XX中考英语阅读理解流行小天王_第1页
XX中考英语阅读理解流行小天王_第2页
XX中考英语阅读理解流行小天王_第3页
XX中考英语阅读理解流行小天王_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

XX中考英语阅读理解流行小天王 出guo中考频道在考试后及时公布各科中考试题答案和中考作文及试卷专家点评。请广大考生家长关注,祝福广大考生在xx年中考中发挥出最佳水平,考出好成绩!同时祝愿决战xx中考的新初三学员能倍加努力,在xx年中考中也能取得优异的成绩。 He is quiet and shy. He likes to hide his eyes behind his hair. He doesn?t smile very often. However, if you talk to him about music, he?ll have a lot to say. This is Jay Chou, the 24-year-old Taiwanese pop king(天王). His fans are so excited because he will sing songs in Bei * g on September 12. Those songs are from his new album (唱片), “Ye Huimei”, and the album was released (发行) in July and was named after his mother. Chou grew up just with his mother. He did not talk much and did badly in many school subjects. His mother noticed the boy?s special interest in music and sent him to learn piano when he was only three years old. He loved it and kept on practicing. Chou is not very handsome. He does not speak clearly when he sings or talks. But the singer has huge crowds of fans. “He is really good at music. It makes him attractive(有魅力的) to me,” said Liu Jiajun, a Junior 2 student in No.101 Middle School in Bei * g. “He is true to himself. He never follows others,” said Zhang Yujie, a Junior 1 girl at Huaibei Middle School in Sihong, Jiangsu Province. 根据以上短文内容,然后从每题所给的四个选项中选择最佳选项。 1. From this passage, we know that Jay Chou _. A. is very handsome B. has a bright smile C. often makes too much noise D. is a pop music star 2. His fans are so excited because _. A. he released a new album in July B. he will sing new songs in Bei * g C. he can play the piano very well D. his new album was named after his mother 3. When he was a little child, he _. A. talked a lot every day school B. did well in his study at C. started to like music ns D. had huge crowds of fa 4. Aording to one of his fans, Jay _. A. is a good student C. is a well-known pianist B. has long and beautiful hair D. is very attractive to them 5. The sentence “He never follows others” in the last paragraph means _. A. he always has his own style(风格) B. he likes to walk alone C. he doesn?t like other people?s songs at all D. no one can catch up with him 【答案及解析】 1. 选D。根据第5段中的Chou is not very handsome. 可知A不对;根据第1段中的He doesn?t smile very often可知B不对;根据第1段中的He is quiet and shy可知C也不对。故答案选D。 2. 选B。根据第2段中的His fans are so excited because he will sing songs in Bei * g on September 12可知答案。 3. 选C。根据第4段的His mother noticed the boy?s special interest in music 可知Chou小的时候就对音乐很感兴趣,也就是或那时就开始喜欢音乐了。 4. 选D。根据第5段中It makes him attr

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论