大学四级-1865-真题(含答案与解析)_第1页
大学四级-1865-真题(含答案与解析)_第2页
大学四级-1865-真题(含答案与解析)_第3页
大学四级-1865-真题(含答案与解析)_第4页
大学四级-1865-真题(含答案与解析)_第5页
已阅读5页,还剩34页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

大学四级T865

(总分710,做题时间90分钟)

PartIWriting

Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowritea

shortessay.Youshouldstartyouressaywithabriefdescriptionof

thepictureandthenexpressyourviewsontheimportanceof

independentthinking.Youshouldwriteatleast120wordsbutnomore

than180words.

SSS_TEXT_QUSTI

分值:106.5

答案:

TheImportanceofIndependentThinking

Inthepicture,theboyworriesthathecannotfindhiswayback

withouttheGPS,whichshockshismother.Anditshowsusthatwith

theboomingofinformationtechnology,variouselectronicproducts

havebeenubiquitousinourlife,whichononehandprovidegreat

convenienceforus,andontheother,graduallymakelotsofpeople

losetheirabilitytothinkindependently.

Asisknowntoall,independentthinkingplaysanimportantrole

inourlife.Foronething,itstimulatespeople,screativityand

innovationability,whicharetheprogressboostersofthesociety.

Forexample,byindependentthinkingandinnovationability,Steve

Jobshasalmostchangedthewaywecommunicate,entertainandlive.

Foranother,independentthinkingcanhelpusjudgebetweenrightand

wrong.Nowadays,thenewmedialikeweiboandweixinmakeinformation

availabletoalmosteveryone.Therefore,onlythosewhocanthink

independentlycanseetheworldclearly.

Personallyspeaking,weshouldbelessdependentonthe

electronictoolsbutuseourmindmore.Ithinkindependently,

thereforeIamindependent.

PartIIListeningComprehension

SectionA

Directions:Inthissection,youwillhear8shortconversationsand

2longconversations.Attheendofeachconversation,oneormore

questionswillbeaskedaboutwhatwassaid.Boththeconversation

andthequestionswillbespokenonlyonce.Aftereachquestionthere

willbeapause.Duringthepause,youmustreadthefourchoices

markedA,B,CandD,anddecidewhichisthebestanswer.

|SSS_SIMPLE_S^

1.

A.Lookafterthedog.

B.Notlookafterthedog.

C.Lookafterthedogifsheispaid.

D.Findsomeonetolookafterthedog.

「ArB「CrD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

M:Pleasereconsider一whathaveyougotagainstkeepingadogfora

month?

W:YouknowI'dliketohelp.Butit,sjustthatdogsarealotmore

troublethanthey,reworth.

Q:Whatisthewomanmostprobablygoingtodo?

[解析]选项中的lookafter和dog表明,对话可能与看狗的行为有关。

由女士所说的・・・dogsarealotmoretroublethanthey,reworth.

可推断,女士不会照看狗,故答案为Bo

|SSS_SIMPLE_SIb

2.

A.Sheischeerful.

B.Shehasnothing.

C.Shefeelsbored.

D.Sheisspecial.

「ArBCCrD

分值:7.1

答案:C

[听力原文]

M:You,renotlookingverycheerful.What,sthematterwithyou?

W:Oh,nothingspecial.I'mjustabitfedup.

Q:Whatdowelearnaboutthewoman?

[解析]选项中的she,cheerful和bored表明,对话可能与女士的心情有

关。

结合男士所说的What'sthematterwithyou?及女士所说的Vmjust

abitfedup(厌烦)可推断,女士感到烦扰,故答案为C。

ISSSSIMPLESib

3.

A.TheexamswillbeheldonThursday.

B.TherecouldbeapoweroutonThursday.

C.Theexamswillbepostponedifthereispowerfailure.

D.Theexamswon,tbepostponedunlessthereispowerfailure.

,A,B,C,D

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

W:Ican,tbelievetheschoolcouldhaveapoweroutjustbeforeour

finals.Howareweevergoingtobeginourexams?

M:Don,tworry.It'11bepostponedtillThursday.

Q:Whatdowelearnfromtheconversation?

[解析]选项中的exams,held,Thursday和postponed表明,对话可能与

推迟考试时间有关。

由男士所说的It,11bepostponedtillThursday.可推断,考试时间

推迟到周四,故答案为A。

ISSSSIMPLESib

4.

A.Theconcertwasreallyatime-wastingone.

B.Theconcertticketscouldbebookedonline.

C.Therewerenotenoughchairsforpeopletositon.

D.Thereweretoomanypeopleliningupforthetickets.

rArBCCCD

分值:7.1

答案:D

[听力原文]

W:YoulinedupforconcertticketsonSunday,didn,tyou?Werethere

alotofpeople?

M:Werethere?IjustwishI'dbroughtabooktofillmytime.

Q:Whatdowelearnfromtheconversation?

[解析]选项中的concert,tickets和bookedonline表明,对话可能与

购买音乐会门票有关。

结合女士所说的Weretherealotofpeople?及士所说的Ijustwish

rdbroughtabooktofillmytime可推断,购买音乐会门票的人非常多,

故答案D。___________

ISSS_SIMPLE_SIb

5.

A.Themanlikesthecoatbutnotthecolour.

B.Themanlikesthecoat,particularlythecolour.

C.Themandoesn,tlikethecoatexceptforitscolour.

D.Themandoesn,tlikethecoat,especiallyitscolour.

「A广B广CrD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

W:HowdoyoulikethecoatIboughtatthebigThanksgivingsale

yesterday?

M:Oh,Ican,tlikeitbetter!Thecolourisperfectforpeopleof

allages.

Q:Whatdoesthemanmean?

[解析]选项中theman,likes,doesn,tlike,coat和colour表明,对

话可能与男士喜不喜欢衣服的颜色有关。

由男士所说的Ican'tlikeitbetter!Thecolourisperfectfor

peopleofallages可推断,男士表示非常喜欢,特别指出衣服的颜色适合各

个年龄段的人,故答案为B。

ISSS_SIMPLE_SIb

6.

A.Findabikeshopthat'sopenallhours.

B.Findaplacetowatchamidnightshow.

C.Gotoagrocerystoretobuysomefood.

D.Gotoaplacetoeatthat*sopenallhours.

CA「BCCCD

分值:7.1

答案:D

[听力原文]

W:Ithoughtofgoingforabitebutnothingseemstobeopen.

M:Oh,that'sbecauseit'safter2.Whydon,tyoufollowmeandI'll

showyouonethat'sopenallhours?

Q:Whatdoesthemansuggesttheyshoulddo?

[解析]选项均以原形动词开头,其中的bikeshop,show,grocery

store和eat表明,对话可能与某人的具体行为有关。

结合女士所说的goingforabite及男士所说的r11showyouone

that'sopenallhours推断,男士建议女士去全天24小时营业的小吃饭馆就

餐,故答案为D。

ISSS_SIMPLE_S^

7.

A.Thetestwillprobablycoverthenotes.

B.Thetestwillprobablynotcoverthenotes.

C.Thecoursewillneednotesforthesecondpart.

D.Thecoursedoesn,tneednotesforthesecondpart.

「ArBrC「D

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

W:rmnotsurewhetherProfessorBrown'stestwillcoverthesecond

partofthecourseornot.

M:Well,fromwhat'sbeengoingaround,perhapsyoushouldn,tthrow

thesenotesawayquiteyet.

Q:Whatcanweinferfromtheconversation?

[解析]选项中的test,coverthenotes和course表明,对话可能与考

试课堂笔记有关。

由男士所说的youshouldn,tthrowthesenotesaway可推断,男士认

为考试会涉及到课堂笔记的内容,故答案为A。

ISSSSIMPLESib

8.

A.Colleagues.

B.Classmates.

C.Teacherandstudent.

D.Employerandemployee.

CArBrCCD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

M:CouldyoupleasetellmewhatMrSmithaskedUStodo?YouseeI

wasabsentlasttime.

W:Well,hegaveUSaspecialassignmentontheinfluenceof

advertisement.

Q:What'stheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?

[解析]选项中的colleagues,teacherandstudent,classmates和

employerandemployee表明,对话可能与人物关系有关。

结合对话中男士所问的whatMrSmithaskedustodo及女士回答的he

gaveusaspecialassignment...可推断,他们两人之间是同学关系,故答

案为B。___________

ISSSSIMPLESib

9.

A.Horror.B.Romance.C.Thriller.D

,Cartoon.

CACBCCCD

分值:7.1

答案:C

[听力原文]

W:He,shere.Bye,Dad.

M:Wait,wait,wait...Whereareyougoing?

W:Dad,rvealreadytoldMorn.I'mgoingouttonight.

M:Withwhom?Youmeanyou,regoingonadate?

W:Yeah.MommetDirkyesterday.He'ssocool.We'regoingona

double-datewithCindyandEvan.

M:Dirk?

W:Ihavetogo.

M:Wait,wait.Iwanttomeetthisguy.

W:He,swaitingforme.

M:Well,sowhatareyougoingtodotonight?Goingtothelibrary?

W:Dad,we'regoingouttoeat,andthenwe'regoingtoseeamovie.

M:Whatmovieandwhatisitrated?

W:It'sasciencefictionthrillercalled...,well,Idon,tknowwhat

itiscalled,butit'sratedPG.

M:Andwhere'sthemovieshowing?

W:DownattheCampusPlazaMovieTheatre.

M:Hey,Iwasthinkingaboutseeingamoviedowntheretonight,too.

W:Ah,Dad.

M:Hey,letmemeetthatguy.He'sjustoutside.Hey,thatguyhasa

moustache!

W:Dad.That'snotDirk.That'shisolderbrother.He'stakingus

there!CanIgonow?

M:Well...

W:MornsaidIcould,andMomknowshisparents.

M:Well...

W:Dad.

M:Okay,butbehomeby8:00.

W:Eight?Themoviedoesn,tstartuntil7:30.Comeon,Dad.

M:Okay.Bebackby11:00.

W:Loveyou,Dad.Bye.

Whatkindofmovieisthewomangoingtosee?

[解析]选项的内容表明,本题考查电影的类型。由女士提到的It'sa

sciencefictionthriller可知,女士要看的电影是科幻惊悚片,故答案为

Co

ISSS_SIMPLE_SIb

10.

A.Herbrotherwillgiveheraridethere.

B.Dirk,sbrotheriscomingtopickherup.

C.Sheisgoingtothemovietheatrebybus.

D.Sheisgoingtothetheatreinataxi.

rA「BrCrD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

Howisthewomangoingtothemovietheatre?

[解析]选项中的pickherup,goingtothemovietheatre,bybus和

inataxi表明,本题考查女士去电影院的方式。由女士提到的That'snot

Dirk.That'shisolderbrother.He'stakingusthere!可知,Dirk的哥

哥会把她和D[rk送到电影院,故答案为B。

ISSS_SIMPLE_SIb

11.

A.7:30.B.8:00.C.8:30.D

.11:00.

rACBCCCD

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

Whendoesthemoviebegin?

[解析]选项的内容表明,本题考查时间,故听音时应注意做笔记。由女士

提到的Themoviedoesn,tstartuntil7:30可知,电影7:30才开始,故答

案为A。对话中出现两个以上的时间点时,听清问题是解题的关键。

ISSS_SIMPLE_SIb

12.

A.Hereturnedthebookstothenewlibrary.

B.Hewenttoseethenewlibrary.

C.Hebegantostudyinthenewlibrary.

D.Heborrowedsomebooksfromthenewlibrary.

rACBCCCD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

W:Hey,Geff.Haveyoubeentothenewlibraryyet?

M:Oh,hi,Jen.Yes,Iwentlastweektocheckitout.Ireallylike

it.

W:Yes,Ilikeittoo.Ilikethestudyareas.Thereseemstobea

lotofroomjusttospreadoutandfocusonthebooks.It'smuch

betterthantheoldlibrarywhereitseemedlikewewerealljammed

intoonearea.Sometimesitwasevenhardtofindaspottostudy

becauseitwassocrowded,especiallyduringexams.Ievenlikethe

chairsatthenewplace.They're**fy.

M:You,reright.Theonlybadthingaboutitisthatit,sprettyfar

away.Ittakesmeabouttwentyminutestogettherebybus.So,Ican

seemyselfnotgoingallthewaydowntownifI'minapinchfortime,

rdprobablyjuststayinresidenceandstudythere.

W:Iwasthinkingthattoo.It'stoobadittakessolongtoget

there.Idon,tlikebeingdependentonthebuses.Haveyoutried

ridingyourbikethere?Itmighttakealittlelongerbutatleast

you,regettingabitofexercise.

M:That'sagoodidea,Jen.MaybeI'lltryridingthisweek.Ijust

havetomakesureI'mgoodandrested.Sometimes,whenI'movertired

rmnottoocoordinated.Knowingme,I'dhavealoadofbooksinmy

backpackandgetdistractedbysomethingandcrashmybike.

W:Hmm.Well,you'vejustgottokeepaneyeoutforthosepotholes.

Oh,wow.Lookatthetime!I'vegottogettomynextclass.I'llsee

youaround,Geff.

M:Goodtalkingtoyou,Jen.I'11beseeingyou.

Whatdidthemandolastweek?

[解析]选项中的hereturned,hewenttosee,heborrowed以及重复

出现的newlibr^y表明,本题考查男士过去的行为动作,且该动作与新图书

馆有关。对话开始时女士问男士是否去过新图书馆,男士说去过了,他上周去

看了看新图书馆(checkitout),故答案为B。

ISSS_SIMPLE_SI>

13.

A.Itisneartheuniversity.

B.Itishardtofindaplacetostudythere.

C.It**fortablechairs.

D.Itallowsstudentstorentabicycle.

CA「BCCCD

分值:7.1

答案:C

[听力原文]

Whatismentionedaboutthenewlibrary?

[解析]选项中的it,near,**fortablechairs和allowsstudentsto

rent表明,本题考查it的相关情况,it可能指新图书馆。对话中女士提到她

非常喜欢新图书馆的椅子,这些椅子超级舒服(comfy),由此可知,答案为C。

|SSS_SIMPLE_SIb

14.

A.Bytaxi.B.Onfoot.C.By

bus.D.Bybike.

rArBrCCD

分值:7.1

答案:D

[听力原文]

Howisthemangoingtothenewlibrarythisweek?

[解析1选项的内容表明,本题考查出行方式。女士认为骑自行车去新图

书馆虽然花的时间长点,但是能起到锻炼的作用,男士说这真是个好主意,还

说他这周可能会骑自行车去新图书馆(MaybeV11tryridingthisweek),故

答案为D。听到男士提到riding便不难选出bybike。

IsssSIMPLEsib

15.

A.Shehasaclasstoattend.

B.Shehastoturnoffthegas.

C.Sheneedstoseeherfriendoff.

D.Shehasanappointment.

,AB,C,D

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

Whydoesthewomanhurrytoleave?

[解析]选项中的shehasto,sheneeds,turnoffthegas和see

herfriendoff表明,本题可能与女士要做的事有关。女士和男士聊着天,看

了时间后,她说要去上课(gettomynextclass),所以匆忙跟男士道别,故

答案为A。

SectionB

Directions:Inthissection,youwillhear3shortpassages.Atthe

endofeachpassage,youwillhearsomequestions.Boththepassage

andthequestionswillbespokenonlyonce.Afteryouheara

question,youmustchoosethebestanswerfromthefourchoices

markedA,B,CandD.

PassageOne

|SSS_SIMPLE_SIb

1.

A.Theylivedhealthilyinadirtyenvironment.

B.Theythoughtbathhousesweretodirtytostayin.

C.Theybelieveddiseasecouldbespreadinpublicbaths.

D.Theyconsideredbathingasthecauseofskindisease.

rACBCCrD

分值:7.1

答案:C

[听力原文]

Gettingridofdirt,intheopinionofmostpeople,isagood

thing.However,thereisnothingfixedaboutattitudestodirt.

Intheearly16thcentury,peoplethoughtthatdirtontheskin

wasameanstoblockoutdisease,asmedicalopinionhaditthat

washingoffdirtwithhotwatercouldopenuptheskinandletills

in.Aparticulardangerwasthoughttolieinpublicbaths.By1538,

theFrenchkinghadclosedthebathhousesinhiskingdom.Sodidthe

kingofEnglandin1546.Thusbeganalongtimewhentherichandthe

poorinEuropelivedwithdirtinafriendlyway.HenryIV,Kingof

France,wasfamouslydirty.Uponlearningthatanoblemanhadtakena

bath,thekingorderedthat,toavoidtheattackofdisease,the

noblemanshouldnotgoout.

Thoughthebeliefinthemeritofdirtwaslong-lived,dirthas

nolongerbeenregardedasaniceneighboureversincethe18th

century.Scientificallyspeaking,cleaningawaydirtisgoodto

health.Cleanwatersupplyandhandwashingarepracticalmeansof

preventingdisease.Yet,itseemsthatstandardsofcleanlinesshave

movedbeyondsciencesinceWorldWarII.Advertisementsrepeatedly

selltheidea:clothesneedtobewhiterthanwhite,clothsever

softer,surfacestoshine.Hasthehateofdirt,however,gonetoo

far?

Attitudestodirtstilldifferhugelynowadays.Manyfirst-time

parentsnervouslytrytowarntheirchildrenofftouchingdirt,which

mightberesponsibleforthespreadofdisease.Onthecontrary,Mary

Ruebush,anAmericanscientist,encourageschildrentoplayinthe

dirttobuildupastrongimmunesystem.Andthelatterpositionis

gainingsomeground.

WhydidthekingsofFranceandEnglandinthe16thcentury

closebathhouses?

[解析]选项中thought,believed和considered表明,本题可能考查人

们对浴室或疾病与浴室关系的看法。短文中先提到dirt(污垢).・.block

out(阻止)disease(疾病),・・・letillsin,Aparticulardanger(特别的危

险).・・publicbaths(公共浴室),后面紧接着举例提到了英法两国国王关闭了

浴室。前后为因果关系,故答案为Co

ISSS_SIMPLE_SIb

2.

A.Afraid.B.Curious.C.Approving.D.

Uninterested.

rArBrC「D

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

What,sHenryIV'sattitudetobathing?

[解析]四个选项均为形容词,并结合第16、17题选项推测,本题可能考

查某人的态度。短文中提到度nryIVwasfamously(出了名地)dirty(脏的)。

后面举例,他一听说某个贵族洗澡了,就规定他不准外出,以防疾病传播。由

此看出HenryIV担心疾病传播,故答案为AAfraid(担心的)。听音时应注意

信息词HenryIV和bathing以及注意表达态度的形容词或语气、语调。

ISSS_SIMPLE_SIb

3.

A.Tostresstheroleofdirt.

B.Tointroducethehistoryofdirt.

C.Tocallattentiontothedangerofdirt.

D.Topresentthechangeofviewsondirt.

rArBCCCD

分值:7.1

答案:D

[听力原文]

Whatisthepurposeofthespeaker'stalk?

[解析]选项均为不定式结构,且与dirt有关的role,history,danger

和views表明,本题可能考查短文主旨。短文中首先提到nothingfixed

aboutattitudestodirt(人们对污垢没有一•个确定的说法),然后又提到

Attitudestodirtstilldiffer(人们对污垢仍然持有不同的看法),由此看

出短文只是陈述人们对污垢的不同看法,故答案为D。

PassageTwo

ISSSSIMPLESD

4.

A.Hispast.B.Hisaging.C.His

manner.D.Hisleaking.

rArBrCrD

分值:7.1

答案:D

[听力原文]

Therewasagardenerwholookedafterhisgardenwithgreatcare.

Towaterhisflowers,heusedtwobuckets.Onewasashinyandnew

bucket.Theotherwasaveryoldandworn-outone,whichhadseen

manyyearsofservice,butwasnowpastitsbest.

Everymorning,thegardenerwouldfillupthetwobuckets.Then

hewouldcarrythemalongthepath,oneoneachside,tothe

flowerbeds.Thenewbucketwasveryproudofitself.Itcouldcarrya

fullbucketofwaterwithoutasingledropspilled.Theoldbucket

feltveryashamedbecauseofitsholes:beforeitreachedthe

flowerbeds,muchwaterhadleakedalongthepath.

Sometimesthenewbucketwouldsay,“SeehowcapableIam!How

gooditisthatthegardenerhasmetowatertheflowerseveryday!I

don,tknowwhyhestillbotherswithyou.Whatawasteofspaceyou

are!।

Andallthattheoldbucketcouldsaywas,〃IknowIamnotvery

useful,butIcanonlydomybest.Iamhappythatthegardenerstill

findsalittlebitofuseinme,atleast.z,

Oneday,thegardenerheardthatkindofconversation.After

wateringtheflowersasusual,hesaid,“Youbothhavedoneyourwork

verywell.NowIamgoingtocarryyouback.Iwantyoutolook

carefullyalongthepath.〃

Thenthetwobucketsdidso.Allalongthepath,theynoticed,on

thesidewherethenewbucketwascarried,therewasjustbareearth;

ontheothersidewheretheoldbucketwascarried,therewasa

joyousrowofwildflowers,leadingallthewaytothegarden.

Whatwastheoldbucketashamedof?

[解析]选项中theoldone,itsbeautifullooks,gardener,s和

function表明,本题中his可能指代旧工具,并结合选项中的past(过去),

aging(老化),manner(态度)及leaking(渗漏)推测,本题可能考查旧工具的某

个特征。短文中提到Theoldbucketfeltveryashamedbecauseofits

holes,紧接着后面给出解释:等到了花圃,大部分水都已经洒了,故答案为

"becauseof后面的内容常为考查的重点,因此要注意表示原因的信息词。

|SSS_SIMPLE_SIb

5.

A.Tolaughattheoldone.

B.Totakepityontheoldone.

C.Toshowoffitsbeautifullooks.

D.Topraisethegardener,skindness.

「A「B「C「D

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

Whatwasthenewbucket,smainpurposeofmakingconversations

withtheoldone?

[解析]选项均为不定式结构及选项中的laughattheoldone,take

pityontheoldone和showoffitsbeautifullooks表明,本题可能考查

相对于theoldone而言的那个新工具做某事的目的。thenewbucket对the

oldbucket讲道,“SeehowcapableIam!...Whatawasteofspaceyou

are!”。感叹句"what...youare!”语气中透着嘲讽的口吻,故答案为A。

|SSS_SIMPLE_SIb

6.

A.Itwastakenasatreasure.

B.Ithaditsownfunction.

C.Itstayedinitsbestcondition.

D.Itwasusedtokeepabalance.

「ArBrCrD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

Whywastheoldbucketstillkeptbythegardener?

[解析]结合四个选项中的it,treasure,function,bestcondition,

balance内容可推测,it可能指代旧工具。短文最后提到在通往花园的小路

上,园丁使用thenewbucket挑水的一侧是光秃的土地,而用theold

bucket挑水的一侧则开满了野花,由此可推测在园丁看来theoldbucket还

是有一定使用价值的,故答案为B。

PassageThree

ISSSSIMPLESib

7.

A.Hisfamilybusinessfailed.

B.Hehopedtomakehissonadramatist.

C.Hewasattractedbythe“GreatAmericanDream”.

D.Hesufferedfromseverehungerinhishomecountry.

CArBCCCD

分值:7.1

答案:C

[听力原文]

ArthurMiller(1915-2005)isuniversallyrecognisedasoneofthe

greatestdramatistsofthe20thcentury.Miller'sfatherhadmovedto

theUSAfromAustriaHungary,drawnlikesomanyothersbythe"Great

AmericanDream”.However,heexperiencedseverefinancialhardship

whenhisfamilybusinesswasruinedintheGreatDepressionofthe

early1930s.

Millers,smostfamousplay,DeathofaSalesman,isapowerful

attackontheAmericansystem,withitsaggressivewayofdoing

businessanditsinsistenceonmoneyandsocialstatusasindicators

ofworth.InWillyLoman,theherooftheplay,weseeamanwhohas

gotintotroublewithhisworth.Willyis"burntout“andinthe

cruelworldofbusinessthereisnoroomforsentiment:ifhecan't

dothework,thenheisnogoodtohisemployer,theWagnerCompany,

andhemustgo.Willyispainfullyawareofthis,andatlossasto

whattodowithhislackofsuccess.Herefusestofacethefactthat

hehasfailedandkillshimselfintheend.

Whenitwasfirststagedin1949,theplaywasgreetedwith

enthusiasticreviews,anditwontheTonyAwardforBestPlay,the

NewYorkDramaCritics,CircleAward,andthePulitzerPrizefora

Drama.Itwasthefirstplaytowinallthreeofthesemajorawards.

MillerdiedofheartfailureathishomeinRoxbury,Connecticut,

ontheeveningofFebruary10,2005,the56thanniversaryofthe

firstperformanceofDeathofaSalesmanonBroadway.

WhydidArthurMiller'sfathermovetotheUSA?

[解析]几道题选项中多次出的ArthurMiller及本题四个选项含义A

(生意失败),B(希望儿子成为戏剧家),C(被美国梦所吸引)及D(在祖国遭

受饥荒)表明,本题可能考查ArthurMiller去美国做某事的原因。短文中提到

他的父亲移民美国是“被美国梦吸引(drawn...bythe"/GreatAmerican

Dream")",故答案为C。听音时注意关键信息词:ArthurMiller'sfather,

move和USAo

ISSS_SIMPLE_SIb

8.

A.Itfocusesontheskillsindoingbusiness.

B.IttalksaboutthebusinesscareerofArthurMiller.

C.Itdiscussesthewaystogetpromotedinacompany.

D.ItexposesthecrueltyoftheAmericanbusinessworld.

「ArB「CrD

分值:7.1

答案:D

[听力原文]

WhatdoesthespeakersayabouttheplayDeathofaSalesman?

[解析]四个选项中均出现的it及focuseson,talksabout,

discusses和exposes表明,it可能指代一部戏剧。短文中提到Deathofa

Salesman,紧接着说这部戏是对美国制度的有力“抨击(attack)”,故答案为

Do听音时注意关键信息词:DeathofaSalesman0

ISSS_SIMPLE_SIb

9.

A.Itachievedhugesuccess.

B.ItwonthefirstTonyAward.

C.Itwaswarmlywelcomedbysalesmen.

D.Itwasseverelyattackedbydramatists.

rB广C广D

分值:7.1

答案:A

[听力原文]

WhatdowelearnaboutDeathofaSalesmanafteritwasfirst

staged?

[解析]由四个选项中均出现的it及A中的achievedhugeSuccess,B

中的wonthefirstTonyAward,D中的attackedbydramatists可推测,it

可能指代一部戏剧。由短文中提到DeathofaSalesman这部戏获得了三大奖

项:TonyAwardforBestPlay,NewYorkDramacritics,CircleAward和

thePulitzerPrize以及后面提到的Itwas...winallthreeofthese

majorawards.可知,答案为A。听音时注意关键信息词:Deathofa

Salesman,firststaged。

ISSS_SIMPLE_SIb

10.

A.ArthurMillerandhisfamily.

B.ArthurMillerandhisbest-knownplay.

C.TheawardsArthurMillerwon.

D.ThehardshipArthurMillerexperienced.

rACBCCCD

分值:7.1

答案:B

[听力原文]

Whatisthepassagemainlyabout?

[解析]选项均为名词短语表明,本题可能考查短文主旨。C(赢取的奖

项)和D(ArthurMiller经历的苦难)是对选项B中best-knownplay的解释,

故B为答案的可能性大。短文中两次提到ArthurMiller的戏剧Deathofa

Salesman,接下来就是介绍这部戏以及这部戏所取得的成就。故答案为B。短

文主旨题各选项常为名词短语,且概括性强。

SectionC

Directions:Inthissection,youwillhearapassagethreetimes.

Whenthepassageisreadforthefirsttime,youshouldlisten

carefullyforitsgeneralidea.Whenthepassageisreadforthe

secondtime,youarerequiredtofillintheblankswiththeexact

wordsyouhavejustheard.Finally,whenthepassageisreadforthe

thirdtime,youshouldcheckwhatyouhavewritten.

Whenaconsumerfindsthatanitemsheorheboughtisfaultyordoes

not(26)themanufacturer'sclaimforit,thefirststepisto

presentthe(27)atthestore.Inmostcases,thisactionwill

produceresults.However,ifitdoesnot,therearevariousmeansthe

consumermayusetogainsatisfaction.Asimpleand(28)method

usedbymanyconsumersistocomplain(29)tothestoremanager.

Ingeneral,the"higherup〃theconsumertakeshisor**plaint,the

fasterheorshecanexpectittobesettled.Insuchacase,itis

usuallysettledintheconsumer's(30),ifheorshehasajust

claim.Consumersshouldgotothestoreofpurchasetocomplain

wheneverpossible,butiftheycannotgettothestore,

it(31)phoneorwrite**plaintinaletter.Complainingis

usuallymost(32)whenitisdonepolitelybutfirmly,and

especiallywhentheconsumercanshowwhatiswrongwiththeitemin

question.Ifthiscannotbedone,theconsumerwillsucceedbestby

presentingspecificinformationastowhatiswrong,ratherthanby

making(33)statements.Thestoremanagermayadvisethe

consumertowritetothemanufacturer.Ifso,theconsumershoulddo

this,stating**plaintaspol

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论