



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
英语五年级下册Unit 6 In the kitchen 专项训练:课外拓展阅读姓名:_ 班级:_ 成绩:_同学们,经过一段时间的学习,你一定长进不少,让我们好好检验一下自己吧!一、阅读选择阅读理解。George was a quiet, serious young man. He had been studying very hard for one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went to give him his congratulations and then had an earnest talk with him. “Youve never been to a dance, George.” he said. “Its boring always studying and never enjoying oneself. Come out with me this evening.”“Maybe youre right, Jim,” replied George after a moment of hesitation.So they went to a dance and had a very good time. But George drank more than he was used to, and by midnight Jim became worried about him, so he said, “now well walk home in the cool air.”On their way home, they came to a bridge. George looked down at the river below very carefully, the stars were reflected on its surface.“What are those lights down there?” George asked.“Theyre the stars, George,” Jim answered.“The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so high up here? They are now at my foot!”1 . According to the passage, when did Jim go to see George? ( )A. After George passed all his exams.B. Before George took the exams.C. After they had an earnest talk.2 . Which may be true according to George? ( )A. Its good always studying without enjoying oneself.B. Its good always enjoying oneself without studying.C. Its good to study hard and enjoy oneself in a while.3 . What did George ask Jim to do that evening? ( )A. To have a good rest at home.B. To work hard as ever.C. To go out with him.4 . What did they talk about on the way home? ( )A. Bridge. B. Water. C. Stars.5 . Why did George say the stars were at his foot? ( )A. Because he and his friend were high in the sky.B. Because he was looking down at the reflections of the stars on the surface of the water.C. Because he was very happy to have passed the exams.阅读理解Hello! Im Mike. I get up at 6:30. At 7:30 I go to school with my friends. At 8:10 in the morning, I have Chinese class. At 4:00 in the afternoon, I play ping-pong with my friends. I go home at 6:00. After dinner, I watch TV with my parents at 8:00. I go to bed at 9:00.6 . Mike gets up at( )A7:30B6:30C8:107 . Mike goes to school at( )A7:30B6:30C8:108 . Mike plays ping-pong with. ( )Ahis fatherBhis friendsChis brother9 . Mike goes home.at( )A4:00B6:00C8:0010 . Its 8:00 in the evening. Mike with his parents. ( )Agoes to bedBwatches TVCplays ping-pong二、任务型阅读阅读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。Hello, Im Wang Bing. This is my happy family. This is my father, Wang Lin. This is my mother, Li Wei. This is my sister, Wang Li and this is my brother, Wang Jun. This is my cat, Mimi.11 . Im Wang Bing. (_)12 . My father is Wang Lin. (_)13 . My mother is Li Li. (_)14 . Wang Li is my friend. (_)15 . My cat is Mimi. (_)阅读短文,判断正(T)误(F)。Dear Ann,I hope youre well. Im on holiday in London with my friend, Lucy. I arrived by plane last Monday. On Tuesday we saw Big Ben and Buckingham Palace. The next day we visited the British Museum and had dinner at a Chinese restaurant. On Thursday we went to Tower Bridge on the River Thames and looked at the city. Today is Friday. We did some shopping. I took lots of photos and Im sending them with email to you! Tomorrow were going to fly home. It was a short holiday, but it was great!Yours,Amy16 . Amy and Lucy arrived in London last Sunday. (_)17 . On Wednesday Amy and Lucy saw Big Ben and Buckingham Palace. (_)18 . On Thursday Amy and Lucy saw the River Thames and visited Tower Bridge. (_)19 . Amy did some shopping on Friday. (_)20 . It was a long holiday, and it was great. (_)阅读短文,完成下列各题。My grandpa has a farm. Its not very big. But its very nice. There are twenty horses, fifteen ducks, thirteen pigs, sixteen hens and eleven sheep. The pigs are fat. The horses are so cool! I like riding a horse on the farm.21 . 在横线上
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年福建福路通城乡发展集团有限公司招聘模拟试卷参考答案详解
- 2025年渤海钻探工程有限公司春季招聘(20人)考前自测高频考点模拟试题附答案详解(典型题)
- 2025年福建省泉州市华侨大学分析测试中心招聘考前自测高频考点模拟试题及1套参考答案详解
- 2025广西农业科学院植物保护研究所果树病害致灾机理与防控团队公开招聘1人考前自测高频考点模拟试题及1套完整答案详解
- 2025安徽淮南市淮河能源控股集团校园招聘300人模拟试卷参考答案详解
- 2025黑龙江五大连池风景区宣传和统一战线工作部招聘1名公益性岗位1人模拟试卷附答案详解(黄金题型)
- 2025广西河池市计量测试研究所招聘2人模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025江苏南京白下人力资源开发服务有限公司招聘劳务派遣人员2人(二十五)考前自测高频考点模拟试题附答案详解(黄金题型)
- 2025江苏南京工程大学科研助理招聘1人(邱玉琢教授科研团队)考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025贵州医科大学附属口腔医院引进高层次人才模拟试卷及答案详解(各地真题)
- 八年级语文写作技巧与课堂教案
- 鼻出血的课件护理
- 2025年干细胞治疗行业研究报告及未来行业发展趋势预测
- (2025年标准)清理乱账服务协议书
- 2025年五粮液笔试考试题及答案
- 2025年4月自考00155中级财务会计试题及答案含评分标准
- 道路工程培训课件
- DGTJ08-2004B-2020 建筑太阳能光伏发电应用技术标准
- 国庆假期大学生安全教育
- 呼吸内科出科汇报
- JJF 2267-2025场磨式大气电场仪校准规范
评论
0/150
提交评论