




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
新人教版六年级下册Unit 2 Good habits 专项训练:课外拓展阅读姓名:_ 班级:_ 成绩:_ 小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、阅读选择阅读理解,完成问题。Hi, Im Kitty. Im from the UK. But now Im studying in China. Im a primary student. Tomorrow is May Day. Im going to buy many gifts in the supermarket this afternoon. Tomorrow, Im going to take a trip to Sanya with my parents. Im going to swim there. I like swimming. Were going there by plane. We are going to have a nice trip.1 . Kitty is from_.( )Athe UKBCanadaCChina2 . Tomorrow is _. ( )AMay DayBFathers DayCMothers Day3 . Kitty is going to _ in the supermarket. ( )Atake a tripBgo shoppingCcollect stamps4 . Kitty is going to _in Sanya. ( )Ago shoppingBbuy giftsCswim5 . They are going to Sanya by_.( )AplaneBtrainCsubway阅读短文,选择正确的答案。John gets up early from Monday to Saturday, because he must go to school before 7:30 on weekdays (工作日) and go to the Drawing Club at 8:00 on Saturday mornings. He usually goes to the bookshop on Saturday afternoons, and after supper he watches TV until (直到) midnight. He doesnt get up early on Sundays. Johns parents both work on Sundays. He often gets up at 10 oclock in the morning. And after he gets up, he always watches TV. Then he usually has a hamburger and some juice for lunch. After that, he starts to play computer games until his parents come back. He does his homework after supper. He usually has much weekend homework. It takes him about three hours to do it. He usually goes to bed at about 11:00 on Sunday evenings. He often complains he has too much homework to do.6 . John gets up late _. ( )Aon SaturdaysBon SundaysCon Mondays7 . John _on Saturday evenings. ( )Areads booksBdoes his homeworkCwatches TV8 . John goes to bed _on Sunday evenings. ( )AearlyBlateCon time9 . The word “complains” (line 10) means _. ( )A接受B习惯C抱怨10 . John has _. ( )Asome bad habitsBno bad habitCa good habit二、任务型阅读11 . 阅读短文,判断正(T)误(F).We have a big library in our school. We all like to read books in the library. Its Friday. We have only two classes in the afternoon. When the classes are over, a lot of students go to the library. Look! The boys of Grade Two are reading books. Many teachers are reading books, too. I want to borrow two books about English. Because I like English very much.My biggest hobby is reading. Do you like reading?【小题1】There are a small library in our school. (_)【小题2】We all like to read books in the library. (_)【小题3】A lot of students go to the library on Sunday. (_)【小题4】I want to borrow two books ,because I like English very much . (_)【小题5】The boys of Grade Two are reading books in the library on Friday. (_)阅读理解,判断正(T)误(F)。Hello! My name is zip. Im a boy. Im ten years old. Im short and fat. I like eggs and meat. My father is 1.82 meters tall. He is thirty-five years old. He likes to play football. My mother is thin. She is thirty-four years old. She likes skirts. She likes to dance. We are a happy family.12 . Zip is a girl.(_)13 . Zip is tall(_)14 . Zips father is 1.82 meters tall(_)15 . Zips father is 35 years old(_)16 . Zips mother likes to sing.(_)看表格
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- GB/T 2608-2025硅砖
- 2025年慈善总会会计考试题库
- 2025年婚姻家庭咨询师初级笔试题库
- 2025年工业安全工程师面试题
- 2025年安全生产安全生产考试题库
- 2025年宁夏安全员考试重点题库及答案
- 2025年树葬行业应用与生态礼仪师考试预测题
- 2025年托育保健医生考试重点题解析
- 2025年山西C类安全员考试答案解析
- 2025年食堂安全管理员笔试冲刺题
- 进度质量考核管理办法
- 2025年宜宾市中考语文试题卷(含答案详解)
- 悬灸护理课件
- 肛肠科临床诊疗指南
- 自动化分选装置-洞察及研究
- 2025年中国白胡椒行业市场运营现状及投资方向研究报告
- 通海翡翠华庭建设项目 水土保持方案报告表
- 2025至2030年中国特种石墨行业市场发展态势及投资机会研判报告
- 小学科学新大象版一年级上册全册教案(2024秋)
- 乡村治理与乡村振兴规划
- T/CCMA 0206-2024混凝土机械液压平衡阀
评论
0/150
提交评论