第1课时 七年级(上) Unit 1~Unit 4(可编辑word)_第1页
第1课时 七年级(上) Unit 1~Unit 4(可编辑word)_第2页
第1课时 七年级(上) Unit 1~Unit 4(可编辑word)_第3页
第1课时 七年级(上) Unit 1~Unit 4(可编辑word)_第4页
第1课时 七年级(上) Unit 1~Unit 4(可编辑word)_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、.第1课时七年级上Unit 1Unit 4一、单项选择 1.2019河北沧州运河区一模Whats that on the desk?Its eraser and eraser is yellow. A.the;aB.the;anC.an;theD.a;the2.She says her favouriteis English. A.color B.sportsC.subject3.2019河北石家庄42中九年级期末When is the World Book and Copyright Day世界读书日?Its23 April. A.inB.atC.onD.dur

2、ing4.A smile costs, but gives so much. So we should learn to smile. A.somethingB.anythingC.nothingD.everything5.My little brother is only four. He isnt old enough to school. A.goB.to goC.goesD.going6.2019河北唐山玉田县二模Its cold outside. Youd better your coat. A.put onB.dressC.to put onD.to

3、wear7.Listen! Who in the music classroom? A.singsB.singingC.are singingD.is singing8.There a dog and some cats in the picture. A.areB.isC.willD.do9.did you pay for the book? 209 yuan.A.How manyB.How muchC.How longD.How old10.2019河北保定莲池区一模John, thank you for driving me home. See you to

4、morrow. A.Thats rightB.Im afraid notC.Youre welcomeD.Its a good idea二、完形填空I have been living in Spain for over a month and last week my family came from England to visit me. One month is not a very long time to be away from 1for me; it was lovely to see them all! They were here from Monday

5、 to Friday and I wanted to make sure they 2 a wonderful five-day break! Luckily, my dad hired a car so it was 3 to get everywhere. We visited Zaragoza, and then4 to see some beautiful vineyards and wine factories and my family even came to the 5 where I study to meet my teachers. We had a lovel

6、y6 together and I was so happy to share my new life with them. My sister was very happy 7 the visit. She said,“Tasha, I love staying here because the people here are so welcoming and lovely. She was quite right of course! I still8 that day when I took my parents to visit my host family in the v

7、illage. Although they spoke 9 languages, they had a wonderful time together. Everyone seemed to 10 along really well. I love living in Spain very much. I think I will never forget the wonderful time in Spain.1.A.friendsB.homeC.schoolD.sisters2.A.hadB.boughtC.askedD.used3.A.difficultB.easyC.bori

8、ngD.great4.A.hadB.returnedC.ranD.went5.A.factoryB.cinemaC.schoolD.market6.A.yearB.monthC.weekD.time7.A.afterB.untilC.fromD.since8.A.forgetB.rememberC.haveD.know9.A.sameB.differentC.usefulD.wonderful10.A.getB.goC.walkD.take三、任务型阅读2019陕西中考Friendship Day is a great day for celebrating friendship. It fa

9、lls on the first Sunday of August every year. Celebrating the festival was firstly started by the US in 1935. But now this doesnt only happen in the US. People in other countries are interested in it, too.The idea of spending the day with friends was spread all over the world. With more and more cou

10、ntries joining in the celebrations, Friendship Day soon became an international festival.Between 1935 and 2019, Friendship Day didnt have a symbol象征, like Santa Claus for Christmas. However, in 2019, theUnited Nations named Winnie the Pooh as the worlds Ambassador大使of Friendship.The traditional cele

11、brations include activities such as meeting with friends and exchanging交换cards, flowers and gifts. Some people may have parties with their friends. Some may have lunch or dinner together. Others may hang out or go to the movies with friends on this special day. These are popular among all age groups

12、 from teenagers to old people.Although Friendship Day and its celebrations may have changed over the years, the basic idea behind the festival remains the same. People enjoy the moment they spend together and express love and care for their friends.1.When is Friendship Day?It is onevery year. 2

13、.What does“thisin the first paragraph refer to?It refers to. 3.What does the fourth paragraph mainly tell us?Its mainly aboutto celebrate Friendship Day. 4.Whats the basic idea behind the festival?People enjoy the moment they spend together andfor their friends. 5.What does the writer

14、 think of the festival?The writer thinks its. 四、词语运用2019河北唐山路北区一模根据短文内容及所给提示,补全文中单词或用所给单词的正确形式填空。Jeff Bezos is the founder and CEO of Amazon . He was b1on January 12, 1964, in New Mexico, the US. As a child, Jeff was very 2interestin how things worked. From the time he learned to walk, Jeff was

15、 busy3tryto change his world. He felt he was too old to sleep in a crib at the4of three. His family encouraged him. Jeff had a younger sister and a younger brother. They loved going into their brothers room because of all the fascinating5toy. To w6himself that the children were coming, Jeff fixed an

16、 alarm to his bedroom door that made a loud sound when someone began toe7his room. As a teenager, his family moved to Miami where he developed a love for computers. Jeff learned wisely and did w8in school and his class werep9of him. In high school, he also started his first business, the Dream

17、Institute, an educational summer camp for fourth, f10and sixth graders. .5. .10. 五、连词成句2019河北承德双桥区一模1.music, at, is, Mike, good2.water, have, I, some, to, want3.just now, do, him, did, ask, what, to, eresting, is,story, an, it, what5.said, sad, her, cry, made, th

18、e, she, that, movie六、书面表达校团委准备在老师节举行征文活动,请根据提示,回想自己在学习生活中遇到的最喜欢的一位老师,以“My Favorite Teacher为题,写一篇80词左右的英语短文。内容包括:1.对老师的相貌描写;2.喜欢老师的原因:讲课很好; 与学生做朋友; My Favorite Teacher答案精解精析一、1.C句意:桌子上那是什么?是一块橡皮,这块橡皮是黄色的。此题考察冠词的用法。第一空表示泛指,需要用不定冠词,由于eraser以元音音素开头,所以用an;第二空表示上文出现的事物,表示特指,所以用定冠词the,应选C。2.C句意:她说她最爱的科目是英语

19、。根据English 判断这是她最爱的科目,应选C。3.C句意:什么时候是世界读书日?4月23日。此题考察介词的用法。在详细某一天的前面用介词on,应选C。4.C句意:微笑不费分文,但却给予很多。所以我们应该学会微笑。此题考察不定代词辨析。something某事;anything 任何事;nothing没有什么;everything每件事。根据句意选C。5.B句意:我的小弟弟只有四岁,他还不到上学年龄。be+形容词+enough to do sth.意为“足够去做某事,应选B。6.A句意:外面冷。你最好穿上你的大衣。had better后加动词原形,设空处强调穿的动作,应选择put on,而w

20、ear 强调穿的状态。7.D句意:听!谁正在音乐教室里唱歌?由Listen可知,本句应该用如今进展时,who 作主语提问时看作第三人称单数,应选D。8.B句意:图画上有一条狗和几只猫。there be句型遵循“就近一致原那么,即be动词和离它最近的主语保持一致。此题中be动词与离它近的主语a dog保持一致,应选B。9.B句意:你买这本书花了多少钱?209元。此题考察特殊疑问词组。由答语可知设空处提问价格,所以选择B。10.C句意:约翰,谢谢你开车送我回家。不用谢。明天见。You􀆳re welcome.意为“不用谢,应选C。二、语篇解读作者已经在西班牙度过了一个多月的时间,上

21、周她的家人来看望了她并在西班牙停留了五天。作者带着家人游览了西班牙的一些美景,还参观了她的学校并拜会了老师们;作者还带父母去了她寄宿的家庭,大家相处得很愉快。1.B作者分开家在西班牙生活了一个月的时间,应选B。误解分析:此题易误选A。此处会让学生以为作者分开了朝夕相处的朋友们一个月,其实此处是指作者分开了家一个月。2.Ahave a five-day break意为“度过一个为期五天的假期,这里是指作者想确保家人能度过一个为期五天的精彩的假期,应选A。3.B这里是指作者的爸爸租了一辆小汽车,因此“我们可以很容易地到达各个地方,应选B。4.D这里是指“我们去看了一些美丽的葡萄园和酒厂,应选D。5

22、.C由后面的where I study可知此处是指作者的家人去了作者学习的学校,应选C。6.D短语have a lovely time意为“过得很愉快,此处是指作者和家人过得很愉快。7.A此处是指作者的妹妹在参观完之后很快乐,应选A。8.B此处是指作者仍然记得带父母去拜访她村里的寄宿家庭的那一天,应选B。9.B这里是指作者的父母和她当地寄宿家庭的人讲的语言不同,应选B。10.A短语get along well 意为“友好相处,此处是指他们虽然讲不同的语言,但是能友好相处,应选A。三、语篇解读本文为说明文。友谊节开场于美国,如今越来越多的国家开场庆贺这个节日。那天人们跟朋友们一起以各种形式庆贺。

23、人们很享受和朋友在一起的光阴。1.the first Sunday of August由第一段第二句“It falls on the first Sunday of August every year.可知。2.celebrating the festival/celebrating Friendship Daythis指代的是前一句的主语“庆贺这个节日。3.the activities/what people do/thetraditionalcelebrations第四段主要说在友谊节那天人们都进展什么活动。4.express love and care由最后一段最后一句可知。5.grea

24、t/good/wonderful/fantastic/.由第一段第一句中a great day可以看出作者观点。四、1.bornbe born出生,固定搭配。2.interestedbe interested in对感兴趣。3.tryingbe busy doing意为“忙于做某事。4.ageat the age of在岁时,固定短语。5.toys由all可知此处应用复数形式。6.warnto后接动词原形表目的。7.enterbegin to do sth.意为“开场做某事。8.welldo well in为固定搭配,意为“在某方面做得好。9.proudbe proud of为感到骄傲,固定搭配。10.fifth由设空处前面的fourth和设空处后面的sixth可知设空处应用序数词。五、1.Mike is good at music2.I want to have some water3.What did you ask him to do just now4.What

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论