已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Units 1112The sounds of the worldArt and literature.单项填空1I dont like rock music._ at rock concerts is noise and flashing light.AAll there is BAll it is CWhat is there DWhat is it答案:A2Beer _ alcohol;drinking too much of it will do harm to the health.Aincludes Bcontains Cholds Dremains解析:contain侧重于指“包含以作为整体的全部”;include则指“包含以作为整体的部分”。答案:B3She never studies._, she plays tennis all day.AHowever BBesides CInstead DAnyway解析:however意为“然而”;besides作连词时意为“并且、况且”;instead意为“相反的”,常用于表对比;anyway则意为“无论如何”,由文中前后句间的关系可知答案。答案:C4Youd better not phone the manager between 7 and 8 tomorrow evening;he _ an important meeting then.Awill have Bwould have Cwill be having Dwill have had解析:由句意“他那时会在开会”可知,此处表达的应是将来(明晚78点)正在做某事,故应用将来进行时结构:will be doing。答案:C5I begged her to wear something else, when she was _ for Parents Day in a tightfitting bullfighters pants.Adressing Bdressed Cputting on Dwearing解析:在表“穿衣”方面wear一词指状态;put on 则指“穿上”的动作;dress当及物动词时,后常跟sb./oneself;当不及物动词时,意为“穿衣;着晚礼服”,常形成dress for (dinner, party, meeting)意为“穿衣去”。答案:A6It looks all right in theory, but it wont _ in practice.Ause Bmatter Ccare Dwork解析:work vi.“(机器等)开动,运转;(想法,计划等)行得通;有效,起作用”。由句意“它理论上看起来正确,但在实践中不会起作用”可知,此处work应为“有效,起作用”。答案:D7I dont like her but if shes the peoples _ for president Ill obey her.Afavourite Bchoice Cagreement Dmeaning答案:B8Mothers are talkative.Its perfectly _ to get angry with your mother sometimes.Amad Bgood Cordinary Dnormal解析:由句意“母亲们都太善谈,故而有时与母亲发急亦是正常的”可知,答案只能从ordinary和normal中选。normal侧重于“正规的;正常的;标准的”;ordinary则侧重于“普普通通的;不特殊的”,其反义词为special。由此可得答案。答案:D9At the street corner,anyone who was seen carrying a bag,a box,or _,was stopped by the police.Awhat it is Bwhatever it is Cwhat there is Dwhatever there is解析:whatever常放于or之后,意为“或是任何其他东西”。答案:B10_ with many women, Jane was indeed very fortunate.AComparing BTo compare CTo be compared DCompared解析:compared to/with为固定搭配,意为“与相比”。答案:D.完形填空There were many people standing on the platform,but Jeff could see his grandfather standing near the back of the_1_.Each summer Jeff spent a month with him at the seashore.Grandpas old truck_2_in front of the cottage,Grandpa smiled and nodded his head toward the_3_.“Go on,” he said with a smile,“and Ill get_4_on.”Sand moved and settled under Jeffs feet as he walked along the beach.He closed his eyes and took a deep breath of salty air.Suddenly the_5_was broken,he heard whoosh,whoosh,whoosh.And he_6_a big seagull flying around his head,darting(冲) at him.“Aaawk,” it cried,swooping (扑) down again and again._7_his head with his arms,Jeff rushed back to Grandpas cottage.Grandpa had prepared a delicious supper.Afterward they sat by the fire and Jeff told him about the seagull.“It surely had a reason to_8_that way,” Grandpa said.“I wonder_9_it is.”The next morning,sunlight shone warm and bright as Jeff_10_returned to the beach in search of interesting stones,shells,or pieces of driftwood.Once again,though,he soon found himself under_11_.“Go away!” Jeff shouted,clapping loudly to persuade the_12_seagull to leave.Instead it swooped even closer.And Jeff had to scramble (爬) under some nearby bushes.There he heard a softer bird_13_“Eeeep!” Gently pushing branches aside,he saw a_14_seagull.Its feet were trapped in plastic rings,the type that is like coca bottles.“No wonder your moms upset,” Jeff said.Carefully he_15_the rings.At first crying and shaking,the bird soon_16_,accepting help.Finally free,the bird moved its wings onto the sand cheering,“Eeep!”“Aawk,” its mother_17_,swooping down.Together they flew up into the blue sky.Jeff ran to tell Grandpa the_18_.“Now you can collect your rocks in peace,” Grandpa said.Taking hold of a bag,Jeff said,“I think Ill collect some_19_first.”Grandpa looked at Jeff with_20_eyes.“Mind if I join you?”1A.crowd Btrain Cqueue Dseats答案:A2A.loaded Bpassed Crepaired Dparked答案:D3A.cottage Bbeach Ctruck Dhill答案:B4A.luggage Bfire Csupper Dcloth答案:C5A.walk Bpeace Cthought Dsilence答案:B6A.knew Bdiscovered Clearned Dsaw答案:D7A.Bowing BShaking CCovering DTurning答案:C8A.cry Bact Cfly Drespond答案:B9A.what Bwhy Chow Dwhere答案:A10A.bravely Bcarefully Cquietly Dlonely答案:A11A.influence Bpressure Cguard Dattack答案:D12A.unfortunate Bunfriendly Cunacceptable Dunlikely答案:B13A.song Bnoise Csound Dmovement答案:C14A.young Bweak Cpoor Dwild答案:A15A.untied Bunfolded Cuncovered Dunpacked答案:A16A.disappeared Bcontrolled Crecovered Dcalmed答案:D17A.screamed Bshouted Creplied Dgreeted答案:C18A.message Bnews Cresult Dlesson答案:B19A.water Bshells Cenergy Dlitter答案:D20A.watchful Bcritical Cnew Dbig答案:C.阅读理解Making an advertisement for television often costs more than a movie.For example,a twohour movie costs 6 million to make.A TV commercial can cost more than 6 000 a second.And that does not include cost of paying for air time(电视节目开始的时间)Which is more valuable,the program or the ad?In terms of moneyand making money is what television is all aboutthe commercial is by far the more important.Research,market testing,talent,time and moneyall come together to make us want to buy a product.No matter how bad we think a commercial is,it works.The sales of Charm went up once the ads began.TV commercials actually buy their way into our head.We,in turn,buy the product.And the ads work because so much time and attention are given to them.Here are some rules of commercial ad making.If you want to get the low middleclass buyer,make sure the announcer has a tough,manly voice.Put some people in the ad who work with their hands.If you want to sell to upperclass audience,make sure that the house,the furniture,and the hair style are the types that the group identifies (识别) with.If you want the buyer to feel superior to the character selling the product,then make that person so stupid or silly that everyone will feel great about himself or herself.We laugh at commercials.We dont think we pay that much attention to them.But evidence shows we are kidding ourselves.The making of a commercial that costs so much money is not kid stuff.Its big,big business.And its telling us what to think,what we need,and what to buy.To put it simply,the TV commercial is a form of brainwashing.1TV commercials are more important than other programs to televisions because _.Athey bring in great profitsBthey require a lot of money to makeCthey are not difficult to produceDthey attract more viewers than other programs解析:从文章整体来看,强调了商业广告的是重要的,目的是为挣钱。参看文章第一段最后一句话。答案:A2The purpose of all the efforts made in producing TV commercials is _.Ato persuade people to buy the productBto show how valuable the product isCto test the market value of the productDto make them as interesting as TV
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论