已阅读5页,还剩6页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
广安市广安市 20172017 年高中阶段教育学校招生考试年高中阶段教育学校招生考试 第二部分甚础知识运用第二部分甚础知识运用( (共两节;满分共两节;满分 2525 分分) ) 第一节第一节 单项填空单项填空( (共共 1010 小题;每小题小题;每小题 1 1 分,满分分,满分 1010 分分) ) 从 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳答案,井将其选项转涂到答题 卡上相应的位置。 (2017(2017四川广安四川广安)21. Is your father a doctor? No, but _ mother is. A. myselfB. mineC. myD. me 21. C 【解析】考查代词词义辨析。句意:你父亲是医生吗?不是,但_母亲是。 名词 mother 前面应用形容词性物主代词修饰。故选C。 (2017 四川广安四川广安)22. The music sounds nice and the food _ good. This hotel is so great. A. eatsB. soundsC. feelsD. tastes 22. D 【解析】考查动词词义辨析。句意:这种音乐听起来很好,并且食物 _很好。这家 旅馆很好。本句是主系表结构,由形容词good 可知此处应用系动词,可排除A 项。“食物” 是用来“品尝”的。故选 D。 (2017 四川广安四川广安)23. I failed my driving test again. Dont _. Keep trying and youll pass it. A. put upB. give upC. tidy upD. look up 23. B 【解析】考查动词短语辨析。句意:我又没有通过驾驶证考试。不要_。 坚持努力吧,你就会通过的。由答语后句Keep trying and youll pass it.口中,此处应是安慰、 鼓励对方不要放弃考试。give up 意为“放弃”,故选 B。 (2017 四川广安四川广安)24. He made a lot of money and became very _. A. poorB. weakC. rapidD. wealthy 24. D 【解析】考查形容词词义辨析。句意:他挣了许多钱,变得非常 _。由前面的made a lot of money 可推知,他已经拥有了许多财富。wealthy 意为“富有的”,故选 D。 (2017 四川广安四川广安)25. Excuse me! Is there a supermarket near here? Sorry, Im new here too. Why not _ the old lady over there? A. askingB. askC. asksD. to ask 25. B 【解析】考查非谓语动词的用法。句意:打扰了!这儿附近有超市吗?真抱 歉,我也是新来这儿的。为什么不去问那边的那位老妇人呢?Why not do sth.? 意为“为什么 不做某事?”,是固定句式。故选B。 (2017 四川广安四川广安)26. She _ to anyone for 2 days. What happened to her? A. didnt speakB. hasnt spokenC. doesnt speakD. havent spoken 26. B 【解析】考查动词的时态。句意:她_已经 2 天了。她发生了什么事?上 句中的时间状语 for 2 days 是时间段,应与完成时态连用,可排除A、C 项。主语 she 是第 三人称单数,谓语动词应与单数形式。故选B。 (2017 四川广安四川广安)27. Were going to see a movie. Would you like to join us? Sorry, I have too much homework _. A. Will doB. need doC. doD. to do 27. D 【解析】考查非谓语动词的用法。句意: 我们要去看电影。你愿意加入我们的行 列吗?真抱歉,我有太多的作业_。have sth. to do 意为“有事要做”,动词不定式表目 的。故选 D。 1 (2017 四川广安四川广安)28. Mum, Ive got a modal in the sports meeting. _! A. CongratulationsB. Good luck C. No problemD. It depends 28. A 【解析】考查情景交际。句意:妈妈,我在运动会上得了奖。_!由上句 中的 Ive got a modal及常识可知,获奖是好事,应该恭贺对方。故选A。 (2017 四川广安四川广安)29. _ nice weather! Lets go swimming in our swimming pool. Good idea! A. What aB. How aC. WhatD. How. 29. D 【解析】考查感叹句的用法。句意:多好的天气啊!我们去游泳池游泳吧。 好主意!感叹句的结构有“How +adj./adv. +主语+谓语!”“What + a/an+adj.+n. +主语+谓 语!”“What + adj.+不可数名词/名词复数 +主语+谓语!”。有后面的 nice weather 口中 应用 what。weather 是不可数名词,前面不能用冠词。故选D。 (2017 四川广安四川广安)30. I just want to know _. A. why he likes computer games so much B. why does he like computer games so much C. why will he like computer games so much D. why he like computer games so much 30. A 【解析】考查宾语从句的用法。句意:我仅仅想知道_。本句是宾语从句,从句转 换应用陈述句语序,可排除 B、C 项。从句中是一般现在时态,主语 he 是第三人称单数, 谓语动词应用单数形式。故选A。 第二节第二节 完型填空完型填空(共两篇;共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 先通读下面两篇短文,掌握其大意,然后从各题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出可以 填入空白处的最佳答案,并将其选项转涂到答题卡上相应的位置。 (2017(2017四川广安四川广安) (A) Many students like sports. I like sports too. Sports in our school have _31_ a lot. Now we have more activities than before. More and more students take an active part _32_ ball games, running and jumping on the playground. We are so _33_ at those things. Doing sports is a good way to keep _34_ . Whats more, a strong body can help us _35_ better and live a happier life. 31. A. changedB. becomeC. changesD. became 32. A. inB. atC. forD. without 33. A. excitingB. excitedC. interestD. interesting 34. A. illB. sickC. fitD. fat 35. A. studiesB. studiedC. studyingD. study 题材:运动与健康 【主旨大意】本文是一篇说明文。介绍了学生运动观念的变化,以及运动对学生 身体、学习和生活的作用。 31. A【解析】考查动词词义及时态辨析。句意:我们学校的运动变化很大。句子 结构推知该句是现在完成时的句子, 排除 C 和 D 两个选项。 change 变化; become 变得。故选 A。 32. A【解析】考查介词搭配辨析。句意:越来越多的学生在操场上积极参加球类 运动、跑步、跳远。take an active part in 意为“积极参加”。故选 A。 33. B【解析】考查固定搭配辨析。我们对这些变化很兴奋。be excited about 意为 2 “对感到兴奋”。故选 B。 34. C【解析】考查形容词词义辨析。句意:做运动是保持健康的一种好方式。 fit 意为“健康的”。故选 C。 35. D【解析】考查辨析非谓语动词。句意:而且强壮的身体能帮我们学习更好、 生活得更快乐。help sb. (to) do sth.故选 D。 (2017(2017四川广安四川广安) (B) The poet says flowers push the door of spring open. I want _36_ thanksgiving can push the door of life open. If you see the world _37_ a thankful heart, you will find the world is very _38_. Now we are leaving school. We should thank those people who helped us. We should give thanks to our parents _39_ they give us everything. When we are ill, they spend time_40_ us. They tell us we are_41_ and we can make a difference. We should also give thanks to our teachers. They give us knowledge and they teach us _42_ to face difficulties in our lives. They should _43_ by us. Every day, we study with our classmates. We help each other and study _44_. When were in trouble, they can also give us some _45_ and help us out. 36. A. sayB. saysC. saidD. to say 37. A. withB. forC. toD. of 38. A. wondersB. wonderfullyC. wonderfulD. wonder 39. A. soB. orC. whetherD. because 40. A. take care ofB. look afterC. looking afterD. taking care 41. A. differentB. shyC. differenceD. lazy 42. A. howB. whatC. whyD. where 43. A. rememberB. be rememberedC. thankD. be helped 44. A. hardlyB. hardC. difficultD. careful 45. A. adviceB. adviseC. suggestionD. suggest 题材:感恩教育演讲稿 【主旨大意】 本文是一篇应用文。 本文以一位即将离开学校的学生身份告诉我们, 要带着一颗感恩的心看待这个世界,对我们的父母、师长和同学要心存感恩。 36. C【解析】考查非谓语动词的用法。句意:我想说感恩把生活的大门打开。 want to do sth.意为“想要做某事”。故选 C。 37. A【解析】考查介词词义辨析。句意:如果你带着一个感恩的心看世界。with 具有;带着;for 为了;to 到,向;of的。故选 A。 38. C【解析】考查词性、词义辨析。句意:你将会发现世界是美好的。由句子结 构推知,该处需要形容词作 be 动词的表语。wonderful 形容词,意为“美好的”。 故选 C。 39. D【解析】考查连词辨析。句意:我们应该感恩家长,因为他们给予我们一切。 so 所以;or 或者;whether 时候;because 因为。故选 D。 40. C【解析】考查短语及非谓语动词辨析。句意:当我们生病的时候,他们花时 间照顾我们。take care of 与 look after 同义,意为“照顾”,spend 后面出现动词用 其-ing 形式。故选 C。 41. A【解析】考查形容词和名词辨析。句意:他们告诉我们我们与众不同,我们 可以有所作为。different 不同的;shy 害羞的;difference 差异;lazy 懒惰的。句 子结构推知此处是形容词作 be 动词的表语。根据句意和句子结构A 项符合。故 3 选 A。 42. A【解析】考查特殊疑问词辨析。句意:他们传授我们知识,教我们如何面对 生活中的困难。how 怎么,如何;what 什么;why 为什么;where 在哪里。故选 A。 43. B【解析】考查被动语态及动词词义辨析。由前文“他们传授我们知识,教我 们如何面对生活中的困难。”推知后句意为:我们应该记住/ 感谢他们。由句子 结构推知此处是含有情态动词的被动语态,排除 A 和 C,D 意义不符。故选 B。 44. B【解析】考查形容词或副词词义辨析。句意:我们互相帮助、努力学习。句 子结构推知此处是副词修饰行为动词, 排除C和D两个都是形容词的选项, hardly 几乎不;hard 努力。故选 B。 45. A【解析】考查名词或动词词义辨析。句意:我们处于困境时,他们也给我们 提供建议,帮我们摆脱困境。some 后修饰可数名词,排除B 和 D 两个都是动词 的选项。suggestion 可数名词,在 some 后没用复数,由此排除。故选 A。 第三部分 阅读理解和口语运用(共两节:满分35 分) 第一节阅读理解(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从各题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳答案,并将其选项转 涂到答题卡相应的位置。 (2017(2017四川广安四川广安) (A) Sports Club Doing sport is popular among the people of all ages. Come and join the Sports Club! You will have a strong body. And itll be great fun. Place: Guangan Stadium Time: 8:30-11:00. every day. Price: Free Telephone:Art Club Are you a fan of art? Join us and you can see many famous works of art. There is also a painting class for you. Place: Qingyuan Street Time: 6:30pm-&:30pm on weekdays Price:200 yuan TelephoneMusic Club Do you like music? Join the Music Club! We have many instruments here: violins, pianos, guitars and drums. You can choose what you want. Place: Lingyun Road Time: 9:30-5:00pm on Saturday and Sunday Price:300 yuan TelephoneEnglish Club Do you want to learn English well?Come here and you can improve your English. Place: Bingjiang English classroom Time:6:00-7:00 on Sunday evening Price:218 yuan Telephone46.Tony loves painting, so he can join the_. A. Sports ClubB. Music ClubC. Art ClubD. English Club 47.Jean is in the Music Club. She can go there_. A. on SaturdayB. on Monday evening C. on Friday eveningD. every day 48. How much will you pay if you want to join the Art Club? A. FreeB. 200 yuanC.300 yuanD.218 yuan 49. You want to join the Sports Club. You should go to_. 4 A. Lingyun RoadB. Qingyuan Street C. Bingjiang English ClassroomD. Guangan Stadium 50. Which number should you call if you want to join the English Club? A.题材:健康生活 【主旨大意】本文是一篇应用文。文章通过表格的形式分别介绍了四个俱乐部。 他们是运动 俱乐部;音乐俱乐部;艺术俱乐部以及英语俱乐部,包括他们的地点、开放时间、票价以及 联系电话。 46. C 【解析】细节理解题。根据第三个表格中句子There is also a painting class for you.可知 Tony喜欢画画,可以加入艺术俱乐部。故选C。 47. A 【解析】 细节理解题。 根据第二个表格中句子Time: 9:30-5:00pmon Saturday and Sunday 可知 Jean 可以在周六去音乐俱乐部。故选A。 48. B【解析】细节理解题。根据第三个表格中Price:200 yuan 可知艺术俱乐部的票价是200 元。故选 B。 49. D【解析】细节理解题。根据第一个表格Place: Guangan Stadium可知运动俱乐部的地址 是 Guangan Stadium,故选 D。 50. D【解析】细节理解题。根据第四个表格 Telephone知英语俱乐部电话是故选 D。 (2017(2017四川广安四川广安) (B ) There was a rich boy who lived in a small town. One day a friend gave him a magic mirror. He liked it very much. He often looked into the mirror and he found that his face looked sad. He tried to smile and make funny faces, but his face still looked sad. Then he did many happy things, but his face always looked sad. He was so angry. The next day, he saw a little girl crying sadly on his way home from school. The rich boy went up to her and asked her what happened. The little girl said she couldnt find her parents. Dont worry. I will help you. said the boy. Then they went to look for her parents together. Finally they found her parents. The little girl and her parents were so thankful for the boys help. They gave the boy a big hug. Then he went back home. After he arrived home, he looked into the mirror as usual. To his surprise, his face looked happy. The boy understood the mirror. Helping others will bring the happiness. 51. The rich boy lived_ A. in the forestB. in a small village C. by the riverD. in a small town 52. The boys face always looked _ in the mirror at the beginning. A. sadB. funnyC. worriedD. angry 53. Why was the little girl crying? A. She lost her bags.B. The boy laughed at her. C. The boy couldnt help herD. She couldnt find her parents 54.Why did the boys face look happy in the mirror at last? A.Because his friend gave him a magic mirror. B.Because the little girl sent some flowers to him. C.Because he helped the little girl find her parents. D. Because he tired to smile and make funny faces 5 55.From the story we know that the boy was_. A. braveB. helpfulC. cleverD. Foolish B. 题材:日常生活 C. 【主旨大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了一个富裕的小男孩每天看魔镜里的自 己, 他的脸总是看起来很伤心。 在一次帮助小女孩找到了父母之后, 他的脸看起来很幸福了。 D. 51. D【解析】 细节理解题。 根据第一段第一句 There was a rich boy who lived in a small town.可知小男孩住在小镇里。故选D。 E. 52. A【解析】细节理解题。根据第一段倒数第二句Then he did many happy things, but his face always looked sad.可知小男孩看起来很伤心。故选A。 F. 53. D【解析】细节理解题。根据第二段第三句The little girl said she couldnt find her parents.可是小女孩找不到父母了,所以哭了。故选D。 G. 54. C【解析】细节理解题。根据第二段可知男孩在帮助小女孩找到父母之后,回到 家,他发现魔镜里的自己变得高兴了。故选C。 H. 55. B【解析】推理判断题。根据第二段可知小男孩帮助小女孩找到了父母,可知小 男孩是乐于助人的。故选B。 (C)(C)(2017四川广安) Do you want to do something meaningful? Then you can join us. Were a non-profit (非盈 利的)organization and were looking for volunteers who can work at weekends. Anyone, from 12-year-old children to people in their 50s, can be our volunteers. You can help people in many ways. School need volunteers to help parents take care of children while they are working. Hospitals need volunteers to look after children while their parents are seeing a doctor. Animal lovers can help take care of their dogs and cats without homes. There is something for everyone. “As a volunteer, I dont want to get anything. Seeing the childrenshappy faces, Im happy too.” said Wang Dawei, an old man of 56. “I often played computer games in my spare time before. Now I help older people learn how to use computers” said Lin Chong. another volunteer at the age of 17. If anyone helps out a bit, well have a better world to live in. Are you interested? Call us ator visit our website: . 56. The volunteers need to work_ A. at weekends.B. on weekdays. C. on holidays.D. in the afternoon. 57. Who cant be a volunteer? A. An old man in his 80s.B. An 18-year-old boy. C. A woman in her 30s.D. A 40-year-old man. 58. _ are not mentioned in this passage. A. SchoolsB. HospitalsC. FarmersD. Animal lovers 59. Lin Chong helps_learn how to use computers. A. animalsB. childrenC. computersD. older people 60. The passage may be from _. A. a newspaperB. a dictionaryC. a story bookD. a novel 题材:社会行为志愿工作 【主旨大意】本文是一篇应用文。文章对于志愿者工作进行了议论, 并通过王大伟和林冲两 6 人对于志愿工作的观点进行了说明,最后发出倡议和说明了联系方式。 56. A【解析】 细节理解题。 根据第一段 Were a non-profit(非盈利的) organization and were looking for volunteers who can work at weekends. 可知志愿者需要在周末工作。故选 A。 57. A【解析】细节理解题。根据文章第一段最后一句Anyone, from 12-year-old children to people in their 50s, can be our volunteers.可知需要 12 岁到 50 岁之间的人做志愿者。 A 选项 80 岁的老人不合要求。故选 A。 58. C 【解析】 综合理解题。 通读文章第二段可知提到了school, hospital和 animal lovers, farmers 没有被提到。故选 C. 59. D【解析】细节理解题。根据第四段“I often played computer games in my spare time before. Now I help older people learn how to use computers” said Lin Chong.可知林冲帮助老年人。 故选 D。 60. A【解析】推理判断题。通读全文,根据最后的招聘的联系方式可知来自报纸。 (D)(2017四川广安) Scientists at the University of Michigan have built a robot called MABEL. MABEL is able lo run at a speed of 6.8 mph. This is a world record for a machine with two legs. It took the researchers three years to get MABEL up and run to her top speed.There are still some problems, but she is thought of a huge step forward for robot-kind. The makers of the robot say that science and technology can help people. Jonathan Hurst is a scientist from Oregon State University. He says scientists have done research into what MABEL can do in the future. They think that walking robots can help people who have something wrong with their legs walk again, or help people do things like a superman. Professor Jessy Crizzle, from the University of Michigan, also points that how useful human-like robots can be. “ If you would like to send robots to search for people when a house is on fire, they can go up and down stairs, step over the babys toys on the floor and go in places where wheels and tracks can not go.” 61. MABEL is able to ran at a speed of_. A. 6.8 mphB. 78mphC. 6.8m/sD. 7.8km/s 62. The underlined word “she” in Paragraph 2 refers to_. A. a researcherB. MABELC. Jessy GrizzleD. Jonathan Hurst 63. According to the passage, which of the following is WRONG? A. MABEL has got two legs. B. There are still some problems with the robot. C. The robots can only help people who have something wrong with their legs. D. Scientists have done research into what MABEL can do in the future. 64. According to the passage, what things can the robots do to help people? A. They can help people who have something wrong with their legs walk again. B. They can search for people when a house is on fire. C. They can save the people who are in water. D. Both A and B. 65. Whats the best title of the passage? A. My robots and me.B. Walking robots can walk. C. Walking robots.D. Scientists and robots. 题材:机器人 【主旨大意】 本文是一篇说明文。 文章对美国密歇根州大学科学家发明的一种可行走的机器 7 人 MABEL 进行的说明,并介绍了在生活中对人们的帮助。 61. A 【解析】细节理解题。根据第一段第二段MABEL is able lo run at a speed of 6.8 mph. 可直接确定答案为 A。 62. B 【解析】 词义猜测题。 根据第二段联系上下文可知此处she 代指上文的机器人 MABEL。 故选 B。 63. C 【解析】 细节理解题。 通读文章第三段 They think that walking robots can help people who have something wrong with their legs walk again, or help people do things like a superman. 可知这个机器人除了帮助腿有毛病的人在此行走之外, 还可以像超人一样帮助人们做一些事 情。所以 C 选项表述“只会给腿有毛病的人予以帮助”是错误的。故选 C. 64. D 【解析】 细节理解题。 根据第三段 They think that walking robots can help people who have something wrong with their legs walk again和第四段 If you would like to send robots to search for people when a house is on fire, they can go up and down stairs, step over the babys toys on the floor and go in places where wheels and tracks can not go.可知这类机器人可以帮助腿有毛 病的人们走路,给予火灾中的人们帮助。故选D。 65. C【解析】主旨大意题。通读全文,本文主要对 MABEL,一种可行走的机器中进行的介 绍和说明。故选 C。 (2017 四川广安四川广安) 第二节口语运用 (共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 根据下面的对话内容, 从方框内的选项中选出最佳答案, 使对话完整通顺,并把选项转 涂到答题卡上相应的位置。选项中有一项为多余选顶。 A: PatientB: doctor (In the doctors) A: Good morning, doctor. B: Good morning.66 A: Yes, doctor. I dont feel very well. I cough day and night. B: Let me have a look.67and say “Ah”. A: Ah Is it serious? B:68Youve just caught a cold. A: What should I do? B:69and drink more water. A:70 B: Have a good rest and youll be all right soon. A: Thank you very much. B: Youre welcome. A. Take this medicine three times a day B. Can I help you? C. Nothing serious. D. Whats wrong with me? E. What else? F. Open your mouth 题材:看病 66. B由答语中的 Yes可知,上句应是一般疑问句。结合选项可知应选B。 67. F由后面的 say “Ah”及常识可推知, “啊”是从口中发出的声音。 F 项“张开嘴”符合语境。 故选 F。 68. C由后句 Youve just caught a cold.口中,病人的病情并不严重。上句中的serious 也说 8 明应选 C。 69. A由后面的 and drink more water口中,本句是医生开的药方。故选A。 70. E由答语中的 Have a good rest 及语境可推知,医生开出药之后,病人又问“还需要什 么?”。故选 E。 广安市广安市 20172017 年高中阶段教育学校招生考试年高中阶段教育学校招生考试 英语试题卷英语试题卷 卷卷 ( (共四部分;满分共四部分;满分 4040 分分) ) 第一部分第一部分 单词拼写(共单词拼写(共 1010 小题;每小题小题;每小题 1 1 分,满分分,满分 1010 分)分) 第一节第一节(2017四川广安)根据汉语提示,用单词的正确形式填空, 每空一词,并将答案写在 答题卡上相应的位置。 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 1. Sometimes we feel _(孤独的) even though there are lots of people around. 2. National Day is coming. Im looking forward to _(参观) Tiananmen Square. 3. When he was looking into a hole, a big cat appeared _(突然地). 4. My watch is lost. I have to find it, or Mum will _(惩罚) me. 5. There are too many _(乘客) on the bus. Its so crowded. 1. lonely 2. visiting 3. suddenly 4. publish 5. passengers (2017(2017四川广安四川广安)第二节短文填空(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 用方框内所给单词的正确形式填空, 并将答案写在答题卡上相应的位置 (方框内有一个单词 是多余的) cutebuyrealfreshateverywhere Here I am in London. I arrived by plane the day before yesterday. My friends met me _6_the airport. In London, there are shops and restaurants_7_. I love the street markets. The fruits and vegetables are_8_. We_9_some presentsyesterday afternoon. And then we went to the London Eye. Its _10_tall. We want to visit the palace tomorrow. I think it will be a great day 6.at 7.everywhere8. fresh9.bought10.really (2017(2017四川广安四川广安)第二部分第二部分短文改错(共短文改错(共 1010 小题;小题; 每小题每小题 1 1 分,满分分,满分 1010 分)分) 下面短文中的划线部分是错误的。 请改正,但不得改变短文意思, 并将正确的答案写在 答题卡相应的位置。 Li Yang is one of my best friends. He lives a health life11._ and he has a strong body. He
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 国家管网集团2026届高校毕业生招聘考试备考试题(浓缩500题)带答案详解(满分必刷)
- 2026秋季国家管网集团华中公司高校毕业生招聘笔试备考试题(浓缩500题)附参考答案详解(培优a卷)
- 2026国网江苏省电力公司高校毕业生提前批招聘笔试参考题库浓缩500题完整答案详解
- 2026秋季国家管网集团华中公司高校毕业生招聘笔试备考试题(浓缩500题)及参考答案详解(培优)
- 2026国家管网集团高校毕业生招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(综合题)
- 2026秋季国家管网集团云南公司高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)及参考答案详解(综合题)
- 2026国网山东省电力公司高校毕业生提前批招聘笔试模拟试题浓缩500题含答案详解(考试直接用)
- 2026秋季国家管网集团工程技术创新公司(国家管网集团造价管理中心)高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)附答案详解(满分必刷)
- 2026秋季国家管网集团油气调控中心高校毕业生招聘14人考试参考题库(浓缩500题)及答案详解(真题汇编)
- 2025国网海南省电力校园招聘(提前批)笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(培优a卷)
- 2025-2026学年高一上学期《拒绝手机进校园点亮校园时光》班会课件
- 蜀绣课件教学课件
- 2025年10月全国机关管理自考试题及答案
- 江苏省专升本2025年音乐学理论综合测试试卷(含答案)
- 2025年北京地区成人本科学士学位英语统一考试真题及答案三级
- 六年级上册数学课件-3.8 比的基本性质和化简比丨苏教版 (共20张PPT)
- 餐饮油烟污染防治承诺书
- 北京理工大学人文素质教育课程建设指南
- DB63T1743-2019青海省建筑工程资料管理规程
- 中小学生心理访谈提纲记录表
- 第二节西方式插花PPT课件
评论
0/150
提交评论