免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 4wildlife protection.阅读an absolute description of the threat hanging over the worlds mammals,reptiles, amphibians(哺乳、爬行、两栖动物) and other life forms has been published by the well-known scientific journal nature.a special analysis carried out by the journal indicates that an astonishing 41% of all amphibians on the planet now face extinction while 26% of mammal species and 13% of birds are similarly threatened.many species are already critically endangered and close to extinction,including the sumatran elephant,the amur leopard and the mountain gorilla.but also in danger of vanishing from the wild,it now appears,are animals that are currently rated as merely being endangered.in each case,the finger of blame points directly at human activities.the continuing spread of agriculture is destroying millions of hectares of wild habitats (栖息地) every year,leaving animals without homes,while the introduction of newly-come species,often helped by humans,is also damaging native populations.at the same time,pollution and overfishing are destroying ocean ecosystems.“habitat destruction,pollution or overfishing either kills off wild creatures and plants or leaves them badly weakened,”said derek tittensor,an ocean ecologist at the world conservation monitoring center in cambridge.“the trouble is that in coming decades,the additional threat of worsening climate change will become more and more common and could then kill off these survivors.”the problem,according to nature,is worsened because of the huge gaps in scientists knowledge about the planets biodiversity.evaluations of the total number of species of animals and plants alive vary from 2 million to 50 million.in addition,evaluations of current rates of species disappearances vary from 500 to 36,000 a year.“that is the real problem we face,”added tittensor.“the scale of uncertainty is huge.”in the end,however,the data indicates that the world is heading cruelly toward a mass extinctionwhich is defined as one involving a loss of 75% of species or more.this could arrive in less than a hundred years or could take a thousand,depending on extinction rates.1.whats the main idea of the first two paragraphs?a.figures about some wild animals are astonishing.b.nature is the famous journal around the world.c.many endangered species are close to extinction.d.some rare species have appeared around the world.2.from paragraph 4 we know that another future threat is .a.destruction of habitats b.overfishing and pollutionc.the worsening climate changed.killing off wild creatures and plants3.what is the real problem we are facing now according to paragraph 5?a.the killing of wild creatures and cutting of trees.b.the global warming caused by human beings.c.the destruction of ocean ecosystem by pollution. d.evaluation of current rates of species disappearances.语篇解读:本文是一篇说明文。世界著名科学杂志自然做了一项特别分析,用一些惊人的数据说明了世界上一些动物正濒临灭绝。同时,它还指出,造成灭绝的直接原因是人类的破坏活动。答案及剖析:1.c段落大意题。根据第一段最后一句及第二段内容可知,这两段主要是说世界上的濒危物种正在接近灭绝。2.c细节理解题。根据第四段最后一句可知,气候的恶化是未来的另一种威胁。3.d细节理解题。根据第五段中的“in addition,evaluations of current rates of species disappearances.the real problem we face”可知选d项。.七选五the internet has opened up a whole new online world for us to meet,chat and go where weve never been before.but just as in face-to-face communication,there are some rules of behavior that should be followed when online 1. imagine how youd feel if you were in the other persons shoes.for anything youre about to send:ask yourself,“would i say this to the persons face?” if the answer is no,rewrite and reread.2.if someone in the chat room is rude to you,your instinct (本能) is to fire back in the same manner.3. you should either ignore the person,or use your chat software to block their messages.if it was caused by a disagreement with another member,try to fix the situation by politely discussing it.remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.4.offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate.when someone makes a mistake,whether its a stupid question or an unnecessarily long answer,be kind about it.if its a small mistake,you may not need to say anything.even if you feel strongly about it,think twice before saying anything.having good manners yourself doesnt give you license to correct everyone else.5. at the same time,if you find you are wrong,be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended.it is not polite to ask others personal questions such as their age,sex and marital status.unless you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,dont ask such questions.a.but try not to do so.b.everyone was new to the network once.c.if you do decide to tell someone about a mistake,point it out politely.d.its natural that there are some people who speak rudely or make mistakes online.e.the basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.f.when you send short messages to a person online,you must say something beautiful to hear.g.repeat the process till you feel sure that youd feel comfortable saying the words to the persons face.答案:1-5fgabc.完形填空whats your ambition in life?many children dream of becoming 1 when they grow up,but very few start as early as jose adolfo quisocala condori,a peruvian boy who 2 a childrens savings bank when he was only 7 years old.jose had the 3 for a childrens savings bank six years ago.he noticed that many children at his age spent their money on sweets and toys instead of something 4.although he was young,he understood that saving 5 was a good way that could help adults solve many of their problems,6 he decided to make it possible for kids as well.at that time,he started thinking of ways that children could 7 money without the help of their parents,and recycling seemed like the best answer.but when jose shared his thought with his teachers,he was told that a 7-year-old couldnt deal with such a project.8,he tried to prove them all wrong.“at the beginning,my teachers thought i was 9 and that a child could not do it successfully,”jose said.“luckily,i had the support of the schoolmaster.”jose 10 the bartselana student bank in his home.the 11 of this creative bank was very simple:children could become clients (客户) of the bank by 12 at least 5 kilograms of recyclable waste and they were required to bring at least one other kilogram of waste to the bank every month.they would set savings goals,and could only take some of the money out when they 13 their savings goals.the 7-year-old reached a(n) 14 with local recycling companies that offered his clients a higher price of recyclable waste.and all the money they got would be deposited (存) straightly into the bartselana student bank.between 2012 and 2013,the bank 15 1 ton of recyclable material and made savings for around 200 children at joses school.1.a.successfulb.bravec.humorousd.popular2.a.lostb.startedc.imaginedd.discovered3.a.needb.ideac.chanced.memory4.a.challengingb.specialc.attractived.meaningful5.a.timeb.wastec.moneyd.energy6.a.sob.whenc.butd.because7.a.changeb.spendc.borrowd.make8.a.insteadb.moreoverc.howeverd.therefore9.a.stupidb.crazyc.lazyd.careless10.a.advertisedb.designedc.introducedd.founded11.a.aimb.rulec.usaged.responsibility12.a.turning inb.looking forc.handing outd.taking away13.a.setb.reachedc.improvedd.understood14.a.agreementb.goalc.conclusiond.solution15.a.boughtb.producedc.collectedd.threw语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一个秘鲁男孩7岁时成立了一家学生银行,孩子们存入可回收的废品获得收益。答案及剖析:1.a根据后文可知,主人公在七岁时就开了一家儿童银行,再根据but very few start as early as jose.可推测,此处是指很多小孩的梦想是长大可以变得成功。2.b根据后文内容可知,主人公jose在七岁时创办了一家儿童银行,所以此处填start,意为“开办”。3.b根据后文的at that time,he started thinking of ways that children could .可推测,此处意为:在六年前,jose就有了这个儿童银行的想法。4.d根据instead of可推测,前
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025重庆大学医院劳务派遣医技人员招聘4人笔试考试备考试题及答案解析
- 2025年福建省宁德市柘荣县公安局招聘笔试考试参考试题及答案解析
- 2025四川资阳安岳县人力资源和社会保障局安岳县教育和体育局考核招聘教师32人笔试考试参考题库及答案解析
- 会计政策选择对会计信息的影响
- 2025安徽省铁路集团秋季招聘6人笔试考试参考试题及答案解析
- 2025福建厦门外代国际货运有限公司社会招聘1人笔试考试参考题库及答案解析
- 2025重庆长寿区城市管理综合行政执法支队招聘8人笔试考试备考试题及答案解析
- 2026云南玉溪师范学院附属中学招聘毕业生6人(第二批)笔试考试备考题库及答案解析
- 2025四川南充市教育和体育局南充文化旅游职业学院引进博士等高层次人才考核招聘9人笔试考试参考题库及答案解析
- 2025福建南安市能源工贸投资发展集团有限公司招聘编外工作人员18人考试笔试模拟试题及答案解析
- 《“一带一路”倡议与国际合作》好课课件
- 基于虚拟现实的仪器维修培训
- 《煤矿手指口述》课件
- 《养生健康小知识》课件
- 全国大学生电子设计大赛备战方案
- 项目专家意见反馈表
- 文学的跨学科研究课件
- GB/T 21650.1-2008压汞法和气体吸附法测定固体材料孔径分布和孔隙度第1部分:压汞法
- GA/T 416-2003道路交通防撞墩
- 湿性愈合和新型敷料选择课件
- NBC气保焊使用说明书
评论
0/150
提交评论