(新课标)2019-2020学年高中英语 Unit 4 Body language课后作业10 新人教版必修4_第1页
(新课标)2019-2020学年高中英语 Unit 4 Body language课后作业10 新人教版必修4_第2页
(新课标)2019-2020学年高中英语 Unit 4 Body language课后作业10 新人教版必修4_第3页
免费预览已结束,剩余5页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课后作业(十).单句语法填空1its nearly nine oclock and the teacher is likely_(walk) into the classroom at any moment.2bill opened the door for harold and_(greet) him with cries of “welcome”3at the meeting they discussed three different_(approach) to the study of maths.4mr. mohammed was elected_(represent) the company to the international conference.5_general,german cars are very reliable and breakdowns are rare.6_curiosity,he followed the man in the dark.7she was the first woman_(win) the gold medal in the olympic games.8hundreds of people gave their lives in defence_freedom.9at the meeting,she expressed her satisfaction,_(represent) her university.10she majors_history.however,the_(major) of her friends major in science.答案1.to walk2.greeted3.approaches4.to represent5.in6.with7.to win8.of9representing10.in;majority.短语填空1younger children_how things work,and many of them want to take apart everything within their reach.2her speech_cheering.3the president_to the press last saturday.4people usually_china_the great wall.5he_get what he wants.6peter doesnt work hard sometimes even though hes a nice person_.7his grandfather gave his life_his country.8my younger brother_french at university.9to our shock,he is_a murder case.10it wasnt a good thing;_it was a huge mistake.答案1.are curious about2.was greeted with3made a statement4.associate;with5.is likely to6in general7.in defence of8.majors in9in association with10.on the contrary.单句改错1facing up to your problems rather than running away from them is the best approach to work things out._2an apple fell from the tree and hit him on his head._3dont speak until speaking to._4all the policemen have been trained to defence themselves from the sudden attacks._5i majored at english at tsing hua university._6my attitude towards this matter is contrary with yours._7general speaking,life is not easy._8be quiet.listen close to me._9please share your ideas about your partner._10when darlene coulon from france came dashed through the door,she recognized tony garcias smiling face._答案1.workworking2.histhe3speakingspoken4.defencedefend5第一个atin6.withto7generalgenerally8.closeclosely9aboutwith10.dasheddashing.阅读理解a“when studying foreign languages, dont forget about body language,” anne merritt said.something as simple as a gesture can show friendliness in one culture,embarrassment in another,impatience in the third. even silence means different things in different places. if you want to avoid making some mistakes when traveling abroad, you should pay attention to the following.touchbritain, along with many countries in northern europe and the far east, has a “noncontact (非接触性)” culture. in those countries, there is very little physical contact in peoples daily talks. even touching someones arm by accident is the reason for an apology. however, in the highcontact cultures of the middle east, latin america, and southern europe, physical touch is a big part of daily life.whats more, there are different standards for the touch. in much of the arab world, men hold hands and kiss each other in greeting, but would never do the same with a woman. in thailand and laos, it is a taboo (禁忌) to touch anyones head, even childrens. in south korea, elders can touch younger people with force when trying to get through a crowd, but younger people cant do the same.eye contactin most western countries, frequent eye contact is a sign of confidence and attentiveness(专注). we may think that a conversation partner who looks away is either not listening to us or lying. of course, this is not the standard around the world.in many asian, african, and latin american countries, the unbroken(不间断的) eye contact would be considered impolite and rude. these cultures consider avoiding eye contact a sign of respect for bosses and elders. in these parts of the world, children wont look at an adult who is speaking to them, and nor will employees look at their bosses.语篇解读:本文是一篇说明文,文章介绍了在不同国家的日常交流过程中应该注意的一些肢体语言。1in britain, when people are talking, they usually _.aavoid eye contactbtouch the others armscavoid physical contactdapologize for their mistakes解析推理判断题。根据touch部分的“britain,along with many countries in northern europe and the far east,has a noncontact(非接触性) culture.in those countries,there is very little physical contact in peoples daily talks.”可知,在英国,人们交谈时通常避免身体接触。故选c。答案c2in southern europe, physical touch is _.aunnecessarybimpolitecdangerous dcommon解析细节理解题。根据touch部分的“however,in the highcontact cultures of the middle east.southern europe,physical touch is a big part of daily life.”可知,在欧洲南部,身体接触是日常生活中的一个重要部分。故选d。答案d3what should we avoid doing in thailand?atouching a kids head.btouching someones arm.cshaking hands with children.dtouching old people with force.解析细节理解题。根据touch部分的“in thailand and laos,it is a taboo(禁忌) to touch anyones head,even childrens.”可知,在泰国,我们要避免触摸任何人的头,即使是孩子的也不行。故选a。答案a4what does this text mainly tell us?ahow to have a good time abroad.bthe importance of body language.chow to communicate with foreigners. dan introduction to some body language.解析主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了在不同国家的日常交流过程中应该注意的一些肢体语言。故选d。答案dbin england recently three foreign gentlemen came to a bus stop and waited. about five minutes later, the bus they wanted came along. they were just going to get on when suddenly there was a loud noise behind them. people rushed onto the bus and tried to push them out of the way. someone shouted at them. the bus conductor came rushing down the stairs to see what all the trouble was about. the three foreigners seemed all at_sea and looked embarrassed. no one had told them about the british custom of lining up for a bus that the first person who arrives at the bus stop is the first person to get on the bus.learning the language of a country isnt enough. if you want to have a pleasant visit, find out as much as possible about the manners and customs of your host country. you will probably be surprised just how different they can be from your own. a visitor to india would do well to remember that people there consider it impolite to use the left hand for passing food at table. the left hand is supposed to be used for washing yourself. also in india,you might see a man shaking his head at another to show that he doesnt agree. but in many parts of india a shake of the head means agreement. nodding your head when you are given a drink in bulgaria will most probably leave you thirsty.语篇解读:文章以一个小故事作为开头,向我们介绍了英国人的乘车习惯,并进一步向我们介绍了不同国家肢体语言的内涵。5the british people tried to push the three gentlemen out of the way, because the gentlemen _.awere foreigners bdidnt have ticketscmade a loud noise ddidnt line up for the bus解析细节理解题。由第一段的“no one had told them about the british custom of lining up for a bus that.on the bus.”可知,英国人因为这三位外国人没有排队而将他们推到一边。答案d6according to the article, if you want to have a pleasant journey in a foreign country, you should _.alearn the language of the countrybunderstand the manners and customs of the countrychave enough time and moneydmake friends with the people there解析细节理解题。由第二段第二句话“if you want to have a pleasant.your host country.”可知,当我们到国外旅行时,应该对目标国的风俗有所了解。答案b7what does the underlined phrase “at sea” probably mean?atired.bdisappointed.cpleased. dconfused.解析词义猜测题。根据画线短语后的一句话可知,这三位外国人对英国的风俗并不知情,由此可知,当他们面对英国人当时的反应时会感到迷惑。答案d8in india it is considered impolite to _.ause the right hand for passing food at tablebpass food with the left handceat food with your handsdhelp yourself at table解析细节理解题。由第二段的“a visitor to india would do well.left hand for passing food at table.”可知,在印度用左手递食物被认为是不礼貌的。答案b.七选五阅读填空body language is quiet and the most powerful language of all.it is said that body language can express about 50% of what we really mean while words themselves only express 7%. so, while your mouth is closed, just listen to what your body is saying.arms. _1_ if you keep your arms to the sides of your body or behind your back, this suggests you are not afraid of taking on whatever comes your way. _2_ if someone upsets you, just cross your arms to show youre unhappy.head. when you want to appear confident, hold your head up. if you are monitor in class, you can act like this when you want your words to be taken seriously. _3_legs. your legs tend to move around a lot more than normal when you are nervous or telling lies. if you are in interviews, try to keep them still.posture(坐立的姿势). a good posture makes you feel better about yourself. _4_this makes breathing more difficult, which in turn can make you feel nervous or uncomfortable.mouth. when you are thinking, you often purse your lips(噘嘴). you might also use this movement to hold back all the unfavourable comments you dont wish to show. _5_aif you are feeling down, you normally dont

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论