




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、英语二模拟试题.Vocabulary and Structure (10 points,1 point for each item)1.He can't C the meaning of this poem because it's too vogue.A.stick with B.work on C.work out D.refer to 2. We B that the plan should be fully discussed before being put into execution.A.want B.prefer C.hope D.wish 3. Middle
2、school students are heavily burdened D home assignments.A.for B.in C.on D.with 4.A , he can speak two foreign languages.A.Child as he is B.A child as he is C.Child as is he D.A child as is he 5. C their differences, they fell passionately in love with each other.A.As for B.Owing to C.Despite D.Throu
3、gh 6. The peace talks were C because of disagreement.A.put up B.held on C.put off D.slowed down 7. Different people react in different manners to psychological pressures and tensions they A in their lives.A.are faced with B.are faced C.are faced in D.are faced for 8. D English, they have to study a
4、second foreign language.A.Except B.Except for C.Beside D.Besides 9. Many sleepwalkers do not seek help and so are never put on record, C means that an accurate count can never be made.A.that B.it C.which D.what 10. The security department suspected him A giving information to a foreign company.A.of
5、B.at C.for D.in . Cloze Test (10 points, 1 point for each item)Yellow fever is a disease of warm lands that is found mainly along the shore of the Atlantic Ocean. It was first 11 in the Americas, but may well have come from Africa and reached the New World with or soon after Columbus. Until about fi
6、fty years ago, yellow fever was still one of the most 12 diseases in the United States, 13 many died in repeated outbreaks. An outbreak which was to lead 14 surprising developments was one that happened in Cuba during the Spanish-American War.15, an army group under Major Walter Reed was sent there
7、in June, 1900 16 orders “to give special attention to questions concerning the cause and prevention of yellow fever”. In a daring group of experiments using human beings, Major Reed proved the truth of an idea advanced in 1881 by a Cuban doctor, that the city type of mosquito 17 the disease.The succ
8、essful result of these experiments gave 18 to another and still more important idea: kill off the city type of mosquitoes and there will be no more yellow fever. 19, these mosquitoes are one of the easiest types to destroy. They are 20 in pools of quiet, warm water, within a short distance to people
9、's home.11.A.seen B. looked into C. noticed D. felt 答案:C12.A.feared B. fearing C. fear D. felt 答案:A13.A.which B. where C. that D. how 答案:B14.A.for B. in C. to D. at 答案:C15.A. As results B. As the result C. As result D. As a result 答案:D16.A.for B. on C. with D. in 答案:C17.A.passed onB. passed to C
10、. passed overD. passed away 答案:A18.A.time B. result C. birth D. order 答案:C19.A.Unfortunately B. Fortunately C. Consequently D. Subsequently 答案:B20.A.fed B. lived C. made D. born 答案:D. Reading Comprehension(30 points, 2 points for each item)Passage OneQuestions 21 to 25 are based on the following pas
11、sage.Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there's a big difference between “ being a writer ” and writing. In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame, not the long hours alone at a typewriter. “ You ve
12、got to want to write, ” I say to them, “ not want to be a writer ” .The reality is that writing is a lonely, private and poor paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20 year career in the U.S. Coast Guard to become a f
13、reelance writer ( 自由撰稿者 ), I had no prospects at all. What I did have was a friend who found me in my room in a New York apartment building. It didn't even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer. After a year or s
14、o, however, I still hadn't gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that barely made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn't going to be one of those people who die wondering, What if? I would keep putting my dre
15、am to the test even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the Shadowland of hope, and anyone with a dream must learn to live there.21. The passage is meant to . 答案:AA. warn young people of the hardships that a successful writer has to experienceB. advise young people t
16、o give up their idea of becoming a professional writerC. show young people it's unrealistic for a writer to pursue wealth and fameD. encourage young people to pursue a writing career 22. What can be concluded from the passage? 答案:DA. Genuine writers often find their work interesting and rewardin
17、g.B. A writer's success depends on luck rather than on effort.C. Famous writers usually live in poverty and isolation.D. The chances for a writer to become successful are small. 23. Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing career? 答案:BA. He wasn't able to
18、 produce a single book.B. He hadn't seen a change for the better.C. He wasn't able to have a rest for a whole year.D. He found his dream would never come true. 24. “ . people who die wondering, What if? ” (Line 3, para.3) refers to “ those ” . 答案:BA. who think too much of the dark side of li
19、feB. who regret giving up their career halfwayC. who think a lot without making a decisionD. who are full of imagination even upon death25. “Shadowland” in the last sentence refers to . 答案:CA. the wonderland one often dreams aboutB. the bright future that one is looking forward toC. the state of unc
20、ertainty before one's final goal is reachedD. a world that exists only in one's imagination Passage TwoQuestions 26 to 30 are based on the following passage.Britain almost more than any other country in the world must seriously face the problem of building upwards, that is to say of accommod
21、ating a considerable proportion of its population in high blocks of flats. It is said that the Englishman objects to this type of existence, but if the case is such, he does in fact differ from the inhabitants of most countries of the world today. In the past our own blocks of flats have been associ
22、ated with the lower-income groups and they have lacked the obvious provisions, such as central heating, constant hot water supply, electrically operated lifts from top to bottom, and so on, as well as such details, important notwithstanding (然而), as easy facilities for disposal of dust and rubbish a
23、nd storage places for baby carriages on the ground floor, playgrounds for children on the top of the buildings, and drying grounds for washing. It is likely that the dispute regarding flats versus (对, 对抗) individual houses will continue to rage on for a long time as far as Britain is concerned. And
24、it is unfortunate that there should be hot feelings on both sides whenever this subject is raised. Those who oppose the building of flats base their case primarily on the assumption (设想)that everyone prefers an individual home and garden and on the high cost per unit of accommodation. The latter ign
25、ores the higher cost of providing full services to a scattered community and the cost in both money and time of the journeys to work for the suburban resident.26. We can infer from the passage that . 答案:BA. English people, like most people in other countries, dislike living in flatsB. people in most
26、 countries of the world today are not opposed to living in flatsC. people in Britain are forced to move into high blocks of flatsD. modern flats still fail to provide the necessary facilities for living答案:A27. What is said about the blocks of flats built in the past in Britain?A. They were mostly in
27、habited by people who did not earn much.B. They were usually not large enough to accommodate big families.C. They were sold to people before necessary facilities were installed.D. They provided playground for children on the top of the buildings. 28. The word “ rage ” (Line 10) means “” . 答案:BA. be
28、ignoredB. develop with great forceC. encourage people greatlyD. be in fashion29. Some people oppose the building of flats because . 答案:CA. the living expenses for each individual family are higher B. it involves higher cost compared with the building of housesC. they believe people like to live in h
29、ouses with gardensD. the disposal of rubbish remains a problem for those living in flats 30. The author mentions that people who live in suburban houses . 答案:DA. do not have access to easy facilities because they live away from the cityB. have to pay a lot of money to employ people to do service wor
30、kC. take longer time to know each other because they are a scattered communityD. have to spend move money and time travelling to work every day Passage ThreeQuestions 31 to 35 are based on the following passage.Brazil has become one of the developing worlds great successes at reducing population gro
31、wth - but more by accident than design. While countries such as India have made joint efforts to reduce birth rates, Brazil has had better result without really trying, says George Martine at Harvard.Brazil's population growth rate has dropped from 2.99% a year between 1951 and 1960 to 1. 93% a
32、year between 1981 and 1990, and Brazilian women now have only 2.7 children on average. Martine says this figure may have fallen still further since 1990, an achievement that makes it the envy of many other Third World countries.Martine puts it down to, among other things, soap operas (通俗电视连续剧) and i
33、nstallment (分期付款) plans introduced in the 1970s. Both played an important, although indirect, role in lowering the birth rate. Brazil is one of the worlds biggest producers of soap operas. Globo, Brazil's most popular television network, shows three hours of soaps six nights a week, while three
34、others show at least one hour a night. Most soaps are based on wealthy characters living the high life in big cities.“ Although they have never really tried to work in a message towards the problems of reproduction, they describe middle and upper class values not many children, different attitudes t
35、owards sex, women working, ” says Martine. “ They sent this image to all parts of Brazil and made people conscious of other patterns of behavior and other values, which were put into a very attractive package. ”Meanwhile, the installment plans tried to encourage the poor to become consumers. “ This
36、led to an enormous change in consumption patterns and consumption was incompatible (不相容的) with unlimited reproduction, ” says Martine.31. According to the passage, Brazil has cut back its population growth . 答案:DA. by educating its citizensB. by careful family planningC. by developing TV programmesD
37、. by chance32. According to the passage, many Third World countries . 答案:CA. haven't attached much importance to birth controlB. would soon join Brazil in controlling their birth rateC. haven't yet found an effective measure to control their populationD. neglected the role of TV plays in fam
38、ily planning33. The phrase “ puts it down to ” (Line 1, Para. 3) is closest in meaning to “ ” . 答案:AA. attributes it toB. finds it a reason for C. sums it up as D. compares it to 34. Soap operas have helped in lowering Brazils birth rate because . 答案:BA. they keep people sitting long hours watching
39、TVB. they have gradually changed peoples way of lifeC. people are drawn to their attractive packageD. they popularize birth control measures 35. What is Martines conclusion about Brazils population growth? 答案:BA. The increase in birth rate will promote consumption.B. The desire for consumption helps
40、 to reduce birth rate.C. Consumption patterns and reproduction patterns are contradictory.D. A countrys production is limited by its population growth. .Word Spelling (10 points,1 point for two items)36.请求;恳求 v. s 答案:solicit 37.电子的; a. e 答案:electronic38.运动员; n. s 答案:sportsman 39.吉他; n. g 答案:guitar40
41、.把分类;把分等级 v. c答案:classify 41.中小学校长; n. h 答案:headmaster42.提名;任命 n. n 答案:nominate 43. 种植园;大农场 n. p 答案:plantation44. 躲避;逃避 v. e 答案:elude 45. 含义;暗示 n. I 答案:implication46.滋补品;营养品 n. n 答案:nourishment 47.排队; v. q 答案:queue48. 治疗的;补救的 a. r 答案:remedial 49.排除;消灭 v. e 答案:eliminat50.放松;松弛 n. r 答案:relaxation 51.
42、思索;推测 v. s 答案:speculate52.议会的;国会的 a. p 答案:parliamentary 53.情况;环境 n. c 答案:circumstance54.管理;行政 n. a 答案:administration 55.作为.的动机;激发 v. m 答案:motivate. Word Form(10 points, 1 point for each item)56. It is believed that pipes are parts of volcanoes that were formed when (melt) rock pushed upward through
43、the earths crust. 答案:molten57. Dime stores got their name in the last century when it was decided that small profit on a great quantity of goods would be better than a large profit on (few) sales. 答案:fewer58. The fact that (guide) forms of dieting result in so many problems does not mean that no die
44、ting is safe. 答案:misguided59. The president is strongly (desire) that you should attend the meeting tomorrow. 答案:desirious60. Her body, with hands and feet (bind), was discovered by a traveler early in the morning. 答案:bound61. If it hadn't been for your help, we (fail)in last weeks exam. 答案:woul
45、d have failed62. The Peoples Liberation Army started the (strategy) counterattack in 1946 to defeat the KMT. 答案:strategically63. In simple terms, (produce) is merely a measure of effectiveness with which people produce goods and services. 答案:productivity64. Clinton received only 43 percent of the po
46、pular vote in 1992, (compare) with Bushs 38 percent and Perots 19 percent. 答案:compared65. Then arose the question where we were to get the equipment (need). 答案:needed. Translation from Chinese into English(15 points, 3 points for each item)66.水的污染使居民们容易得病。 答案:Water pollution makes the residents more
47、 vulnerable to various diseases.67.他并不是连那一点都看不出来的傻瓜。 答案:He was not such a fool as not to understand that.68. 一个人的外貌和他的品质常常不一致。 答案:One's appearance does not often coincide with his quality.69. 锻炼想象力时你应摆脱常规的思维模式。 答案:When you want to exercise your imagination, you should be free from the normal thi
48、nking pattern.70.你要是几个月前把实情告诉他就好了。 答案:If only you had told him the truth several months ago. Translation from English into Chinese (15 points)When I rode the subway in Washington D. C., I took the escalator (传送带式电梯) to go up to ground level, like I always do in Beijing. What was different was that a
49、ll the people stood to the right of the escalator, which was the width of two people standing side by side, so the left side was left open.At first, I didn't notice this and stood on the left side; Sonia corrected me at once. She pointed down the escalator and said: “ Look, someones in a real hu
50、rry! ” Then I saw a young man run up along the stairs with heavy steps.It is a commonly accepted rule those who move more slowly should leave a path for those in a hurry. People who have urgent things to do don't have the patience to stand on the slowly moving escalator; they prefer to add their
51、 own speed to the escalators.Standing on the right side, with people running by frequently, I thought this was a really nice rule. Think about it: without this rule, people would stand on the escalator at random. Even if the people rushing up were to cry “ Excuse me ” all the way, who knows how many
52、 people would be knocked over?我从华盛顿的地铁车站上来,乘的是在北京已是司空见惯的传送带式电梯。不同的是,在宽度仅容两人并排站下的电梯上,人们全站在右侧,左边留出了一条通道。一开始我未加注意,站到了左侧,同行的索妮娅赶紧让我站过来,指着下面说: “瞧,急性子跑过来了。”只见一个年轻人噔噔噔地顺着台阶跑上来,直奔顶端。原来,这里有个约定俗成的规定:步履从容的人要给快节奏者留出通道。有急事的人往往等不及缓缓移动的传送带,便不惜付出体力,将自身的速度叠加在电梯速度上。我站在右侧,看着身边不时跑过的人,心想,这真是个不错的规矩。试想无此约定,人们随意站满了电梯,有急事的人
53、要想跑上,即使一路高喊 “劳驾” ,也不知要碰倒多少人呢。英语二模拟试题(二).Vocabulary and Structure (10 points,1 point for each item) 1. Only when you have obtained sufficient data _A_ come to a sound conclusion. A. can you B. you can C. would you D. you would2. _B
54、_ that this region was so rich in natural resources.A. Little he knew B. Little did he know C. Little he did know D. Little he had known3. Never again _C_ political office after his 1928 defeat for the presidency.A. Alfred E. Smith seriously sought
55、0; B. seriously Alfred E. Smith soughtC. when did Alfred E. Smith seriously seek D. did Alfred E. Smith seriously seek4. Only in recent years _C_ begun to realize that wild dogs, kept within bounds, often do more good than harm.A. people have B. since people have C. have people
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东汕尾市海丰县医共体急需紧缺专业人才专项招聘16人模拟试卷附答案详解(模拟题)
- 2025河南新乡事业单位招录203人模拟试卷附答案详解(突破训练)
- 2025河北沧州市任丘园区产业发展集团有限公司招聘10人模拟试卷及答案详解(历年真题)
- 2025广东阳江市阳春市招聘乡村公益性岗位32人(第三批)考前自测高频考点模拟试题及答案详解(全优)
- 2025湖南张家界市桑植县农业农村局所属事业单位公开选调工作4人模拟试卷及答案详解(夺冠)
- 2025广东珠海市斗门区富山学校教师招聘16人模拟试卷及答案详解参考
- 2025年陕西电力科隆发展有限责任公司招聘(1人)考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解
- 2025年福建省泉州市晋江市农业农村局公开招聘1人模拟试卷及答案详解(有一套)
- 2025年衢州龙游县人民医院公开招聘劳务派遣工作人员28人模拟试卷及完整答案详解一套
- 2025届春季东华公司校园招聘模拟试卷及答案详解(必刷)
- 湖北宜昌长阳清江水务投资控股集团有限公司招聘笔试题库2025
- (零模)南昌市2025年高三年级九月测试语文试卷(含标准答案)
- Hytera海能达HM780 说明书
- 2025年衢州编外考试试题及答案
- 2025-2026学年苏少版(2024)小学美术一年级上册教学计划及进度表
- 水务局面试真题及答案解析:水利行业招聘面试实战
- 邮政储蓄网点一点一策实施方案
- 2025年飞行服务站无人机培训行业现状分析报告
- 2025年中医理疗师考试题库及答案
- 强迫性障碍护理查房
- 物业对中介管理办法
评论
0/150
提交评论