下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、温馨提示:此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课后阅读作业七Module 2Period 3. 阅读理解In most developed countries the government provides free education for children because it realizes that educatedcitizensare useful to the country in their later life. Most countries also have private education
2、. This means that parents can pay to send their children to certain schools. People who agree with this system say that it gives parents a larger choice of schools. Other people think that private schools give the children who go to them an unfair advantage over other children. At the age of three,
3、many children go to nursery school. Two or three years later, they enter a primary school. At the age of 11 they go to a secondary school. Then they may have a chance of continuing their studies at a university or college. Universities and colleges are places where some young people go to continue t
4、heir education after leaving school. Most university students study one main subject, though they may also study a number of others. Teaching is usuallyby lectures, or by discussions between a lecturer and students. Most students stay at university for three or four years. At the end of that, they t
5、ake an examination. If they pass, they receive their Bachelors degree, usually a BA, which is short for Bachelor of Arts, or a BS for Bachelor of Science. Some students study for several more years in order to get higher degree, such as a MA or a PhD. Most university courses dont train students to d
6、o a certain job. Colleges, on the other hand, usually teach skills which enable students to follow a career(职业), such as clothing design, or business studies. 【语篇概述】文章主要介绍了发达国家的教育方面的信息, 包括幼儿园、初中、高中和大学以及为什么教育是重要的。1. The passage mainly tells us. A. something about the private schools in developed coun
7、triesB. how developed countries pay attention to educationC. some general information about education in developed countriesD. why education is important【解析】选C。主旨大意题。文章主要介绍了发达国家的教育方面的信息和为什么教育是重要的。故选C项。2. In the first paragraph, the underlined word“citizens”refer to. A. the citiesB. members of a coun
8、tryC. the childrenD. people who lives in cities【解析】选B。词义猜测题。根据第一段第一句可知, 受过教育的公民以后对国家有利。故选B项。3. Why do most developed countries provide free education to children? A. Because the children dont have money to go to school. B. Because the government wants its citizens to be useful to the country. C. Bec
9、ause education doesnt cost the country too much money. D. Because there are not enough private schools. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段第一句可知, 应选B项。4. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. All the university students study one subject. B. After studying at the university for three
10、 or four years, all the students can get a Bachelors degree. C. Students usually receive a masters degree before receiving a Bachelors degree. D. Unlike university, colleges usually teach students some useful skills for a career. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段第二句可知, 学院教给学生一些技能。故选D项。. 语法填空阅读下面材料, 在空白处填入适当的内容(1个
11、单词)或括号内单词的正确形式。In only fifty years, English has developed into the language most 1. _ (wide)spoken and used in the world. English is the working language of most international 2. _ (organize), international trade and tourism. Businessmen and tourists often come to China without 3. _ (be)able to spea
12、k Chinese. Chinese businessmen, taxi drivers and students communicate with them 4. _ (use)English. English is also the language of 5. _ (globe)culture, such as popular music and the Internet. You can listen to English songs 6. _ the radio or use English 7. _ (communicate)with people 8. _ are around
13、the world through the Internet. With so many people communicating in English every day, 9. _ will become more and 10. _ important to have a good command of English. 1. 【解析】widely。考查副词。修饰动词spoken and used应用副词, widely广泛地。2. 【解析】organizations。考查名词。organize是动词, 其名词为organization。3. 【解析】being。考查固定短语。be ab
14、le to为固定搭配, 且作介词without的宾语, 故用动名词形式。4. 【解析】using。考查非谓语动词。using English现在分词短语作状语。5. 【解析】global。考查形容词。globe是名词, 其形容词为global“全球的”。此处应用形容词修饰culture。6. 【解析】on/over。考查介词。在收音机上, 用介词on/over。7. 【解析】to communicate。考查非谓语动词。to do表目的。8. 【解析】who/that。考查定语从句。先行词为people, who/that为关系代词, 引导定语从句, 且在从句中作主语。9. 【解析】it。考查代词。it作形式主语。10. 【解析】more。考查比较级。此处为“越来越重要”, 为“more and more+
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年精益生产经理岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年顶级销售顾问岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年内容策略师岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年旅游专员岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年游戏开发员岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 酒店管理期末试题及答案
- 2025年贝壳合规的考试题及答案
- 2025年对外关系专员岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年医疗健康管理者岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 风险动态评估方法-第21篇-洞察与解读
- 嵊州嘉洋纺织有限公司面料技术改造项目环境影响报告
- 110kv各类型变压器的计算单
- 华友岗位职级图
- 《商务礼仪与沟通》项目十
- (完整版)完整三角函数公式表
- 了不起的我课件完整版
- 三菱HOPE电梯的故障码
- 抖音企业号操作文档最新版
- YC/T 145.2-2012烟用香精相对密度的测定
- GB/T 5709-1997纺织品非织造布术语
- GB/T 16823.3-2010紧固件扭矩-夹紧力试验
评论
0/150
提交评论