版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、第一学期期末考试窗体顶端1. ( 单选题 ) We can conclude from the passage that the author is _.(本题3.0分)A、 unfavorable towards children receiving education in hospitalsB、 in favor of the present state of teaching in hospitalsC、 unsatisfied with the present state of hospital teachingD、 satisfied with the results of the
2、 latest survey学生答案:C标准答案:C解析:得分:32. ( 单选题 ) Its been a wonderful evening. Thank you very much. _(本题3.0分)A、 My pleasure.B、 Im glad to hear that.C、 No, thanks.D、 Its ok.学生答案:A标准答案:A解析:得分:33. ( 单选题 ) He decided to go for a sailing holiday _ the fact that he was usually seasick.(本题3.0分)A、 in spite ofB、
3、because ofC、 in case ofD、 as a result of学生答案:A标准答案:A解析:得分:34. ( 单选题 ) How many steps in producing a book are mentioned in the passage?(本题3.0分)A、 4B、 6C、 5D、 7学生答案:B标准答案:B解析:得分:35. ( 单选题 ) Which of the following is NOT involved in the work of editing?(本题3.0分)A、 Deciding which parts is to be illustrat
4、ed.B、 Accepting or rejecting a manuscript.C、 Considering the beauty of a book as a whole.D、 Rewriting or rearranging long paragraphs.学生答案:C标准答案:C解析:得分:36. ( 单选题 ) You have won the football game. Congratulations! _(本题3.0分)A、 We are really lucky.B、 No one else could do it.C、 Oh, not really.D、 Its nice
5、 of you to say so.学生答案:D标准答案:D解析:得分:37. ( 单选题 ) The best title for this passage would be _.(本题3.0分)A、 The Beauty of a BookB、 Art and the Printed WorldC、 Who Deserves the Name of ArtistD、 The Steps in Producing A Book学生答案:B标准答案:B解析:得分:38. ( 单选题 ) I really like your apartment. _(本题3.0分)A、 Thats right.
6、B、 You could say so.C、 Thanks for saying so.D、 Good idea.学生答案:C标准答案:C解析:得分:39. ( 单选题 ) Hermans success is due to his hard work and his ability to _ plans, which will get work done efficiently.(本题3.0分)A、 fulfillB、 approveC、 employD、 conduct学生答案:C标准答案:C解析:得分:310. ( 单选题 ) Thanks for coming all the way
7、over here. _(本题3.0分)A、 Dont be sorry.B、 Its no trouble.C、 Not at all.D、 Both Its no trouble and Not at all.学生答案:D标准答案:D解析:得分:311. ( 单选题 ) The soldier was accused of _ the officials by rumoring that the enemy attacked.(本题3.0分)A、 cheatingB、 scoldingC、 lyingD、 punishing学生答案:A标准答案:A解析:得分:312. ( 单选题 ) It
8、s very thoughtful of you to give me a ride. _(本题3.0分)A、 At your service.B、 Take it easy.C、 Sure.D、 You are too polite.学生答案:A标准答案:A解析:得分:313. ( 单选题 ) Floods cause billions of dollars worth of property damage _.(本题3.0分)A、 annuallyB、 relativelyC、 actuallyD、 comparatively学生答案:A标准答案:A解析:得分:314. ( 单选题 ) T
9、he director was critical _ the way we were doing the work.(本题3.0分)A、 atB、 inC、 ofD、 with学生答案:C标准答案:C解析:得分:315. ( 单选题 ) Dont worry. The problem is _, and will be quickly overcome.(本题3.0分)A、 unclearB、 seriousC、 minorD、 major学生答案:C标准答案:C解析:得分:316. ( 单选题 ) At a press conference after the award ceremony,
10、 the 18-year-old girl spoke in a _ low voice.(本题3.0分)A、 optionallyB、 relativelyC、 legallyD、 identically学生答案:B标准答案:B解析:得分:317. ( 单选题 ) Id like to take _ of this trip to buy the things I need。(本题3.0分)A、 advantageB、 adventureC、 adviceD、 advance学生答案:A标准答案:A解析:得分:318. ( 单选题 ) Beijing is well _ its beauti
11、ful scenery and the Great Wall.(本题3.0分)A、 known asB、 known toC、 known withD、 known for学生答案:D标准答案:D解析:得分:319. ( 单选题 ) With great efforts of the peace-loving people all over the world, Iraq _ the war.(本题3.0分)A、 survivedB、 survived fromC、 survivalD、 survived to学生答案:A标准答案:A解析:得分:320. ( 单选题 ) Thanksgivin
12、g Day is originally celebrated by people for _.(本题3.0分)A、 healthB、 freedomC、 harvestD、 safety学生答案:C标准答案:C解析:得分:321.(阅读理解题)Many people think that when they become rich and successful, happiness will naturally follow. Let me tell you that nothing is further from the truth. The world is full of very ri
13、ch people who are as miserable as if they were living in hell. We have read stories about movie stars who committed suicide or died from drugs. Quite clearly, money is not the only answer to all problems.Wealth obtained through dishonest means does not bring happiness. Lottery winnings do not bring
14、happiness. Gambling winnings do not bring happiness. To my mind, the secret to happiness lies in your successful work, in your contribution towards others happiness and in your wealth you have earned through your own honest effort. If you obtain wealth through luck or dishonest means, you will know
15、that it is ill-earned money. If you get your money by taking advantage of others or by hurting others, you will not be happy with it. You will think you are a base person.Long-term happiness is based on honesty, productive work, contribution, and self-esteem.Happiness is not an end; it is a process.
16、 It is a continuous process of honest, productive work which makes a real contribution to others and makes you feel you are a useful, worthy person. As Dr. Wayne wrote, “There is no way to happiness. Happiness is the way.” There is no use saying “Someday when I achieve these goals, when I get a car,
17、 build a house and own my own business, then I will be really happy.” Life just does not work that way. If you wait for certain things to happen and depend on external circumstances of life to make you happy, you will always feel unfulfilled. There will always be something missing.(1). ( 单选题 ) What
18、does “nothing is further from the truth” mean?(本题2.0分)A、 Something. is completely untrue.B、 Something is completely true.C、 We can find out the truth.D、 We cannot find out the truth.学生答案:A标准答案:A解析:得分:2(2). ( 单选题 ) What are the secrets to happiness in the authors mind?(本题2.0分)A、 successful workB、 con
19、tribution to otherhappinessC、 honest effortD、 all of the above.学生答案:D标准答案:D解析:得分:2(3). ( 单选题 ) Which of the following is not dishonest means for wealth?(本题2.0分)A、 lottery winningB、 gambling winningsC、 hard workD、 taking advantage of others学生答案:C标准答案:C解析:得分:2(4). ( 单选题 ) What does the sentence “There
20、 is no way to happiness. Happiness is the way.” mean according to the passage?(本题2.0分)A、 Happiness is not an end; it is a process.B、 People do not know how to get happiness.C、 It is hard to get happiness.D、 Happiness is what you feel.学生答案:A标准答案:A解析:得分:2(5). ( 单选题 ) What is the meaning of the word “u
21、nfulfilled”?(本题2.0分)A、 uncontrolableB、 impoliteC、 dissatisfiedD、 abnormal学生答案:C标准答案:C解析:得分:222.(阅读理解题)Advertisements make us want too much, so we get the idea that the only purpose of advertising is to sell goods. But it is not completely right. Advertisement has another equally important functionto
22、 inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washer, it is more than likely you would obtain
23、 details regarding performance, price, etc., from an advertisement.Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or
24、a newspaper would be like without advertisements.Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway byelaws while waiting for a train? Would you like to read only closely printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a n
25、ewspaper full of bad news.We must not forget that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast progr
26、ams is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price! Another thing we mustnt forget is the small ads. in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about any
27、thing can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job; buy or sell a house; announce a birth, marriage, or death in these small ads.(1). ( 单选题 ) According to the passage, advertisements will NOT make us _.(本题2.0分)A、 buy somethingB、 know the functions of some new goodsC、 l
28、earn some knowledgeD、 forget the old things that are already known by people学生答案:D标准答案:D解析:得分:2(2). ( 单选题 ) What will you possibly want to know from a washer advertisement?(本题2.0分)A、 some details.B、 how much it will cost.C、 its functions.D、 all of the above.学生答案:D标准答案:D解析:得分:2(3). ( 单选题 ) What is th
29、e authors attitude towards most peoples claim that they never read advertisements?(本题2.0分)A、 doubtB、 agreementC、 acceptanceD、 in favor of学生答案:A标准答案:A解析:得分:2(4). ( 单选题 ) According to the text, which of the following statements is true?(本题2.0分)A、 only TV commercials are useful in daily lifeB、 advertis
30、ements help to change our lifeC、 advertisements should be seriousD、 advertisements make us spend more money on newspaper, magazines and broadcast programs.学生答案:B标准答案:B解析:得分:2(5). ( 单选题 ) In the passage, the author is focusing on _.(本题2.0分)A、 how people buy things through advertisementsB、 the useful
31、service of advertisements to the communityC、 how advertisers spend their moneyD、 the advantages and disadvantages of advertisements学生答案:B标准答案:B解析:得分:223.(阅读理解题)Many visitors finds the fast pace at which American people move very troubling. Ones first impression is likely to be that everyone is in a
32、rush. City people always appear to be hurrying to get where they are going and are very impatient if they are delayed even for a brief moment. At first, this may seem unfriendly to you. Drivers will rush you; storekeepers will be in a hurry as they serve you; people will push past you as they walk a
33、long the street. You will miss smiles, brief conversations with people as you shop or dine away from home. Do not think that because Americans are in such a hurry they are unfriendly. Often, life is much slower outside the big cities, as is true in other countries as well.Americans who live in citie
34、s such as New York, Chicago, or Los Angeles, often think that everyone is equally in a hurry to get things done; they expect others to “push back”, just as city people do in Tokyo, Singapore or Paris, for example. But when they discover that you are a stranger, most Americans become quite kindly and
35、 will take great care to help you. Many of them first came to the city as strangers and they remember how frightening a new city can be .If you need help or want to ask a question, choose a friendly looking person and say, “I am a stranger here. Can you help me?”Most people will stop, smile at you,
36、and help you find you way or answer your questions. But you must let them know that you need help. Otherwise they are likely to pass you by, not noticing that you are new to the city and in need of help. Occasionally, you may find someone too busy or perhaps too rushed to give you aid. If this happe
37、ns, do not be discouraged; just ask someone else. Most Americans enjoy helping a stranger.(1). ( 单选题 ) Many people who first visit the United States will find that _.(本题2.0分)A、 America is a highly developed countryB、 American city people seem to be always in a rushC、 the fast pace in American life o
38、ften causes much troubleD、 Americans are impatient and unfriendly people学生答案:B标准答案:B解析:得分:2(2). ( 单选题 ) When the author says “You will miss smile”, he means _.(本题2.0分)A、 you will fail to notice that Americans are pleasant and happyB、 you will be puzzled why Americans do not smile at youC、 you will f
39、eel that Americans do not seem very friendlyD、 you will find that Americans dont have much sense of humor学生答案:C标准答案:C解析:得分:2(3). ( 单选题 ) In the authors opinion, _.(本题2.0分)A、 it is true that life in New York is much faster than that in any other cityB、 people living outside big cities are lazy and mi
40、serableC、 most American people enjoy living in the suburbs of big citiesD、 those who are busy are not necessarily unfriendly学生答案:D标准答案:D解析:得分:2(4). ( 单选题 ) The life pace in cities is much _ than the one outside cities.(本题2.0分)A、 fasterB、 slowerC、 happierD、 sadder学生答案:A标准答案:A解析:得分:2(5). ( 单选题 ) If yo
41、u say to an American that you are a stranger there, most probably he will _.(本题2.0分)A、 offer his helpB、 stop smiling at youC、 help you find the wayD、 reply that he is pleased to meet you学生答案:A标准答案:A解析:得分:224.(阅读理解题)Even if the word pop disappears from the English vocabulary, the influence of pop wil
42、l remain.Pop has become part of British and American history.There has always been a close cultural link, or tie, between Britain and English-speaking America, not only in literature but also in popular arts, especially music.Before the Second World War the Americans exported jazz and the blues.Duri
43、ng the 1950s they exported rock n roll, and star singers like Elvis Presley were admired by young British and Americans alike.Then in the early 1960s a new sound was heard, very different from anything which had so far come from the American side of the Atlantic.This was the Liverpool, or Merseyside
44、, beat.The new pop culture, in a few years, swept across Britain and America, and across most of the countries of the western world.The people responsible for the pop revolution were four Liverpool boys who joined together in a group and called themselves The Beatles.They played in small clubs in th
45、e back streets of the city.Unlike the famous solo stars, who had their songs written for them, the Beatles wrote their own words and music.They had a close personal relationship with their audience, and they expected them to join in and dance to the beat of the music.Audience participation is an ess
46、ential characteristic of pop culture.Some pop groups, in particular the Rolling Stones, did more than just entertain.They wrote words which were deliberately intended to shock.They represented the anger and bitterness of youth struggling for freedom against authority.The Beatles, on the other hand, finally won the adm
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 六年级沈阳考试题目及答案
- 2025-2026学年北师大版九年级数学上学期期末必刷常考题之相似多边形
- 2025年儿童英语分级考试协议
- 光伏丝网安全培训课件
- 2024人教版八年级英语上册Unit 7When Tomorrow Comes每课时教学设计汇编(含六个教学设计)
- 破解质量互检的“人情困局”
- 2024年10月信息技术练习题(含参考答案)
- 2024北师大版八年级生物上册《植物的生殖方式》提升讲义
- 企鹅课件介绍
- 副科级考试试题及答案
- 湖南省长郡二十校联盟2025-2026学年高三上学期12月考试数学试卷
- 小小养殖员课件
- 公司员工意识培训课件
- 仓库统计员的工作总结
- 小流浪猫知识题库及答案
- 2025年大学《科学社会主义-中国特色社会主义理论体系》考试备考题库及答案解析
- Unit 6 Find your way 第1课时 Get ready Start up 课件 2025-2026学年外研版(三起)英语四年级上册
- 2025秋期版国开河南电大本科《法律社会学》一平台我要考试无纸化考试试题及答案
- 义务教育英语教学大纲及实施方案2024版
- 宁德时代shl测试题库以及答案解析
- 公众号解封申请书
评论
0/150
提交评论