已阅读5页,还剩6页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
15Reading Smart: Advanced Techniques for Improved Reading (US $ 12)by Nicholas Reid SchaffzinThe Princeton Review98RH 116Have you ever spent 10 minutes on one page of Crime (犯罪) and Punishment? Or hired The Great Gatsby just to avoid reading the book? Reading doesnt have to be a diffi-cult task. Once you learn a few methods of reading, it can even be fun.Many people have reading difficulties. Thats why this book is written. This book helps people who have a hard time keeping up with assignments (作业), understanding novels, or just reading something freely. Reading Smart will help you increase your reading speed and comprehension with techniques like pre-reading, pen-marking, and much more.1. The passage is _.A. a story B. a textC. a report D. an advertisement2. The name of the book is _.A. Reading SmartB. The Princeton ReviewC. The Great GatsbyD. Crime and Punishment3. The writer of this book is _.A. The Princeton ReviewB. Nicholas Reid SehaffzinC. Smart D. Gataby4. How much is the book?A. US $ 10. B. US $ 116.C. US $ 12. D. US $ 98.5. “keeping up with” means _.A. not falling behind B. doing well inC. working hard at D. doing forward答:1. D 2. A 3. B 4. C 5. D16Kleptomania is an illness of the mind that gives a person the desire to steal. Such a person is not really a thief. They are sick and cannot help themselves. All small children act naturally and as they grow up, they normally learn to control their actions. People with kleptomania for certain medical reasons have fafied to develop control over their desire to take things that do not belong to them. With medical help they may become normal citi-zens again. The things that a kleptomaniac steals are seldom of great value. They often give away what they have stolen or colleet object without using them.1. What is the topic of the text?A. Young thieves. B. An unusual illness.C. Reasons for stealing.D. A normal childs actions.2. From the text we learn that small children _.A. have little control of themselvesB. usually steal things but grow up honestC. are usually kleptomaniacsD. like to give things away3. Kleptomaniacs usually steal things that _.A. are valuable B. are unimportantC. their friends like D. they themselves need4. Which of the following words can best replace the word “desire” in the first sen-tenee?A. chance B. powerC. right D. wish答:1. B 2. A 3. B 4. D解析:1本文主要介绍一种病(盗窃癣),故选B项。2文中可知有盗窃癣的孩子不能控制自己。3通常偷的都不是重要的东西。4此题考查猜测词义。desire从文中可猜出,患有盗窃癣的孩子有偷东西的欲望。故选D项。17In a mountainous area of Brazil, there is a kind of beautiful butterfly which can kill men. If people meet them, they will come down in great quantities to bite and kill, suck-ing blood and flesh through the wounds they cause.In June, 1966, a boy named Marl Andre who went into the mountains in search of butterfly specimens (标本) was killed by these butterflies. A eountry boy saw him as he was just about to raise his net to catch a butterfly. Suddenly thousands of butterflies eame down upon him, covering him all over. The boy struggled and cried as he tried to free himself from their attack. Finally he fell senseless to the ground. Police examined his body and proved that he had died of bites by butterflies.In New Guinea, there is a kind of needlefish which also kills men. Needlefish likes light. At night, it will swim near the lights of fishing boats, then suddenly shoot out of water like an arrow to its target, and force its 3-inch sharp mouth into a human body. Of-ten people are thrust in the eye, or through the chest or stomach, resulting in death. Sometimes it will even attack the people in a fishing boat in broad daylight.About 10 persons in the world are killed by sharks every year, yet more than 20 are killed by needlefish every month.1. From the passage, we know that _.A. butterflies are living in the mountainsB. all butterflies like sucking blood and eating fishC. the more beautiful a butterfly is, the more dangerous it is to menD. the butterflies in a certain part of Brazil can kill men2. Mari Andre was killed when he _.A. went to Brazil B. entered the mountainsC. tried to catch a butterfly D. raised a net3. Needlefish comes out _.A. sometimes at nightB. usually in the daytimeC. only when boats appearD. both at night and in the daytime4. According to the story, each year needlefish kills _.A. twice more than sharks doB. about 10 more persons than sharks doC. fewer persons than sharks doD. 24 times more persons than sharks do5. The best title for the passage is _.A. Brazil Home of Dangerous ButterfliesB. New GuineaNo Fit to Live inC. Killer Butterflies and NeedlefishD. Deaths Caused by Butterflies and Needlefish答:1. D 2. C 3. D 4. D 5. C解析:1文章开篇第一段可知。此题属事实理解的题。2文中第二旦可知。3从第三段对这种鱼的描述可知D项。4从文章结尾一段可知D项。5文章主要讲蝴蝶和针鱼,故选c项。18WASHINGTONConsidering the serious warnings lately about Internet viruses (病毒), users may be tempted to unplug their machines just to keep them safe. In reality, common sense and a few basic tips can keep Internet surfers secure.Antivirus software is a must, and it should be updated at least once a week to recog-nize newly released viruses.People with broadband Internet connections should also have a firewall. These pro-tect the computer from attacks by hackers (黑客).Then it is time to think about computer habits. Unlike old viruses, which spread on ly through shared diskettes, the Internet brings viruses straight to the emai-box. if email with attachment comes from an unknown sender, or unexpectedly from a known sender, it should not be opened.On receipt of an unexpected attachment from a friend, experts suggest a telephonecall to make sure of the mails source before opening.1. Why should antivirus software be updated at least once a week? Because _.A. the newly published antivirus software is more expensiveB. the previous antivirus software cannot work longer than a weekC. the inventors of viruses have suggested this ideaD. computer viruses are always developing2. The underlined word “Iirewall” in Paragraph Three is probably _.A. a kind of wall to keep others awayB. a kind of wall to fight against a fireC. a safety system for the computerD. a kind of virus made by hackers3. Computer viruses cannot spread through _.A. shared diskettes B. shared floppiesC. email D. telephone lines4. Which of the following is suggested by computer experts? _.A. Do not rush to open any email attachmentB. Never open any email attachmentC. It is always safe to open an email attachment from a friendD. Whenever you receive any email, you should make a call to ensure its source5. Which of the following is not right according to the passage above? _.A. We can do something to keep our computers safeB. Antivirus software made in 1995 is hard to protect our present day computersC. We should unplug our computers to fend off virusesD. An email attachment even coming from a friend may not always be safe to be opened答:1. D 2. C 3. D 4. A 5. C解析:1从第二段可知答案。2从上下文猜测firewall应是一种防御系统。3通过排除法,选择D项。4电脑专家建议不要急于打开邮件信箱。5从文章末尾一段可确定出C项。19Most Americans enjoy moving from place to place very often. In some states only one house in five has people living in it who have been there for more than five years. One may be born in one city, and go to school in another. He may finish his middle school educa tion in two or three cities and attend a college far across the country. And when he has en-tered business, he may possibly move from job to job. Moving from job to job, or jo-hopping, is a very common practice in the United States.This practice is not good by and large. Yet every chance to change a job offers the worker an opportunity to move up to a higher position and to get better wages. And job-hopping also gives employersthe bosses, the managers thechance to benefit from the new ideas and skills that different people bring to their firms or factories. Then, most A-mericans love traveling. People often drive their automobiles 120 to 160 kilometers just to have dinner with a friend or even fly to Europe and back just for watching a football match. It is because of thisthe fact that Americans are in constant motion and, in this way, it is also easy for you to become friends with Americans. And the friendship can be close and strong for a while, but then disappears as soon as the individuals move away from each other. But if these people should meet again, even years later, they would be delighted to continue the friendship. So dont be unhappy when you fail to find lifetime friendships or relationships in the United States.1. “Job-hopping” means _.A. moving from place to placeB. looking for workC. hoping to get a jobD. moving from job to job2. Why do Americans change their jobs so frequently? Because _.A. they have the habits of movingB. they want a higher position and better wagesC. job-hopping benefits the bossesD. it gives them a good opportunity of traveling3. It is inferred that _.A. Americans like to make friends but dont specially attach importance to itB. its impossible to find lifetime friendships or relationships in the United StatesC. Americans ignore friendships and relationships with othersD. Americans make friends just for fun4. Personally, tbaauthor _ job-hopping.A. is against B. thinks well ofC. wants to stop D. doesnt go along with答:1. D 2. B 3. A 4. B解析:1第一段or.就相当于对前文的解释。2美国人频繁地变换工作一是为了更高的工资,二是为了提升职位。3从文中第二段可知。此题为推理判断题,文中可知美国人并不把友情看得过重。4就作者个人观点而言,作者是赞成跳槽的,因文中提到不光对既槽的人可以带来提升或加薪的好处,而且对老板也有益,可以反思,带来巍念上的收获。20John Smith was lazy. He had finished his education and was happy to sit in his room and listen to the radio all day long. In fact, he had been doing nothing for almost six months, which worried his father a lot. One day Mr Smith decided that he had to do something. “Johnny, When I was your age 1 was working and supporting my ten brothers and sisters. I want you to go out and get a job.” So that was what he did. In fact, in the next three months, Johnny started ten jobs and was fired from ten jobs. He explained to his father.“They wanted me to be at work at 8:00 a. m. and told me to do all sorts of unpleas-ant things.”“I dont care how you do it,” Mr Smith said. “Either you earn some money or move out of the house. I gave you one weeks time.”In the next few days Johnny began to change. He still stayed in his room all day, but spent his time writing letters and reading through the newspapers. More and more posts began to arrive for him. He bought a new suit for himself and invited his parents to the theatre and for dinner afterwards at the most expensive restaurant in town. When his proud parents arrived home after their evening hour, a policeman was waiting at the front door.“John Smith,” he said as he banded him a piece of paper, “Ill see you in the court tomorrow.”When he got outside, Johnny told his parents everything.“When you told me to earn some money, 1 decided to put an advertisement in the newspaper saying, New way to money fast! Send me $ 5 and Ill tell you my secret. When I received the money I wrote back telling people to do as I do.”Johnny was fined $ 250 by the court and was ordered to pay all the people back. As be lef
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年鹰潭市特岗教师笔试真题汇编附答案解析
- 2026年上半年河南省中小学教师资格考试(笔试)备考题库ab卷
- 电热厂质量管理体系建设岗位招聘面试问题
- 2025年教资面试题目阅读理解及答案
- 电子商务法律环境与合规性面试要点
- 电商领域公务员职业能力提升策略与案例分析
- 材料分析工程师实验室可持续发展规划
- 乙肝的试题及答案
- 园林绿化施工组织设计方案
- 2026年上半年四川省中小学教师资格考试(笔试)备考题库附参考答案(培优a卷)
- 充电桩知识培训
- 农业气象学-作业1-国开(ZJ)-参考资料
- 艺术概论智慧树知到答案2024年海南师范大学
- 《国际货运代理》期末考试复习题库(含答案)
- 生物育种中心项目计划书
- 25道鼎和财产保险股份有限公司保险财务人员岗位常见面试问题含HR常问问题考察点及参考回答
- 道路运输企业两类人员安全考核题库(含答案)
- 三年级上学期数学期末试卷带答题卡
- JGJ376-2015 建筑外墙外保温系统修缮标准
- 人力资源外包服务劳务外包劳务派遣投标方案
- 循环流化床锅炉防磨防爆检查与检修剖析课件
评论
0/150
提交评论