碌而没有时间读书。2What makes the author feel like a robot?AHer frequent journeys.BHer busy daily chores.CHer heavy office work.DHer busy social activities.解析:选B细节理解题。由第四段“Day in and day out I get up .I then travel fortyfive minutes to work for eight hours”可知,是作者忙碌的日常事务使她觉得自己像个机器人。3What would be the best title for the text?AHow I fall in love with readingBHow to find audio books onlineCHow audio books beat paper booksDHow I find pleasure in listening to books解析:选D标题归纳题。作者听了朋友的建议后开始购买有声读物,从而在忙碌的生活中寻找到了快乐。.阅读七选五How to make conversation with a group of strangersOne of the most common fears is speaking to strangers. While most people dont naturally enjoy talking to strangers, it is an art that you can learn. When you learn how to make conversation with a group of strangers, you never have to stand by yourself at a party again._1_ Say hi and tell the group your name. Dont focus on how boring you think you sound. Remember that others in the group are probably just as selfconscious as you are. Doing so to a group of strangers may result in making others feel comfortable enough to open up. They may secretly be glad that you made the first move.Practice talking to as many strangers as possible throughout the day. _2_ Soon it will be second nature for you to walk up to a group of strangers and introduce yourself.Make a comment about something interesting in the environment. This may be something as simple as the decorations for the party or the band providing the entertainment. _3_Ask for an opinion. People enjoy giving their opinion on any subject. _4_ Asking for an opinion works immediately to break the ice and encourages the entire group to talk with you.Learn to listen. Making conversation is about more than trying to find the right words to say. _5_ And then find out the next thi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论