已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 2 Robots.单句语法填空1Anyone desiring(desire) to vote must come to the meeting.2He was accompanied(accompany) by his wife to the hospital.3The Prime Minister resigned in favour of a better candidate.4He looked with envy(envy) at his neighbors new car.5The government has declared(declare) war on illiteracy.单句改错1The coach has us do the same thing all day.Its boring._【答案】dodoing2How beautiful gardens they have in such an area._【答案】HowWhat3There come the teacher with her students._【答案】comecomes4It is you and he that is leaving for London on business._【答案】第二个isare5It was necessary that a doctor was sent for._【答案】第二个wasbe.完成句子1我很难过很沮丧什么都不愿意做,甚至回忆不起在什么地方怎么丢的它。(desire)I was so upset and depressed that I lost_any_desire_for_doing_things and I could not even recall where and how I lost it.2他所需要做的只是转过身,走过桥到树下去。(turn around)All he has to do is to_turn_around,cross the bridge and walk to the tree.3我们半小时后将要举行一个会议。会议的决定将影响我们公司的未来。Were having a meeting in half an hour.The decision to_be_made_at_the_meeting will influence the future of our company.4他们中大多数人支持我的看法,然而大卫却反对。(favour)Most of them were in_favour_of_my_opinion while David was against it.5明天市长将陪同一群加拿大实业家游览本市。(accompany)Tomorrow the mayor is to_accompany_a_group_of_Canadian_businessmen on a tour of the city.阅读理解(2020郑州第二次质量预测)The year 2020 saw smart people always busy inventing useful things,which have helped to make the world better,smarter and a little more fun.Now,lets take a look at some of the inventions.Super bananaAustralian biogeneticist(生物遗传学家)James Dale visited Uganda, a poor African country,in the early 2000s,where he found that 15%30% of children under 5 were at the risk of going blind because they didnt get enough vitamin ADale also learned that people there love bananas.They eat 3 to 11 bananas a day.So he came up with an idea to plant bananas containing added nutrition in order to improve Ugandans health.With the help of Bill Gates foundation,Dale developed the “super banana”He added a gene to the fruit,making it rich in vitamin A.Coaching basketballBasketball is popular worldwide,partly because you only need a hoop (篮框)and a ball to play the game.But this simple game experienced a technology makeover with the development of a smart sensor basketball.The ball,called the 94Fifty Basketball,has 9 sensors inside.They can tell you anything from how fast you are going to how accurate your shot angles are.With a Bluetooth chip inside,the basketball can connect to your smartphone and tell you in the voice of a coach to “snap your wrist”or “go faster”,depending on the data.The hovercraftThanks to the Californiabased companys product Hendo,flying past your friends on a floating board could soon become a reality.The hovercraft has 4 small engines.These create a special magnetic field which produces enough force to lift the board off the ground.At the moment,the hoverboard(悬浮滑板)can only float an inch off the ground for 15 minutes and must fly over a metal material.Its expensive too,at $10,000,but the company hopes that one day the technology could be used.Wireless electricityMost of us could not bear to live without wireless Internet.We use it every day for everything from our phones to our cars.But one company wants to go a step further by combining wireless technology with electricity.Thats right,no more tangled(缠结的)wires and no more having to sit and hold your cellphone near a power socket(插座)in the corner of the room.WiTricity,a US company,has invented technology that can power objects up to 2.4 meters away.It uses a special plugin coil(线圈)that creates a magnetic field!【答案速查】14DBCA【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了2020年一些有用的发明。1Which of the following statements would James Dale agree with?AChildren in Uganda should eat fewer bananas.BVitamin A is largely found in fruits like bananas.CSuper bananas are definitely a safe biological product.DPeoples eating habits can be used to develop new food.【解析】推理判断题。根据第一项发明的介绍可知,发明者James Dale利用人们的饮食习惯发明了新型的香蕉,由此可推知,James Dale对于利用人们饮食习惯来开发新食物是赞同的,即D项正确。【答案】D2What is the biggest advantage of the 94Fifty Basketball?AThe sensors hidden inside can help players run faster in a game.BIt can help players to improve their shooting and ballhandling skills.CIt allows players to connect to their smartphones while playing basketball.DThe Bluetooth chip inside allows its users to listen to music while playing basketball.【解析】推理判断题。根据第二项发明的标题“Coaching basketball”和本项发明介绍的最后一段可推知,94Fifty Basketball的最大特点就是可以像教练一样帮助提高球员的打球技术,即B项正确。【答案】B3What can we learn about the hovercraft from the text?AIt enables its users to float off the ground freely.BIt can work on many different kinds of surfaces.CIt still needs to improve its power and efficiency.DIt is an affordable means of transport for a family.【解析】推理判断题。根据第三项发明介绍的最后一段的第一句“At the moment,the hoverboard(悬浮滑板)can only float an inch off the ground for 15 minutes and must fly over a metal material”可推知,悬浮滑板在电力和效率方面有待提高,即C项正确。【答案】C4What do the hovercraft and wireless electricity have in common according to the text?AThey create magnetic fields to produce power.BThey apply technologies to many things in life.CThey are technologies which can produce electricity.DThey use wireless technology to improve their products.【解析】细节理解题。根据第三项发明介绍的第二段的第二句“These create a special magnetic field which produces enough force to lift the board off the ground”和最后一项发明的第二段的最后一句“It uses a special plugin coil(线圈)that creates a magnetic field”可知,A项正确。【答案】A.阅读填句根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2020双鸭山模拟)ReforestationAround the world there is an increase in the demand for reforestation.This is because the consumption of the forests has affected not only the animals living in the area but also the people.And reforestation is about the rebuilding of the forests that have been severely destroyed.It can offer a lot of benefits when the recreation is successful._1_ This includes collecting seedlings(幼苗) that are native in the area to make sure that there is a natural reconstruction of the area.Some additional trees which are not native in the area also need to be planted._2_The importance of having multiple species of trees is considered to make sure that the needs of other species that will live and grow in the area are met.Destroying a forest is easy but rebuilding it is really hard._3_ The plan must include accurate spacing on plants and trees.This is to ensure that they wont cover each other while they grow._4_The forest greatly helps in the reduction of the air pollution.Trees are responsible for the production of oxygen and absorption of carbon dioxide._5_ It is there for a reason just like everyone else on this planet.There cannot be a better way to restore the balance of nature than to increase the forest area.We must remember that the forest is a natural habitat of wide variety of animals and plants.In this manner, there is no substitute for reforestation.AAnd global warming will speed up the destruction of forests.BKeep in mind that you cant just plant the seedlings anywhere.CRecreations wont work until all these details have been considered.DSo a good plan is needed to make the reforestation a successful one.EThe forest also protects us from typhoons and other natural disasters.FThere are many things to be done when it comes to this type of effort.GIt is important to make sure that they are suited to the climate and the type of soil.【答案】15FGDBE【语篇解读】本文围绕重新造林来提醒我们要保护好森林,森林带给我们人类很多益处。1F文章第一段提出重新造林这一概念,再结合include一词可推断出要做许多事情。2G根据上文“Some additional trees which are not native in the area also need to be planted.(一些额外的树,而不是土生土长在该地区的也还需要种植。)”,再根据下文“The importance of having multiple species of trees is considered to make sure that the needs of other species that will live and grow in the area are met.(拥有多个种类的树木的重要性被认为是确保满足将生活和成长在该地区的其他物种的需要。)”这些都反应出其他树在该地区的成长很重要。3Dthe plan是承接之前提出的,对此做以解释,故可知上文提到plan,故选D。4B上文“This is to ensure that they wont cover each other while they grow.”意为“这是为了确保当他们长大时,他们不会相互遮掩住。”这句话是对之前的计划目的的说明,故可推知接下来,作者再次强调注意间距问题,故选B。5E结合上文“The forest greatly helps in the reduction of the air pollution.Trees are responsible for the production of oxygen and absorption of carbon dioxide.”可知,森林大大有助于减少空气污染,树木是负责氧气的生产和二氧化碳的吸收。由此可知这是指森林的好处之一,故选E。.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear John Smith,My name is Li Ming,the college student majoring in medical science.I have learnt that Dogs Trust is looking for several volunteer.So Im writing to apply this job.As far as I am concerned,I am qualifying to do the job.First and foremost,I
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 宠物美容服务行业的可持续发展研究-洞察及研究
- 代码转换安全性分析-洞察及研究
- 合资背景下的认证认可服务可持续发展路径探讨-洞察及研究
- 具身智能在安防监控巡检场景的应用方案可行性报告
- 物业社区文化活动实施与优化方案可行性报告
- 具身智能+教育场景下儿童互动学习效果方案可行性报告
- 具身智能在智能制造中的自适应装配工艺方案可行性报告
- 具身智能+公共场所人群密度实时感知与疏散引导方案可行性报告
- 2025中青建安建设集团有限公司招聘200人笔试历年典型考点题库附带答案详解试卷2套
- 金融风险防范方案
- 组织行为学(对外经济贸易大学)知到课后答案智慧树章节测试答案2025年春对外经济贸易大学
- 人教版七年级数学上册全册教案
- 高中家长会 决战高考课件-高三下学期高三家长会
- 上海浦东农业发展集团笔试题库
- 2024出生医学证明管理培训
- 文旅行业消防安全培训
- UL1998标准中文版-2018可编程软件UL中文版标准
- 安检大学生涯规划
- 教育培训机构销售培训-家长分析课件
- 血液学检验技术 课件 13.项目十三:恶性淋巴瘤
- 工程与技术研究趋势分析
评论
0/150
提交评论