已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2020年(春秋版)人教PEP版六年级下册名校小升初冲刺训练英语试卷(6)D卷姓名:_ 班级:_ 成绩:_ 小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、选择题1 . This is _ friend, Mingming. ( )AAnneBAnnesCAnne is2 . - _ are you so sad? ( )- Because I cant find my watch.AWhyBHowCWhen3 . I am not _.AkidBkiddingCkidding选出每组单词中不同类的一项。4 . AsmallBsizeCshort5 . AbothBmetreCkilogram6 . AclearerBbrighterCthan7 . AcookedBcountrysideCcleaned8 . AloudBhadCread9 . Fathers Day is on _ Sunday in June. ( )Athe thirdBthreeCthird10 . This is _ dress. Its nice. ( )AAlicesBAliceCTom11 . We _ be there _ 5 oclock. ( )Awill; onBwill; atC/; in12 . ( )AI can draw.BI can swim.CYes, I can.13 . Ia man behind me just now. ( )AseeBsawCam seeingDis going to see14 . I want _you more about Chinese festivals. ( )AtellBtellingCto tell二、阅读选择15 . 阅读短文,选择正确答案。I am Tom.I live in a big city.My father is an engineer in a company.Usually he goes to work by car.He likes driving,but he doesnt like driving to work.He goes home very late every day.When he gets home,he is very tired.So he cant play with me.Today,he is very happy.Because there is going to be a train near my home.My father can go to work by train.It is fast.He can read books on the train.He can listen to music.When he gets home,he can play with me.We will feel very happy.( )(1)Toms father goes to work_.Aby bike Bby bus Cby car( )(2)Does he like driving?AYes,he does. BNo,he doesnt. CYes,he is.( )(3)He _ like driving to work.Anot Bdoesnt Cdont( )(4)He goes home very _ every day.Aearly Blate Cfast( )(5)There is going to be a train near his home.He can _on the train.Awatch TV and listen to musicBread books and listen to musicCread books and watch TV三、任务型阅读16 . 根据短文内容, 将物品下的序号填入相应的圈内。Look at the picture(图画) . I have a pen. Its in the boat. I have a ball. Its under the desk. And I have a car. Its in the bag. My cap is on the chair. Wheres my kite(风筝) ? Oh, its on the desk. ABCDE阅读理解。(判断正误,正确的写T,错误的写F)Hello. Im Mary. This is my village. It is very beautiful. My village is in the mountains. You can see there is a big forest. There is a lake in the forset. The water is clean. There are many flowers. You can see a lot of houses around here. My village is very beautiful. There are green grasses, many trees and butterflies. Welcome to my village.17 . The village is in the mountains. (_)18 . There is a river in the forest. (_)19 . The water is not dirty. (_)20 . There are green grasses, many plants and butterflies. (_)21 . You can not see a lot of house
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 译林版初中英语名词辨析句型教案
- 【语文】四年级下学期期末质量模拟试题测试题
- 六年级下册期末数学重点小学试卷(比较难)及答案解析
- 家庭治疗师面试高分技巧
- 2025年港澳联考日语试卷及答案
- 甘肃安全员安全生产操作题
- 山东成人自考真题及答案
- 2023工作证明模板
- 傅献彩物理化学电子教桉课件-第五版02章-热力学第一定律
- 帆软面试题及答案
- 企业应急预案范本
- 2025海南陵水黎族自治县招聘社区专职人员58人(第一号)考试参考试题及答案解析
- 电动前移式叉车操作员考试题有答案
- 2025淘宝服饰9-10月刊趋势洞察
- 无损检测公司管理制度
- 吉林市中储粮2025秋招面试半结构化模拟题30问及答案
- 11.《牛郎织女》(二) 课件 2025-2026学年 统编版语文五年级上册
- 广元市2025四川广元市第十六批引进急需紧缺人才24人笔试历年参考题库附带答案详解
- 广东省新能源汽车出口竞争力问题提升策略研究
- 2024版中国高血压防治指南(完整版)
- 新公司法知识竞赛题库与参考答案
评论
0/150
提交评论