版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、大学英语考试复习资料大学英语三级分类模拟1大学英语考试复习资料大学英语三级分类模拟1大学英语三级分类模拟1Part Vocabulary and StructureDirections: There are 20 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D, You must choose the one answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding le
2、tter on the Answer Sheet with a single line through the center.问题:1. Tom is playing with_ boys.A.little two otherB.two little otherC.two other littleD.little other two答案:C根据修饰语成分顺序可得。问题:2. Lily used to look hurt and sad when _ .A.scoldingB.to scoldC.having scoldedD.scolded答案:D此处当用被动形式。问题:3. In some
3、countries _ is called equality does not really mean equal rights for all people.A.whichB.whatC.thatD.one答案:B what此处引导主语从句。问题:4. Ill visit Germany next year _ I have enough money.A.lestB.untilC.butD.provided答案:D provided此处表假设。问题:5. Professor Taylors talk has indicated that science has a very strong _
4、 on the everyday life of people.A.impressionB.motivationC.emotionD.impact答案:D impact意为影响。问题:6. Having decided to rent a flat, we _ contacting all the accommodation agencies in the city.A.set onB.set aboutC.set downD.set up答案:B set about 意为开始,着手做。问题:7. If I had remembered _ the door, the thief would
5、not have got in.A.to closeB.closingC.to have closedD.having closed答案:B remember doing sth, 记得做过某事。问题:8. You have noting to _ by refusing to listen to our advice.A.gainB.catchC.seizeD.earn答案:A gain意为获得。问题:9. I prefer writing a term paper _ an examination.A.to takeB.to takingC.for takingD.that take答案:
6、B 短语搭配。问题:10. James is looking for another job because he feels that nothing he does _ his boss.A.servesB.satisfiesC.promisesD.supports答案:B satisfy-使.满意问题:11. The bank near your house was _ last night.A.brokenB.hitC.robbedD.stolen答案:C 词意判断。 Rob意为抢劫问题:12. It was what I said at the meeting _ she was i
7、rritated at.A.whenB.thenC.thatD.where答案:C 语法题,强调句句型结构,引导词用that.问题:13. Though he was born and brought up in China, he can speak _ English.A.smoothB.badC.fluentD.flowing答案:C 词意判断。 Fluent意为流利的。问题:14. This is Mr. Black _ invention had helped hundreds of disabled people.A.whichB.thatC.whomD.whose答案:D 由句意
8、可知此处应该用whose。问题:15. As we can no longer wait for the delivery of our order, we have to _ it.A.postponeB.refuseC.councilD.cancel答案:D 词意判断。 Cancel意为取消。问题:16. These books, which you can get at any bookshop, will give you _ you may need.A.all the informationB.all the informationsC.all of informationD.al
9、l of the informations答案:A 短语正确形式考查。问题:17. I have no _ to hearing your joke again.A.objectionB.obedientC.objectiveD.obey答案:A Have no objection to. 反对.问题:18. _ some of this wine perhaps youll like it.A.To tryB.TryC.Having triedD.Trying答案:B 祈使句形式考查。问题:19. Since the problem was really _, we dealt with i
10、t immediately.A.quickB.toughC.urgentD.instant答案:C 根据句意此处该选urgent表紧急。问题:20. Do you want to see my drivers license or my card? _. A.Either does wellB.Either one will doC.Each one is goodD.Each will be fine答案:B 交际用语固定表达。Part Reading ComprehensionDirections: There are four passages in this part. Each pa
11、ssage is followed by five questions or unfinished statements. For each question, there are four choices marked A, B, C and D, You should choose the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.Passage One Movies are the most popular form o
12、f entertainment for millions of Americans. They go to the movies to escape their normal everyday existence and to experience a life more exciting than their own. They may choose to see a particular film because they like the actors or because they have heard the film has a good story. But the main r
13、eason why people go to the movies is to escape. Sitting in a dark theater, watching the images on the screen, they enter another world that is real to them. They become involved in the lives of the characters in the movie, and for two hours, they forget all about their own problems. They are in a dr
14、eam world where things often appear to be more romantic(浪漫的)and beautiful than in real life. The biggest dream factories are in Hollywood, the capital of the film industry. Each year, Hollywood studios make hundreds of movies that are shown all over the world. American movies are popular because the
15、y tell stories and they are well-made. They provide the public with heroes who do things the average person would like to do but often cant. People have to cope with many problems and much trouble in real life, so they feel encouraged when they see the good guys win in the movies. 1. The Americans g
16、o to the movies mainly because they want _.A.to enjoy a good storyB.to experience an exciting lifeC.to see the actors and actressesD.to escape their daily life答案:D直接对应题,由原文第一段可得。2. Which of the following is peoples normal response to the movies they watch?A.They feel that everything on the screen is
17、 familiar to them.B.They try to turn their dreams into reality.C.They become so involved that they forget their own problems.D.They are touched by the life stories of the stories of the actors and actresses.答案:C直接对应题,由第一段末可得。3. It is obvious that real life is _.A.less romantic than that in the movie
18、sB.more romantic than that in the moviesC.as romantic as that in the moviesD.filled with romantic stories答案:A单词对应题,由第一段末的more romantic可得。4. The American movies are popular because _.A.they are well-made and the stories are interestingB.the characters in the movies are free to do whatever they likeC.
19、the heroes have to cope with many problems and frustrationsD.good guys in the movies always win in the end答案:A直接对应题,由第二段中间可得。5. People enjoy seeing the movies because they _.A.are tired of their everyday livesB.feel inspired by the heroic deeds of the good guysC.want to see who win in the endD.have
20、to cope with many problems in their lives答案:B归纳题,由第二段归纳可得。Passage Two What is your favorite color? Do you like yellow, orange, red? If you do, you must be an optimist(乐观者), a leader, an active person who enjoys life, people and excitement. Do you prefer grays and blues? Then you are probably quiet,
21、shy and you would rather follow than lead. If you love green, you are strong-minded and determined. You wish to succeed and want other people to see you are successful. At least this is what psychologists(心理学家)tell us, and they should know, because they have been seriously studying the meaning of co
22、lor preference(爱好), and the effect that colors have on human beings. They tell us that we dont choose our favorite color as we grow up. If you happen to love brown, you did so as soon as you opened your eyes, or at least as soon as you could see clearly. A yellow room makes us feel more cheerful and
23、 more comfortable than a dark green one, and a red dress rings warmth and cheer to the saddest winter day. On the other hand, black is depressing(压抑). Light and bright colors make people not only happier but more active. It is a fact that factory workers work better, harder, and have fewer accidents
24、 when their machines are painted orange rather than black or dark gray. Remember, then, that if you feel low, you can always brighten your day or your life with a new shirt or a few colorful things. Remember also that you will know your friends and your enemies better when you find out what colors t
25、hey like and dislike. And dont forget that anyone can guess a lot about your character when you choose a piece of handkerchief.1. According to this passage, _.A.one can choose his color preferenceB.one is born with his color preferenceC.ones color preference is changeableD.one has to choose his favo
26、rite color as soon as he can see clearly答案:B细节查找题,由第一段对应句子可得。2. We would pay attention to colors because _.A.colors do have effect on our moodsB.colors may have effect on our work and studyC.light and bright colors make people happyD.you can know your friends better by the colors they like or dislik
27、e答案:A细节归纳题,由第二段相应句子可得。3. The main idea of this passage is _.A.ones color preference shows ones characterB.you can brighten your life with wonderful colorsC.psychologists have been studying the meaning of color preferenceD.ones color preference has something to do with his character and colors have e
28、ffects on human beings答案:D大意归纳题,全篇文章都在谈论颜色喜好和其性格还有颜色对于人类自身的影响的关系。4. The writer believes that in realizing the four modernizations of country, we need more people who love _.A.yellow B.red C.greenD.black答案:C推导题。根据文章各颜色的特征来看,绿色所代表的果断与坚韧是最需要的。5. I am feeling black means _.A.I am feeling well B.I am ver
29、y happyC.I am excited D.I am depressed答案:D对应文章各颜色所代表的心情可得。Passage There When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good scores on certain kinds of tests or even the ability to do well in school. By intelligence we mean a way of living and behaving, especially in a new or upse
30、tting situation. If we want to test intelligence, we need to find out how a person acts instead of how much he knows what to do . For instance, when in a new situation, an intelligent person thinks about the situation, not about himself or what might happen to him, he tries to find out all he can, a
31、nd then he acts immediately and tries to do something about it. He probably isnt sure how it will all work out, but at least he tries. And, if he cant make things work out right, he doesnt feel ashamed that he failed; he just tries to learn from his mistakes. An intelligent person, even if he is ver
32、y young, has a special outlook on life, a special feeling about life, and knows how he fits into it. If you look at children, youll see great difference between what we call bright children and not-bright children. They are actually two different kinds of people, not just the same kind with differen
33、t amount of intelligence. For example, the bright child really wants to find out about life - he tries to get in touch with everything around him. But, the unintelligent child keeps more to himself and his own dream-world; he seems to have a wall between him and life in general. 1. According to this
34、 passage, intelligence is _.A.the ability to study wellB.the ability to do well in schoolC.the ability to deal with lifeD.the ability to get high scores on some tests答案:C对应文章第一段可得。2. In a new situation, an intelligent person _.A.knows more about what might happen to himB.is sure of the result he wil
35、l getC.concentrates on what to do about the situationD.cares more about himself答案:C对应文章第二段开头相应句子可得。3. If an intelligent person failed, he would _.A.try not to feel ashamedB.learn form his experiencesC.try to regret as much as possibleD.make sure what result he would get答案:B对应文章第二段中间相应句子可得。4. Bright
36、children and not-bright children _.A.are two different types of childrenB.are different mainly in their degree of clevernessC.have difference only in their way of thinkingD.have different knowledge about the world答案:A对应文章末端开头乡音句子可得。5. The author of this passage will probably continue to talk about _
37、.A.how to determine what intelligence isB.how education should be foundC.how to solve practical problemsD.how an unintelligent person should be taught答案:D推导题,根据文章大意可知后面将告诉如何教导。Passage Four Mrs. Wilson, the wife of a rich businessman, invited some of her friends to lunch. She was very anxious to try
38、a new way of cooking a fish dish, and she was very pleased with herself when the dish was ready. As the dish was very hot, she put it near the open window to cool for a few minutes. However, five minutes later, when she came back for it, she was shocked to find Chester, the neighbors cat, ate the di
39、sh. Fortunately, she was in time to stop the cat before it was too late. That afternoon was a good success and everyone enjoyed the dish very much. They talked and laughed till four oclock. At the end of the afternoon, when she was alone again, Mrs. Wilson felt tired but happy. She was in an armchai
40、r just near the window when, through the window, she was horrified(震惊的). to see the neighbors cat dead in her garden! Why, the fish dish must be bad! What would happen to her friends? She at once telephoned the family doctor for advice. The doctor told her to telephone each of the visitors to meet h
41、im at the hospital as soon as possible. Finally the danger was over. Just then the telephone rang. It was her neighbor. Oh, Mrs. Wilson, her neighbor cried, Chester is dead. She was killed by someones car and put in your garden. 1. Mrs. Wilson was very pleased with herself, for _.A.she could sing an
42、d dance with her friendsB.she could see her friends againC.the fish dish looked and smelled niceD.the fish dish tasted unusually nice答案:C由文章开头可知当选C。2. When all her friends had left, Mrs. Wilson felt happy because _.A.many of her friends still liked herB.many of he friends still remember herC.her fri
43、ends enjoyed the dinnerD.both she and her friends had a good time that afternoon.答案:D由第一段末和第二段开头可得。3. Mrs. Wilson was in an armchair near the window _.A.to have some restB.to see her neighbors catC.to enjoy the setting of the sunD.to say good-bye to her friends答案:A由第二段开头可得。4. Mrs. Wilson was terrifi
44、ed to see the cat dead in hr garden because she thought _.A.her neighbor might think she had killed the catB.the death of the cat must have been the result of eating the fishC.one of her friends must have killed the cat without telling herD.her own cat was also in danger答案:B由第二段中间相应句子可得。5. Mrs. Wils
45、on didnt feel relieved(轻松的) until _.A.the family doctor gave her some good adviceB.she was told all her friends were all rightC.she was telephoned the truth about the death of the catD.all her visitors had met doctor答案:C由文章末尾可得。Part Translation from English into ChineseDirections: In this part, ther
46、e are five items, and four of them are taken from the reading passages you have just read. Below each, there are five Chinese sentences translated, which are marked A, B, C, D, and E. Each letter stands for a score varying from 0 to 2. You should decide which is the best translation, and then mark t
47、he corresponding letter on the Answer Sheet.问题:1. They provide the public with heroes who do things the average person would like to do but often cant.A.它们给那些英雄们一个公开做普通人事情的机会。B.他们给了公众英雄可以做一些普通人想做但不能做的事情。C.它们向公众展现了一些能做常人想做却常常无法做到的事情的英雄。D.它们向公众展现的那些英雄都是能做常人做不到的事情的人。E.他们给了公众一些能做常人无法达成之事的英雄。答案:C问题:2. Th
48、en you are probably quiet, shy and you would rather follow than lead.A.然后你也许非常安静,害羞或者你要不就跟随或者领导。B.然后,你可能十分安静害羞,而且你宁可跟随也不愿意领导。C.那么你可能较文静和内敛羞涩,而且较之领导,你更愿意追随他人。D.那么你也许有点安静害羞,而且你更喜欢跟随他人而不是领导他人。E.然后呢,你也许比较文静,害羞,或者你更愿意跟着而不是领导着别人。答案:C问题:3. For instance, when in a new situation, an intelligent person thinks
49、 about the situation, not about himself or what might happen to him.A.比如说,当身处一个新的环境时,智者会审时度势,而不是只着眼于自身或眼前和或将面临之事。B.在一个新的环境中时,一个聪明的人马上就想到的了环境,而不是想到他自己也许是有可能对他发生的。C.举例来说,当身处一个新的环境时,聪慧之人会想到局势,而不是想到他自己或者马上发生的眼前之事。D.很快的,在一个新的条件下,一个投资商将会更多看到环境,而不是他自己和发生的一些事情。E.比如,在一个新的环境中时,一个投资者想到的是局势,而不是他自己和马上自己要看到的事情。答案:A问题:4. The doctor told her to telephone each of the visitors to meet him at the hospital as soon as possible.A.医生告诉她立刻打电话给所有的访客去医院遇见他。B.医生告诉她打电话叫每一个客人立刻去医院见他。
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年常州工程职业技术学院长期公开招聘高层次人才备考题库及完整答案详解1套
- 3D打印导板在脑脊液漏修补中的应用
- 2025年龙岩市第三医院招聘3名编内专业技术人员备考题库及一套参考答案详解
- 2025年上海对外经贸大学公开招聘工作人员备考题库及参考答案详解1套
- 小学阶段校园文化墙设计与互动体验研究教学研究课题报告
- 简约中国风简历个人介绍
- 2025年宝安中学(集团)海天学校初中实验员、小学语文教师招聘备考题库有答案详解
- 2025年鲤城区新步实验小学秋季招聘合同制顶岗教师备考题库及一套完整答案详解
- 2025年宁夏沙湖旅游股份有限公司公开招聘备考题库及答案详解参考
- 2025年浙江大学医学院唐修文课题组招聘备考题库及1套完整答案详解
- 山东省烟台市2024-2025学年高三上学期期末考试物理试题
- 人教版八年级数学上册期末复习:必刷基础60题(14种必考题型)
- 细胞外基质影响生物电导率-洞察分析
- DB11 527-2008 变配电室安全管理规范
- 出纳劳务合同模板
- 创新创业创造:职场竞争力密钥智慧树知到期末考试答案章节答案2024年上海对外经贸大学
- JTG-3830-2018公路工程建设项目概算预算编制办法
- 检测进度计划及保障措施
- 马眼看世界之品牌与品质的关系课件
- 旋挖桩钻进记录-自动计算-含公式
- 高效能人士提高办事效率七个习惯学员
评论
0/150
提交评论