版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Ó¢Óï¼´ÐËÑݽ²ÌâĿӢÓï¼´ÐËÑݽ²ÌâÄ¿£¨09Äêcctv±°ë¾öÈü¼´ÐËÌ
2、âÄ¿£©2009Äê11ÔÂ12ÈÕµÚÒ»³¡±ÈÈü1. should a ban be imposed on unrestricted advertisement to send text messages into mobile phones? (ÊÇ·ñÓ¦¸ÃÏÞÖ
3、ÆÊÖ»úÂÒ·¢¹ã¸æÐÅÏ¢)2. wouldnt it be fair for men to retire earlier than women?£¨ÄÐÐÔ±ÈÅ®ÐÔÌáǰÍËÐÝÊÇ·
4、ñ¹«Æ½£¿£©3. is it patriotic to pay to bring back artifacts stolen by other countries?(¹ºÂò¹ú¼ÊÊг¡ÉϵÄÖйú±»µÁ¹Å¶&
5、#202;Ç·ñÊǰ®¹úÐÐΪ£¿)4¡£are people who have owned more than a home being selfish?(ÓµÓÐÒ»Ì×ÒÔÉÏ·¿×ÓµÄÈË×Ô&
6、#203;½Âð£¿)5. does an all-star cast enchance or distract a film message?£¨Ò»²¿µçÓ°¶¼ÊÇ´óÅÆÑÝÔ±£¬ÊÇ·ñÕæµÄÄÜ
7、;±íÏÖµçÓ°ÄÚÈÝ£¿£©6. should a pedestrians injured in crossing the street in a wrong place be prosecuted?£¨ÐÐÈËûÓа´½»¹æ¹ýÂ
8、37;·Ӧ¸Ã±»ÅÐÐÌÂ𣿣©7. are pre-university students too young to live in a foreign countries?£¨¸ßÖÐÉú³ö¹úÁôѧÊÇ·
9、41;Ì«Ô磿£©Óï¼´ÐËÑݽ²ÌâÄ¿£¨09Äêcctv±°ë¾öÈüµÚ¶þ³¡ÌâÄ¿£©1. are criticis
10、m levelled upon post 80s generation justified?¶Ô80ºóµÄÅúÆÀÕæµÄºÜ¹«ÕýÂð£¿Öйú²úÆ·ÆðÖйúÃû×Ö
11、£ºÃñ×åÏÁ°¯»¹Êdz£Ê¶¶¨Ò壿3. do we have to use our real names online?4.in times of economic crisis, is it justified for some countries to put their interest first?6. should salary ca
12、ps be imposed on senior management?(ÏÞÖÆ¹úÓÐÆóÒµ¸ß¹Ü¹¤×ÊÓ¦¸ÃÂð£¿)7. should state institutions be obliged to purchase green vehecles?(±ÈÑÇ
13、81;ÏÑÐÖÆ³öµç¶¯Æû³µ£¬Õþ¸®Ó¦¸ÃÂÊÏȹºÂòÂð£¿)¸ü¶à¾«²ÊÇëä¯
14、192;À£ºÓ¢Óï¼´ÐËÑݽ²ÌâÄ¿£¨09Äêcctv±°ë¾öÈüµÚÈý³¡ÌâÄ¿£©1. is it the right time for chin
15、a to introduce two-child policy?Ãæ¶ÔÀÏÁ仯£¬ÎÒÃÇÊÇ·ñ¸Ä±ä¼Æ»®ÉúÓýÕþ²ß£¿2. does the growth of online shopping wi
16、ll herald the high streetshopping? (Íø¹ºÊÇ·ñÄÜÈ¡´ú´«Í³¹ºÎ)3. what is the domestic travel tool for china: train or plane?4. does breakdown in gender sterotyping will benefit the
17、societyprogress?5. are we surrender our privacy to technology?6. should education in chian be less academic and job oriented?£¨¸ßµÈ½ÌÓýÓ¦¸ÃÉÙѧÊõ£¬¶àÃæÏò¾&
18、#205;Òµ¼¼ÄÜÂ𣿣©7. should internet addiction be treated as a genius education or irresponsible behavior?8. do we spend too much time on learning english?Ó¢Óï¼´ÐËÑݽ²Ìâ
19、196;¿1. people attend college or university for many different reasons (for example, new experiences, career preparation, increased knowledge). why do you think people attend college or university? use specific reasons and examples to support your answer.2. do you agree or disagree with the fol
20、lowing statement? parents are the best teachers. use specific reasons and examples to support your answer.9. some people prefer to live in a small town. others prefer to live in a big city. which place would you prefer to live in? use specific reasons and details to support your answer.12. many peop
21、le visit museums when they travel to new places. why do you think people visit museums? use specific reasons and examples to support your answer.14. some people believe that university students should be required to attend classes. others believe that going to classes should be optional for students
22、. which point of view do you agree with? use specific reasons and details to explain your answer.16. it has recently been announced that a new restaurant may be built in your neighborhood. do you support or oppose this plan? why? use specific reasons and details to support your answer.18. what are s
23、ome important qualities of a good supervisor (boss)? use specific details and examples to explain why these qualities are important.19. should governments spend more money on improving roads and highways, or should governments spend more money on improving public transportation (buses, trains, subwa
24、ys)? why? use specific reasons and details to develop your essay.20. it is better for children to grow up in the countryside than in a big city. do you agree or disagree? use specific reasons and examples to develop your essay.21. in general, people are living longer now. discuss the causes of this
25、phenomenon. use specific reasons and details to develop your essay.22. we all work or will work in our jobs with many different kinds of people. in your opinion, what are some important characteristics of a co- worker (someone you work closely with)? use reasons and specific examples to explain why
26、these characteristics are important.23. in some countries, teenagers have jobs while they are still students. do you think this is a good idea? support your opinion by using specific reasons and details.24. a person you know is planning to move to your town or city. what do you think this person wou
27、ld like and dislike about living in your town or city? why? use specific reasons and details to develop your essay.26. it has recently been announced that a new movie theater may be built in your neighborhood. do you support or oppose this plan? why? use specific reasons and details to support your
28、answer.27. do you agree or disagree with the following statement? people should sometimes do things that they do not enjoy doing. use specific reasons and examples to support your answer.28. do you agree or disagree with the following statement? television, newspapers, magazines, and other media pay
29、 too much attention to the personal lives of famous people such as public figures and celebrities. use specific reasons and details to explain your opinion.29. some people believe that the earth is being harmed (damaged) by human activity. others feel that human activity makes the earth a better pla
30、ce to live. what is your opinion? use specific reasons and examples to support your answer.32. is it better to enjoy your money when you earn it or is it better to save your money for some time in the future? use specific reasons and examples to support your opinion.33. you have received a gift of m
31、oney. the money is enough to buy either a piece of jewelry you like or tickets to a concert you want to attend. which would you buy? use specific reasons and details to support your answer.34. businesses should hire employees for their entire lives. do you agree or disagree? use specific reasons and
32、 examples to support your answer.35. do you agree or disagree with the following statement? attending a live performance (for example, a play, concert, or sporting event) is more enjoyable than watching the same event on television. use specific reasons and examples to support your opinion. 36. choo
33、se one of the following transportation vehicles and explain why you think it has changed peoples lives. automobiles bicycles airplanes use specific reasons and examples to support your answer.37. do you agree or disagree that progress is always good? use specific reasons and examples to support your
34、 answer.38. learning about the past has no value for those of us living in the present. do you agree or disagree? use specific reasons and examples to support your answer.39. do you agree or disagree with the following statement? with the help of technology, students nowadays can learn more informat
35、ion and learn it more quickly. use specific reasons and examples to support your answer.40. the expression never, never give up means to keep trying and never stop working for your goals. do you agree or disagree with this statement? use specific reasons and examples to support your answer.41. some
36、people think that human needs for farmland, housing, and industry are more important than saving land for endangered animals. do you agree or disagree with this point of view? why or why not? use specific reasons and examples to support your answer.42. what is a very important skill a person should
37、learn insgroupsto be successful in the world today? choose one skill and use specific reasons and examples to support your choice.43. why do you think some people are attracted to dangerous sports or other dangerous activities? use specific reasons and examples to support your answer.45. some people
38、 prefer to get up early in the morning and start the days work. others prefer to get up later in the day and work until late at night. which do you prefer? use specific reasons and examples to support your choice.ƪ¶þ£º2012Ï£ÍûÖ®ÐÇ
39、;¿ÚÓï´óÈü ¼´ÐËÑݽ²ÌâÄ¿ (²Î¿¼)2012Ï£ÍûÖ®ÐÇ¿ÚÓï´óÈü ¼´ÐËÑݽ²
40、204;âÄ¿ £¨²Î¿¼£©(Ò») about methis is memy best friendmy favorite sportmy familymy hobbymy schoolmy favorite subject.my dream£¨¶þ£©about lifemy time to shine / i am the shining stari wish¡face to
41、¡on my way to¡a gift to¡gain and loss¡to give or to be givennever give upwin or lose£¬games are funthe place i travellearn to change yourselfthe color of life(Èý)questions£¨1£©1whats your attitude towards shopping on
42、line?Äã¶ÔÍø¹ºµÄ¿´·¨£¿2what is the biggest influence of the internet on you?ÍøÂç¶ÔÄãÓ°Ïì×î´óµÄÊÇʲô&
43、#163;¿3three keys to a happy life ÐÒ¸£ÈËÉúµÄÈý¸ö¹Ø¼üÒòËØ4talk about your favorite book ˵˵Äã×îϲ»¶µÄÊé5w
44、ho are you most grateful for? Äã×î¸Ð¼¤µÄÊÇË£¿6talk about your favorite holiday ˵˵Äã×îϲ»¶µÄ¼ÙÈÕ7the most successful person you
45、know ÄãËùÖªµÀµÄ×î³É¹¦µÄÈË8the greatest gift you have ever got ÄãÔøµÃµ½×î°ôµÄÀñÎï9talk about the most memorable
46、 event in your life ˵˵ÄãÈËÉúÖÐ×îÄÑÍüµÄÊ 10do you think fashion shows are important in our daily life?11how do you usually do to save water?12.whats your opinion about the relationship bet
47、ween human beings and animals?13.whats your attitude towards e-shops?(ËÄ)questions£¨2£©1. will the world be a better place if human technology were not as developed as it is now?2. the developed countries and the developing countries, which should be blamed more for glo
48、bal warming?3. experience and creativity, which is more important in the development of human society?4. should middle school students be required to finish some courses in art before they graduate from middle school?7. should parents in china lessen the stress they put upon their children¡
49、5;s performance in school?8. if you are free to choose a country on earth to live in, which one would you choose? why9. of all the different problems you have in your life, which one do you think is the most difficult to solve? how are you supposed to solve it?10. is it reasonable for a young adult
50、to always rely upon the help of his or her parents to survive in the society? do you have any suggestions?11. who should pay for the individual¡¯s education, the government or the individual, since almost anyone is paying tax to the government?12. if you are the headmaster of your high sch
51、ool or the president of your university, what kind of change(s) you would like to bring to your school or university the most?13. what do you think can we learn from the history?14. do you think history is believable?15. should young people pay more attention to the tradition of their fathers, or sh
52、ould they simply create their own way of living?16. with the popularization of cell-phone, do you think people¡¯s life is made more convenient or more troublesome?18. against the background of globalization, should we maintain thecharacteristics of being a chinese, or should we live in a w
53、ay that is globally the same with one another?19. with the development of artificial intelligence, is there a potential danger in which man¡¯s intelligence may be subjugated to that of the machine?20. should the genetically modified food be allowed into the market?22. how can one adapt to
54、the radically changed, and still radically changing, world?(Îå)questions£¨3£©1st 10 good impromptu speech topics* what moral issue best defines you?* what is the biggest effect of the internet?* describe your worst experience* discuss the most memorable event in your li
55、fe* is capitalism the best political and economic system? defend your choice. * is knowledge more important than wisdom?* is a glass half full or half empty? explain your choice.* why are humans so fascinated with understanding the universe?* does technology live up to its promise?2nd 10 good improm
56、ptu speech topics* the morality of zoos* three keys to a happy life* reality tv shows* beauty* you are what you eat* love is a choice* professional athletes are overpaid* dogs are better than cats3rd 10 good impromptu speech topics* bottles versus cans* real or fake christmas trees* peer to peer tec
57、hnology* motorcycle helmets* the worst/best book you ever read* all time favorite movie* your first memory4th 10 good impromptu speech topics* the best things in life are free* clothes make the man/woman* good versus evil* your favorite sound* your least favorite sound* exams are/are not good forms
58、of assessment* why its important to meditate* what are you grateful for?* speed dating5th 10 good impromptu speech topics* your favorite relative* your favorite holiday* internet affairs* the greatest gift we can give others is.* if i were invisible for a day.* what i would do if i knew i could not
59、fail* the most successful person i know* good grades matter* everyone should be a volunteer£¨Áù£©reference in chinese1¡¢Ò»¾ä¸ñÑÔµÄÆôʾ2¡¢È˶àδ±&
60、#216;Á¦Á¿´ó3¡¢¡°³ÁĬÊǽð¡±Ö®ÎÒ¼û4¡¢ÎÒµÄÒ»´Î³É¹¦¾Àú5¡¢ÈË
61、1;ú´¦´¦ÊÇ¿¼³¡6¡¢¸øÄ¸Ç×Ï´½Å7¡¢ÂìÒϵÄÁ¦Á¿8¡¢ÎÒ°®Ê±ÉÐ9¡¢´Ó
62、·¹ºó´ò°ü˵Æð10¡¢Èç¹ûÄãʧȥÁ˽ñÌ죬Äã²»Ëãʧ°Ü£¬ÒòΪÃ
63、7;Ìì»áÔÙÀ´¡£Ì¸Ì¸Äã¶ÔÕâ¾ä»°µÄÀí½â¡£11¡¢×îÄÑÍüµÄÒ»¼þÊÂ12¡
64、¢ÎÒÖªµÀµÄ·çË×13¡¢Ò»´ÎÄÑÍüµÄÂÃÐÐ14¡¢ÎÒ×îÒªºÃµÄÅóÓÑ15¡¢Ì¸
65、̸ÎÒ×î³ç¾´µÄһλ¹ÅÊ¥ÏÈÏÍ16¡¢ÔõÑù¿´´ý½ðÇ®17¡¢ÍâÔÚÃÀÓëÄ
66、218;ÔÚÃÀ18¡¢ÎÒµÄÃÎÏë19¡¢Ì¸Ì¸¸öÈËÐÞÑø20¡¢ÎÒÒź¶µÄÒ»¼þÊÂ21¡¢ÎÒ
67、×î°®µÄÒ»±¾Êé22¡¢ÎÒ×î°®µÄ¶¯ÎֲÎ23¡¢Ì¸Ì¸Ñ§ÀúÓëÄÜÁ
68、166;24¡¢Ì¸Ì¸ËùÔڵļ¯Ìå25¡¢Ì¸Ì¸¸Ð´¥×îÉîµÄijһÉç»áÏÖÏó26¡¢¡°
69、210;»¸öÈËÖ®ËùÒÔÄÜ£¬ÊÇÒòΪÏàÐÅÄÜ¡£¡±ÄãͬÒâÕâ¸ö¹Ûµãô£¿
70、199;ëÒÔ´ËΪ»°ÌâÑݽ²¡£27¡¢ÉúÆøÊÇÄñðÈ˵ĴíÎó³Í·£×Ô¼º¡£Çë
71、ÒÔ´ËΪ»°ÌâÑݽ²¡£28¡¢ÄãÐÄÖжԡ°ÅóÓÑ¡±µÄ¶¨ÒåÊÇʲô£¿¾
72、3;Ìå˵˵ÅóÓѶÔÄãÉú»îµÄÓ°Ïì¡£29¡¢ÐÄÏàÓ¡µÄÖ½½íÍâ°ü×°ÉÏÓ
73、208;Ò»¾äºÜÓÐÒâ˼µÄ»°£º¡°ÓÐʱºòÒ»·ÖÖӺܳ¤£¬ÓÐʱºòÓֺܶ
74、204;¡£Ìå»áÆäÖеÄÉîÒ⣬²¢ÒÔ´ËΪ»°ÌâÑݽ²¡£30¡¢2012ÕæµÄ»áÊÇÊÀ
75、189;çÄ©ÈÕÂð£¿Èç¹ûÉúÃüֻʣÏÂ2ÄêÄã»á×öÄÄЩÊÂÇ飿31¡¢¼ÙÈçÄã
76、;Éú»îÔÚÖйúµÄÌÆ´ú£¬Äã×îÏë×öʲô£¿ÎªÊ²Ã´£¿32¡¢Äã¾õµÃÓ
77、39;ÑÔ±í´ïÄÜÁ¦ÔÚ¹¤×÷ÖÐ×îÖØÒªµÄ×÷ÓÃÓÐÄÄЩ£¿ÁоÙÁ½µã˵Ã
78、47;¡£33¡¢ÊµÏÖ¡°µÍ̼Éú»î¡±ÄãÄÜ×öЩʲô£¿ÊÔ¾ÙÁ½µã˵Ã÷¡£34¡
79、;¢ÄãÈçºÎÀí½âÇ×ÇéÔÚÉúÃüÖеÄλÖá£35¡¢ÓÐÈË˵¡°ÖйúÈ˵Ä
80、01;ú»îˮƽÔÚÌá¸ß£¬¿ÉµÀµÂˮƽȴÔÚϽµ¡±£¬ÄãÈçºÎÀí½âÕâ
81、90;ä»°¡£36¡¢ÄãÈçºÎÀí½â¡°ÃÀÔÚÓäÔá±Õâ¾ä»°¡£37¡¢ÄãĿǰ×î¼á
82、;ÐŲ»ÒɵĶ«Î÷ÊÇʲô£¿Çë²ûÊÍÔÒò¡£38¡¢ÄãÈçºÎÀí½â¾«ÉñÉ
83、50;»î¡£ÄãÈÏΪ¾«ÉñÉú»îÖØÒªÃ´£¿ÆªÈý£ºcctv±Ó¢ÓïÑݽ²±ÈÈü¼´Ð
84、;ËÑݽ²µÄ½âÌâ˼·¼´ÐËÑݽ²ÌâÄ¿·¶Î§ºÍ½âÌâ˼·²Î¿¼1. people attend college or u
85、niversity for many different reasons (for example, new experiences, career preparation, increased knowledge). why do you think people attend college or university? use specific reasons and examples to support your answer.1¡¢Í¬ÒâÉÏ´óѧº
86、Ã.£¨1£©ÎªÎ´À´¹¤×÷½øÐÐ×¼±¸£¨2£©½»¸ü¶àµÄÅóÓÑ£¬Ñ§Ï°ËûÃÇ
87、81;Ä˼ά·½Ê½£¨3£©ÏµÍ³µÄѧϰ֪ʶ2. do you agree or disagree with the following statement? parents are the best teachers. use specific reasons and examples to support
88、your answer.2¡¢Í¬Ò⸸ĸÊÇ×îºÃµÄÀÏʦ£¨1£©¸¸Ä¸´ÓС¾ÍºÍÎÒÃÇÔÚÒ»Æ
89、0;£¬¸øÎÒÃǺܶàµÄ֪ʶ£¨2£©¸¸Ä¸ºÍÎÒÃÇ×îΪÇ×ÃÜ£¬ÔÚÈκÎÊ
90、77;ºò£¬¶¼»áºÁÎÞ±£ÁôµØ¸øÎÒÃÇ֪ʶ£¨3£©¸¸Ä¸×îÁ˽âÎÒÃÇ£¬Ë
91、249;ÒÔËûÃǸøÎÒÃǵĽ¨ÒéºÍÒâ¼û¶¼ÊÇ×îÓÐÕë¶ÔÐÔµÄ3¡¢£¨1£©Ê³Æ
92、·ÈÝÒ××¼±¸£¬½ÚÊ¡ÁË´óÁ¿µÄʱ¼ä£¬Ê¹ÈËÃÇ¿ÉÒÔ×öÆäËûÊÂÇé£
93、¨2£©Ê³Æ·ÈÝÒ××¼±¸£¬ÎªÈËÃÇÌṩÁ˸ü¶àµÄ»¨Ñù¡££¨4£©Ê³Æ·
94、0;ÝÒ××¼±¸£¬ÎªÈËÃǵĽ¡¿µ´øÀ´Á˺ܶàºÃ´¦4¡¢Ê×ÏȽøÐбȽÏ
95、63;¬È»ºó˵ÊéÊÇ×îÖØÒªµÄÀ´Ô´£¨1£©¶ÁÊéÄܹ»½ÚÊ¡ºÜ¶àʱ¼ä£¨2&
96、#163;©ÊéÊÇÓÐϵͳÐԵģ¬Äܹ»ÈÃÈËÒԺܿÆÑ§µÄ·½Ê½Ñ¸ËÙ»ñµÃÖª&
97、#202;¶£¨3£©¶ÁÊéÏà¶Ô±È½Ï±ãÒ˺ÍÈÝÒ×£¬¶øÔÚѰÕÒ¾ÑéÔò±È½Ï°º
98、¹óºÍÀ§ÄÑ5¡¢ÏÈ˵Ã÷ÓÅÊÆºÍÁÓÊÆ£¬Èúó˵ͬÒ⽨һ¸ö¹¤³§£¨
99、;1£©¹¤³§Äܹ»ÎüÊÕ¸½½üºÜ¶àÈ˽øÐоÍÒµ£¬¶ÔµØ·½µÄ¾¼ÃÓк
100、0;´óµÄ¹±Ï×£¨2£©½¨Á¢¹¤³§Äܹ»´Ùʹ¸½½üÆäËûµÄÉÌÒµ·¢Õ¹£¬À
101、53;ÈçСÉ̵꣬ҩµêµÈµÈ£¬Õâ¿ÉÒÔ´ó´ó·½±ã¸½½üµÄ¾ÓÃñ£¨3£©½
102、168;Ô칤³§£¬Ó®Àûºó£¬¾Í¿ÉÒÔÏòµ±µØÕþ¸®¹±Ï×˰ÊÕ£¬Õþ¸®¿ÉÒ
103、212;ÀûÓÃÕâЩǮ¸ÄÉÆÉçÇøµÄ·þÎñ6. if you could change one important thing about your hometown, what would you change? use reasons and specific examples to support your answer.6¡&
104、#162;Ò»¸öÖØÒªµÄ¸Ä±ä¾ÍÊǸı价¾³£¬ÈÃËü±äµÄ¸üºÃ£¨1£©»·¾³º
105、ÃÄܸÄÉÆÈ˵ÄÉíÌ彡¿µ£¬ºÜ¶àÈËÒòΪ»·¾³¶øÉú²¡£¨2£©»·¾³º
106、;ÃÁË£¬ÎüÒý¸ü¶àµÄÓοÍÀ´ÂÃÓΣ¨3£©»·¾³ºÃÄܹ»´Ù½ø¾¼Ã·¢
107、3;¹£¬ÎüÒý¸ü¶àµÄÉÌÈËÀ´Í¶×Ê7. how do movies or television influence peoples behavior? use reasons and specific examples to support your answer.7¡¢µçÓ°º&
108、#205;µçÊÓÓ°ÏìÈ˵ÄÐÐΪ£¨1£©µçÓ°ºÍµçÊÓÄܹ»ÈÃÈËÃÇѸËÙÁ˽âÕ
109、û¸ö¹ú¼ÒºÍÊÀ½ç£¬·á¸»È˵Ä֪ʶ£¬ÈÃÈËÃǸü¼ÓÀÖ¹Û£¨2£©µçÓ
110、;°ºÍµçÊÓÈÃÈ˱äµÄÀÁ¶è£¬²»Ô¸ÒâºÍÈ˽Ӵ¥£¨3£©µçÓ°ºÍµçÊÓ
111、0;ÃÈ˱äµÄviolent8¡¢µçÓ°ºÍµçÊÓûÓÐÆÆ»µÅóÓѺͼÒÈ˵Ľ»Á÷£¨1£©µ&
112、#231;Ó°ºÍµçÊӵĺܶàÄÚÈÝÕýÊÇÅóÓѺͼÒÈËÁÄÌìµÄÖØÒªÄÚÈÝ¡£Ã&
113、#187;ÓеçÓ°ºÍµçÊÓ£¬ËƺõÁÄÌì¾ÍȱÁ˺ܶàÄÚÈÝ¡££¨2£©ÎÒÃÇÔÚº
114、ܶàʱºòÊǺÍÅóÓѺͼÒÈËÒ»ÆðÐÀÉ͵çÓ°ºÍµçÊӵģ¬Õâ´Ù½øÁ
115、˽»Á÷£¨3£©µçÓ°ºÍµçÊÓÏÖÔÚµÄÉè¼ÆºÜ¶àÊÇÈüÒÈËÅóÓÑÒ»Æð²
116、;ÎÓ룬Õâʵ¼ÊÉÏÒ²´Ù½øÁ˽»Á÷9. some people prefer to live in a small town. others prefer to live in a big city. which place would you prefer to live in? use specific reasons and
117、 details to support your answer.9¡¢Ñ¡ÔñÔÚ´ó³ÇÊÐÉú»î£¨1£©´ó³ÇÊй¤×÷»ú»á¸ü¶àһЩ
118、163;¨2£©´ó³ÇÊÐÉú»îÏà¶Ô·½±ã£¬ÓкܺõÄÉ̵꣬½»Í¨µÈµÈ10. when people succeed,
119、it is because of hard work. luck has nothing to do with success. do you agree or disagree with the quotation above? use specific reasons and examples to explain your position. 10²»Í¬Ò⣬ʵ¼ÊÉÏÔËÆøÔÚ
120、200;˳ɹ¦µÄ¹ý³ÌÖÐÒ²ºÜÖØÒª£¨1£©Ïȿ϶¨Å¬Á¦Êdzɹ¦²»¿É»òȱ&
121、#181;ÄÒ»²¿·Ö¡££¨2£©ÔÚÕÒ¹¤×÷µÄ¹ý³ÌÖУ¬Í¬ÑùÓÅÐãµÄÈËÔÚÉêÇë
122、¹¤×÷µÄʱºò²»Ò»¶¨¾Í¶¼»á±»½ÓÊÜ£¬¶øÁ½¸öÈ˵ÄÈËÉúµÀ·¾Í
123、·Ç³£²»Í¬¡£»òÕß´ÓÉêÇëǩ֤µÄ½Ç¶ÈÀ´ËµÒ²¿ÉÒÔ¡££¨3£©±ðÈË
124、;°ïÖú¿ÉÒÔ¸ù±¾²»·ÑŬÁ¦¶ø³É¹¦11. do you agree or disagree with the following statement? universities should give the same amount of money to their students sports activitie
125、s as they give to their university libraries. use specific reasons and examples to support your opinion.11¡¢Í¬Ò⣬¶ÔÌåÓý½øÐÐͶÈ루1£©ÌåÓý»î&
126、#182;¯¶ÔÓÚѧÉúѧϰºÍ½¡¿µ·Ç³£ÓÐÀû£¨2£©ÌåÓý»î¶¯ÓÐÖúÓÚÅàÑø
127、ѧÉúµÄÍŶӾ«ÉñºÍÈËÉú̬¶È£¨3£©ÌåÓý»î¶¯¶ÔÓÚѧУµÄÃûÉù
128、;ÊǷdz£ÖØÒªµÄ¡£ºÃµÄÔ˶¯¶ÓÄܹ»Ìá¸ßѧУµÄÃûÆø12. many people visit museums when they travel
129、to new places. why do you think people visit museums? use specific reasons and examples to support your answer.13. some people prefer to eat at food stands or restaurants. other people prefer to prepare and eat food at home. which do you prefer? use specific reasons and examples to support your answ
130、er.13¡¢Ñ¡ÔñÔÚ·¹¹Ý³Ô·¹£¨1£©½Úʡʱ¼ä£¬×Ô¼º×ö·¹ºÜÂé·³£¨2£©Ä
131、;ܹ»Æ·³¢¸÷ÖÖ¸÷ÑùµÄÃÀʳ£¨3£©Äܹ»´Ù½øºÍÅóÓѵĸÐÇé14¡¢Ó¦
132、181;±ÒªÇóѧÉúÉϿΣ¨1£©Ñ§ÉúÉÏ¿ÎÄܹ»ºÍ½Ìʦ¸üºÃµÄ½»Á÷£¬Ñ§&
133、#207;°»á¸üºÃ£¨2£©Ñ§ÉúÉÏ¿ÎÄܹ»ºÍͬѧ»¥Ïàѧϰ£¬Ñ§Ï°ËûÃǵÄ˼ά·½Ê
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- GB/T 7251.3-2026低压成套开关设备和控制设备第3部分:由一般人员操作的配电板(DBO)
- T/ZJJGJ 002-2024紧固件制造企业生态环境保护基本规范
- T/ICMTIA PC008-2021集成电路用硝酸
- T/CMEAS 052-2025企业职工健康管理评价指南
- T/CAS 1199-2026医疗型体重管理机构服务规范
- T/CSES 164-2024企业环境、社会、治理(ESG)信息披露指标体系
- GB/T 48218-2026工业互联网平台工业机理模型评价方法
- AI在汉语言文学中的应用
- PHP基础测试题(含详细答案)
- 幼儿园食品安全方案
- 2026年6月英语六级真题(第一套)及答案解析
- 2026年高考贵州卷历史试卷必考题及答案
- 幼儿园课程资源本土化开发路径研究-基于幼儿园乡土课程资源案例分析深度研究
- 2027年法律硕士(非法学)专业课模拟卷(两套含解析)
- (2026年)急性胰腺炎急诊诊断及治疗专家共识课件
- 2026年高职影视动画(二维动画制作)试题及答案
- 2025年甘肃公务员考试《申论》试题(县乡卷)及答案
- 中考英语词汇表(1600词汇+880词组)
- 企业技术创新管理机制方案
- 餐饮行业数据统计分析
- 2025年内蒙古自治区英语专升本真题及答案
评论
0/150
提交评论