版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、eq avs4al() 单句语法填空1The salesgirl pretended not to hear me and went on chatting(闲谈) with a lady in blue2(2019全国卷)With the purpose of raising some money for the local charity(慈善机构), we invited several famous musicians and singers3We are taking steps to prevent stream(小河,溪流) and air pollution4The shop
2、will give a discount of ten percent as long as you pay in cash(现金)5Please come and see me when it is_convenient(方便的) for you6Id appreciate it if you could update(更新) these files7They set off for the destination too late; or they wouldnt have been stuck(卡住,困于) in the storm8Everyone present at the mee
3、ting is very inspired(鼓舞的) by his speech9Traveling by train is safe over a long distance(距离)10The moment he arrived home, he got down to dealing with the tough(艰难的) problemeq avs4al() 完成句子/一句多译1当这个男孩想到他所做的事情可以帮助那些有困难的人时,他受到了鼓舞。The_boy_became_inspired when he thought that what he was doing could help
4、 those in trouble2不管我们什么时候去他的书店,他总是热情地欢迎我们。Whenever_we_go_to his bookstore, he always welcomes us warmly3既然你的工作已经完成了,你最好休息一会儿。Now_that_you_have_finished_your_work,_youd better have a rest4众所周知,均衡饮食对我们非常有益。(1)As we all know, having a balanced diet is_very_beneficial_to_us(2)As we all know, having a b
5、alanced diet is_of_great_benefit to us5我有一个重要的班会要参加,所以我不能陪你去书店了。I have an important class meeting to attend, so I cant keep_you_company_to_the_bookstoreeq avs4al() 课文语法填空Much has been written about the 1wonders(wonder) of the World Wide WebThere are countless articles 2telling(tell) us how the Inter
6、net has made our lives more convenientWe can not only get the most 3updated(update)information but also download software, documents, and images 4whenever we need themThe Internet has made our life more convenientJan Tchamani, an English teacher, was stuck at home because of a serious illnessHowever
7、, she discovered that 5surfing(surf) the Internet could help her feel less lonely and boredShe joined an online group 6where she could talk about her problems and get support and advice from others7Inspired(inspire) by the people she met online, she decided to start an IT club to teach older people
8、how 8to_use(use) computers and the InternetMany people have been helped by the clubWhats more, Jan has started taking online classes to learn more about how to use the Internet to make society 9_better(good)Her next goal is 10to_start(start) a charity website to raise money for children in poor coun
9、trieseq avs4al() 单句语法填空1Some young people spend their free time using smartphones for chatting(chat)2Only in this way can we enjoy the pleasure and convenience(convenient) of the shared bikes3It is such an interesting book that I read it again and again4Now that you are interested in Chinese culture
10、, I suggest you apply for Peking University, where you can have access to the best Chinese culture5There are many students standing(stand) in a line to welcome the old soldier6An Englishspeaking contest can improve the students ability to_speak(speak) English7We often walk to the beach, which is wit
11、hin walking distance(distant) of my house8In my view, high school students should have a balanced diet and eat more fruit and vegetables instead of junk food, which can be beneficial(benefit) to their health9While she was in hospital, I always go there to_keep(keep) her company10In my opinion, it is
12、 very important to_bridge_(bridge) the digital divide and make sure everyone has access to the Interneteq avs4al() 阅读理解AWhen Tiffany was 16 years old, her mother, a cigarette smoker, died of lung cancer“Watching her suffer and cough was terrible,” she says“I felt alone and scared, and I felt it coul
13、d have been prevented”However, Tiffany started smoking in her late teensShe says, “In my college, a lot of students were smoking, and I wanted to fit in” Throughout the years, she tried to quit, but it wasnt until her daughter was 16 years old that she thought of her mothers death and tried hard to
14、quitIn the process of quitting, she set a date to quit smoking and reached out to family and friends for supportTiffany also changed her morning habitInstead of getting up an hour early to drink coffee and smoke, she enjoyed an extra hour of sleepShe threw all the cigarettes in her home and carEvery
15、 time she went out, she would carry a picture of her mother, especially during long road trips, to remind her of everything her mother went through and her death from lung cancerFor a while, Tiffany avoided social events where she might be encouraged to smokeShe drank a lot of water and started exer
16、cising more oftenShe quickly realized that without cigarettes, she was more energeticHowever, sometimes she still wanted a cigaretteLuckily, her family and friends were there for herBut her biggest motivation(动力) was her daughter“She was so happy and so proud of me when I quit,” says Tiffany“I love
17、her so much, and watching her grow up and thinking how successful she could be make me excitedI cant bear the thought of missing out on any of the important occasions in her lifeI quit because I want to be around for her!”【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Tiffany吸烟的原因以及后来她为了女儿戒烟的经过。1What did Tiffany most probab
18、ly think caused her mothers death?AHer heavy cigarette smokingBThe loneliness and scare in her heartCHer extremely high pressure from workDNo proper treatment for a serious coughA解析:推理判断题。根据第一段可推断,Tiffany认为她妈妈的死是吸烟造成的。2In order to quit smoking, Tiffany ever tried to_Atake more long road tripsBsleep
19、early and get up lateCdraw pictures of her motherDkeep away from smoking environmentD解析:细节理解题。根据第三段的For a while, Tiffany avoided social events where she might be encouraged to smoke可知,为了戒烟,她一度避免去那些可能会使她吸烟的场合。3Which of the following played a key role in encouraging Tiffany to quit smoking?AMotivation
20、 coming from her colleaguesBThinking of her daughters futureCSupport from her family and friendsDLearning more about the dangers of smokingB解析:细节理解题。根据最后一段中引用的Tiffany的话可知,女儿的未来是她戒烟的动力,她不想错过女儿一生中任何重要的场合。4What is the passage mainly about?AWhy smoking is dangerousBHow the author stopped smokingCWhy and
21、 how Tiffany quit smokingDHow Tiffany was encouraged to quit smokingC解析:主旨大意题。根据文章内容可知,本文主要讲述了Tiffany为什么决定戒烟以及如何戒烟。BThe idea behind Facebook is to make us feel connected all the timeBut in my research, Ive found that the truth is quite differentTechnology, it turns out, has made being alone seem lik
22、e a problem that needs solvingWhen young people are alone, even for a minute or two, they feel the need to connect, to get on Facebook or some other social networks and chatBut in connecting, they often end up feeling more isolatedWhy?Because by being in constant(不断的)connection, they lose the abilit
23、y to feel satisfied with their own company(独处)Facebook can help us keep in touch with our friends, but we too often use it instead of spending facetoface time with themAnd since we feel the need to keep up with them online, we dont have moments of loneliness where we can collect our thoughts and lea
24、rn how to be comfortable being aloneSherry Turkle, ProfessorFacebook connects more of us to more of our friends and family in more places than we have ever been connected beforeYes, Facebook is a huge time sinkmaybe the biggest everMany people post useless stuffAnd seeing too much of your friends li
25、ves can make you jealous(嫉妒的), but it wont make you lonelyJane, a former student of mine, who is back in New York after living abroad for ten years, told me that Facebook helps her a lotThe first time she moved back to New York from abroad, she felt disconnected from her family and friendsNow,becaus
26、e of lots of photos and information updates(更新), she knows what is happening with her friends all the timeIn fact, if you are lonely in real life, you will be lonely online as wellSree Sreenivasan, Chief Digital Officer【解题导语】本文是一篇议论文。文章探讨了社交网络是否使人们变得越来越孤独。5The underlined word “isolated” in Paragraph
27、 2 means“_”AfreeBselfishCcarelessDlonelyD解析: 词义猜测题。根据第二段中的made being alone seem like a problemWhen young people are alone可知,isolated此处指“孤独的”,故选D项。6According to Sherry Turkle, we should_Afeel satisfied with our lifeBavoid using social networksCkeep in touch with our friendsDenjoy moments of lonelines
28、sD解析:细节理解题。根据第三段中的we dont have moments of loneliness where we can collect our thoughts and learn how to be comfortable being alone可知,Sherry Turkle认为我们应该学会享受孤独。7Whats Janes attitude towards Facebook?AHopefulBDoubtfulCThankfulDRegretfulC解析:推理判断题。根据倒数第二段中Jane描述她从Facebook里了解朋友们的生活以及Facebook helps her a
29、lot可知,Jane对Facebook应该是充满感激之情。8The purpose of the text is to_AeducateBdiscussCpersuadeDintroduceB解析:写作意图题。从本文贯穿始终的alone和lonely以及两位人士对社交网络Facebook的不同观点可知,本文对社交网络是否使人们变得越来越孤独进行了探讨。eq avs4al() 七选五Five Tips for Dealing with Your Boss!Do you have the best boss in the world? Or the worst? Either way, you n
30、eed to know how to deal with him/her if you want to be happy and successful at workHere are our top tipsAskTheres a saying in English,“If you dont ask, the answer will always be no” Do you want a raise or a holiday? 1_ Yes, sometimes its scary(令人害怕的), but itll be easier if you plan what youre going
31、to say first2_Work can be stressful(有压力的)But always remember to keep your cool when dealing with your bossIf you stay calm, youll earn their respect(尊重)If youre unhappy about something, wait until youve calmed down before speaking to him or herGet it in writingIf your boss promises you something (like a raise or a holiday), ask for it in writingThat way youll have a
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年德清县某事业单位招聘工作人员备考题库(含答案详解)
- 2026年南京市溧水区教育局所属高中公开招聘教师备考题库及参考答案详解
- 高中生利用X射线衍射技术分析不同产地茶叶晶体结构特征的课题报告教学研究课题报告
- 2025年宁波市海欣控股集团有限公司第二批次公开招聘国有企业工作人员备考题库及答案详解(夺冠系列)
- 2026年陕西邮政校园招聘(含榆林岗)备考题库及1套完整答案详解
- 《农村一二三产业融合的利益联结机制与农村农业产业可持续发展研究》教学研究课题报告
- 西藏自治区2026年度政府部门所属事业单位急需紧缺人才引进备考题库及一套答案详解
- 2026年首都医科大学附属北京安贞医院科技处科研管理人才招聘备考题库及完整答案详解1套
- 2025年区块链设备预测性维护案例分析报告
- 2025年海水养殖网箱抗风浪设备技术报告
- 电力安全生产典型违章300条
- 2025年国企招标面试题库及答案
- 2026年2月1日执行的《行政执法监督条例》解读课件
- 【生 物】复习课件-2025-2026学年人教版生物八年级上册
- 委内瑞拉变局的背后
- 隔油池清洗合同范本
- (新教材)2026年人教版八年级下册数学 第二十章 思想方法 勾股定理中的数学思想 课件
- 航道工程社会稳定风险评估报告
- 2025年军考真题试卷及答案
- 力的合成与分解说课课件-高一上学期物理人教版
- 小分子药物的肝毒性风险早期识别
评论
0/150
提交评论