2019年英语高考真题卷-江苏卷(含答案解析)_第1页
2019年英语高考真题卷-江苏卷(含答案解析)_第2页
2019年英语高考真题卷-江苏卷(含答案解析)_第3页
2019年英语高考真题卷-江苏卷(含答案解析)_第4页
2019年英语高考真题卷-江苏卷(含答案解析)_第5页
已阅读5页,还剩18页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2019年普通高等学校招生全国统一考试江苏卷英语第一局部:听力(共两节,总分值20分)第一节(共5小题;每题1分,总分值5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项。听完每 段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Where does this conversation take place?A. In a classroom. B. In a hospital.C. In a museum.What does Jack want to do?A. Take fitness classes.B. Buy a p

2、air of gym shoes.C. Change his work schedule.What are the speakers talking about?A. What to drink. B. Where to meet.C. When to leave.What is the relationship between the speakers?A. Colleagues.B. Classmates.C. Strangers.Why is Emily mentioned in the conversation?A. She might want a ticket.B. She is

3、looking for the man.C. She has an extra ticket.第二节(共15小题;每题1分,总分值15分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确 选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时 间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。How long did James run his business?A. 10 years. B. 13 years. C. 15 years.How does the woman feel about Jam

4、es situation?A. Embarrassed. B. Concerned.C. Disappointed.听第7段材料答第8至10题。What has Kates mother decided to do?A. Return to school. B. Change her job.C. Retire from work.What did Kates mother study at college?A. Oil painting.B. Art history.C. Business administration.What is Kates attitude toward her mo

5、thers decision?A. Disapproving. B. Ambiguous.of eLarge human brains consume more food, and weaken muscles.largehumanbrainsThe #Walking upright makes it easy to find food or (75)against enemies.(74) Freed hands can serve some(76)purposes and perform complex tasks.ofwalkin Walking upright challenges t

6、he human bone structure, and (77)the size of brains.g #Walking upright results in (78)sufferings.uprightConclu *With a large brain, human beings (79)other beings in terms of intelligence.sion Weak and marginal, human beings remained (80)of meat-eating animals.第五局部:书面表达(总分值25分)81 .请阅读下面文字,并按照要求用英语写一篇

7、150词左右的文章。Li Jiang: Have you heard this? A group of exchange students from the UK are visiting our school next month.Su Hua: Yes, I have. Some are already recommending the traditional Chinese dress for the welcome ceremony.Li Jiang: But it seems people have different opinions.Su Hua: What do you thi

8、nk?Li Jiang: I think its a good idea. Ifs an opportunity to make the Chinese culture better known to international students.Su Hua: I agree. But we dont have to dress that way. Thats not our daily style. Besides, its not very convenient.Li Jiang: You see, its the Chinese culture that the British fri

9、ends are coming for. Just the right occasion.Su Hua: I prefer the school uniform. Ws nice. Its also a better display of our school culture.【写作内容】,用约30个词概括上述信息的主要内容;.在上述场合,你是否倾向于穿中国传统服装?请说明理由(不少于两点)。【写作要求】.写作过程中不能直接引用原文语句;.作文中不能出现真实姓名和学校名称;.不必写标题。【评分标准】内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。答案速查:第一局部:听力15 BABCA610CBACC

10、1115 BACAB 1620 ACBAC第二局部:英语知识运用2125 CBDDB3135 CABBD4145 BABDD5155 BBCAA第三局部:阅读理解5660 ACDAC2630 AACDA3640 DBCAC4650 CADCD6165 DABBC6670 BACDB第四局部:任务型阅读71 .characteristics 72.disadvantages73.energy74.impact(s)75.guard76.other77.1imits78.physical79.beat80.fearful/afraid第二局部:英语知识运用 第一节:单项填空.C【命题意图】 考查定

11、语从句。【答案分析】 句意:我们已经进入了一个梦想最有可能实现的时代。分析句子结构可知,空处引导定语从 句,先行词为an age,空处在定语从句中充当时间状语,故用关系副词when。.B【命题意图】考查动词的时态和主谓一致。【答案分析】 句意:这位音乐家和他的乐队成员在过去的三个月里进行了 10场表演。根据后面的时间状 语in the last three months可知,谓语动词的时态应用现在完成口寸;along with连接两个名词作主语时,谓语动词 应与前面的名词在人称和数上保持一致,应选B项。23.D【命题意图】考查状语从句。【答案分析】句意:医生把他的 号码提供给病人,以防他们需要

12、医疗援助。if only”要是多好”;asif”似乎,好像”;even though”尽管”;in case“以防”。24.D【命题意图】考查动词短语辨析。【答案分析】句意:为了满足清洁能源的要求,更多的风力发电站将涌现出来。take up”占据,从事”;clearup”清理”;hold up ”举起,阻碍”;spring up”迅速出现,突然兴起”。25.B【命题意图】考查同位语从句。【答案分析】句意:科学家已经获得更多的证据,这些证据说明塑料正在进入人体。分析句子结构可知,空处引导的是evidence的同位语从句,且从句中不缺少成分,故用连接词that。.A【命题意图】考查名词辨析。【答案

13、分析】句意:现在旅游的优先事项从购物转移到了食物和风景。priority”优先事项,首要事情tpotential”可能性”;proportion”比例”;pension ”养老金”。.A【命题意图】考查介词短语辨析。【答案分析】句意:有利的政策正在有效地鼓励员工的职业开展。in effect”有效”。.C【命题意图】考查形容词辨析。【答案分析】句意:与传统健身房不同,有软件支持的健身房为人们提供了灵活的锻炼选择。casua随便的”;regular”有规那么的”;flexible ”灵活的”;tight”紧的、.D【命题意图】考查时态。【答案分析】句意:史密斯先生到中国几个月后,就爱上了那里的人

14、民和文化。这里描述过去发生的事情,应用一般过去时。.A【命题意图】考查非谓语动词。【答案分析】句意:为了享受电子支付的便利,许多老年人开始使用智能手机。分析句子结构可知,这里表示目的,故用动词不定式作目的状语。.C【命题意图】考查虚拟语气。【答案分析】 句意:多么遗憾!你错过了这次游览。否那么,我们就可以一起度过一段愉快的时光。根据关键 词or可知,这里表示与过去的事实相反,谓语动词应用would/could/should/might+have done。.A命题意图】考查with复合结构。【答案分析】句意:随着更多的国家认识到中国在国际事务中的作用,中国的形象正在稳步提升。此处是with复合

15、结构,动词recognize与其逻辑主语more countries之间是主谓关系,故用现在分词。.B【命题意图】考查动词的时态和语态。【答案分析】 根据后面的时间状语by 2022可知,空处应用将来完成时。动词install和5G terminals之间 是被动关系,故空处应用将来完成时的被动语态。.B【命题意图】考查动词辨析。【答案分析】句意:城市是人的手和思想的产物,它反映了人类的智慧和创造力。resemble”看起来像M;reflect ”反映”;review ”检查”;restore”恢复35.D【命题意图】考查情景交际。【答案分析】让我们喝杯咖啡休息一会儿吧。正合我意。我们已经工作

16、了很长时间。Whybother”为什么这么费事呢?”;What for ”为何目的”;You got me there 你难住我了”;You said it”正合我意”。第二节:完形填空【文章大意】 本文是一篇记叙文。在现代,野生动物受到了极大的威胁,每天都有物种在消失。Chris 和Tim努力拯救白枕鹤(white-naped crane)这一物种,使其免于灭绝。36.D 在现代,野生动物受到了极大的威胁。根据该段中的Wildlife has been greatly threatened in the modern age”可知,每天都有物种在消失。disappear”消失”。37.B科学

17、家们正在尽最大努力拯救白枕鹤这一物种,使其免于灭绝。下文讲述了 Chris和Tim为拯救白枕 鹤所做出的努力。save“拯救”。.C 下文讲述了 Chris和Tim帮助Emma繁殖,由此可知,Chris和Tim在一家动物园工作,帮助濒临灭绝的 鹤繁殖。reproduction”繁殖”。.A Emma是一只雌性鹤,自从2004年来到这个动物园,就一直在他们的照顾之下。in sb/s care (=being looked after by sb.)” 由某人照顾”。.C 根据下文中的become deeply attached to humans”可知,Emma由人类饲养员饲养。raise”饲养

18、”。.B 根据下文中的Emma had.become deeply attached to humans.killing some of them”可知,这导致 了一个 意想不到的后果。consequence“后果.A Emma从来没有把自己当成一只鹤,它对人类产生了很深的感情。根据语境可知,此处用否认副词 nevero.B 根据上文可知,Emma对人类有很深的感情;再根据下文中的“ killing some of them.become a mother”可 推知,它拒绝和雄鹤生活在一起,甚至有杀害雄鹤的名声,这使它无法成为一名母亲。refuse to do sth.”拒绝做 某事二.D 参

19、见上题解析。have a reputation forW的名声”。reputation”名声”。.D 参见第43题解析。根据语境可知,此处用否认意义的形容词impossible。.C 然而,Chris和Tim并不想看到这一珍贵物种灭绝。上下文有转折关系。however然而。.A 在Chris和Tim的耐心和努力下,他们成功地将人工繁殖和自然繁殖结合起来。combination”结合,联 合。.D 这使得Emma生下了五只鹤宝宝。enableto do sth.使有能力做某事,如:The loan enabled Jane tobuy the house.贷款使简有能力买下这座房子。.C Chr

20、is和Tim为他们富有成效的工作感到自豪,但在他们对此有把握之前,他们必须付出更多的努力。 assured”有把握的”。.D 因为野生鹤的数量正在下降,许多其他物种似乎正走向灭绝。on the decline”在下降”。.B毕竟,并不是每个人都能意识到野生动物有思想、感情,最重要的是,它们有平等的生存权利。after alf 毕竟”,符合语境。in contrast相比之F”;by the way顺便说;on the contrary”与止匕相反”。.B我们怎样才能弥合我们与其他动物之间不断扩大的鸿沟呢? bridge”弥合(差距),消除(分歧),.C Chris和Tim给了我们答案,下文中的

21、human beings took it for granted that55 ”就是他们的答案。 answer “答案.A人类想当然地认为他们的大脑(brains)掌握了所有的解决方案,但也许他们的心可以成为更好的向导 (guide) o.A参见上题解析。第三局部:阅读理解A【文章大意】 本文是一篇应用文。文章介绍了巴克斯顿(Buxton)令人难忘的景点及活动。.A【命题意图】考查细节理解。【答案分析 根据 High energy 局部中的Explore the heights with Go Ape, the high wire forest adventure course, or jo

22、urney beneath the earth at Pooles Cavern”可知,如果你想进行地下之旅,可选择 Pooles Cavern o 57.C【命题意图】 考查细节理解。【答案分析】 根据 High minded 局部中的Buxton is justifiably proud of its cultural life and youll find much to suit all tastes.There are plenty of opportunities for the creative person to become involved”可知,Buxton Opera

23、House & Pavilion Arts Centre很特别的原因是它提供多种文化艺术活动。B【文章大意】本文是一篇说明文。20世纪60年代,Bob Christiansen在研究黄石国家公园的火山历史时,对一件以前从未困扰过任何人的事情感到困惑:他找不到公园里的火山。.D【命题意图】考查细节理解。【答案分析】根据第一段中的Bob Christiansen became puzzled about something that, oddly, had nottroubled anyone before: he couldnt find the parks volcano可矢口,Bob Chr

24、istiansen 对黄石国家公园的火ill位置 感到困惑。.A【命题意图】考查段落大意。【答案分析】根据第二段内容尤其是其中的Most of us, when we talk about volcanoes, think of the classiccone(圆锥体)shapes of a Fuji or Kilimanjaro和a second less known type of volcano that doesnt involve mountain building.a vast hole可知,该段主要讲两类火山的形状。.C【命题意图】考查词义猜想。【答案分析】根据画线词前的NASA

25、 decided to.by taking paragraphs of Yellowstone和第三段中的As soon as Christiansen saw the photos, he realized why he had failed to spot the caldera: almost the whole park 2.2million acres - was caldera”可知,NASA拍摄了黄石国家公园的照片,Christiansen在照片上看到公园的全景。 由此可推知,blow-up意为”放大的照片【难句分析】 As soon as Christiansen saw th

26、e photos, he realized why he had failed to spot the caldera: almost the whole park 2.2 million acres was caldera. (Para.3)分析:这是一个主从复合句,句中As soon as引导时间状语从句,主句中why引导宾语从句。译文:Christiansen 一看到照片,就意识到自己为什么没能找到火山口:几乎整个公园220万英亩都是火山口。C【文章大意】对于新科技作用的误判可能会误导人们对于已有的技术的认识和使用,影响对社会的认知。.D【命题意图】考查细节理解。【答案分析】根据第二段中

27、的However, they have real impacts, as they result in misguided use of scarceresources*可知,对于新技术影响的误判导致了对于稀缺资源的误用,应选D。. A【命题意图】考查推理判断。【答案分析】根据第四段中的The question, however, is whether this is what the developing countries needthe most. Perhaps giving money for those less fashionable things such as digging

28、 wells, extending electricity networks and.in rural villages”可知,作者想通过事例说明捐赠者应该考虑人们的基本需求,而不要片面地认为 有了高科技产品,受赠者的生活水平就会产生巨大飞跃。故此题答案为Ao.B【命题意图】考查细节理解。【答案分析】根据第五段可知,随着通信和交通运输技术的开展,人们认为我们生活在一个“无国界的世界”, 由此许多政府取消了一些必要的规那么,故此题答案为Bo.B【命题意图】考查推理判断o【答案分析】 通读全文,尤其是根据文章最后一段中的“However,our fascination.wrong directio

29、ns”可知,我 们对于最新技术的入迷,和对于已经普遍存在的技术作用的低估会将我们引向错误的方向,即传统的技术在 当今仍有着重要的作用。故B项符合文意。难句分析】 As a result, in the last twenty years or so, many people have come to believe that whatever change is happening today is the result of great technological progress, going against which will be like trying to turn the cl

30、ock back.(Para.5)分析:本句是一个复合句。that引导宾语从句,whatever引导主语从句。译文:因此,在过去的二十年左右,许多人开始相信,无论今天发生什么变化,都是重大技术进步的结果,背 离这种观点,就好像设法将时间倒转。D【文章大意】本文是一篇记叙文,表达了 Steve在家人、朋友的帮助下与病魔赛跑及众人努力拯救可能失传的“独家音乐”的感人故事。.C【命题意图】考查细节理解。【答案分析】根据文章第二段可知,父亲Steve是一位钢琴爱好者,是家里唯一一位音乐家,再根据第三段中的felt it more than worthwhile to save his music, t

31、o which she fell asleep each night when she was young”可知, 父亲Steve的音乐陪伴了 Melissa的成长,因此Melissa觉得它对于这个家庭有着特别的意义,值得被保存,故 此题答案为C。【干扰项分析】 文中并未提及Melissa保存父亲的音乐是为了用音乐去阻止其病情的恶化,故A项错误。 选项B中的dying与文章不符,故B项错误。Steve的职业是软件工程师,弹钢琴是业余爱好,D项脱离了”拯 救音乐”这个主旨,故错误。.B【命题意图】考查细节理解。【答案分析】根据第十段It was beautiful/ Naomi said aft

32、er listening to the recording. The music was worthsaving”可知,听完他的演奏之后,Naomi对于他的音乐很是赞赏,故此题答案为B。【干扰项分析】选项A显然错误。C项文中未表达。根据第十一段中的“Her responsibility, her privilege,would be to rescue it”可知选项 D 错误。.A【命题意图】 考查细节理解。答案分析根据第十二段中的Naomi and Steve met every other week and spent hours together. Hed movehis finger

33、s clumsily on the piano, and then shed take his place”及第十四段中的Working with Naomi did wonders for Steve. It had excited within him the belief he could write one last song可知,音乐的录制过程缓慢,但 是有成效,故此题答案为A。.C【命题意图】 考查推理判断。【答案分析】根据第十五段中的Steve struggling, searching while his wife Joni called him honey9 andencou

34、raged him. The task was so hard, and Steve, angry and upset, said he was quitting. Joni praised him, telling her husband this could be his signature piece可知,在Steve进行音乐创作时,他泄气过,甚至说过要放弃,而他的 妻子Joni仍然鼓励他和表扬他,并称这会是他的“签名之作”。由signature 一般表示”(文件结尾的)签名”可推 知Joni认为这会是她丈夫最后的创作,她之前并没有想到丈夫的音乐会有被公开演奏的一天。再结合下文中 Ste

35、ve的音乐在音乐会上被演奏并得到认可及其对Steve的影响的内容可知Joni之前并没有完全认识到 Steve的音乐的价值或其积极作用。故此题答案为C。.D命题意图】考查细节理解。【答案分析】根据文章最后两段的内容尤其是倒数第二段中的“He told his family he was at peace”可知,在音乐会上,他心情很平静。故此题答案为Do.B【命题意图】考查标题判断oC. Understanding.听第8段材料,回答第11至13题。What is the man doing?Chairing a meeting.Hosting a radio program.Conducting

36、 a job interview.What benefits Mary most in her job?Her wide reading.Her leaders9 guidance.Her friends5 help.Who will Mary talk about next?A. Her teacher.B. Her father.C. Her mother.听第9段材料,回答第14至17题。Why does the man seldom do exercise?A. He lacks motivation.B. He has a heart problem.C. He works all

37、the time.What does Jacob Sattelmair probably do?A. Hes an athlete. B. Hes a researcher.C. Hes a journalist.Why does the woman speak of a study?To encourage the man.To recommend an exercise.To support her findings.How much time will the man probably spend exercising weekly?A. 300 minutes.B. 150 minut

38、es.C. 75 minutes.听第10段材料,回答第18至20题。What did the scientists do to the road?A. They repaired it. B. They painted it.C. They blocked it.Why are young birds drawn to the road surface?A. Its warm.B. Its brown.C. Ifs smooth.What is the purpose of the scientists9 experiment?To keep the birds there for a wh

39、ole year.To help students study the birds well.To prevent the birds from being killed.第二局部:英语知识运用(共两节,总分值35分)第一节:单项填空(共15小题;每题1分,总分值15分)请认真阅读下面各题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最正确选项。21.We have entered into an age dreams have the best chance of coming true.【答案分析】音乐让Steve在家人、朋友的帮助下展开了一场与病魔赛跑的接力赛,因此The Power of

40、Music适合作文章的标题。第四局部:任务型阅读【文章大意】脑子大与直立行走是人区别于其他动物的主要特征,这两个特征都各有利弊。.characteristics 考查直接信息。根据第一段中的all human beings share several defining characteristics, such as large brains and the ability to walk upright on two legs”可知,此题答案为 characteristics0.disadvantages考查信息概括。根据表格右栏内容可知,该局部主要阐述了脑子大的一些不利之处,故此题 答案为

41、 disadvantageso.energy 考查直接信息。根据第三段中的the brain accounts for.the brains of apes(类人猿)require only 8%of rest-time energy”可知,和人类相比,类人猿的大脑需要较少的能量,故此题答案为energy 0mpact(s)考查信息概括。根据表格右栏中的内容可知,该局部从正反两方面论述了直立行走的影响,故 此题答案为impact(s)o75.guard 考查信息转换。根据第四段中的”its easier to find food or enemies”可知,直立行走更有利于寻找食 物和防范敌人

42、,故此题答案为guardo76.other 考查信息转换。根据第四段中的are freed for other purposes, like throwing stones or signaling”可知, 解放的双手可以有一些其他的用途。77.1imits 考查信息转换。根据第五段中的had a relatively small head.especially when the bones had to support an extra-large skull”可知,在进化过程中,直立行走对人的大脑的尺寸有限制。.physical考查信息转换。根据第五段最后一句可知,直立行走会导致身体上的一

43、些痛苦,故此题答案为 physical o.beat考查信息概括。根据最后一段内容可知,脑子大使我们在智力方面胜过其他动物,故此题答案为beat。.fearful/afraid 考查信息转换。根据文章最后一句中的lived in constant fear of meat-eating animals”可知, 此题答案为fearful/afraido第五局部:书面表达.Possible version one:Li Jiang and Su Hua are discussing what to wear when receiving the British students next mont

44、h. Li recommends the traditional Chinese dress while Su prefers the school uniform.I would be happy to wear traditional Chinese clothes at the welcome ceremony. Firstly, this is precisely what the British visitors are expecting. They come to learn about Chinese culture with their own eyes. Their Chi

45、nese peers in the typical Chinese dress would be highly impressive. The school uniforms are fine, but not special enough to give a unique Chinese flavour. Secondly, the inconvenience is not a problem if our purpose is to share Chinese culture. It is just the so-called inconvenience that displays the

46、 richness, delicacy and great fascination of Chinese culture with a history of thousands of years.The traditional Chinese clothes, it seems to me, will make the occasion very Chinese and inviting to the British guests.Possible version two:Li Jiang and Su Hua dont agree on what to wear when greeting

47、the British students. Li suggests traditional Chinese clothes while Su thinks the school uniforms are more suitable.I prefer the school uniform to the traditional Chinese dress at the welcome ceremony next month. Although the traditional Chinese dress may look more beautiful and stylish, it is a lit

48、tle bit strange to walk around in it. We feel at ease in our school uniforms every day. Whafs more, the traditional Chinese dress cant reflect the unique culture of our school. From the design and colour of our uniforms, the British friends will learn more about ourschool. Besides, the choice of the

49、 traditional Chinese dress means extra money, and extra time, for we have to change it back after the event.So the school uniforms are a better choice than the traditional Chinese dress for such an occasion.A. which B. what C. when D. that.The musician along with his band members ten performances in

50、 the last three months.A. givesB. has givenC. have givenD. give.The doctor shares his phone number with the patients they need medical assistance.A. if onlyB. as ifC.even thoughD. in case.More wind power stations will to meet the demand for clean energy.A. take upB.clear upC. hold upD. spring up.Sci

51、entists have obtained more evidence plastic is finding its way into the human body.A. whatB.thatC.whichD. where.Nowadays the for travelling is shifted from shopping to food and scenery.A. priorityB.potentialC. proportionD. pension.Favorable policies are to encourage employees9 professional developme

52、nt.A. in effectB.in commandC. in turnD.in shape.Unlike traditional gyms, app-backed gyms offer people options to exercise.A. casual B. regular C. flexible D. tight. A few months after he had arrived in China, Mr. Smith in love with the people and culture there.A. would fallB. had fallenC. has fallen

53、D. fell.the convenience of digital payment, many senior citizens started to use smart phones.A. To enjoyB.EnjoyingC. To have enjoyedD. Enjoy. What a pity! You missed the sightseeing, or we a good time together.A. hadB. will haveC. would have had D. had had.Chinas image is improving steadily, with mo

54、re countries its role in international affairs.A. recognizingB. being recognizedC. to be recognizedD. recognized.They are trying to make sure that 5G terminals by 2022 for the Beijing Winter Olympics.A. will installB. will have been installedC. are installedD. have been installed.A city is the produ

55、ct of the human hand and mind,mans intelligence and creativity.A. resemblingB. reflectingC. reviewingD. restoring.一Lets take a coffee break.Weve been working for hours.A. Why bother? B. What for?C. You got me there. D. You said it.第二节:完形填空(共20小题;每题1分,总分值20分)请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最正确选项。Wi

56、ldlife has been greatly threatened in the modern age. There are species(物种)that are 36 every day. The white-naped crane is a typical example. So scientists are trying their best to 37 the species from going out of existence.Chris and Tim work at a zoo, helping endangered cranes with their 38 , Emma,

57、 a female crane, has been in their 39 since she arrived in 2004.Born at an international crane foundation, Emma was 40 by human caretakers. This led to an unexpected 41, though she had a wonderful time there. Emma had 42 taken herself as a crane and become deeply attached to humans. She 43 to live w

58、ith male cranes, and even had a 44 for killing some of them, which made it 45 for her to become a mother.46 , the two zookeepers didnt want to see the extinction(灭绝)of this precious species. With their patience and efforts, they successfully developed a 47 of artificial breeding (人工繁殖)and natural re

59、production. This 48 Emma to give birth to five baby cranes.The two keepers are proud of their productive work. But before they can be 49 , more efforts must be made, because the population of the crane in the wild is on the 50 , and many other species appear headed toward extinction. 51 , not everyo

60、ne has realized that wildlife has thoughts, feelings, and most importantly, equal rights to survive.How can we 52 the ever-widening gap that separates us from other animals? Chris and Tim offered us the 53 : human beings took it for granted that their 54 held all the solutions, but maybe their heart

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论