外研社三年级英语下册阅读理解练习(共2页)_第1页
外研社三年级英语下册阅读理解练习(共2页)_第2页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、精选优质文档-倾情为你奉上三年级英语下册阅读练习2姓名 班级 第二册第六模块阅读短文,判断正误Tom and Sam are good friends. Tom is tall and thin. He gets up at 6:00 oclock. He likes milk, fish and noodles. He likes swimming. He goes swimming at the weekend. He has Maths and Science at school. Sam is short and a little fat. He gets up at 6:30 ocl

2、ock. He likes meat, milk and rice. He likes football. He plays football in the afternoon. At school, he has English and Chinese.( ) 1. Tom is thin.( ) 2. Tom likes milk and rice.( ) 3. Tom has English and Maths.( ) 4.Sam gets up at half past six.( ) 5.Sam goes swimming in the afternoon. 第二册第七模块阅读下列短

3、文,判断正误:Spring Festival is an important(重要的)festival in China. It is also (同样)called(称做)Chinese New Year. At Spring Festival, we have a big family dinner. We have peanuts and sweets. We say“Happy New Year”! We are very happy.In England, they have Christmas .They sing songs and have a Christmas tree.

4、They also have peanuts and sweets. They say“Happy Christmas”!They are happy, too.( ) 1. We have Spring Festival in China.( ) 2.We have a big tree at the Spring Festival.( ) 3.They have peanuts and sweets at Christmas in England.( ) 4.Spring Festival is also called Chinese New Year.( ) 5.In England,

5、they sing songs at Christmas.第二册第八模块阅读短文,判断正误Its warm and windy in spring. Its hot and rainy(下雨的) in summer. Its cool and sunny in autumn. Its cold and snowy(下雪的) in winter.Im Lili. I like spring and summer. I fly kites in spring and go swimming in summer. Ligang is my brother. He likes autumn. He l

6、ikes riding bikes in autumn. We dont like winter. Its very cold. ( ) 1. Its hot and rainy in spring. ( ) 2. Its cool in autumn. ( ) 3. Lili goes swimming in summer.( ) 4. Ligang likes skipping in autumn.( ) 5. They dont like winter. 第二册第九模块阅读短文,选择正确答案Daming has got a bike. He goes to school by bike.

7、 Damings grandparents have got a car. They go out by car. Damings father is a worker. He goes to work by train. Damings mother is a teacher. She goes to work by bus. ( ) 1.How does Daming go to school?A. By bus B. By bike C. By train ( ) 2.Have Damings grandparents got a car?A. Yes, they have. B. No

8、, they havent. ( ) 3.Has Daming got a bike?A. Yes, he has. B. Yes, he does. C. Yes, he is. ( ) 4.Is Damings mother a teacher?A. Yes, he is. B .No, she isnt. C. Yes, she is. ( ) 5. Does Damings father go to work by bus?A. Yes, he is. B. Yes, he does. C. No, he doesnt. 第二册第十模块阅读短文,选择正确答案Look! This is

9、Amys bedroom. There is a bed, a desk and a chair in it. The chair is under the desk. Her bag is under the bed. Her box is in the bag. Her book is on the desk. ( ) 1.Where is Amys box? A.Its in the bag. B. Its on the desk. ( ) 2. Where is Amys bag? A.Its under the desk. B. Its under the bed. ( ) 3. Where is Amys book? A. Its on the desk. B. Its in the bag. (

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论