下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、【2018 全国 I Color is fundamental in home designsomething you ' ll always have in every room. A graspof how to manage color in your spaces is one of the first steps to creating rooms you' ll love to liveroom that ' s full of life? Professiol? Or are you just looking for a place to relax af
2、ter a long day?1, color is the key to making a room feel the way you want it to feel.Over the years, there have been a number of different techniques to help designers approach this importantpoint.2, they can get a little complex. But good news is that there' re really only three kinds ofneed to
3、 make about color in your home: the small ones, the medium ones, and the large ones.3. They ' re the little spots of color lie throw pillows ,mirrors and baskets that most of us use to add visual interest to our rooms .Less tiring than painting your walls and less expensive than buying a colorfu
4、l sofa ,small color choices bring with them the significant benefit of being easily changeable .Medium color choices are generally furniture pieces such as sofas, dinner tables or bookshelves 4.They require a bigger commitment than smaller ones, and they have a more powerful effect on the feeling of
5、 a space.The large color decisions in your rooms concern the walls, ceilings, and floors .Whether you ' Nooking at wallpaper or paint, the time, effort and relative expense put into it are significant.5.A. While all of them are usefulB. Whatever you ' re looking forC. If yo u' re experim
6、enting with a colorD. Small color choices are the ones we' re most familiar withE. It ' s not really a good idea to use too many small color piecesF. So it pays to be sure, because you want to get it right the first timeG. Color choices in this range are a step up from the small ones in two
7、major ways【答案】1. B 2. A 3. D 4. G 5. F【解析】 本文是一篇说明文。文章讲述了室内设计中颜色的选择问题。1 .题以逗号结尾,后面另起一个简单句,可以从句子结构排除D,E, F,G项。根据前文的三个问句可知,此处是从中选择一种。故选 B (不管你寻找哪一种)。2 .前文:在过去的许多年里,有许多技术帮助设计者实现这一要点;下文:它们有点复杂。所以A (然而他们都很有用)承上启下。符合题意。3 .本题是一个主题句,总说选择小颜色是我们很熟悉的方法。后文分说小颜色的具体用途。故选D。4 .根据前文“中型颜色选择通常是指一些例如沙发,餐桌或者书架等家具的颜色选择”接
8、着表明这种范围的颜色选择是对小型颜色选择在两种方式上的进一步提示,故选 Go5 .前文 the time, effort and relative expense put into it are significant 你所付诸的时间、精力和相关的费用是巨大的。后文F那肯定是值得的,因为你想第一次把它弄好。故选 F。B【2018 北京卷】Why Do We Get Angry?Anger seems simple when we are feeling it, but the causes of anger are various. Knowing these causes can make
9、us examine our behavior, and correct bad habits. The main reasons we get angry are triggering(触发)events, personality traits(特征),and our assessment of situations.6Triggering events for anger are so many that to describe them all would take hundreds of pages. However, here are some examples: being cut
10、 off in traffic, a deadline approaching, experiencing physical pain, and much more.7 The reason why someone is triggered by something and others are not is often due to one' personalhistory and psychological traits.Each person, no matter who they are, has psychological imbalances. People who hav
11、e personality traits that connect with competitiveness and low upset tolerance are much more likely to get angry. 8 Also, sometimes pre-anger does not have to do with a lasting condition, but rather a temporary state before a triggering event has occurred.9 Sometimes even routine occurrences become
12、sources of pre-anger, or anger itself. Sometimes ignorance and negative (消极的)outlooks on situations can create anger.10 However, anger can easily turn violent, and it is best to know the reasons for anger to appear in order to prevent its presence. With these main reasons in mind, we can evaluate ou
13、r level of anger throughout the day and prevent cases of outbursts by comprehending the reasons for our feelings.A. Our attitude and viewpoint on situations can create anger within us as well.B. But some types of situations can help us to get rid of the occurrence of anger.C. Anger is rarely looked
14、upon as a beneficial character trait, and is usually advised to reduce it.D. Anger is a particularly strong feeling and maybe people think that they have reasons to feel angry.E. Having these personality traits implies the pre-anger state, where anger is in the background of your mind.F. Understandi
15、ng these reasons will control our own anger if we are willing to evaluate ourselves with a critical eye.G. Not everyone acts the same in response to events, and that is why what triggers one person may or may not trigger another.【答案】6.F7.G8.E9.A10.D【解析】本文是一篇说明文。文章按照总-分-总的结构讲述了人愤怒的三个原因一一触发事件、个人特征和对环境
16、的评估。希望通过了解这三个原因,我们能更好地控制自己的情绪。F选项中对于了解这些原因对我们控制情6 .本句作为第一段中的最后一句话,显然应该是总括性的句子。绪的好处恰好符合这一特征,故选F。7 .根据下句中 " why someone is triggered by something and others are not ” 可知, 前文中提至U了每个人的 触发事件者B各不相同, G 选项中 “what triggers one person may or may not trigger another.” 恰好提至U 了这点, 符合语境。故选Go8 .根据后文 “Also, so
17、metimes pre-anger does not have to do with a lasting condition, but rather a temporary state before a triggering event has occurred” 可知,前句也提至 U了 pre-anger 这状态, E 选项中 “pre-anger state” 恰好符合。除此之外,上一句的“ personality traits”在此句中也出现了。故选 E。9 .本文为总-分-总结构,按照第一段的顺序,此段应该讲assessment of situations;,故选A。10 .根据后文
18、“However, anger can easily turn violent, and it is best to know the reasons for anger to appear in order to prevent its presence/,可知,前面一句应该是说生气有其存在的合理性。故选 D。模拟精V做A【2018年山东省潍坊市五市区高三10月联考英语试题】Many students have to live with roommates whilegoing to school or university. Having a roommate can be one of
19、the best experiences, or easily one of the worst. 11Follow these five tips to avoid the common mistakes that make good roommate relationships worse.Talk things out. 12 If something happens, sit down with your roommates and have a face-to-face conversation. Complaining about your roommates behind the
20、ir backs creates nothing but awkward situations and general unhappiness.13 Some roommates become the best of friends, and some don' Don' put pressure on yourself oryour roommate to reach this level, especially when you first meet. Remember, you are trying to make a new friend, not scare your
21、 roommate away. And if your roommate doesn' t end up being your best friend, there is no need to worryabout it.Clean up after yourself. Or at least, keep your mess on your side.14 But being considerate with whereyou put your own stuff will help you avoid the arguments.Ask before you take. This a
22、pplies to food, clothes, supplies and anything else that you don'Even if you both agree to share everything you should still ask.A. Don ' t expect to be best friends.B. Communication is of vital importance.C. You don ' t need to keep the room clean and organized all the time.D. Rooms can
23、 be really easy for a mess to pile up.E. If you want to have a good relationship with your roommate, it all starts with you.F. Not all roommates can become your best friends.G. Show your roommate that you have respect for his or her belongings.【答案】11.E12.B13.A14.C15.G【解析】11 .根据后文, “Follow these five
24、 tips to avoid the common mistakes that make good roommate relationships worse",可知这里是介绍如何与自己的室友相处好的一些建议,而选项E意为“如果你想要与你的室友有一个良好的关系,这一切都要从你开始",符合语境,故选 E。12 .根据小标题,Talk things out,可知当发生什么事情的时候相互之间沟通是很重要的,而选项B意为“沟通是很重要的",符合语境,故选 Bo13 .根据文中,"And if your roommate doesn 't end up be
25、ing your best friend , there is no need to worry about it ", 可知这段的关键词是“best friend”,而选项中只有选项 A提及了这一关键词,意为“不要期望变成最好的朋友”, 符合语境,故选A。14 .根据文中,"Clean up after yourself. Or at least, keep your mess on your side”,可知只需要把你自己整理 干净,不要影响到大家,而选项 C意为“你不需要一直保持房间的整洁”,符合语境,故选 Co15 .根据后文,"Even if you b
26、oth agree to share everything you should still ask ”,可知当你们要分享一样东西 前,要询问你的朋友是否可以,而选项 G意为“要对你的室友的随身物品表示尊重",符合语境,故选 GoB【江西省重点中学盟校2019届高三第一次联考英语试卷】 You are enjoying a nice dream until your alarmsuddenly rings.16 Is your clock out of control? No, it's just winter, making the sun rise later, so i
27、t will betwice as hard to crawl out of bed into the cold darkness.As the days get shorter, our mornings lose that crucial light to wake us up, so waking up gets harder. That means you'll need to put in extra effort to get to work on time.1718 Summer or winter, you should aim to go to bed at abou
28、t the same time every evening and wake up atabout the same time every morning. Try to give yourself time for eight hours per night.Avoid strong light near bedtime. So if you like reading before you close your eyes, try an actual book or an E-ink screen like a Kindle, which doesn't emit the harsh
29、 light that phones and tablets do.Buy a wake-up light. If you still have trouble with dark mornings, it might be time to introduce more light into your room.19Give yourself something to look forward to.20 Sure, you might have to get up for work, but you'll want to be awake if you are expecting a
30、 delicious breakfast, or a workout that is actually fun.A. But you just don ' t want to get out of your warm bed.B. Stick to a regular schedule.C. Philips makes some popular lamps that produce natural light during gray winter days.D. Waking up is easier when you have a good reason to be consciou
31、s.E. Too much light can do harm to your eyes.F. We have a few tips that might help.G. But when you look out of the window, it's still black outside. 【答案】16. G 17. F 18. B 19. C 20. D 【解析】 本文为说明文。文章给读者提出了几条如何在冬日里按时起床的建议。16 .根据下文 “No, it' s just winter, making the sun rise later, so it will be
32、 twice as hard to crawl out of bed into the cold darkness."(不,现在只是冬天,太阳升起得比较晚,所以从床上爬起来进入寒冷黑暗的环境要困难两倍) 可知,G项“但是当你往窗外看时,外面还是黑的”符合此处语境。故G选项正确。17 .根据上文“that means you;ll need to put in extra effort to get to work on time."(这意味着你需要付出额外 的努力才能准时上班)及下文对如何按时起床的建议描述可知,F项“我们有一些建议可能会有帮助”符合此处语境。故F选项正确。
33、18 .根据下文 “Summer or winter, you should aim to go to bed at about the same time every evening and wake up at about the same time every morning. "(无论是夏天还是冬天,你应该每天晚上在同一时间睡觉,每天早上在同 一时间醒来)可知,B项“坚持有规律的时间表”符合此处语境。故B选项正确。19 .根据上文 "If you still have trouble with dark mornings, it might be time to i
34、ntroduce more light into your room."(如果你仍然对黑暗的早晨感到困扰,也许是时候给你的房间引入更多的光线了)可知,C项“飞利浦公司制造了一些流行的灯具,在灰色的冬天产生自然光”符合此处语境。故C选项正确。20 .根据上文 “Give yourself something to look forward to."(给自己一些期待)及下文“but you ' ll want to beawake if you are expecting a delicious breakfast, or a workout that is actua
35、lly fun. "(但是如果你想要顿美味的早 餐,或者一场真正有趣的锻炼,你就会想要保持清醒)可知, D项“当你有充分的理由保持清醒时,醒来会更 容易”符合此处语境。故D选项正确。C【肇庆市中学教学质量评估2019届高中毕业班第一次统一检测】If you desire to meet new friends, have funand get into shape, basketball is the best sport for you regardless of whether you are a professional or an amateur. 21Here are so
36、me of the benefits you can acquire from playing basketball.? Improve your fitness levels.Playing basketball will definitely improve your fitness levels. Basketball is an amazing cardiovascular(心血管的) exercise, which is beneficial to people with heart problems.22? Encourage teamwork.Basketball requires team work to achieve a common objective.23 this sport is great for kids, as it showsthem how to work together in harmony to reach the goal. Learning how to relate with others will improve your child confidence as well as self-esteem(自尊).? 24Maki
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 分割鸡冻货合同范本
- 冷库用工协议书范本
- 养老医疗服务协议书
- 江苏仪征市2025年下半年下半年招考事业单位工作人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 样板间参观合同范本
- 广西梧州市蒙山县委宣传部招聘易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 校园树木清障协议书
- 供应链厂家合同范本
- 使用采访视频协议书
- 广东广州市越秀区民政局属下事业单位招考易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- GB/T 31051-2025起重机工作和非工作状态下的锚定装置
- 护理事业十五五发展规划(2026-2030)
- 安装护栏安全协议书范本
- 恋爱合同协议书 性关系
- 教育、科技、人才一体化发展
- (合同范本)游戏工作室合股合同7篇
- 2025年黑龙江省交通投资集团招聘笔试参考题库含答案解析
- DB32-T 4569-2023 发泡陶瓷保温板 保温系统应用技术规程
- 医院2025年人才工作总结和2025年工作计划
- 初中生心理健康家长会
- 支气管扩张护理课件
评论
0/150
提交评论