



下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、新教材高中英语课时分层作业25 (含解析)新人教版必修1 课时分层作业(二十五)I .阅读理解AOn 26th January the biggest earthquake in India took the lives of 25, 000 people. In the morning when everybody was enjoying the holiday, the earthquake began.It was about 7. 5 on the Ritcher scale. uThere is nothing left between the sky and the earth
2、any more. Everything has been pulled down. said one of the villagers alive. uThere is no water, no food and no one has come to help. ”Nobody died in Pakistan, a country next to India. The city of Lahore was lucky。 In Lahore American School where I was studying, all of the students were safe. They we
3、re on the field, so most children didnt feel anything. The earthquake was felt by the teachers that were on the second floor. However though Mrs. Young was also on the second floor, she didnt feel anything. She didn t know what happened until a teacher told her about it.Those teachers who were on th
4、e other floors had different feelings. Mr. Emond, the maths teacher from Australia, said that when the earthquake started he thought there was something wrong with him but then another teacher said that it was an earthquake. Mrs. Davis and Mr. Frost didn,t feel anything either.My mother didn t feel
5、anything. She didnt even know that it was an earthquake till she saw a shaking light. My dad saw the computer shaking and then he looked out of the window and saw many people going out.The biggest earthquake in India happened on the of January 26th.A. nightB. afternoonC. noonD. morningD 细节理解题i 根据第一段
6、第二句 In the morning, when everybody was enjoying the holiday, the earthquake began. 可知这次地震发生在早晨。故选D People use uRitcher scale to tell .where the earthquake takes placeB how serious the earthquake iswhen the earthquake takes placehow long the earthquake lastsB 推理判断题,根据Ritcher scale前面的数字7. 5,可知人们用“Ritc
7、her scale来表示地震程度的大小。故选We learn that from the sentence There is nothing left between thesky and the earth any more.India is a large countrythe Indian people had nothing after the earthquakethere is no tall building in Indiathe earthquake in India was seriousD 推理判断题 uThere is nothing left between the
8、sky and the earth any more. 这句话的意思是:在天空和地面之间没有什么东西留下了。再联系后一句Everything has been pulled down.(一切事物都被摧毁了 ) ”可知这次地震非常严重。故选D。The city of Lahore is .A. in IndiaB. in PakistanC. in AmericaD. in AustraliaB 细节理解题。根据第二段前两句Nobody died in Pakistan, a country next to India. The city of Lahore was lucky, 可知这是一个巴
9、基斯坦城市。故选BHaving lived in California until 1970, my family has felt a number of earthquakes. We have been fortunate, however to have suffered no bodily harm or property damage.There is a website that lists all California earthquakes recorded from 1769 to the present. The site lists the dates and time
10、s as well as the magnitude(震级)and the exact location of any quake that measured more than 6. 0. There are only a few quakes that stand out in my memory and, luckily, none is shown in the website. So, my personal experience with earthquakes might be considered insignificant.There are three earthquake
11、s that are difficult to forget. The first one was in 1955 and our oldest daughter was walking with me in our backyard in Redwood City in California. As the shaking became stronger I held her to me with one arm as I held on to one of our fruit trees with the other. All three of us (my daughter t I an
12、d the tree)shook for two or three minutes that to us felt like hours.The second one was in 1963. Our entire family was visiting Disneyland in Southern California. The earth started to shake just as we were beginning to walk from our hotel toward the_famous_landmark.My third experience with an earthq
13、uake was a lonely one in California. It was in my sixties and I was alone in an old church. As the building started to shake, I quickly headed for the door to go outside. I remember I said a little prayer -something like, “Help me get out of here in time, Dear Heavenly Father . Minutes later, I was
14、safe outside.【语篇解读】本文为记叙文,作者回忆了自己经历的三次地震。The author writes the passage mainly to tell us about .a new film about an earthquakehow to survive an earthquakehis three earthquake experienceshow to save children in an earthquakec 写作意图题。作者主要是向读者介绍了自己经历的三次地震。The earthquakes the author has experienced.all c
15、aused bodily harmare all recorded in a websiteall measured more than 6. 0all happened in CaliforniaD 细节理解题。根据第三段的The first one was in 1955. . in California.”和 第四段第二句以及第五段的My third experience with an earthquake was a lonely one in California. 可知答案。When the first earthquake happened, the author.was st
16、aying with his daughterwas planting fruit treesheld on to a tree for hourswas in a hotelA 细行理解题. 根据第三段的All three of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minutes 0可知作者和他的女儿共同经历了这场地震。What does the underlined part the famous landmarkM refer to?A church.Disneyland.A building destroyed
17、 by an earthquake.The place where the author was born.B 推理判断题。根据 aOur entire family was visiting Disneyland可知答案。II .语法填空Living beside an active volcano(火山)means that small earthquakes are not unusual. Everybody here knows 1. they feel like, and they come 2.no surprise to the local people.For me they
18、* re a little different, though.What do you do when theres an earthquake? Most people would try to leave the building. I live on 3. third floor of a flat with several more stores above me-nobody wants 4. (trap) under that after an earthquake. I guess if an earthquake earner I would probably just pan
19、ic rather than think about what I needed to do, such as hiding somewhere or 5. (run) out of the building.I had never felt an earthquake until last week. There was a small earthquake 6. could hardly even be called an earthquake. I was not really 7. (frighten). To feel the earth move like that was just strange. Of course it 8. (last) only a few seconds. I have spoken to the local people since the event and, 9. (luck) there were no injuries or damage 10. (do) by it. But if it had been a real earthquake, I t
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年哈尔滨道里区工程社区卫生服务中心招聘若干名模拟试卷及完整答案详解1套
- 2025年度哈尔滨市木兰县“丁香人才周”(春季)事业单位引才招聘76人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(突破训练)
- 2025年河北石家庄工程职业学院招聘专任教师56名考前自测高频考点模拟试题附答案详解(突破训练)
- 2025年池州市贵池区事业单位公开招聘67人模拟试卷带答案详解
- 2025年工业互联网平台流量整形技术在工业供应链中的应用报告
- 2025年新能源汽车废旧电池回收利用产业政策效应评估报告
- 2025年甘肃省大数据中心招聘工作人员模拟试卷及参考答案详解一套
- 2025年淮北濉溪博之雅餐饮管理有限公司招聘35人笔试参考题库附带答案详解
- Unit 1 Growing up教学设计小学英语六年级上册牛津上海版(深圳用)
- 第16课 会说话的手(一)(教学设计)苏少版美术四年级上册
- 《研究生入学教育》课件
- 汽车行业中的环境保护与可持续发展
- 打起手鼓唱起歌混声合唱简谱
- 空调安装免责协议
- QGW 201175-2019-金风陆上风力发电机组 塔架通用防腐技术规范
- 老友记第一季字幕
- 输电线路风偏计算基本方法
- 骨科概论课件
- 第5章光电成像系统
- GB/T 9117-2010带颈承插焊钢制管法兰
- GB/T 5455-2014纺织品燃烧性能垂直方向损毁长度、阴燃和续燃时间的测定
评论
0/150
提交评论