外研版英语高三年级上册期末试卷与参考答案_第1页
外研版英语高三年级上册期末试卷与参考答案_第2页
外研版英语高三年级上册期末试卷与参考答案_第3页
外研版英语高三年级上册期末试卷与参考答案_第4页
外研版英语高三年级上册期末试卷与参考答案_第5页
已阅读5页,还剩27页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

外研版英语高三上学期期末复习试卷与参考答案

一、听力第一节(本大题有5小题,每小题L5分,共7・5分)

l.Question:

WhattimedoesthetraintoLondondepart?

Answer:A)8:30am

Explanation:Theaudioclipstates,“ThenexttraintoLondonwilldepart

fromplatform3at8:30am."Therefore,thecorrectanswerisA,indicating

thatthetraindepartsat8:30inthemorning.

2.Question:

Howdoesthewomanfeelaboutthenewrestaurantintown?

Answer:C)Excited

Explanation:Theconversationgoes,“HaveyoutriedthenewItalian

restaurantdowntown?It'samazing!Thefoodisdeliciousandtheambianceis

fantastic."Thewoman?suseofwordslike“amazing,“"delicious,“and

“fantastic“conveysexcitementaboutthenewrestaurant.Hence,thecorrect

answerisC,excited.

3、Conversation:

M:Iheardyou'rethinkingaboutmovingtothecountryside.

W:Yes,I'inconsideringit.Theairismuchcleanerthereanditrssopeaceful.

Q:Whyisthewomanconsideringmovingtothecountryside?

Answer:Thewomanisconsideringmovingtothecountrysidebecauseshefinds

theaircleanerandtheenvironmentmorepeacefulthere.

CorrectChoice:C)Cleanerairandpeacefulenvironment.

4、Conversation:

W:Didyoufinishyourhomeworkalready?

M:Notyet,butI'11getitdonebeforethedeadline.

Q:Whatcanweinferabouttheman?

Answer:Wecaninferthatthemanhasnotfinishedhishomeworkbutheplans

tocompleteitbeforetheduedate.

CorrectChoice:B)Hehasn,tcompletedhishomeworkbutintendstofinishit

ontime.

5.Youwillhearaconversationbetweentwostudents,JackandLisa,

discussingtheirweekendplans.Listencarefullyandanswerthequestion.

Question:HowmanyhoursofsleepdidJackgellastnighL?

A.6hours

B.7hours

C.8hours

D.9hours

Answer:B.7hours

Explanation:Intheconversation,Lisamentionsthatshegot7hourscfsleep

lastnight.Jackrespondsbysayingthathegotthesameamountofsleep.

Therefore,thecorrectansweris7hours.

二、听力第二节(本大题有15小题,每小题L5分,共22.5分)

1、Question:

WhattimedoesthetraintoNewYorkdepart?

A.8:30am

B.9:15am

C.10:00am

Answer:B

Explanation:Theaudioclipmentions,“ThenexttraintoNewYorkwill

departat9:15amfromplatform5."Therefore,thecorrectanswerisB.

2、Question:

Whereisthewomanplanningtomeetherfriendforlunch?

A.Atacaf6neartheoffice

B.Intheofficecanteen

C.Atarestaurantdowntown

Answer:A

Explanation:Inthedialogue,thewomansays,wasthinkingwecouldmeet

atthatnewcafejustaroundthecornerfromtheofficeforlunchtoday.vHence,

thecorrectanswerisA.

3、Whatisthemainreasonthewomaniscalling?

A.Tocancelanappointment

B.Toconfirmareservation

C.Toaskfordirections

D.Toinquireaboutaproduct

4、Whenwillthemeetingtakeplace?

A.OnMondayat10am

B.OnTuesdayat2pm

C.OnWednesdayat9am

D.OnThursdayat3pm

AnswersandExplanations:

3、B.Toconfirmareservation

Explanation:Thewomaniscallingtoconfirmthedetailsofherreservation.

Shementionsthatshemadeabookingaweekagoandwantstoensureeverything

issetforherupcomingvisit.Thisindicatesthattheprimarypurposeofher

callistoconfirmareservation,nottocancelit,askfordirections,orinquire

about.aproduct.

4、C.OnWednesdayal9am

Explanation:Duringtheconversation,thewomanasksaboutthespecifictime

ofthemeeting,andthemanconfirmsthatitisscheduledforWednesdayat9

am.It'simportanttolistencarefullytosuchdetailsastheydirectlyprovide

theanswertothequestion.

5.Youarelisteningtoaconversationbetweentwostudentsdiscussinga

schoolproject.Listentotheconversationandanswerthefollowingquestion.

Whatarethestudentsplanningtodofortheirproject?

A)Presentaresearchpaper.

B)Organizeaschoolevent.

C)Performaplay.

D)Createascienceexperiment.

Answer:A)Presentaresearchpaper.

Explanation:Thestudentsmentionthattheyneedtogatherinformationandcompilea

report,whichindicatestheyareplanningtopresentaresearchpaper.

6.Inatelephoneconversation,acustomerisspeakingtoacustomerservice

representativeaboutarecentpurchase.Listentotheconversationandanswer

thefollowingquestion.

Whatisthecustomer'smainconcern?

A)Theitemarriveddamaged.

B)Thedeliverywasdelayed.

C)Theitemdoesnotmatchthedescription.

D)Thecustomerservicerepresentativeisrude.

Answer:A)Theitemarriveddamaged.

Explanation:Thecustomerclearlystatesthattheitemtheyreceivedisbrokenandtheyare

notsatisfiedwiththeconditionoftheproduct.

7、Conversation1

Question:Whatdoesthemansuggestthewomanshoulddo?

A)Sheshouldbuyanewcomputer.

B)Sheshouldrepairheroldcomputer.

C)Sheshouldborrowacomputerfromafriend.

D)Sheshouldusethecomputeratthelibrary.

[Answer]:A)Sheshouldbuyanewcomputer.

[Explanation]:Duringtheconversation,themanlearnsthatthewonan's

computerisoutdatedandfrequentlycrashes.Hesuggeststhatitmightbemore

economicalinthelongruntoinvestinanewoneratherthankeeprepairing

theoldone.

8、Conversation2

Question:Whydoesthewomandisagreewiththemanaboutgoingtothemovie

tonight?

A)Shehasalreadyseenthemovie.

B)Shepreferstostayhomeandstudy.

C)Shedoesn,tlikethegenreofthemovie.

D)Sheisexpectinganimportantphonecall.

[Answer]:B)Shepreferstostayhomeandstudy.

[Explanation]:Thewomanmentionsthatshehasabigtestcomingupandwould

ratherspendLheeveningpreparingforit,indicalingherpreferenceIDstudy

overgoingouttoseeafilm.

9.You'relisteningtoaconversationbetweenastudentandateacherabout

arecentschooltrip.

Student:Professor,Iwaswonderingifyoucouldtellusmoreaboutthe

benefitsofourrecenttriptothehistoricalsite.

Teacher:Ofcourse,[9]Oneofthekeybenefitswastheopportunityfor

studentstoexperiencehistoryfirsthand.[10]Thisallowedthemtoseeandfeel

thesignificanceofthepast,whichissomethingtheycan'tfullyappreciate

fromtextbooksalone.

Answer:9.Oneofthekeybenefitswastheopportunityforstudentsto

experiencehistoryfirsthand.

10.Thisallowedthemtoseeandfeelthesignificanceofthepast,whichis

somethingtheycan'tfullyappreciatefromtextbooksalone.

解析:

9.Thisquestionteststhelistener'sabilitytoidentifyakeypointmade

bytheteacher.Theteachermentionsthatoneofthemainbenefitsofthetrip

wasthestudents'firsthandexperienceofhistory.

10.ThisquestionasksthelistenertosummarizetheteacherTspointaboutthe

impactofthetrip.Theteacheremphasizesthattheexperienceofseeingand

feelinghistoryismoresignificantthanwhatcanbelearnedfrombooksalone.

11、Whatisthemaintopicofthelecture?

A)Theimporlanceofrenewableenergysources.

B)Thehistoryoffossilfuelsinindustry.

C)Theimpactofclimatechangeonwildlife.

D)Theroleoftechnologyincombatingpollution.

Answer:A

Explanation:Theprofessormentionedthatwhilediscussingvariousformsof

energy,thefocuswouldbeonwhyrenewablesourcesarecrucialforsustainable

development,indicatingoptionAascorrect.

12、Accordingtothespeaker,whyarerenewableenergysourcesbecomingmore

popular?

A)Theyarecheaperthantraditionalenergysources.

B)Theygeneratelesspollutioncomparedtofossi1fuels.

C)Theyareeasiertoaccessinremoteareas.

D)Theyprovideaconstantsupplyofenergy.

Answer:B

Explanation:Duringthe1ecture,itwasstatedthatoneofthekeyreasonsfor

theriseinpopularityofrenewablesistheirlowerenvironmentalimpact,making

optionBtherightchoice.

13.W:Excuseme,haveyouseenmybrother?Hewashereabouttenminutes

ago.

M:No,1haven't.ButIthinkhemighthavegonetothelibrary.

Q:Wheremightthebrotherhavegone?

A:Hemighthavegonetothelibrary.

B:Hemighthavegonetotheclassroom.

C:Hemighthavegonetotheteacher"soffice.

D:Hemighthavegonetothedininghall.

Answer:A

Explanation:Themansuggeststhatthebrothernighthavegonetothelibrary,

sothecorrectanswerisA.

14.M:Hi,Jenny.Howwasyourweekend?

W:Itwasquiteeventful.IwenttoamusicconcertonSaturdayevening.

Thebandwasfantastic;

M:Really?Whichbandwasit?

W:Itwascalled“MelodyHarmonyv.Theyplayedamixofrockandpopsongs.

Q:WhatdidJennydoonSaturdayevening?

A:Shewenttoamovie.

B:Shewenttoaconcert.

C:Shewenttoashoppingmal1.

D:Shewenttoalibrary.

Answer:B

Explanation:TheconversationindicatesthatJennywenttoamusicconcerton

Saturdayevening,sothecorrectanswerisB.

15.Howmanystudentsaregoingtothemuseumthisweekend?

A.20.

B.25.

C.30.

D.35.

Answer:C

Explanation:Theteacherannouncesintheclass,“Asmanyas30studentsare

goingtothemuseumthisweekendtoparticipateintheeducationaltour.”

Therefore,thecorrectansweris30.

三、阅读第一节(第1题7.5分,其余每题10分,总37.5分)

第一题

ReadingPassage

InthesmalltownofWillowCreek,thelocal1ibraryhasalwaysbeena

cherishedcommunityhub.Overtheyears,ithaswitnessedcountlessstories

unfoldwithinitswalls.However,inrecenttimes,thelibraryhasfaceda

significantchallenge.Duetobudgetcuts,thelibraryisatriskofclosing

itsdoorspermanently.Thishascausedconcernamongthetownspeople,asthe

libraryservesasavitalsourceofeducation,entertainment,andsocial

interaction.

Thelibrary*scollectionincludesthousandsofbooks,magazines,and

newspapers.Italsooffersvariousprogramssuchasstorytel1ingsessionsfor

children,bookclubsforadults,andworkshopsforindividualsofallages.These

programsnotonlyenrichthelivesofthetownspeoplebutalsofosterasense

ofunityandcommunityspirit.

Amongthemanyvolunteerswhohelpmaintainthe1ibraryisMrs.Thompson,

aretiredteacherwithapassionforliterature.Mrs.Thompsonhasbeen

volunteeringatthelibrarytoroveradecadeandhasdedicatedcountlesshours

toorganizingeventsandassistingvisitors.Shebelievesthatthelibraryis

morethanjustabuiIding;itisaplacewheredreamsarenurturedandfriendships

areformed.

Oneofthemostpopularprogramsatthelibraryistheannualboo<fair.

Thiseventattractsvisitorsfromallovertheregion,providinganexcellent

opportunityforthelibrarytoraisefundsandpromotereading.Thebookfair

featuresavarietyofactivities,includingbooksignings,authortal^s,and

children"sgames.

Despitethechallenges,thelibrary,sstaffandvolunteersremain

determinedtosavetheinstitution.Theyhavelaunchedacampaigntoraise

awarenessabouttheimportanceofthe1ibraryandtogathersupportfromthe

community.Thecampaignincludesorganizingfundraisingevents,reachingout

tolocalbusinesses,andutilizingsocialmediaplatforms.

Questions

1、WhatisthemainchallengefacedbytheWillowCreeklibrary?

A.Lackoffundingforbookpurchases

B.Adecreaseinthenumberofvisitors

C.BudgetcutsthatLhreateniIsclosure

D.TheretirementofMrs.Thompson

2、Howdoesthelibrarycontributetothecommunity?

A.Itprovidesaspaceforlocalbusinessestodisplaytheirproducts

B.Ithostseventsthatpromotesocialinteractionandeducation

C.Itservesasapopularspotforteenagerstogather

D.Itoffersjobtrainingprogramsforresidents

3、WhatisMrs.Thompson*sroleatthelibrary?

A.Sheistheheadlibrarianinchargeofal1operations

B.Sheorganizeseventsandassistsvisitors

C.Shemanagesthelibrary'sbudgetandfundraisingefforts

D.Sheteachesaclassonliteratureforthelocalcommunitycollege

4、Whatisoneofthemaingoalsofthelibrary'scampaigntosaveitfrom

closure?

A.Tofindanewlocationforthelibrary

B.Tohiremorestaffmemberstomanagetheincreasedwork1oad

C.Toraiseawarenessaboutthelibrary'simportanceandgathersupport

fromthecommunity

D.Tointroducenewprogramsthatattractmorevisitors

Answers

1、C

2、B

3、B

4、C

SecondQuestion:ReadingComprehension

Readthefollowingpassageandanswerthequestionsthatfollow.

Passage:

Theriseofsocialnediahasrevolutionizedthewaypeoplecommunicateand

shareinformation.PlatformslikeFacebook,Twitter,andInstagramhavebecome

integralpartsofourdailylives,connectinguswithfriends,family,andeven

strangersacrosstheglobe.However,thisconvenienceandconnectivityccmewith

aprice.Onesignificantconcernistheimpactofsocialmediaonmentalhealth.

Manystudieshaveshownthatexcessiveuseofsocialmediacanleadto

variouspsychologicalissues,includinganxiety,depression,andlow

self-esteem.Theconstantexposuretocuratedandoftenunrealisticimagesof

others'livescancreateasenseofinadequacyandleadtofeelingsofenvy.

Moreover,theaddictivenatureofsocialmediacandisruptsleeppatterns,

decreaseface-to-faceinteractions,andevencontributetocyberbullying.

Despitetheseconcerns,somearguethatsocialmediahaspositiveeffects

onmentalhealth.Forinstance,itcanserveasaplatformforsupportand

community,allowingindividualstosharetheirexperiencesandseekadvice.It

canalsoprovideasenseofbelongingandawaytoexpressoneselfcreatively.

Inresponsetothepotentialnegativeimpacts,manysocialmediacompanies

havestartedtoimplementfeaturesthatpromotewell-being.Theseincludelimits

onnolifications,promptstotakebreaks,andremindersLoengageinreal-life

activities.However,theeffectivenessofthesemeasuresisstilldebated.

Questions:

1>Whatisthemaintopicofthepassage?

A)Thebenefitsofsocialmedia

B)Thenegativeimpactsofsocialmedia

C)Theriseofsocialnedia

D)Theroleofsocialnediainmentalhealth

2、Accordingtothepassage,whataresomeofthepsychologicalissuescaused

byexcessiveuseofsocialmedia?

A)Bettersleeppatterns

B)Increasedface-to-faceinteractions

C)Improvedself-esteen

D)Anxiety,depression,andlowself-esteem

3、WhichofthefollowingisNOTmentionedasapositiveeffectofsocial

mediaonmentalhealth°

A)Platformforsupportandcommunity

B)Decreaseincybcrbullying

C)Senseofbelonging

D)Creativeexpression

4、Whatmeasuresaresocialmediacompaniestakingtoaddressthenegative

impactsoftheirplatforms?

A)Increasingnotificalioris

B)Reducingsleeppatterns

C)Implementingfeaturesthatpromotewell-being

D)Encouragingmorefacc-to-faccinteractions

Answers:

1、D)Theroleofsocialmediainmentalhealth

2、D)Anxiety,depression,andlowself-esteem

3、B)Decreaseincyberbullying

4、C)Implementingfeaturesthatpromotewel1-being

ThirdQuestion

Readthefollowingpassagecarefullyandanswerthequestionsbelow.

TntheheartofthebustlingcityofNewYork,there1iesanoldbookstore

named“TheReadingNook."Thisquaintlittleshophasbeenastapleinthe

neighborhoodforoveracentury.Thewallsarelinedwithdustybooks,each

holdingitsownsecretsandstories.Theowner,Mr.Thompson,isagrizzled

oldmanwhohasspenthisentire1ifesurroundedbybooks.Heprideshimself

onhisextensiveknowledgeofliteratureandhistory.

Onesunnyafternoon,ayoungwomannamedEmilywalksintothestore.She

islookingforabookthatwillhelpherunderstandthecomplexitiesofhuman

emotions.Mr.Thompson,sensingherdistress,decidestohelpherfindthe

perfectbook.

l.Whatisthemaintopicofthepassage?

A.Theimportanceof1iteratureinunderstandinghumanemotions

B.Thestoryofayoungwomanfindingherperfectbook

C.Thehistoryof“TheReadingNook“bookstore

D.ThelifeofMr.Thompson,theownerofthebookstore

2.Howlonghas"TheReadingNook”beeninexistence?

A.50years

B.100years

C.150years

D.200years

3.WhatisMr.Thompsonknownfor?

A.Hiscookingskills

B.Hisextensiveknowledgeof1iteratureandhistory

C.Hisabilitytoplaythepiano

D.Hisloveforanimals

4.WhatisEmilylookingforinthebookstore?

A.Abookaboutcooking

B.Abookaboutplayingthepiano

C.Abookaboutanimals

D.Abookthatwillhelpherunderstandhumanemotions

Answers:

l.B

2.B

3.B

4.D

第四题

ReadingPassage

Tnthesmal1coasta".townofOceanview,thelocalcommunityhasalwaysbeen

proudofitsrichmarinelife.However,overthepastfewyears,theoncevibrant

coralreefshavestartedtoshowsignsofstress.TheOceanviewMarine

ConservationSociety(OMCS)hasbeenworkingtirelesslytoinvestigatethe

causesandfindsolutionstothisproblem.

ThefollowingisanexcerptfromareportbytheOMCS:

TheStateofOceanview'sCoralReefs

ThecoralreefsofOceanviewhavebeenacrucialecosystemforbothmarine

lifeandthelocaleconomy.Unfortunately,recentstudieshaveshowna

significantdeclineinthehealthofthesereefs.Severalfactorshavebeen

identifiedaspotentialcauses:

1.IncreasedWaterTemperature:Overthepastdecade,theaverageseasurface

temperatureinOceanviewhasrisenby1.5degreesCelsius.Thisriseintemperaturehas

beenattributedtoclimatechange,leadingtocoralbleachingandstress.

2.Pollution:Thetown'srapiddevelopmenthasledtoincreasedpollution,

especiallyfromagriculturalrunoffanduntreatedwastewater.Thispollution

hasreducedthewaterqualityandaffectedthehealthofthecoralreefs.

3.Overfishing:Thelocalfishingindustryhasbeenheavilyrelianton

certainspeciesoffish,1endingtooverfishingandadepletionofthefish

population.Thishasdisruptedthenaturalbalanceofthereefecosystem.

4.Tourism:Whiletourismhasbroughteconomicbenefitstothetown,ithas

alsoledtoincreasedpressureonthecoralreefs.Visitorsoftentouchorstep

onthecorals,causingphysicaldamage.

TheOMCShasproposedseveralmeasurestoaddresstheseissues:

•Implementingstricterregulationsonwaterqualityandpollutioncontrol.

•Encouragingsustainablefishingpracticesandestablishingmarine

protectedareas.

•Educatingtouristsabouttheimportanceofcoralconservation.

•Conductingregularmonitoringofthecoralreefstotracktheirrecovery.

Questions:

1、Whatisthemainconcernexpressedinthereport?

A)TheeconomicimpactoftourisminOceanview.

B)Therisingwatertenperaturesaffectingthecoralreefs.

C)Theoverfishingofcertainfishspecies.

D)Thedeclineinwaterqualityduetopollution.

2、WhichofthefollowingisNOTmentionedasapotentialcauseofthecoral

reefstress?

A)Climatechange

B)Agriculturalrunoff

C)Destructivefishingpractices

D)Theincreaseinthetown'spopulation

3、WhatactionhastheOMCSproposedtoaddresstheissueofoverfishing?

A)Restrictingtourismactivitiesinthearea.

B)Implementingstricterregulationsonwaterusage.

C)Encouragingsustainaolefishingpracticesandestablishingmarineprotected

areas.

D)Promotingthedevelopmentofnewindustries.

4、Whatisthepurposeofthemonitoringofthecoralreefsmentionedin

thereport?

A)Togatherdataforfutureresearchstudies.

B)Toensurethattheproposedsolutionsareeffective.

C)Totrackthepopulationoffishspeciesinthearea.

D)Toattractmoretouriststothetown.

Answers:

1、B

2、D

3、C

4、B

四、阅读第二节(12・5分)

SectionIVReading

Passage:

IntheUnitedStates,thefirstThanksgivingDaywascelebratedin1621.

ItwasheldbythePilgrims,whohadsettledinPlymouthinwhatisnow

Massachusetts.ThePilgrimshadfacedmanydifficultiesinthenewland,

includingharshweatherandalackoffood.TothankGodfortheirgoodfortune,

theyheldafeastwiththeNativeAmericans,whohadhelpedthemsurvive.

Thefeastincludedavarietyoffoods,suchasroastedturkey,corn,beans,

andpumpkin.Overtime,thetraditionofThanksgivinghasevolved.Today,it

isanationalholidaycelebratedonthefourthThursdayinNovember.Families

gathertogivethanksfortheblessingstheyhavereceivedthroughouttheyear

andtoenjoyafeasttogether.

Questions:

l.WhatwasthefirstThanksgivingDayintheUnitedStatescelebratedfor?

A.TocelebratethePilgrims'arrivalinthenewland.

B.TothankGodforthePilgrims'goodfortune.

C.TohonortheNativeAmericanswhohelpedthePilgrims.

D.Tocelebratetheharvest.

Answer:B

2.WheredidthePilgrimssettlewhentheyfirstarrivedinthenewland?

A.InwhatisnowNewYork.

B.InwhatisnowMassachusetts.

C.InwhatisnowVirginia.

D.InwhatisnowFlorida.

Answer:B

3.WhichofthefollowingfoodswasNOTincludedinthefirstThanksgiving

feast?

A.Roastedturkey.

B.Corn.

C.Beans.

D.Applepie.

Answer:D

4.WhenisThanksgivingcelebratedintheUnitedStates?

A.OnthesecondMondayinOctober.

B.OnthethirdMondayinOctober.

C.OnthefourthThursdayinNovember.

D.OnthesecondThursdayinDecember.

Answer:C

5.WhatisthemainpurposeoftheThanksgivingholidaytoday?

A.TocelebratethePilgrims'arrivalinthenewland.

B.Togivethanksfortheblessingsreceivedthroughouttheyear.

C.TohonortheNativeAmericanswhohelpedthePilgrims.

D.Tocelebratetheharvest.

Answer:B

五、语言运用第一节_完形填空(15分)

Passage:

Johnandhisfriendswereplanningatriptothemountains.Theyhadsaved

moneyforalongtimeandwereexcitedtofinallygo.Thedayoftheirtriparrived,

andtheypackedtheirbagswithallthenecessarygear.Theyleftearlyinthe

morning,filledwithanticipation.

Astheydroveupthsmountainroad,thescenerybecamemorebreathtaking.

Theystoppedatabeautifulspottotakesomephotos."Thisisgoingtobean

unforgettabletrip,“Johnsaidtohisfriends.

However,asthedaywenton,theweatherstartedtochange.Darkclouds

gatheredinthesky,andthewindbegantopickup.Thetemperaturedropped

rapidly.Johncheckedthemapandrealizedtheyweremuchfurtherfromtheir

destinationthantheythought.

Theydecidedtofindaplacetocampforthenight.Astheysearchedfor

asuitablespot,theynoticedthatthegroundwasgettingwetterandthetrees

wereswayingviolently."W'eshouldbecareful,“saidJohn.”Th。weatheris

gettingworse.”

Suddenly,astronggustofwindblewatreebranchdown.Itlandedonthe

carjustintime."Thatwa

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论