版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、一、交际英语1.- How is your headache? - _A.Not at all. B.Better now. C.Thank you. D.Nothing special. 答案:B2.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us? - _A.I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.B.Of course not. I have no idea.C.No, I can't.D.Th
2、at's all set. 答案:A3.- Do you mind my smoking here? - _A.No, thanks. B.Yes, I do. C.Yes. I'd rather not. D.Good idea. 答案:B4.- How are you, Bob? -_A.How are you? B.I'm fine. Thank you.C.How do you do? D.Nice to meet you. 答案:B5.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post offi
3、ce?- _Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.A.I beg your pardon? B.What do you mean?C.You're welcome. D.Mm, let me think. 答案:D二、阅读理解This story is about a young man. (这 个 故 事 是 关 于 一 个 年 轻 人 。 He worked very hard at his lessons. He was too busy to have a res
4、t. At last, he couldn't go to sleep. Ever y night, when he went to bed, he closed his eyes and tried to sleep. But the more he tried, the more he stayed awake.After a while he decided to visit the doctor. “I just can't go to sleep at night. What should I do?” “I have a suggestion,” said the
5、doctor. “Try counting numbers. By the time you reach one thousand, you'll be asle ep. I am sure of it.”The next day the man reached the doctor's office. “Well,” said the doctor, “how are you today? Did you try my suggestion?”The man still looked tired. “Yes,” he said, “I tried counting one,
6、two, three.up to one thousand. But when I reached five hundred and sixty-nine, I began to feel sleepy. I had to get up and drink some tea so that I couldgo on counting up to one thousand, but then I still couldn't fall asleep.”6.The young man couldn t go to sleep because he had worked too hard a
7、nd became ill.A.T B.F 答案:A7.The doctor asked the young man to count numbers while he was lying in bed. A.T B.F 答案:A8.The young man returned to the doctor s office the next day because he wanted to thank the doctor. A.T B.F 答案:B9.The young man counted from 1 to 569 and got up to drink some tea. A.T B
8、.F 答案:A10.The young man in fact was not able to count numbers.A.T B.F 答案:BWhen John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, (约翰和维多利亚 -福斯到达纽 约市准备暂住一年 they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture
9、. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on has become one of America s fastest growing businesses.What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international
10、 business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples - people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the co st of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when the
11、y reach their new homes. Youn g people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait u ntil they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better qualit y furniture than they could afford to buy.One
12、family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much tha t they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people dont like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure wha
13、t their neighbors might thi nk.11.Which of the following has become one of America s fastest growing businesses?A.Selling home furnishings. B.Renting furnished apartments.C.Selling used furniture. D.Renting home furnishings. 答案:D 12.Why do some people prefer to rent furniture?A.Because the furniture
14、 they get in this way is new. B.Because it saves them a lot of money.C.Because it saves them much trouble and money.D.Because they can always get better quality furniture in this way. 答案:C13.What can you infer from the passage?A.The idea of renting furniture is not acceptable.B.Renting furniture is
15、not popular in the couples home town.C.Only those who don t have enough money to rent furniture.D.People usually grow to like the furniture they have rented. 答案:B14.Which of the following can best serve as the title of the passage?A.Rent or Buy? B.A New Way of Getting Home Furnishings.C.Furnished Ap
16、artments. D.A New Idea. 答案:B 15.Young people liked renting home furniture because_ A.they have less money.B.they dont want to buy old furniture. C.the new furniture is of good quality.D.they don t have much money and don t want to buy the cheap furniture. 答案:D 三、词汇与语法16.That man looks familiar to me
17、. He reminds _ Dr. Richards.A.me to B.me C.me for D.me of 答案:D17.Nancy works in a shop and _.A.so does Alan B.so Alan too does C.that does Alan too D.that Alan too does 答案:A18.I won t make the _ mistake next time.A.like B.same C.near D.similar 答案:B19.We came finally _ the conclusion that she has bee
18、n telling lies all the time.A.of B.into C.to D.at 答案:C20.A pair of spectacles _ what I need at the moment.A.is B.are C.has D.have 答案:A四、完型填空Mr Cross wanted to go to his hometown by air. (克 洛 斯 先 生 想 坐 飞 机 去 他 的 家 乡。 He liked to sit beside a window when he was flying. So he_21_ a window seat when he
19、got in the plane. He found that all of them were taken_22_ one. There was a soldier sitting in the seat beside this one, and Mr. Cross was happy that the soldier had nottakenthe one by the window. When he_23_ it, Mr. Cross saw that there was a piece of paperwith some words on the seat. It said, &quo
20、t;This seat is broken. You can't take it,Thank you.""A broken seat in a plane ? Is thatpossible?" Mr. Cross said_24_, but he walked on and foundanother empty seat, not beside a window, to sit in.When the plane was quite_25_, a very beautiful girl got into the plane. As soon as he
21、saw her, the soldier quickly took the paper off the seat beside his and let the girl sit in during the whole trip.21. A.looked for B.full C.reached D.except E.to himself 答案 A22. A.looked for B.full C.reached D.except E.to himself 答案:D23. A.looked for B.full C.reached D.except E.to himself 答案:C24. A.
22、looked for B.full C.reached D.except E.to himself 答案:E25. A.looked for B.full C.reached D.except E.to himself 答案:B五、英译汉26.It is no good hoping to read all these books. 答案:希望能够读完所有这些书是毫无意义的。 27.We cannot tell when an earthquake(地震 is coming. 答案:我们无法判断地震什么时候发生。 28.Some parents even do not let their children meet th
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026国网吉林省高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题及答案详解(名师系列)
- 2025年大一基础生态学考试试题及答案
- 西安往届中考试题及答案
- 2025-2030民办思维导图培训行业市场深度调研及前景趋势与投资研究报告
- 2025-2030民办学校校舍建设标准与校园规划设计方案研究报告
- 国家管网集团湖南公司2026届秋季高校毕业生招聘考试参考试题(浓缩500题)及答案详解【考点梳理】
- 2025-2030民办基础教育政策法规解读与合规经营指南报告
- 2025-2030民办在线教育行业竞争格局分析及技术趋势与投资策略研究
- 2025-2030民办中小学教育行业社会认可度提升策略研究
- 2025年面试综合知识题库及答案
- 2025广东惠州市博罗县中小企业发展事务中心招聘编外人员2人考试参考试题及答案解析
- 2025年事业单位招聘考试卫生类医学检验专业知识试卷(临床技能考核)
- 2025年及未来5年中国压裂装备行业发展运行现状及投资潜力预测报告
- 第一讲 决胜“十四五”奋发向前行
- 生产计划员月度汇报
- 2025年及未来5年中国特钢棒材制造市场深度评估及行业投资前景咨询报告
- 幼儿园课件:《体能大循环的有效开展策略》
- 2025见证取样员考试试题带答案
- 医疗器械委托生产课件
- 招投标自查报告和问题整改指导
- 高校实验室安全基础(华东理工大学)学习通网课章节测试答案
评论
0/150
提交评论