版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
一、单项选择题
l.Jackisgood,kind,hard-workingandintelligent.,Ican*tspeaktoo
highlyofhim.
A'Asaresult
B'Bytheway
C、Inanycase
D-Inaword
答案:D
2.Mr.Smithwasdeterminedtotheexperimentaftersomanyyears'
interruption.
A、carryon
B-carryout
C、carryaway
D、carryforth
答案:B
3.Mr.Lee■ofthespeech-startedtoreadanovel.
A、tired...boring
B-tiringbored
C、tired...bored
D、tiring...boring
答案:A
4.Solittleaboutchemistrythatthelecturewascompletelybeyondme.
A'Iknow
B■Iknew
C'doIknow
D'didIknow
答案:D
5.Sheisworkingveryhard:othelosttimeatschool.
A、makefor
B-makeupfor
C、makeup
D、makeout
答案:B
6.Duringthevoyage,Darwincollectedagooddealofinformationaboutliving
things,whichledtohisfamousbook“OntheOriginofSpecies".
A'lastly
B-completely
C、essentially
D、eventually
答案:D
7.Hersonpromisedinthebedroomuntilthebabystopped.
A、staying-tocry
B■tostay-crying
C、forstaying-tocry
D、tostay-tocry
答案:B
8.Clothesandblanketshavebeenamongtherefugees.
A、distributed
B•contributed
C、attributed
D、conducted
答案:A
9.Sports,perhapsyoudon'tlikeverymuch,maymakeyoustrong.
A'that
B-it
C'which
D、what
答案:C
10.1havetwobrothers,botharedoctors.
A、ofwhich
B、ofthem
C、who
D、ofwhom
答案:D
11.Drunkendrivingisoftenthemajoroftrafficaccidents.
A、reason
B-cause
C、excuse
D、way
答案:B
12.Asthemanagerofthecompany,AlanWhiteshouldberesponsibleforall
thesalesofthedepartment.
A'chief
B、main
C~common
D'general
答案:D
13.IfyousparehalfanhoireachdaytoreadanEnglishnewspaper,youwillsurely
beabletoread.
A、efficiently
B、obviously
C、actually
D'purposefully
答案:A
14.Eatingtoomuchsugarcanhealthproblems.
A、resultfrom
B、leadto
C'connectwith
D'attributeto
答案:B
15.IfItheretomorrow,Iwouldseeyou.
A'willgo
B'go
C、shouldgo
D、cango
答案:C
16.Americanwomenweretherighttovoteuntil1920.
A、ignored
B、neglected
C、refused
D、denied
答案:D
17JackandBillaretwins,buttheformeristallerthan.
A'later
B'late
C'latest
D'thelatter
答案:D
18.1amwritingtoyourappointmentasHeadmasteroftheGrammarSchool.
A、congratulate
B、congratulateon
C、congratulatetoyouon
D、congratulateyouon
答英:D
19.Inordertostrengthenhismuscles,Mikegoestothegymtodoexercises.
A、increasingly
B-often
C、regularly
D'lively
答案:C
20.Itwaswithgreatjoyhereceivedthenewsthathislonglostsonwould
soonreturnhome.
A-so
B-as
C-that
D•since
答案:C
21.Someonecalledmeupinthemiddleofthenight,buttheyhungupI
couldanswerthephone.
A-as
B•since
C'until
D、before
答案:D
22.Assoonashecomesback,TIItellhimwhenandseehim.
A、willyoucome
B-youwillcome
C、youcome
D、doyoucome
答案:B
23.Hisarticleconcerningpopulationcontrolwaspublishedintheissueof
ChinaDaily.
A、latest
B-lately
C'late
D'later
答案:A
24.Havingnochildrenoftheirown,theydecidedtoanorphan.
A、adapt
B-adopt
C'adjust
D、addict
答案:B
25.OurEnglishteacherourbuyingagoodEnglish-Chinesedictionary.
A-asked
B、ordered
C,suggested
D•required
答案:C
26.Thecasealotofthings,asecond-handwatch.
A'included;contained
B、included;containing
C'contained;included
D、contained;including
答案:D
27.Iftheyaredeterminedtostrike,theywilldosowhatthelawsays.
A、regardlessof
B、insteadof
C'inlightof
D'infaceof
答案:A
28.Onseeingthissight,theaudiencecan'thelpbut.
A、tolaugh
B、laughing
C'laugh
D'beinglaughed
答案:C
29.ShanghaiistheplacethegreatCommunistPartyofChinawasborn.
A、which
B、where
C、when
D'that
答案:B
30.1amthesameoldbreakfasteverymorning.
A、boredof
B、boredwith
C'tiredwith
D'tiredfrom
答案:B
31.Childrenwholiveintheruralareasareverytobepoor.
A*likely
B'alike
C'like
D'lively
答案:A
32.Thecommitteetwelvemembers.
A、consistsof
B、isconsistedof
C、makesup
D、ismadeof
答案:A
33.Myhouseisveryforgettingtoworkasitisonlyafewminutesfrom
thestation.
A'comfortable
B、suitable
C'convenient
D、free
答案:C
34.Hefeltthatheforthecoldnessthathadgrownbetweenthem.
A、blamed
B、wasblamedof
C、wastoblame
D'wastobeblaming
答案:C
35.Somepassengerscomplainthatitusuallytakessolongto__intravel
insurancedocuments.
A、finish
B'fill
C'complete
D、write
答案:B
36.Ifyoudon*tatleastoneoftheconditions,youcan'tbecomeamember
ofourclub.
A、please
B'satisfy
C、interest
D、mention
答案:B
37.1considerthatIshoulddomybesttohelpthem.
A、myduty
B、tobemyduty
C'whatmyduty
D、itmyduty
答案:D
38.Ifyouwanthisaddress,/ouwillhavetothenumberinthebook.
A、lookinto
B、lookup
C'lookthrough
D'lookafter
答案:B
39.HeaskedwhoIvotedforandIsaiditwasmyown.
A、thing
B、matter
C*duty
D、business
答案:D
40.Don'tgetoffthebusuntilit.
A、hasstopped
B、stopped
C'willstop
D、shallstop
答案:A
41.1'dliketotakeofthisopportunitytothankyouallforyourco-operation.
A、profit
B、benefit
C、advantage
D*occasion
答案:C
42.Inteachingitishighlytoknowexactlywhatoneishopingtoachieve.
A'desirable
B、pleasurable
C、anxious
D-competitive
答案:A
二、完形填空
1.Jenna,apopulargirlfromWestwoodMiddleSchool,hadgraduatedfirstinher
classandwasreadyfornew_1_inhighschool.However,highschoolwas
different.Inthefirstweek,Jennawenttotryouts(选拔赛)forcheerleaders(拉拉
队队员).Shewascompetingagainstverytalentedgirls,andsheknewitwouldbe
_2_forhertobeselected.Twohourslater,thejudgereadalistofthegirlsfor
asecondtryout.Herheart_3_asthelistendedwithouthername.Feeling
awful,shewalkedhomecarryingherschoolbagfullofhomework.Arriving
home,shestartedwithmath.Shehadalwaysbeenagoodmathstudent,but
nowshewas_4_.ShemovedontoEnglishandhistory,andwasrelievedto
findthatshedidrfthaveanytroublewiththosesubjects.Feelingbetter,she
decidednotto_5_mathforthetimebeing.ThenestdayJennawenttosee
Mrs.Bidenaboutbeingontheschoolnewspaper.Mrs.Bidenwasn*tas_6_
asJenna.Tmsorry,butwehaveenoughweitersforthenewspaperalready.
Comebacknextyearandwe,IItalkthen."Jennasmiled_7_andleft."Why
ishighschoolsodifferent?"shesighed.Laterin_8_class,Jennadevoted
herselftofiguringouttheproblemsthathadgivenhersomuchtrouble.Bythe
endofclass,sheunderstoodhowtogetthemright.Asshegatheredherbooks,
Jennadecidedshe'dcontinuetotryto_9_athernewschool.Shewasnrt
sureifshe'dsucceed,butsheknewshehadtotry.Highschoolwasjustasher
momhadsaid:"Youwillfeellikeasmallfishinabigpond_10_abigfishina
smallpond.Thechallengeistobecomethebestfishyoucanbe/
(1).A、processesB、decisionC、challengesD、exercises
答案:C
(2).A、difficultB、easyC、boringD、interesting
答案:A
(3).A、jumpedB、sankC、stoppedD、raced
答案:B
(4).A、strugglingB、improvingC、workingD、complaining
答案:A
(5).A'putupB'prepareforC、worryaboutD、giveup
答案:C
(6).A'enthusiasticB、artisticC、sympatheticD、realistic
答案:A
(7).A'widelyB、weaklyC、excitedlyD、brightly
笞案:B
(8).A*physicsB、historyC、EnglishD'math
答案:D
(9).A、fitinB-lookoutC'stayupD、getaround
答案;A
(10).A、inreturnforB、incaseofC、intermsofD、insteadof
答案:D
2.OnawarmMonday,JennyNeilsonboughtasandwichandparkedhercarunder
sometrees.Rollingdownthewindowsto_1_infreshair,shesettledbackto
enjoyherlunch.Suddenly>henoticedabigbald(秃顶的)manrunningthrough
theparkinglot.Beforeshecameto_2_whatwouldhappen,themanwas
there,shoutingthroughherwindow,"Getout!"Neilsonrefused.Pullingopen
herdoor,themanseizedner_3_theneckandhair,andthrewheroutofthe
carontotheground.Shescreamed,grabbingherpurseandthekeys.Two
reportersofthelocalnev/spaper,RobertBruceandJeffJackson,justoutside
theirofficebuildingona_4_,heardthescreamsandbecanrunning.When
theyreachedNeilson*scar,theattackerhadjumpedintothedriver'sseatand
was_5_searchingforthekeys.Bruceopenedthedoor,andheandJackson
draggedthemanout.Theattackerfoughtback.Buteveninhiscorneredpanic,
hewasno_6_forthetwoathleticmen.ReggieMiller,aworkerofthelocal
newspaper,heardthescreams,too.Herushedbacktotheofficetophonethe
police,andthenranbackwithsomeplasticropes—usedtotieupnewspapers.
Withhisarms_7_tightbehindhim,theprisonerlookedupandsaidcoldly,"I
hopeyouguysfeelgoodaboutyourselves—youjustcaughtoneofthemost
wantedmen.1'They_8_himandwaitedforthepolice.Later,Bruceand
Jacksonwereshockedtolearnthemanwastheprofessionalcarjacker(劫车者)
andsuspectedmurderer,whose_9_—butwithafullheadofhair-hadbeen
recentlyprintedintheirownnewspaper.Neilsonconsidersherselfluckythough
shesufferedinjuries.Shebelievesthestorymighthavehada_10_endingif
thosegoodpeoplehadnotcometoheraid."Unfortunately,"shesaid,"many
peoplewouldneverhavedonewhattheydid,andthattherealtruth?
(1),A'bringB、letC、gatherD、send
答爽:B
(2).A、realizeB、understandC、imagineD、conclude
答案:A
(3).A•byB、aroundC、withD、on
答案:A
(4).A'tripB、visitC'breakD、holiday
答案:C
(5).A'carefullyB、madlyC、disappointedlyD、patiently
答案:B
(6).A、matchB'targetC・equalD、companion
答案:A
(7).A、rolledB-foldedC、bentD、tied
答案:D
(8).A、caughtB、thankedC、comfortedD、ignored
答案:D
(9).A、pictureB、backgroundC、characterD、story
答案:A
(10).A、ridiculousB、similarC、strangeD、different
答案:D
3.EvelynGlenniewasthefirstladyofsolopercussioninScotand.Inaninterview,
sherecalledhowshebecameapercussionsoloist(打击乐器独奏演员)inspiteof
herdisability."EarlyonIdecidednottoallowthe_1_ofotherstostopme
frombecomingamusician.IgrewuponafarminnortheastScotlandandbegan
takingpianolessonswhenIwaseight.TheolderIgot,thenoremypassion(酷
爱)formusicgrew.ButIalsobegantograduallylosemy_2_.Doctors
concludedthatthenervedamagewasthecauseandbyagetwelve,Iwas
completelydeaf.Butmyloveformusicnever_3_me.""Mygoalwasto
becomeapercussionsoloist,eventhoughtherewerenoneatthattime.To
perform,I_4_to'hearmusicdifferentlyfromothers.1playinmystocking
feetandcantellthepitchofanote(音调高低)bythevibrations(振动)Ifeel
throughmybodyandthroughmy_5_.Myentiresoundworldexistsby
makinguseofalmosteveysensethatIhave.""Iwas_6_tobeassessedas
amusician,notasadeafmusician,andIappliedtothefarrousRoyalAcademy
ofMusicinLondon.Noo:herdeafstudenthaddonethisbeforeandsome
teachers_7_myadmission.Basedonmyperformance,Iwasfinallyadmitted
andwentonto_8_withtheacadem/shighesthonors/"Afterthat,I
establishedmyselfasthefirstfull-timesolopercussionist.1wroteandarranged
dlulufmusicalconipobilijribbirice_9_hadbeenwrittenspeciallyfursolo
percussionists.""Ihavebeenasoloistforovertenyears.Althoughthedoctor
thoughtIwastotallydeaf,itdidn't_10_thatmypassioncouldn'tbe
realized.Iwouldencouragepeoplenottoallowthemselvestobelimitedby
others.Followyourpassion;followyourheart.Theywillleadyoutotheplace
youwanttogo.”
(1).A、conditionsB'opinionsC、actionsD、recommendations
答案:B
(2).A、sightB'hearingC'touchD'taste
笞案:B
(3).A'leftB、excitedC、accompaniedD、disappointed
答案:A
(4).A、turnedB'learnedC、usedD'ought
答案:B
(5).A、carefulnessB'movementC、imaginationD'experience
答案:C
(6).A、dissatisfiedB'sstonishedC、determinedD、discouraged
答案:C
(7).A、supportedB、folowedC、requiredD、opposed
答案:D
(8).A、studyB、researchC、graduateD、progress
答案:C
(9).A、enoughB、someC、manyD、few
答案:D
(10).A、meanB、seemC、concludeD、say
答案:A
三'阅读于甥?
1.Today,asineveryotherdayoftheyear.morethan3000U.S.adlescentswill
smoketheirfirstcigaretteontheirwaytobecomingregularsmokersasadults.
Duringtheirlifetime,itcanbeexpectedthatofthese3000about23willbe
murdered,30willdieintrafficaccidents,andnearly750willbekilledbya
smoking-relateddisease.Thenumberofdeathsattributedtocigarettesmoking
outweithtsallotherfactors,whethervoluntaryorinvoluntary,asacauseof
death.Sincethelate1970s,whendailysmokingamonghighschoolseniors
reached30precent,smokingratesamongyouthhavedeclined.Whilethe
declineisimpressiveseveralimportantissuesmustberaised.First,inthe
pastseveralyears,smokingratesamongyouthhavedeclinedverylittle.
Secondjnthelate1970s,smokingamongmalehighschoolseniorsexceeded
thatamongfemalebyneedy10percent.Thestatisticisreversing.Third.several
recentstudieshaveindicatehighschooldropoutshaveexcessivelyhigh
smokingrates,asmuchas75percent.Finally,thouthsignificantdeclinesin
adolescentsmokinghaveoccurredinthepastdecade,nodefinitereasonsfor
thedeclineexist.Withinthiscontext,theNaionalCancerInstiute(NCI)beganits
currentefforttodeterminethemosteffecivemeasurestoreducesmoking
leveslamongyouth.
(1).Accordingtotheauthor,thedeathsamongyoutharemainlycausedby__.
A'trafficaccidents
B、smoking-relateddesease
C*murder
D-allofthese
答案:B
(2).Everydaythereareover__highschoolstrdentswhowillbecomeregularsmoker.
A*75
B*23
C、30
D-3000
答案:D
(3).By"dropout"theauthorrreans.
A、studentswhofailedtheexamination
B、studentswholeftschool
C、studentswholosttheirway
D、studentswhoweredrivenoutofschool
答案:B
(4).Thereasonfordecliningadolescentsmokingisthat.
A、NCIhastakeneffectivemeasures
B、smokingispreventedamonghighschoolseniors
C、therearemanysmokerswhohavediedofcancer
D、noneofthese
答案:D
(5).Whatisimpliedbutnotstatedbytheauthoristhat.
A、smokinqratesamonqyouthhavedeclinedverylittle
B、therearenowmorefemalethanmalesmokersamonghighschoolseniors
C'highsmokingratesareduetotheinceaseinwealth
D-smokingathighschoolarefromlowsocio-economicbackgrounds
答案:B
2.Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,Edithreflectedhowdifficultit
wastochooseasuitableChristmaspresentforherfather.Shewishthathewas
aseasytopleaseashermother,whowasalwaysdelightedwithperfume
Besides,shoppongatthistimeoftheyearwasamostdisgreeableexperience
:peopletrodonyourtoes,pokedyouwiththeirelbowsandalmostknockedyou
overintheirhastetogettoabargainaheadofyou.Panlytohavearest,
Edithpausedinfrontofacounterwheresomeattracivetieswereondisplay.
"Theyarerealsilk,"theassistantassuredher,tryingtotempther."Worthdouble
theprice."Buteditknewfrompastexperiencethatherchoiceoftieshardlyever
pleasedherfather.Shemovedonreluctantlyandthenquitebychance,
stoppedwhereasmallcrowdofmanhadgatheredroundccounter.Shefound
somegoodqualitypipesonsale----andthepriceswereveryreasonable.Edith
didnothesitateforlong:althoughherfatheronlysmokedapipeoccasionally,
sheknewthatthiswasapresentwhichwasbundtopleasehim.Whenshe
gothome,withhersmallwell-chosenpresentconcealedinherhandbag,her
parentswerealreadyatthesuppertable.Hermotherwasinanespecially
cheerfulmood,"Yourfatherhasatlasttodecidedtostopsmoking."She
informedherdaughter.
(1).Edith'sfather.
A、didnotlikepresent
B、nevergotpresent
C、preferredties
D、wasdifficulttochooseapresentfor
答案:D
(2).TheassistantspoketoEdithbecausesheseemed.
A-attractive
B-interestedinties
C-tired
D、inneedofcomfort
答案:B
(3).Edithstoppedatthenextcounter.
A、purosely
B-suddenly
C、unwillingly
D、accidentally
答累:D
(4).Edith'sfathersmokedapipe.
A-whenhewasobliged
B-onsocialoccasions
C-fromtimetotime
D、whenhewasdelighted
答案:C
(5).Shoppingwasverydisagreeableatthattimeoftheyearbecause.
A、coustomerstrodoneachother'stoes
B'coustomerspokedeachotherwiththeirelbows
C'customersknockedeachother
D、customersweredoingtheirshoppinginagreathurry
答案:D
3.TheeconomyoftheUnitedstatesafter1952wastheeconnomyofawell-
fed.almostfullyemployedpeople.Despitoccasionalalarms,thecountryescaped
anypostwardepressionandlivedinastateofboom.Aneconomicsurveyof
theyear1955,atypicalyearofthe1950’s,maybetypicalasillustratingthe
rapideconomicgrowthofthedecade.Thenationaloutputwasvalueat10
percentabovethatof1954(1955outputwasestimatedat392billiondollars).
Theproductionofmanufecturerswasabout40percentmorethanithad
averagedintheyearsimmediatelyfollowingWorldWar2.Thecountry's
businessspentabout30bIliondollarsfornewfactoriesandmachinery.National
incomeavailableforspendingwasalmostathirdgreaterthanithadbeenithad
beenin1950.Consumersspentabout256billiondollars;thatisabout700
milliondollarsaday,orabouttwenty-fivemilliondollarseveryhour,allround
theclock.Sixty-fivemillionpeopleheldjobsandonlyalittlemorethantwo
millionwantedjobsbutcouldnotfindthem.Onlyagriculturecomplainedthatit
wasnotsharingintheroom.Tosomeobserversthiswasanominousechoof
themid-1920rs.Asfarmer'sshreoftheirproductsdeclined,marketing
costsrose.Buttherewere,amongtheobserversofthena:ionaleconomy,afew
whowerenotasconfidentasthemajority.Thosefewseemedtofearthatthe
boomcouldnotlastandv/ouldeventuallyleadtotheoppsite-depression.
(l).Whatisthebesttitleofthepassage?
A-TheAgriculaturalTrendsof1950's
B,TheUnemploymentRateof1950's
C、U.S.Economyinthe50's
D、TheFederalBudgetof1952
答案:C
(2).InLine4,t
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 头皮裂伤教学查房课件
- 农场经营情况报告
- 2026年天界冒险模拟题及答案详解
- 2026年食品安全风险评估技术知识考察模拟题及答案详解
- 企业信用报告-巨鹿县千正建筑工程有限公司
- 2026年房地产融资模拟试题(含答案)
- 2026年铜陵市铜官区事业单位招聘考试模拟题及答案详解
- 2026年城市规划概论模拟试题(含答案)
- 2026年电气工程师职业道德模拟试卷及答案详解
- 2026年能源硕士考试模拟题及答案详解
- 2025年中国人寿保险招聘考试历年参考题库含答案详解(5套卷)
- 阿拉善盟教师招聘真题2025
- 2026年法学商法反垄断法竞争行为试题及答案
- 湖南省长沙市2026-2027学年高一上学期期中考试语文自编卷(范围:统编版必修一1-4单元)(原卷版)
- 小学六年级英语Unit 4 Managing money well B Let's learn教学设计
- 路基清表安全技术交底培训
- 休闲垂钓乐园项目规划设计方案
- 2025官方国标|高质量数据集格式要求(TC609-5-2025-02 完整版)
- 高考英语3500词汇(电子版)
- 电动工具培训
- 国家管网笔试试题及答案
评论
0/150
提交评论