新版初中英语总复习基础知识点100_第1页
新版初中英语总复习基础知识点100_第2页
新版初中英语总复习基础知识点100_第3页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、 A Morning“Another 5 minutes, please, Mum!I cried as my mum called for me to wake up.As always, a little before 6 a.m., Mum cries at the top of her voice to get me out of my bed. If I don t wake up, she will turn on the two lights on the ceili ng So my school day starts at about 6:10. After I m dres

2、sed in my clothes, I eat a fast breakfast. My dad and I leave the house together, and he gives me a ride to the bus stop. I arrive at school at about 8:30. Literature classTwo weeks ago we read a short story called Rip Van W“i nkl e , about a man who slept for 20 years. Today, we were to write a mod

3、ern one based on that story.To decide how the man would sleep for 20 years, we discussed a lot.I was to tell the class our groupsstory. LunchAfter Science and PE came the best part: Food! We had chicken nuggets 鸡块 , hamburgers, and pizzas with fruit and milk. Social Studies ClassAfter Math and Music

4、, we talked about the power of Egyptianpharaohs 法老 .Mrs. Smith asked us what was power. Some said power was the ability to do something others couldnt do; others said we should ask the boss or manager of a big company about it. We even had a little role-playing. But before we finished it, the bell r

5、ang! We all liked it. Mrs. Smith was the most popular teacher! End of the dayI went home at 4:30 p.m. Then I took a shower and turned on the TV. After dinner I spent an hour doing my homework. With a little more TV, I ended my day at 10.根据短文内容,选择正确答案。 5 分1. The writer has about hours of sleep every

6、day.A. 6 B. 8 C. 10 D. 122. The writer has classed in the morning.A. Math, Music and Science B. Science, PE and MathC. Literature, Science and PE D. Math, Music and Social Studies3. We can infer 推断 the passagethat the lessons in America are usually .A. activeB. difficultC. easyD. boring4. Which of t

7、he following is TRUE about the American students?A. They have some homework to do at home after school.B. They are very hard-working both at home and at school.C. They stay in school for more than 10 hours every day.D. All of them are asked to wear their school uniforms at school.5 The best title fo

8、r the passage would be a .A. An American High School StudentB. A Day in the Life of an American 7th GraderC. The Life and Study of an AmericanD. What Does An American Student Do Every DayBMany teenagers feel that the most important people in their lives are their friends. They believe that their fam

9、ily members dont know them as well as their friends do. In large families, it is quite often for brothers and sisters to fight with each other and they can only go to their friends for some ideas. It is very important for teenagersto have one friend or a group of friends. Even when they are not with

10、 their friends, they usually spend a lot of time talking among themselves on the phone. This communication is very important in children s growing up, because friends can discuss something. These things are difficult to say to their family members.However, parents often try to choose their childrens

11、 friends for them. Some parents may even stop their children from meeting their good friends. Have you ever thought of the following questions?Who chooses your frie nds?Do you choose your friends or your frie nds choose you?Have you got a goodfriend your parents don t like?Your an swers are welcome.

12、根据短文内容,选择正确答案。5分丨 1. Many tee nagers thi nk thatcan un dersta nd them better.A. friendsB. brothersC. sistersD.pare nts2.is very important to teenagers.A. To make frie ndsB. Communi cati onC. To stop meet ing frie ndsD. Both A and B3. When teenagers have something difficult to say to their parents, t

13、hey usually.A. stay alone at homeB. fight with their pare ntsC. discuss it with their friendsD. go to their brothers andsisters for help4. The underlined sentence Your answers are welcome meansA. You are welcome to discuss these questi ons with usB. You have got no idea, so your an swers are welcomeC. Your answers are always rightD. You can give usall the right an swers 5. Which of the following is the writer s attitude

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论