课时提升作业十 Unit 4 Warming UpReading_第1页
课时提升作业十 Unit 4 Warming UpReading_第2页
课时提升作业十 Unit 4 Warming UpReading_第3页
课时提升作业十 Unit 4 Warming UpReading_第4页
课时提升作业十 Unit 4 Warming UpReading_第5页
已阅读5页,还剩5页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业(十)Unit 4Warming Up & Reading. 单词拼写1. His rude manners s everyone. 2. A great many houses were d in the earthquake and many people became homeless. 3. The hurricane left the whole city in r . 4. He was t in a no-win situation. 5

2、. She b out laughing at the joke. 6. Many men were (埋葬)underground when the accident at the mine happened. 7. It is an area where natural (灾难)often happen. 8. The firemen (援救)the boy from the burning house. 9. They began to recover slowly from their nightmare of pain and (苦难). 10. One Thursday after

3、noon he got seriously (受伤)in an accident. 答案:1. shocked 2. destroyed 3. ruins. 4. trapped 5. burst 6. buried 7. disasters 8. rescued 9. suffering 10. injured . 选词填空right away, burst out, as if, a great number of, in ruins, come to ones rescue, trap. . . into, dig out, be buried in, at an end1. When

4、I told her the news, she tcrying. 2. At present, the once beautiful town is after a terrible earthquake. 3. We should weeds before sowing seeds. 4. He is ill; you should call in the doctor . 5. Seeing the picture, he thoughts. 6. He acted he hadnt heard any of it. 7. people come to the cinema to see

5、 the film. 8. They wished the voyage . 9. She telling where the map was hidden. 10. When we were in danger, they . 答案:1. burst out 2. in ruins 3. dig out 4. right away 5. was buried in 6. as if 7. A great number of 8. at an end. 9. was trapped into 10. came to our rescue. . 完成句子1. Everyone was quiet

6、 when Janice suddenly . (cry)大家都没出声, 贾尼丝忽然哇地一声哭了起来。2. By the end of the holiday I . (spend)到假期结束时, 我已经花光了自己所有的钱。3. Within Germany, the city of Berlin after the World War . (lie)第二次世界大战以后, 在德国, 柏林市已经成为废墟。4. While crossing the road, an old man was knocked down by a car and . (injure)过马路时, 一位老人被汽车撞倒且严重

7、受伤。5. Sadly, most of the house by fire in 1828. (destroy)遗憾的是, 这座房屋在1828年的火灾中大部分被烧毁。6. She that she could hardly bring out a word. (shock)她十分震惊, 几乎连一句话也说不出来。7. , he was late for work. (trap)因为碰上交通堵塞, 他上班迟到了。8. I was looking for my handbag, under a pile of old newspapers. (bury)我正在找我那被埋在一堆旧报纸下面的手提包。9

8、. Firefighters worked for five hours the bus. (rescue)消防队员们奋战五小时把人们从公共汽车里救了出来。10. The girl listened as if she a stone. (turn)那个女孩倾听着, 一动也不动, 好像已经变成了石头似的。答案:1. burst out crying 2. had spent all my money 3. lay in ruins 4. badly injured 5. was destroyed 6. was so shocked 7. Trapped in traffic 8. which

9、 was buried 9. to rescue people from 【知识拓展】动词不定式表目的(1)不定式和不定式短语作目的状语,主要用来修饰动词,表示某一动作或状态的目的。为了使目的意义更加清楚或表示强调意义时,还可以在前面加in order或so as。(2)在句子中作谓语动词的状语的不定式或不定式短语,表示的是主语的目的,因此,其逻辑主语通常是句子的主语。10. had been turned into . 阅读理解A(2019·泰安高一检测)Earthquakes are something that people fear. There are some place

10、s that have few or no earthquakes. Most places in the world, however, have them regularly. Countries that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous. The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906. Over 700 people died in it. The strongest one in Nort

11、h America was in 1964. It happened in Alaska. Strong earthquakes are not always the ones that kill the most people. In 1755, one of the strongest earthquakes ever recorded was felt in Portugal. Around 2, 000 people died. In 1923, a very strong earthquake hit the Tokyo, Yokohama area of Japan. A hund

12、red and forty thousand people died. Most of them died in fires which followed the earthquake. One of the worst earthquakes ever was in China in 2019. It killed a large number of people. The worst earthquake ever reported was also in China, in which 400, 000 people were killed or injured. This earthq

13、uake happened in 1556. Earthquakes worry people a lot. The reason is that we often do not know when they are coming. People cannot prepare for it. 【文章大意】本文介绍了一些地震的情况, 并重点介绍了历史上一些比较严重的地震。1. Earthquakes happen. A. in all the places in the worldB. only in the countries that have a lot of mountainsC. re

14、gularly in most places in the worldD. only in a few places along the coast【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段Most places in the world, however, have them regularly可知C为正确选项。2. When and where was the worst earthquake ever reported? A. 1964; Alaska. B. 1556; China. C. 1923; Japan. D. 2019; China. 【解析】选B。细节理解题。根据文章倒数第

15、二段The worst earthquake ever reported was also in China, . . . This earthquake happened in 1556. 可知B为正确选项。3. According to the passage, which of the following is NOT true? A. The stronger the earthquake is, the more people are killed. B. Earthquakes often come unexpectedly. C. Earthquakes can cause fi

16、res. D. People still dont know how to tell when an earthquake will come. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第三段Strong earthquakes are not always the ones that kill the most people. 可知A为正确选项。4. What may be talked about in the seventh paragraph? A. How do earthquakes worry people? B. What will people do to prepare for

17、earthquakes? C. How can we save people when earthquakes happen? D. How do earthquakes happen? 【解析】选B。推理判断题。根据文章最后一段The reason is that we often do not know when they are coming. People cannot prepare for it可知B为正确选项。BWant to stay away from colds? Put on a happy face. Compared to unhappy people, those

18、who are cheerful and relaxed are less likely to suffer from colds, according to a new study. Its possible that being happy helps the body fight illness, said the researchers from New York University. “It seems that positive(积极的)feelings may reduce(减少)the danger of illness, ”said the studys chief res

19、earcher Sheldon Cohen. In an earlier study, Cohen found that people who were cheerful and lively caught coughs and colds less often. People who showed feelings were also less likely to tell their doctors that they felt ill. In this study, Cohens interviewed 193 adults every day for two weeks. During

20、 the interviews, the people told researchers about the happy or sad feelings they had that day. After the two weeks, the people were given colds by doctors and had to stay alone in a room for six days. The result showed that everyone in the study was equally(相等地)likely to get ill. But for people who

21、 said they felt happy during the research period, their illness was less serious and lasted for a shorter time. Cohen believes that when people experience positive feelings, their body may produce a chemical that helps fight illness and disease. So if you are worried about your health, look on the b

22、right side more often. 【文章大意】本文介绍了一项研究结果, 证明积极的生活态度有助于身体健康。5. Which of the following was NOT a part of the study? A. People talked about their feelings every day. B. People were kept alone for six days. C. People were given colds by doctors. D. People were made to feel unhappy. 【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第三

23、段the people told researchers about the happy or sad feelings可知A正确; 根据the people were given colds by doctors and had to stay alone in a room for six days可知B、C正确。故选D。6. What did the study find? A. People who felt happy never got ill. B. Peoples feelings didnt influence their health. C. People with goo

24、d feelings became ill more easily. D. People with positive feelings had less serious illness. 【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一段their body may produce a chemical that helps fight illness and disease可知D正确。7. According to Cohen, which of the following may help fight illness? A. Eating. B. Crying. C. Laughing. D. S

25、leeping. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段It seems that positive feelings may reduce the danger of illness可知C正确。8. This passage is a/an. A. advertisementB. newspaper reportC. storyD. scientists diary【解析】选B。推理判断题。这篇文章介绍了一个研究结果积极的态度有助于抵御疾病, 故应是一篇新闻报道。9. What is the best title for this passage? A. Smiles can fight co

26、ldsB. Cause of colds foundC. The danger of coldsD. How people get sick【解析】选A。主旨大意题。这篇文章主要介绍了积极的态度有助于抵御疾病, 故本文的最佳题目为A。. 阅读第二节(2019·沈阳高一检测)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Happiness is for everyone. You dont need to care about those people who have beautiful houses with large gardens and

27、 swimming pools or1and so on. Why? Because those who have big houses may often feel lonely and those who have cars may want to walk on the country roads at their free time. In fact, happiness is always around you if you put your heart into it. 2When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. When you get success, your friends will say congratulations to you. When you do something wrong, people around you will help you to correct it. 3All these are your happiness. If y

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论