




免费预览已结束,剩余3页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时素养评价十二 unit 4 amazing art developing ideas. 单句语法填空1. although the graduates are lacking(lack) in work experience, they have great passion for their work. 2. we have much to prepare since the meeting will be sponsored(sponsor) by our company. 3. beijing is regarded (regard) as the center of politics and economy of our country. 4. in ancient time, china was known for its beautiful silk. 5. he was fond of playing(play) chess and has won many prizes in the competitions. 6. the higher(high) you stand, the more you will see. 7. the little girl takes part in various activities frequently(frequent) to broaden her horizon. 8. last night, i met one of my best friends on the street by accident. 9. it is suggested that all the children (should) receive (receive) higher education. 10. what a big surprise it is to know that the film will be shown next month. . 完成句子1. it is quite dangerous to stay in the shade of trees when it is raining. 下雨天在树下躲雨是非常危险的。2. their experiment cant continue for the lack of money. 他们的实验由于缺少资金而无法继续进行。3. he is regarded as one of the great painters in this century. 他被认为是本世纪伟大的画家之一。4. the news that the football team has won the first prize is known to everyone in the school. 学校里人人都知道了足球队获得第一名的消息。5. he is an outgoing boy who is fond of making friends with others. 他是一个喜欢和他人交朋友的外向男孩。6. what a pity it is to know that you cant participate in the contest as usual. 知道你无法照常参加竞赛是多么可惜啊! 7. the more learned a man is, the more modest he usually is. 一个人越有学问, 就往往越谦虚。8. it is believed that we shall make full use of the solar energy some day. 人们相信, 总有一天我们将能充分利用太阳能。. 阅读理解a(2019合肥高一检测)kids are cool to wear blue jeans and t-shirts today. it is fashionable like that. fashion refers to the styles of dress that are currently popular. fashion goes beyond just clothes, though. its important for some people to wear only the latest fashions and styles. for others, though, keeping up with trends isnt that important. the one thing that stays the same with fashion is this: it always changes! during the 1960s and 1970s, hippies made bell-bottomed blue jeans (喇叭裤) popular. also, in the 1980s, michael jackson made parachute pants (降落伞裤)all the fashion. now try to find these items in todays clothing stores! do you know why fashions change? the answer is probably as simple as the fact that people change. over time, the new replaces the old. people are influenced greatly by popular culture, including athletes, musicians, movie stars, as well as popular films, television shows, books and music. we are also influenced by the fashion industrys advertising. the stars of popular culture are always searching for a new angle to maintain (保持) their popularity. often these new angles come in the form of new clothing or hairstyles. when people see these new styles, they often want to imitate (模仿) their favorite stars. to do so, they seek out the latest fashions to make themselves look like the people they want to imitate. in this way, fashions evolve and change over time. clothes have been used to separate people into groups for many years. even today, brand-name clothing that is more expensive than other types of clothing can be used by some people to make themselves different from others. unfortunately, this can often have the effect of distancing certain groups from others. dont forget that its always ok to develop your own sense of style that is unique and separate from what the fashion world determines! stay true to yourself and let your personalitynot your clothesspeak for who you are! 【文章大意】这是一篇议论文。文章作者主要说明了时尚为什么随着时间而改变。1. what does the example of bell-bottomed blue jeans and parachute pants in paragraph 2 suggest? a. fashion always changes. b. stars are always influential. c. people have different dressing styles. d. hippies and michael jackson are good designers. 【解析】选a。推理判断题。根据文章第一段the one thing that stays the same with fashion is this: it always changes! 可知第二段中喇叭裤和降落伞裤的例子说明了时尚总是在变化, 故选a。2. what causes the changes of fashions? a. advertisements change rapidly. b. popular culture influences people. c. movie stars are changing over time. d. new films and shows replace the old. 【解析】选b。细节理解题。根据文章第三段可知大众文化影响人们从而引起了时尚的变化, 故选b。3. we can learn from the text that _. a. fashion is all about clothesb. the author has gone out of fashionc. clothes may separate and distance peopled. people like to imitate others dressing style【解析】选c。推理判断题。由倒数第二段可知多年来, 衣服一直被用来把人们分成不同的群体。即使在今天, 比其他类型的衣服更贵的名牌衣服可以被一些人用来使自己与众不同。由此得出, 衣服可以把人分成不同的群体, 也可以让不同群体之间的人疏离, 故选c。bkaren bystedt was born in israel, but lived in london and california as a child. in 1982, as a photography (摄影) student at new york university, she was photographing male models for a book when she came across an ad featuring andy warhol, a very famous artist. she thought it would be really great to put him in her book. so she called andy warhol at his studio in union square and asked if she could photograph him. two weeks later, bystedt took a rented hasselblad camera and lights to warhols famed “factory” on 14th street. she ended up taking 36 pictures, and published two in her book, not just another pretty face, published in 1983. warhol came to its launch (发行) partyand that was the last time she saw him. a few years later, she packed the portraits in a box and moved to los angeles. but after shed gotten settled, she couldnt find them. she couldnt remember whether she had given the photos away or just left them in some forgotten storage unit. either way, she thought they were lost forever. in 2011, bystedt became determined to find the missing films(底片). she spent two weeks going through two old garages, where she had put a bunch of belongings decades before. in a cardboard box, she found ten of the original films, covered in dust. she and a friend spent four months digitizing and cleaning the images up, pixel(像素) by pixel. bystedt was not content to merely publish the unseen photos. she invited contemporary artists to paint over and around her warhol pictures, breathing new life into her old work. so she began reaching out to artists, seeing if they would be interested in putting their own stamp on the pictures. the responses were overwhelming. bystedts new exhibit, “the lost warhols”, opened on may 1, 2018 at 178 sixth avenue in soho, new york, included 66 different interpretations of her portraits from 34 artists. 【文章大意】本文为记叙文。文章介绍了摄影师karen bystedt在1982年, 拍摄了著名艺术家安迪沃霍尔的很多照片, 而这些照片在失踪了很长一段时间后, 最终又被发现。karen bystedt邀请当代艺术家在沃霍尔的照片周围作画, 为她的老作品注入新的生命, 结果取得了巨大的成功。4. after photographing andy warhol, bystedt _. a. never met the artist againb. published a book the following yearc. published all of his pictures in her bookd. decided to photograph some male models for a book【解析】选b。细节理解题。根据第一段和第三段的内容可知, karen bystedt在1982年, 拍摄了安迪沃霍尔的很多照片, 她挑选了其中的两张发表在了1983年出版的书里。故b选项正确。5. according to the passage, the photos of andy warhol _. a. were found missing soon after they were takenb. were taken when the artist was 19 years oldc. were found missing after bystedt moved to los angelesd. were taken by bystedt without the artists permission【解析】选c。细节理解题。根据第四段中的“a few years later, she packed the portraits in a box and moved to los angeles. but after shed gotten settled, she couldnt find them. ”(几年后, 她把肖像装进一个盒子里, 搬到了洛杉矶。但她安顿下来后, 就找不到它们了。)可知, 安迪沃霍尔的照片是在karen bystedt搬到洛杉矶后被发现找不到的。6. what did bystedt do after the missing films were found? a. she published the unseen photos very quickly. b. she held a party for some artists to view the photos. c. she spent months repairing the films. d. she displayed the pictures to make a profit. 【解析】选c。细节理解题。根据第五段中的“she and a friend spent four months digitizing and cleaning the images up, pixel by pixel. ”(她和一个朋友花了四个月的时间逐个像素地数字化和清理图像)可知, karen bystedt花了几个月的时间修理胶卷。7. what would be a suitable title for the passage? a. photos of andy warhol lost foreverb. a special exhibit of andy warhols worksc. friendship between an artist and a photographerd. unseen portraits of andy warhol lost and found【解析】选d。主旨大意题。通读全文可知, 本文主要介绍了著名艺术家安迪沃霍尔没有被发布过的照片失而复得的过程。d选项“安迪沃霍尔的未见肖像失而复得”可以做最佳标题。故d选项正确。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余选项。(2019华中师大高一检测)why people collect artmany people through history have gone to great lengths to collect art. but what motivates these collectors? one popular explanation for collecting is that they can have financial gain. some resell works, earning enormous profit. 1 immorally, some “collectors” buy art as a form of money laundering(洗钱), since it is far easier to move art than cash between countries without examination. 2 for them, art is important for other reasons. the best way to understand the underlying drive of art collecting is as a means to create and strengthen social bonds, and as a way for collectors to communicate within these new networks. collectors are not only interested in creating social links; they are also motivated by the messages they can send once these social networks are created. we all know art is a powerful way for the artist to express thoughts and feelings. 3 displaying art can send a message about who the collector really isat least who she sees herself as. 4 through the collections, collectors convey messages not just about themselves, but about the world as a whole. for example, the kid with the shoebox of bird feathers might show others her collection not just to make friends, but also to convince them of the importance of protecting endangered species. people collect art for various reasons. 5a. some gain art works in an illegal way. b. but most collectors think little of profit. c. artworks preserve the qualities of their maker
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 信息技术知识培训简报课件
- Unit 1 Pets说课稿小学英语三年级下册外研剑桥(Join in)版(刘兆义主编)
- Excel-VBA课件教学课件
- 2025年安全生产月知识竞赛题库及答案
- ESD知识培训的目的及意义
- 国学入门知识测试题库及答案全解
- 2024年五年级品社下册《登上世界屋脊》说课稿 未来版
- 不限说课稿中职专业课-植物生产与环境-农林类-农林牧渔大类
- 六年级英语下册 Unit 1 How tall are you Part B第三课时说课稿2 人教PEP版
- 23、带余除法(二)教学设计小学数学二年级上册浙教版
- 《水的组成说课课案》课件
- 理疗课件教学课件
- 起重作业十不吊、八严禁
- 医院消防安全知识培训课件
- 快件处理员(中级)职业技能鉴定考试题库(含答案)
- 《公共政策学(第二版)》 课件 杨宏山 第1-6章 导论、政策系统-政策执行
- 报关委托书格式模板
- 教学研究经验总结
- DZ∕T 0219-2006 滑坡防治工程设计与施工技术规范(正式版)
- 2024年江苏国信新丰海上风力发电有限公司招聘笔试冲刺题(带答案解析)
- GB/T 43795-2024磁性氧化物制成的磁心机械强度测试方法
评论
0/150
提交评论