高中英语Module4SandstormsinAsia单元加餐练外研版_第1页
高中英语Module4SandstormsinAsia单元加餐练外研版_第2页
免费预览已结束,剩余6页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、1 / 7Module 4单元加餐练(一)(二)加餐练(一)完形阅读组合练I.完形填空Yesterday, our teacher asked us when people could be considered old. David said that whenpeople got wrinkles (皱纹).However, Mary didnt _1_. She thought people might gain wrinkles at anearlier age because of their _2_ work. TheLily said that those _3_ heir 60

2、s or more could becalled old people. This time, Emily expressed her doubt. She said that some old people might _4_ befull of en ergy and work ing on their dreams, which made them appear _5_. The_class was over andthe teacher asked us to con ti nue to _6_ it after class.The question _7 _ me of a sayi

3、ng of J.Barrymore: A man is not old _8_ he_is seek ing someth ing.My grandma is such a womanwho 9 her dream even when shes 70 now. She has kept her dream ofbeing a pain ter since she was a littlegirl. _10_,because herfamily was poor, she had to _11_ her dream. She had to work to earn money so as to

4、_12_ herfamily. Although she had never forgotten her dream, shecouldhardlyfind any _13_ to make it come true because of the tough work. Fortunately, a(n)_14_ came when she retired from her work. She 15 taking paintinglessons eventhough she was already old. At first, I was _16_ her idea of atte nding

5、 school at such an old age, butafter seeing her paint happily, I began feelingit a good _U_.She looks fine and seems 18So if we have our dreams and try to _19_ them, we arent know what we want and let regrets be the _20_ point of our lives, then we canbe con sidered old.-语篇解读:一一个人只要追求某种事物,一他就不会老。肓到悔

6、恨和和遗憾成为他的生活的中一i心,他才算老。1.A.answer人们由于做辛苦的工作,在比较年轻的时候也会有皱纹。hard“艰苦的, 辛苦的”。C. move D.un derstand解析:选B不过,玛丽不同意。agree“同意”,符合句意。2.A.excitingcommonC. hard D.oldt old. If we don B.agree解析:选C2 / 73A.reaching BavoidingCrepeating Dconfirming解析:选A那些60多岁的人。reach“到达,达到”;avoid“避免”;repeat“重 复”;confirm“证实”。4A.someti

7、mes BalmostChardly Dstill解析:选D有些老人仍然精力充沛。still“仍然”。5A.attractive ByoungCsmart Dinteresting解析:选B一些老人仍为他们的梦想而努力,这使他们看起来年轻。you ng“年轻的”。6A.think about Blook forCrefer to Dturn to解析:选A老师让我们课后继续思考这个问题。think about“思考,思索”;look for“寻找”;referto“谈及,参考”;turn to“转向”。7A.prevented BspottedCreminded Dpuzzled解析:选C此处

8、指“这个问题使我想起了.”。remi nd sb. of sth.“使某人想起.”;prevent“阻止”;spot发现”;puzzle“使迷惑”。8A.even if Bas ifCso that Das long as解析:选D一个人只要追求某种事物,他就不会老。as long as“只要”;even if“即使”;as if“似乎”;so that“因此”。9A.remembers BfollowsCknows Dfinds解析:选B我奶奶就是个追求梦想的人。follow ones dream“追求某人的梦想” 。10A.However BOtherwiseCFortunately DA

9、pproximately解析:选A此处指“然而,由于她的家境不好”。根据语境可知,这里应用表示转 折 的 词 。however“ 然 而 ” ;otherwise“ 否 则 ”;fortunately“ 幸 运 地 ”;approximately“大约”。11A.give up Bsearch forCput aside Dreturn to解析:选C由于家境贫困,她不得不把梦想暂放一旁。根据下文奶奶学习画画可知,3 / 7她没有放弃她的梦想。put aside“把.搁置一旁”;give up“放弃”;search fo r寻 找”;returnto“返回”。12A.combine Bprot

10、ectCleave Dsupport解析: 选D奶奶不得不工作以赚钱养家。combine使结合”;protect保护”;leave“离开”;support“养活,供养”。13A.way BpersonCplace Dservice解析:选A由于艰苦的工作,奶奶找不到任何方法来实现她的梦想。way“方式,方法”。14A.success BchanceCexcuse Dhelp解析:选B幸运的是,退休后,她有了一个机会。chanee“机会”。15A.stopped BconsideredCliked Dbegan解析:选D即使上年纪了,她还是开始学习画画。begin doing sth.“开始做某

11、事”。16A.on BforCagainst Dwith解析:选C一开始我反对她在这么大的年纪去学画画的想法。against“反对”。17A.choice BdreamCtask Dpurpose解析:选A看到奶奶画画时高兴的样子,我觉得这是一个很好的选择。choice“选择”。18A.gentle BenergeticCwealthy Dpenniless解析:选B她看上去很健康,而且似乎精力充沛。energetic“精力充沛的”;gentle“温和的”;wealthy“富裕的”;penniless“穷困的”。19A.satisfy BexpressCchange Drealize解析:选D

12、realize ones dream实现梦想”。satisfy“使满足”;express“表达”;change“改变”。4 / 720A.tip BbottomCcenter Dside解析:选C让遗憾成为生活的中心,那么我们就老了。center“中心”。n阅读理解5 / 7If you pla n on visit ing Fiji, you are probably look ing for some fun things todo. Below are what you cant miss:The Poseido n ResortThe Poseido n Resort is an un

13、 derwater resort that givesvisitors a beautiful view of sea life. This resort covers 255acres. Its covered and surrounded by a lagoon that covers5,000 acres and is about 90 feet un der water, givi ng you abeautiful view of sea life right before your eyes. This resorteven has a hotel for those who wo

14、uld prefer to have the unusual experienee of sleeping and wak ing upto the beautiful scenery all around them.The Sabeto Mud PoolIf youre looking for something unusual to do, you can t pass up the mud pool at Sabeto. It islocated in a moun tai n range with a huge group of geothermal (地热的) pools full

15、of nice, warm mud. Getting down and into the mud in the pool is believed to be of ben efitto healthy skin. Thisis unu sual,but people, especiallykids, will love it.Fire Walki ngFire walking in Fiji is believed to have originated on the island of Beau. Fire walk ing is whe n youwalk on white-hot ston

16、es barefoot. To do this, you have to be men tally prepared for it. Trust me; thereis a lot of preparati on and strict rules that travelers should follow in order to do this safely.The Fiji MuseumThe Fiji Museum is unusual due to allthe amazing artifacts youll see datingback 3,0004,000 years. This mu

17、seum has a certa in attract ion that makes it funnya shoe. Itssaid that a man named Thomas Baker was eaten by the localsseveralcenturies ago and the only thing left was his shoe. This unusual museum is a great idea if you bring thewhole family to Fiji.语篇解读:本文介绍了斐济四个不同寻常的旅游景点或活动。1.Visitors who have t

18、he unusual experienee of sleeping at the Poseidon Resort can.A. enjoy the excellent service in the hotelB. open windows to see sea life swimmingC. see sea life around them in the roomD. only watch videos about sea life6 / 7解析:选C细节理解题。根据第一个小标题下的giving you a beauti ful viewof sea life right before you

19、r eyes .waking up to the beautiful scenery all around them.”可知答案。2.Why do adults like to get down into the mud pool?A. To float on the warm mud.B. To make them strong.C. To play with the warm mud.D. To keep their skin healthy.解析:选D细节理解题。根据第二个小标题下的Gettingdown and into the mud inthe pool is believed t

20、o be of ben efit to healthy skin.”可知答案。3.Which of the following things needs more courage and stricter rules?A. Trying fire walking.B. Visiting the Poseidon Resort.C. Getting into the Sabeto Mud Pool.D. Visiting the Fiji Museum.解析:选A细节理解题。根据第三个小标题下的Trust me; there is a lot ofpreparati on and strict

21、rules that travelers should follow in order to do this safely.”可知答案。4.The underlined word“artifacts”in the lastparagraph means.A. things of historical interest made by manB. things inven ted not long agoC. things that look very strangeD. useful things in peoples daily life解析:选A词义猜测题。根据artifacts” 后的y

22、oull see dating back 3,0004,000 years”和shoe”可知,存放在博物馆里的是遗留下来的很有历史的人工制品。 故选A。加餐练(二)第n卷规范增分练I.语法填空Many _1_ (music) meet and form a band because they like to play and write their own music.They may start _2_a group of high-school stude nts, for whom _3_(practice) their music in some one s house is the

23、first step to fame. Sometimes they may play topassers-by in the street or subway so _4_ they can earn some extramoney for themselves or to pay for their in strume nts. Later they may play in pubs or clubs, for whichthey _5_ (pay) in cash. Of course they hope _6_ (make) recordsin a studio and sell mi

24、llio ns of copies to become milli on aires.However, There was7 / 7one band _7_ (call) Mon kees that started in a differe nt way. They played jokes on each other as wellas played music, _8_ music and jokes were loosely based on“The Beatles”. Their _9_ (excite) performances were copied by other groups

25、._10_ it broke up in 1970, it reunited in the mid-1980s and it is still popular today.答案:1.musicia ns 2.as3.practici ng4.that5.are paid 6.to make 7.called 8.whose 9.exciting 10.Though/Althoughn.短文改错This morning whenl was walking in the street, I see a lovely baby. To my surprise, the babysfather was

26、 smoking with the baby right in the front of him. As is know to all, sec on d-ha nd smoke cangreat harm babies. But many people pay littleatte nti onsec on d-ha nd smoke. In much cases, fathers have to take care of their babies. Will they stop smoke ifthey know sec on d-ha nd smoke can do great harm to their childre ns healthy? So we do hopefathers will be educated in what to take care of their childre n

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论