已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
湖北省十堰市第二中学2020届九年级下学期第一次阶段考试英语试题(无答案) 听力测试(本题五节,每小题1分,计25分)第一节:请听5组小对话及对话后的问题,选择能正确回答所提问题的图画选项。每段对话及对话后的问题仅读一遍。第二节:听大对话或独白,按要求做答(每小题1分,满分20分)、请听6段大对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,请按要求做答。每段对话或独白均读两遍。听第6段材料,回答第6、7小题。()6. Where was the woman born?A. In Singapore.B. In China.C. In America.()7. Which is one feature of Singapore?A. Many people are interested in China.B. Many people move to China every year.C. Many people can speak more than one language.听第7段材料,回答第8,9小题()8. Whats the matter with the man?A. He has a cold.B. He has a fever.C. He has a stomachache.()9. What kind of food should he eat more?A. Vegetables.B. Meat.C. Chicken soup.听第8段材料,回答第10-12小题()10.What is the man?A. A driver.B. A teacher.C. A shop assistant.()11.What color does the womans grandson like best?A. Blue.B. Black.C. Yellow.()12.How much does the woman pay for the jacket?A. 210 yuan.B. 120 yuan.C. 112 yuan.听第9段材料,回答第13-15小题()13.What is the man thinking about?A. Creating something new.B. Playing football on Sunday. C. Doing something new on weekends.()14.What do the two speakers plan to do this weekend?A. Go shoppingB. Go climbing.C. Watch a football game.()15.Where are the two speakers going next?A. To a shoe store.B. To a bookstore.C. To a mountain.听第10段材料, 回答第16-20小题()16.When did the story happen?A. In the afternoon.B. In the morning.C. In the evening.()17.Where is the speakers home?A. Near a post office.B. Near a river.C. Near the sea.()18.What happened to the bottle?A. It was picked up by a boy.B. It disappeared into the sea.C. It hit a swimmer.()19.How did the speaker go back home?A. By bike.B. On foot.C. By bus.()20.What did the speaker think of his brothers idea?A. Good.B. Bad.C. Boring.听第11段材料, 完成表中21-25小题的信息记录.The Sunny English Learners ClubAdvantageIt has good environment and 21. teachers.Duration(持续时间)of the coursesAbout 22. months.Time for classEvery 23. from 6:00 p.m. to 8:00 p.m.Coursesrammar, 24. , conversation and listening skills.Allans telephone number 25. 第二部分 语言知识运用(两道大题,计30分) 单项选择 (本题一节,每小题1分,计15分)从所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。()26.This is a useful dictionary, I think. So it is and its unusual one.A. theB. anC. aD. /()27.Im looking after Tom. Hes been in my house 8:00 this morning.A. atB. forC. sinceD. till()28.Excuse me. Im looking for “Be the best of Yourself”Sorry. This kind of books you ask for . A. is sold outB. is selling outC. selling outD. will be sold out()29.Mothers Day is coming. Im thinking about .A. what present will I give herB. how I will give her a surpriseC. if I planned a party for herD. we had a big meal together()30.Have you ever been to the new restaurant?Yes, and it for more than a week.A. has been openB. has been openedC. is openedD. opens()31.We dont have enough nurse to look after the patients. At least are needed.A. ten another nursesB. more ten nursesC. other ten nursesD. another ten nurses()32.They live in a building they built themselves out of stones.A. whereB. whichC. whatD. who()33.How many people will go to Brazil for the FIFA World Cup in 2020?Its hard to say. people, I think.A. Million of B. Millions ofC. Two millionsD. Two million of()34.The old house is very old and broken. Youd better .A. pull it upB. pull it downC. pull down itD. pull up it()35. is the snake?Its about 1.5 meters long and weighs three pounds.A. How longB. How bigC. How muchD. How wide()36.Have a look at this shirt, Madam. Its nice and very .Lets me see. Oh, dear! The price is too . I dont want to buy it.A. cheap; lowB. expensive; lowC. cheap; highD. expensive; high()37.Which would you prefer, orange juice or coffee?is OK. But I prefer coffee milk.A. Either; withB. Any; toC. Both; withD. Neither; to()38.His brother is clever work out the problem.A. so thatB. in order toC. enough toD. in order that()39.Manatees eat about every day.A. 100 pound of foodB. 100 pounds foodC. 100 pounds of foodD. 100 pound food()40.I will have a math test tomorrow. .A. Good luckB. Thank youC. Well downD. The same to you 完形填空 (本题一节,每小题1分,计15分)通读下面短文,掌握其大意,然后从所给的A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入短文空白处的最佳选项。It happened in Georgia not long ago, that a farmer and his wife decided to sleep late, like the rich people do. It was a beautiful Sunday 41 , the kind that brought all creatures out to play. But not these farmers. No, they just slept and slept and slept.The crows(乌鸦)were having a big morning 42 in a lager oak tree. They noticed that there was 43 working around the house, and that the corn was ripe(成熟的)in the field. They 44 their meeting. After a short discussion, they decided to 45 over to the field to eat some corn.The old rooster(公鸡)woke up to their activities and started to shout loudly to the sleeping family to made them 46 . in Georgia we say “the crows are in the corn” when it is time to get up.()41.A. morningB. noonC. afternoonD. evening()42.A. classB. meetingC. dinnerD. trip()43.A. somebodyB. anybodyC. nobodyD. everybody()44.A. hadB. heldC. startedD. stopped()45.A. walkB. flyC. runD. drive()46.A. angryB. awakeC. asleepD. nervous()47.A. shoutingB. laughingC. cryingD. sleeping()48.A. byB. onC. withD. in()49.A. wentB. rolledC. cameD. got()50.A. weakB. luckyC. strongD. crazy()51.A. chancesB. soundsC. kindsD. times()52.A. turned upB. put upC. gave upD. picked up()53.A. SomethingB. NothingC. AnythingD. Everything()54.A. bedB. fieldC. farmD. house()55.A. whenB. where C. whatD. why第三部分 阅读理解部分(一道大题,计35分) 综合阅读 (本题四节,计35分)第一节:阅读下面的短文,根据短文内容选择最佳选项填空。(10分)At present, more and more people are crazy about traveling. Why do people travel? “To see more of the world,” many people would say. But traveling abroad now means much more than that for the growing number of Chinese tourists. Of course it offers us good opportunities to meet people from other countries, learn about their culture and customs.According to the United Nations World Tourism Organization(UNWTO), more than 1 billion(十亿)people traveled to another country in 2020. In 2020, Chinese people traveled abroad 30 percent more than in 2020. The prosperity(繁荣)of the tourism industry can also bring both our country and foreign countries great economic benefits(经济利益). Chinese people usually join large tourist groups and visit several countries in one trip.Chinese people dont just travel for sightseeing. The China International Travel Service Company said that all their tour trips sold out a month before Christmas Day. Stores offered discounts(打折)during that time, so shopping in Europe and the United States is popular among Chinese travelers.In December, China is going through a very cold winter. So many people like to go to some countries in Southeast Asia because the weather there is quite pleasant.The improvement of living standards means more Chinese can travel abroad. But many of them dont have a sense(观念)of public manners. A report by Living Social website in March 2020 even listed Chinese as the worlds second worst tourists.If you want to change that bad name, remember to avoid the following: littering, spitting, snatching bus seats, line jumping, talking off shoes in public, taking loudly and smoking in non smoking areas. Besides, we should learn some necessary manners of foreign countries.()56.Chinese people travel abroad not to .A. go shoppingB. see more of the worldC. go sightseeing D. make money()57.According to the United Nations World Tourism Organization, .A. 30% of the people who traveled abroad are ChineseB. the number of people who traveled abroad rose by 30%C. more than 1 billion people traveled abroad in 2020D. more than 1 billion Chinese people traveled abroad in 2020()58.Which of the following is NOT true about Chinese people?A. Chinese people like joining large tourist groups.B. Many Chinese like to go to Southeast Asia in winter for sightseeing.C. More and more Chinese people can travel abroad now.D. Chinese are the second worst tourists in the world.()59.As a good tourist, you should .A. litter and spit here and thereB. jump the line and take off the shoes in publicC. have a sense of public mannersD. speak loudly and smoke as you like()60.Whats the best title of the passage?A. Traveling. B. Traveling abroad. C. Chinese tourists. D. Chinese people like traveling第二节:阅读短文,根据其内容,选择最佳选项完成下列各题。(10分)If you go to Brisbane, Australia, you can easily get a small book called “Discover Brisbane” free. The book tells you almost everything in Brisbane: the restaurants, the shops, the cinemas, the streets, the buses, the trains, the banks, etc. Here is something about on page 49:ANZ Banking GroupCorner of Greek & Queen Streets 228 3228Bank of New Zealand410 Queen Street221 0411Bank of Queensland229 Elizabeth Street229 3122Commonwealth Banking Group240 Queen Street237 3111National Australia Bank Ltd.225 Adelaide Street221 6422Westpac Banking Corp.260 Queen Street227 2666Banking Hours:Mon. Thurs. 9:30 am to 4 pmFri. 9:30 am to 5 pmAll banks close Sat. Sun. & Public Holidays.()61.From the material, we can know .A. Brisbane is a city in AustraliaB. “Discover Brisbane” is expensiveC. “Discover Brisbane” has about 49 pagesD. “Discover Brisbane” tells you everything in Brisbane()62.You can find Bank of Queensland on .A. Queen StreetB. Elizabeth StreetC. Adelaide StreetD. the corner of Greek Street and Queen Street()63. seems to be the banking center in Brisbane. A. Greek StreetB. Elizabeth StreetC. Queen StreetD. Adelaide Street()64.At 5:30 pm, you can go to to put your money in or take your money out.A. no banks B. ANZ Banking Group C. National Australia Bank Ltd.D. Commonwealth Banking Group()65.In Australia, the banks have their-longest service hours on .A. FridaysB. Mondays and ThursdaysC. weekendsD. public holidays第三节:阅读短文内容,完成下列表格。(5分)If we find a bird nest, we will have a good place of observing and knowing about birds. Birds sit on eggs and take care of their baby birds from April to June. Because the baby birds are too young to leave the nest, mothers often leave and come back to the nest during the time to look for food. So it is good to observe birds. When we observe birds, wed better hide ourselves in a close place to the nest, and its better for you to use binoculars.But how can we make a bird nest? Its very easy. But remember: A good nest must be very fine, strong, thick and easy. If you want to make one, please follow these:a) Each nest must have six boards. Dont make the boards too slippery.b) Dig a small hole in the front of the nest as a door. The “door” is from 3 cm to 5 cm. So the bird can fly in or out easily.c) Make sure the rainwater doesnt go into the nest.d) One piece of the boards should be easy to open.e) Please dont forget to color the nest.阅读短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词.How do birds look after their baby birds?They sit on eggs and take care of their baby birds for 66. Mothers leave and come back to the nest to look for 67. How to make a bird nest?Find six 68. Dig a small hole in the front of the nest as 69. so that the bird can fly in or out easily.Make sure the 70. doesnt enter the nest.第4节 :任务型阅读。读短文,根据其内容,完成下列任务。(10分)Do you have problems in your life and dont know how to be happy? If so, you will find the book Being Happy is very useful. (1)It was written by an Australian writer named Andrew Matthews.Andrew Matthews works as a writer and a speaker. His books have been translated into 20 languages. He has been on over2,000 radio and TV programmes.In this book, Matthews tells us how to have a happy life and he answers questions from teenagers.There are many articles such as parents and friends. The book says we should stop being angry and learn to forgive(原谅). The book tells us of useful skills such as how to put what you have learned into pictures of your mind to make your memory better. (2)Many teenagers think that happiness comes from good exam marks or praise(表扬)from other people. But you can still be happy when you dont get these things.Success comes from a good attitude(态度). If you learn from problems, you will have success in the future.Some school boys have problems such as being too tall or too short. But Matthews tells us happiness comes from thinking about things in a good way.If you are tall, people notice you and you can get a better view(视野)at the mov
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年二级建造师考试通关提分题库汇编附答案详解
- 市监局合同范本
- 2025年安全员B证考试试卷附答案详解(培优a卷)
- 信息系统监理师-上半年真题(含答案解析)
- 2025年一级注册建筑师之建筑材料与构造题库检测试卷A卷附答案
- 感觉和知觉的试题及答案
- 执业中药师补虚药单项选择题(-01-15)
- 政采专家考试全新试题及答案大全
- 第13课 桥 第一课时 分层作业
- 2025 年高职畜禽智能化养殖(设备操作)试题及答案
- 加油站隐患排查知识培训课件
- 医院物业保安员培训课件
- 中药香囊作用大课件
- 蒸汽压力温度热焓对照表
- 沪教版(2024)小学英语三年级上册 Unit7《What do we know about weather》教学设计
- 口腔开口训练方法与应用
- 物业人员岗位空缺增补措施
- 行星大气成分探测-洞察及研究
- 腹外疝补片修补术后护理查房
- 职业规划课件模板图片
- 睑板腺按摩治疗讲课件
评论
0/150
提交评论