(整理版高中英语)必修3Unit2_第1页
(整理版高中英语)必修3Unit2_第2页
(整理版高中英语)必修3Unit2_第3页
(整理版高中英语)必修3Unit2_第4页
(整理版高中英语)必修3Unit2_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、必修3 unit 2.用所给的词的适当形填空1. she is too _ towards her children; her _has limited their development. (protect)答案protective,protection2. do not give the baby meat to eat, because he cannot _it. (digestion)答案digest3. the boy was _ about everything he saw. (curiosity)答案curious4. despite mistakes and _, it d

2、id a great deal of good work inside the trade unions. (weak)答案weaknesses5. this food will _you up after your illness.(strength)答案strengthen.短语应用earn one s living, cut down,in debt, rather than, tell lies, glare at, of great benefit, no longer, before long, after all1. she said she shall give me a wo

3、nderful gift on my birthday, but she was _.答案telling lies2. when life was difficult in the past, she _ by singing in a nightclub.答案earned her living3. they didnt fight, but stood there _ one another.答案glaring at4. the couple who are _ to their relatives have gone to another city.答案in debt5. the new

4、credit cards will be _ to our customers.答案of great benefit6. you ought to _ on your intake of rich foods in order to keep healthy.答案cut down7. these shoes are comfortable _ pretty.答案rather than8. china today is _ what she used to be thirty years ago.答案no longer9. we chose to take a plane _.答案after a

5、ll10. _,the noise dropped completely and the boat began to drift gently across the water.答案before long.用适当的介词填空1. we must limit ourselves _ one cake each.答案to2. his father serves _ managing director in the company.答案as3. have you got much benefit _ your holiday?答案from4. he is deeply _ debt.答案in5. we

6、 must combine theory _ practice.答案with.翻译句子1他靠卖菜谋生。(earn ones living)_答案he earned his living by selling vegetables.2汤姆厌倦了吃同一种食物。(be tired of)_答案tom was tired of eating the same kind of food.3大家都对他的方案感到惊讶。(be amazed at)_答案everyone was amazed at his plan.4不要责备他,他毕竟是个孩子。(after all)_答案dont scold him. he

7、 is a child after all.5我看见他正在操场上踢足球。(see sb. doing)_答案i saw him playing football on the playground.6你本应该学习更好些。(should have done)_答案you should have studied better.语法填空(第二次调研)阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空。a little old lady went into a pet shop and saw a lovelylooking parrot. “

8、i would like to buy that handsome bird, please, she said to the owner.“oh you dont want_1_, the man replied. “he uses some pretty terrible_2_. why dont you get a puppy or a cat?“i want that parrot! the woman insisted, and proceeded to put her money_3_the counter. the owner shrugged his shoulders and

9、 made the sale.when the woman returned home, she started playing with her new friend. she was petting him and poking at his feathers when all of a sudden he_4_(start) swearing a blue streak. the woman was so shocked_5_she grabbed the parrot and stuck him in the refrigerator. when she took the shiver

10、ing bird out_6_(late), she warned him that every time he used bad language hed be put back_7_it was cold.the parrots behaviour was pretty good for_8_couple of days, but then one morning while the cat was putting her paw through his cage, he got_9_(real) mad and started cursing again. this time the w

11、oman grabbed the_10_and stuck him in the freezer. as he sat there shivering and looking around, he saw a frozen turkey right next to him. “gad! squawked (尖声高叫) the parrot. “what did you say?答案1. him2. language3. on4. started5. that6. later7. where8. a9. really10. bird/parrot.阅读理解a(,b)welcome to banf

12、f, canada s first, most famous and arguably most fascinating national park. if youve come to ski or snowboard, well see you on the slopes. skiing is a locals favourite too.while you re here, try other recreational activities available in our mountains. popular choices include a banff gondola ride up

13、 sulphur mountain, bathe in the natural mineral waters at the upper hot spring, horsedrawn sleigh ride, driveyourownteam dog sled excursion, and snowmobile tour to the highland (but not in the national park)we also recommend you make time to enjoy simple pleasures. after looking around banff ave sho

14、ps, walk a couple of blocks west or south to the scenic bow river.try ice skating on frozen lake louise where ice magic international ice sculpture competition works are displayed after jan 25. you can rent skates in banff or at the sport shop in the fairmont chateau lake louise hotel.banff s backco

15、untry paths access a wilderness world of silence and matchless beauty cross country skis and snowshoes provide the means. banff sport shops rent equipment and clothes, or join an organized tour. although weve been many times, we still find the cliffs and icefalls of our frozen canyons worth visiting

16、.wildlife watching also creates satisfying memories. we have seen hundreds of the elk and bighorn sheep that attract visitors, yet they still arouse a sense of wonder. and the rare spotting of a cougar, wolf or woodland caribou takes our breath away.see if simple pleasures work for you. fight in the

17、 snow with your kids, walk bdside a stream or climb to a high place and admire the view.banff resort guide editors语篇解读本文介绍了加拿大最有名的国家公园banff,在那儿你可以尽情享受冬季旅游的乐趣!1according to the passage, banffs backcountry is accessible by_.a. cross country skiingb. horsedrawn sleigh ridingc. snowmobilingd. dogsleddin

18、g解析细节理解题。根据文章第五段第一句话中的“cross country skis and snowshoes provide the means可知a项正确。答案a2which of the following is true according to the passage?a. dogsledding is the most popular sport among local people.b. watching wildlife is a memorable experience.c. travellers should bring their own sports equipment

19、.d. shopping is too simple a pleasure to enjoy.解析细节判断题。根据文章第六段第一句话“wildlife watching also creates satisfying memories.可知b项正确。根据文章第一段的最后一句话可知a项错误;由文章第五段中的“banff sport shops rent equipment可知c项错误;d项在文中没有被提及。答案b3the purpose of the writing is to_.a. promote scenic spots in canadab. advertise for the spor

20、ts in banffc. introduce tourist activities in banffd. describe breathtaking views in banff解析写作意图题。由文章的主要内容以及文章最后的落款“banff resort guide editors可知这篇文章的主要目的就是介绍在banff的旅游活动。a项中的in canada太宽泛,不具体;b项没有表达出“旅游的意思;d项中的views也不具体,所以答案选c。答案cb(,c)sometimes,the simplest ideas are the best. for example,to absorb he

21、at from the sun to heat water, you need large, flat,black surfaces. one way to do that is to build those surfaces specially, on the roofs of buildings. but why go to all that trouble when cities are full of black surfaces already, in the form of asphalt (柏油) roads?ten years ago, this thought came in

22、to the mind of arian de bondt, a dutch engineer. he finally persuaded his boss to follow it up. the result is that their building is now heated in winter and cooled in summer by a system that relies on the surface of the road outside.the heatcollector is a system of connected water pipes.most of the

23、m run from one side of the street to the other, just under the asphalt road. some, however, dive deep into the ground.when the street surface gets hot in summer, water pumped through the pipes picks up this heat and takes it underground through one of the diving pipes. at a depth of 100 metres lies

24、a natural aquifer (蓄水层) into which several heat exchangers (交换器) have been built. the hot water from the street runs through these exchangers, warming the groundwater, before returning to the surface through another pipe. the aquifer is thus used as a heat store.in winter, the working system is chan

25、ged slightly. water is pumped through the heat exchangers to pick up the heat stored during summer. this water goes into the building and is used to warm the place up. after performing that task, it is pumped under the asphalt and its remaining heat keeps the road free of snow and ice.语篇解读文章介绍了怎样依靠外

26、面的柏油马路外表在冬天给楼房供暖,在夏天给楼房降温。4which of the following is true according to the first two paragraphs ?a. arian de bondt got his idea from his boss.b. large, flat, black surfaces need to be built in cities.c. the dutch engineer s system has been widely used.d. heat can also be collected from asphalt roads

27、.解析细节判断题。由文章第二段最后一句话可以得出答案。答案d5for what purpose are the diving pipes used?a. to absorb heat from the sun.b. to store heat for future use.c. to turn solar energy into heat energy.d. to carry heat down below the surface.解析细节判断题。由文章第四段第一句话的内容可以得出答案。答案d6from the last paragraph we can learn that_.a. some

28、 pipes have to be rearranged in winterb. the system can do more than warming up the buildingc. the exchangers will pick up heat from the street surfaced. less heat may be collected in winter than in summer解析推测判断题。由文章最后一段最后一句的内容可知,这一系统不仅能给楼房供暖,还可以使马路上的冰雪消融。答案b7what is most likely to be discussed in t

29、he paragraph that follows?a. what we shall do if the system goes wrong.b. what we shall do if there are no asphalt roads.c. how the system cools the building in summer.d. how the system collects heat in spring and autumn.解析文章结构题。前面谈到这一系统的工作原理以及冬天怎么给楼房供暖,下文应该讲的是夏天怎么给楼房降温。答案c.话题写作训练读写任务阅读下面的短文,然后按照要求写

30、一篇150词左右的英语短文。the most popular fast food restaurants are probably hamburger restaurants. carls junior is a little more expensive than mcdonalds but the food is of better quality. innout is still the favorite fast food restaurant of all because of the good food it offers. mexican fast food restaurant

31、s are good places to get a good quick meal. and they can be found all over orange county.if one wants to eat at his or her own house then he or she can order various types of pizzas.and the pizza places will drop it off at his or her house in usually less than thirty minutes. pizza is an excellent way to enjoy a quick meal at home when there is not enough time to make a homemade meal. the food at innout is more expensive than at other fast food restaurants,though. fast food restaurants are perfect places

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论