




已阅读5页,还剩104页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、- Did you know that David injured his leg yesterday? - Really? _ A、Who did that?B、Whats wrong with him?C、How did that happen?D、Why was he so careless?考生答案:C参考答案:C解析:【答案】C【解析】询问题。A项中的who 与上一句中的David矛盾;B项与上一句中的injured his leg矛盾;D项与句意不符。2、- Must I take a taxi? - No, you _ . You can take my car. A、had better toB、dontC、must notD、dont have to考生答案:B参考答案:D解析:【答案】D【解析】此句为对询问的回答。在回答must引出的问句时,肯定回答为:Yes, you must. 或婉转一点,可以说:Yes, I am afraid you must. 否定回答为:No, you neednt. 或:No, you dont have to. / No, you dont need to. 或:I dont think you need. / I dont think you have to.3、- Would you like some more? - _. Im full. A、Yes, pleaseB、Id love toC、No, I wouldntD、No, thanks考生答案:D参考答案:D解析:4、- Is Kate in, please? I want to _ her.- Sorry, she is out. Youd better call her later. A、troubleB、speak toC、visitD、talk考生答案:C参考答案:B解析:空5、- Oh, dear! Ive just broken a window.- _. It cant be helped. A、Dont worryB、All rightC、Thats fineD、Not at all考生答案:A参考答案:A解析:空6、- Are you feeling all right today?- Not really.- _. A、Oh, I seeB、It doesnt matterC、Youd better be happyD、I am sorry to hear that考生答案:D参考答案:D解析:空7、- _today.- Yes. It was even hotter yesterday. A、Its so coldB、Its so wetC、Its so hotD、Its so windy考生答案:C参考答案:C解析:8、- Do you like country music?- _. A、Yes, I like basketball a lotB、Its far too crowdedC、Yes, Im crazy about itD、Oh, its funny考生答案:C参考答案:C解析:9、- Oh dear! Ive just broken a window. - _. A、GreatB、Dont worryC、Thats fineD、Not at all考生答案:B参考答案:B解析:空10、- Your dress is very beautiful.- _ I bought it yesterday. A、Oh, no.B、Oh, really?C、Just so-so, I think.D、Thank you.考生答案:D参考答案:D解析:空二、词汇与语法11、We were _ for half an hour in the traffic and so we arrived late. A、put backB、broke downC、held upD、kept off考生答案:C参考答案:C解析:12、_the maths problem is difficult, Ill try very hard to work it out. A、ThoughB、WhenC、BeforeD、After考生答案:A参考答案:A解析:13、_ fine weather it is today! A、WhatB、HowC、What aD、How a考生答案:A参考答案:A解析:14、I have _her, but I have never met her. A、heardB、heard ofC、heard fromD、heard a lot考生答案:A参考答案:B解析:空15、Why not _and do some outdoor activities? A、goes outB、go outC、to go outD、going out考生答案:B参考答案:B解析:16、He told me _ bring you anything. A、not toB、to notC、notD、dont考生答案:D参考答案:A解析:空17、A pair of spectacles _ what I need at the moment. A、isB、areC、hasD、have考生答案:A参考答案:A解析:考点:主谓一致。a pair of +名词(单数或复数)作主语时,谓语动词为单数。句意:此刻我需要的是一副眼镜。18、Australia is one of the few countries _ people drive on the left of the road. A、whichB、thatC、whereD、on which考生答案:C参考答案:C解析:考点:定语从句。在表示地点的一些特定名词如place,room,country,street等之后,可接一个由where或in which引出的限制性定语从句。句意:澳大利亚是少数几个沿左侧开车的国家之一。19、I dont know _ to deal with such matter. A、whatB、howC、whichD、/考生答案:B参考答案:B解析:考点:非谓语动词。有些动词如know、ask、learn等之后常跟疑问词how / what / when / where +动词不定式,动词不定式作宾语。句意:我不知道如何处理这类问题。20、Measles(麻疹) _ a long time to get over. A、spendB、spendsC、takeD、takes考生答案:C参考答案:D解析:考点:主谓一致。Measles “麻疹”、mumps“腮腺炎”、mathematics“数学”、statistics “统计学” 等表示疾病或学科这类词在句中作主语时,谓语动词用单数。take time “花费时间”, 是固定搭配。句意:麻疹要很长时间才能好。三、阅读理解Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people. Shy people are anxious and self-conscious; that is, they are excessively concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds: what kind of impression am I making? Do they like me? Do I sound stupid? Am I wearing unattractive clothes?It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people. A persons conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves, and the way a person behaves affects other peoples reactions. In general, the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.Shy people, having low self-esteem, are likely to be passive and easily influenced by others. They need reassurance that they are doing “the right thing.” Shy people are very sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority. They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one, “Youre just saying that to make me feel good. I know its not true.” It is clear that while self-awareness is a healthy quality, overdoing it is harmful.Can shyness be completely eliminated, or at least reduced? Fortunately, people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence. Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem, it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.Each one of us is a unique, worthwhile individual, interested in our own personal ways. The better we understand ourselves, the easier it becomes to live up to our full potential. Lets not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life. 21、What does the author try to prove by citing “what kind of impression am I making?” (Para. 1)_ A、Shy people benefit from their caring about their appearance.B、Peoples shyness make them care too much about their appearance and actions.C、Its natural that shy people dont believe others compliments.D、Shy people think they are different from others.考生答案:B参考答案:B解析:22、According to the writer, self-awareness is _. A、a good qualityB、the cause of unhappinessC、harmful to peopleD、a weak point of shy people考生答案:D参考答案:A解析:23、That shy people react to a compliment in such a way is _. A、goodB、unrealC、very reasonableD、harmful考生答案:B参考答案:D解析:24、Which of the following statements is true, according to the passage? _ A、Shyness helps us to develop our potentialB、Shyness enables us to understand ourselves betterC、Shyness can block our chances for a rich lifeD、Shyness has nothing to do with lack of self-esteem考生答案:C参考答案:C解析:25、It can be inferred from the passage that shy people _. A、should find more of their weaknessB、should understand themselves in the right wayC、had better ignore their weaknessD、can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem考生答案:B参考答案:B解析:Taking away a citys rubbish is a big job. Every day trucks come into a city to collect it. Most rubbish is made up of things we cant eat or use. If we kept these things, we would soon have a mountain of rubbish.In some cities the rubbish is collected and taken outside the city to a dump. Often the city dump is placed where the ground is low or there is a big hole. The kitchen rubbish is broken into small pieces and sent into the sewage(污水,排水)system. The sewage system takes away the used water from toilets, bathtubs and other places.To keep mice and flies away, some earth is used to cover the newly dumped rubbish. Later, grass may be planted on the rubbish-filled land. Finally, a house or a school may be built there, and then youd never know that this had once been an old rubbish dump.In other cities the rubbish is burnt in special places. The fire burns everything except the metal.Sometimes the metal can be used again in factories where things are made of metal. The food parts of rubbish are put in special piles where they slowly change into something called humus(腐殖质), which looks like black earth. It is rich with the kinds of things that feed plants and help make them grow. 26、You can most probably read this kind of passage in a telephone book. A、TB、F考生答案:B参考答案:B解析:空 空 27、The main idea of the passage is to tell people to take useful things out of rubbish. A、TB、F考生答案:B参考答案:B解析:空 空 28、The underlined word “sewage” in the second paragraph means laundry. A、TB、F考生答案:A参考答案:B解析:空 空 29、According to the passage, the food parts of rubbish can be used again to feed plants. A、TB、F考生答案:A参考答案:A解析:空 空 30、We should take care of a used metal box by reusing and recycling it. A、TB、F考生答案:A参考答案:A解析:空 空 Mark Twain was famous as a writer, but he was also famous as a public speaker and teller of funny stories. He often went from town to town giving lectures.One day he was walking along the street of a small town where he was going to give a lecture that evening. He met a young man who said, Mr. Twain, Id like to talk to you for a minute, please. I have an uncle that Im fond of. The problem is he never laughs or smiles. Can you do anything?Bring your uncle to my lecture this evening, young man. I guarantee that hell laugh and smile.That evening the young man and his uncle sat in the first row. Mark Twain spoke directly at them. He told some funny stories, but the old man never smiled. Then he told the funniest stories he knew, but the old mans face still remained blank(茫然的). At last, Mark Twain left the platform almost exhausted.Later Mark Twain was talking with a friend about this.Oh! said the friend, I know that old man. He has been deaf for years.31、Mark Twain often went form town to town because he was fond of traveling. A、TB、F考生答案:B参考答案:B解析:空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 32、The young man asked Mark Twain to do something to make his uncle laugh and smile. A、TB、F考生答案:A参考答案:A解析:空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 33、That evening the young man and his uncle sat in the first row. A、TB、F考生答案:A参考答案:A解析:空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 34、When Mark Twain told the funniest stories in the lecture, the young man and his uncle left halfway. A、TB、F考生答案:B参考答案:B解析:空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 35、The old man didnt laugh in the lecture because he had been unable to hear for years. A、TB、F考生答案:A参考答案:A解析:空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 空 四、完型填空Polly went to school when she was six years old. She liked her first day very much. Her teacher, Miss Yates, was very nice, and the other children in her class were _21_, too. But at the end of the second day, when the other children left the classroom, Polly stayed behind and waited.Miss Yates had some work to do and did not _22_ Polly at first, but then she looked up and saw her. Why didnt you go with the others, Polly? She asked kindly. Did you want to ask me _23_?Yes, Miss Yates, Polly said.What is it? Miss Yates asked.What did I do in school today? Polly said.Miss Yates laughed. What did you do in school today? she said. _24_ did you ask me that, Polly?Because Im going home now, Polly answered, and my mother is going to _25_ me.36、 A、a questionB、WhyC、niceD、askE、see考生答案:C参考答案:C解析:37、 A、a questionB、WhyC、niceD、askE、see考生答案:E参考答案:E解析:38、 A、a questionB、WhyC、niceD、askE、see考生答案:A参考答案:A解析:39、 A、a questionB、WhyC、niceD、askE、see考生答案:B参考答案:B解析:40、 A、a questionB、WhyC、niceD、askE、see考生答案:D参考答案:D解析:Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people.Shy people are anx?ious and self-conscious; that is,they are excessively concerned with their ownappearance and actions.Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds:what kind of im?pression am I making?Do they like me?Do I sound stupid?Am I wearingunattractive clothes?It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people.A persons conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves,andthe way a person behaves affects other peoples reactions.In general,the way people think about them?selves has a profound effect on all areas of their lives.Shy people,having low self-esteem,are likely to be passive and easily influenced by others.They need reassurance that they are doing the right thing.Shy people arevery sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority.They also find it diffi?cult to be pleased by compliment with a statement like this one,Youre just saying that to make me feel good.I know its not true. It is clear that while self-awareness is a healthy quality,overdoing it is harmful.Can shyness be completely eliminated,or at least reduced?Fortunately,people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence.Sinceshy?ness goes hand in hand with a lack of self-esteem,it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.Each one of us is a unique,worthwhile individual,interested in our own personal ways.The better we understand ourselves,the easier it becomes to live up to our fullpotential.Lets not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.1.What does the author try to prove by citing what kind of impression am I making? (Para.1)A) Shy people benefit from their caring about their appearance.B) Peoples shyness made them care too much about their appearance and actions.C) Its natural that shy people dont believe others compliments.D) Shy people think they are different from others.2.According to the writer,self-awareness is .A) a good qualityB) the cause of unhappinessC) harmful to peopleD) a weak point of shy people3.When being praised,shy people feel that it is .A) goodB) unrealC) very reasonableD) harmful4.Which of the following statements is true according to the passage?A) Shyness helps us to develop our potentialB) Shyness enables us to understand ourselves betterC) Shyness can block our chances for a rich lifeD) Shyness has nothing to do with lack of self-esteem5.It can be inferred from the passage that shy people .A) should find more of their weaknessB) should understand themselves in the right wayC) had better ignore their weaknessD) can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem阅读理解. Taking away a citys rubbish is a big job.Every day trucks come into a city to collect it.Most rubbish ismade up of things we cant eat or use.If we kept these things we would soon have a mountain of rubbish. In some cities the rubbish is collected and taken outside of city to a dump.Often the city dump is placedwhere the ground is low or there is a big hole.The kitchen rubbish is broken into small pieces and sent intothe sewage system.Thesewagesystem takes away the used water from toilets,bathtubs and other places. To keep mice and flies away,some earth is used to cover the newly dumped rubbish.Later,grass may beplanted on the rubbish-filled land.Finally,a house or a school may be built there,and then youd never knowthat this had once been an old rubbish dump. In other cities the rubbish is burnt in special places.The fire burns everything but the metal.Sometimesthe metal can be used again in factories where things are made of metal.The food parts of rubbish are put inspecial piles where they slowly change into something called hurnus,which looks like black earth.It is richwith the kinds of things that feed plants and help them grow.1.You can most probably read the passage in_.A.a science bookB.a TV guideC.a history bookD.a telephone book2.The main idea of the passage is _.A.to let us know taking away rubbish is a big jobB.to explain the need for rubbish collectionC.to introduce different ways to treat rubbishD.to tell people to take useful things out of rubbish3.The underlined word sewage in the passage means _.A.排污B.染色C.洗涤D.吸尘4.According to the passage,the food parts of rubbish can be used again _.A.to feed animalsB.to feed plantsC.to build a houseD.to make machines5.How should we take care of a used metal box according to the passage?A.By burning it off.B.By putting it in water.C.By throwing it away.D.By reusing and recycling it.Polly went to school when she was six years old.She liked her first day very much.Her teacher,Miss Yates,was very nice,and the other children in her class were nice,too.But at the end of the second day,when the other children left the classroom,Polly stayed behind and waited.Miss Yates had some work to do and did not see Polly at first,but then she looked up and saw her.“Why didnt you go with the others,Polly?” she asked kindly.“Did you want to ask me a question?”“Yes,Miss Yates.” Polly said.“What is it?” Miss Yates asked.“What did I do in school today?” Polly said.Miss Yates laughed.“What did YOU do in school today?” she said.“Why did you ask me that,Polly?”“Because Im going to go home now,” Polly answered,“and my mothers going to ask me.”一、交际英语1、- Unbelievable! I have failed the driving test again! - _ This is not the end of the world. A、Good luck.B、Cheer up.C、Go ahead.D、No problem.考生答案:B参考答案:B解析:【答案】B【解析】说话人是在很气愤地说“难以置信!我的驾照考试又没通过!”,对答者应安慰对方。Cheer up表示“振作点”,另外第二句话This is not the end of the world.“这不是世界末日。”再一次表明对答者是在安慰对方,所以B选项正确。2、- Would you like something to drink? What about a cup of tea?- _ A、No, thanks.B、No, I wouldnt.C、Yes, I want.D、Yes, I like.考生答案:A参考答案:A解析:【答案】A【解析】提供帮助的回答。在英语的习惯中,无论是肯定还是否定,对于别人提供帮助,均应表示感谢。除A项外,其它各项均不合适。3、- Good morning! Id like to send this letter to the United States.- _. You have to pay 3 dollars more for it. A、Its too expensiveB、Its overweightC、Its too far awayD、Its well done考生答案:D参考答案:B解析:4、- How can I get to the nearest post office?- _ A、It is a
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年精神科焦虑症状评估模拟考试答案及解析
- 2026国家能源投资集团高校毕业生统招6400人(广东80人)笔试模拟试题及答案解析
- 2025年影像学诊断技能模拟测试卷答案及解析
- 2026物产中大集团校园招聘笔试模拟试题及答案解析
- 2025年急诊科医疗急救流程与操作规范模拟试卷答案及解析
- 2025年新生儿常见疾病诊断与治疗模拟测试卷答案及解析
- 2025山东德州市临邑县招聘城乡公益性岗位人员710人笔试模拟试题及答案解析
- 2025福建中医药大学附属第二人民医院招聘编外工作人员5人(三)笔试备考试题及答案解析
- 2025年检验医学常规检查操作技能考核模拟测试卷答案及解析
- 2025年全科医学全科疾病综合诊疗模拟测试卷答案及解析
- 2025至2030年中国包月视频点播行业市场竞争格局分析及投资方向研究报告
- 皮带机安全知识培训
- 零星维修工程施工组织设计方案方案
- 2025年汽车驾驶员(技师)考试试题及答案(含答案)
- 2025大连国际机场招聘25人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025年浙江铁塔招聘笔试备考题库(带答案详解)
- 2025年上海市(秋季)高考语文真题详解
- 《秘书文档管理第三版》课件第七章
- 施工班组驻地管理制度
- 城投公司成本控制管理制度
- 中国磷化工行业市场规模及发展前景研究报告(智研咨询)
评论
0/150
提交评论