外研版英语高一年级上册期末试卷与参考答案_第1页
外研版英语高一年级上册期末试卷与参考答案_第2页
外研版英语高一年级上册期末试卷与参考答案_第3页
外研版英语高一年级上册期末试卷与参考答案_第4页
外研版英语高一年级上册期末试卷与参考答案_第5页
已阅读5页,还剩25页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

外研版英语高一上学期期末复习试卷与参考答案

一、听力第一节(本大题有5小题,每小题L5分,共7・5分)

1、Listentotheconversationandchoosethebestanswertothequestion.

W:Hi,John.Areyoureadyforyourchemistryexamtomorrow?

M:I'mtryingtostudy,butit'sreallyhard.Idon'tunderstandalltheconcepts.

W:Haveyoulookedatthestudyguidethattheteachergaveus?

M:Whatstudyguide?

W:Itsintheschoollibrary.Ithasalltheimportantpointsandpracticequestions.

M:Maybe111gothereafterlunch.Thanksforremindingme.

Question:WhatdoesJohnneedtodoafterlunch?

A)Gotothegrocerystore

B)Gotothegym

C)Gototheschoollibrary

D)Gotothechemistrylab

Answer:C)Gototheschoollibrary

解析:在对话中,当不提到化学老师给他们的学习指南在学校图书馆时,M说他午

餐后可能去那里。因此,答案是C,他需要去学校图书馆。

2、Listentothepassageandfillintheblankswiththecorrectinformation.

Lastweekend,agroupofstudentsfromourschoolwentonatriptothemountains.

Theyleftat7:00a.m.andarrivedatthedestinationat11:00a.m.Therewere

ninestudentsinthegroup,includingtheteacher.Theydecidedtohikeupto

thesummit,whichtookthemabout3hours.Alongtheway,theysawbeautiful

sceneryandtookmanyphotos.Unfortunately,itstartedtorainaround2:COp.m.,

sotheyhadtoturnback.By5:00p.m.,theywerebackatthestartingpoint.

Thetripstartedatandwereinthegroup.

Answer:7:00a.m.,nine

解析:从短文第一句话可知,学生们早上7点出发。从第二句话可知,包括老师在

内共有九位学生参加这次旅行。因此,答案是7:00a.m.和nine。

3、Whatdoesthewomanmean?

•[A]Shedoesn'tliketheman.

•[B]Shehasalreadyeaten.

•[C]Sheisnothungry.

•[D]Shewantstoeatlater.

AudioScript:

Man:Hi,wouldyouliketojoinusforlunch?

Woman:Nothanks,Kmnotreallyhungryrightnow.

Answer:[C]Sheisnothungry.

Explanation:Thewomandirectlystatesthatsheisnothungryatthemoment,

whichmatchesoptionC.OptionsA,B,andDarenotsupportedbythedialogue.

4>Wherearethespeakers?

•[A]Athome.

•[B]Tnarestaurant.

[C]Atschool.

•[D]Inastore.

AudioScript:

Man:Excuseme,doyouknowwheretherestroomis?

Woman:Yes,it'sdownthehallandtotheleft.

Answer:[B]Inarestaurant.

Explanation:Thementionofaskingfordirectionstotherestroomsuggests

thatthespeakersareinapublicplacewheresuchfacilitiesarecommon,such

asarestaurant.Whileotherlocationscouldalsofit,thecontextofthe

conversationmakesarestaurantthemostlikelysetting.

5、WhatistheapproximatetemperatureintheSaharaDesertinsummer?

A)40degreesCelsius

B)50degreesCelsius

C)60degreesCelsius

D)70degreesCelsius

Answer:B)50degreesCelsius

Explanation:TheSaharaDesertisknownforitsextremeheat,especially

duringsummer.Theaveragetemperatureinthedesertduringthesummermonths

oftenexceeds50degreesCelsius(122degreesFahrenheit),makingitoneofthe

hottestplacesonEarth.

二、听力第二节(本大题有15小题,每小题L5分,共22.5分)

1、W:Excuseme,sir.MayIuseyourphone,please?

C.Theweatherissunny,anditwillstaysunnytomorrow.

CorrectAnswer:

Bob:"Alice,didyouseehowbeautifulthesunisshiningtoday?”

Alice:"Yes,it'sreallysunny.Ithinkit'sagreatdaytogotothepark.”

Bob:aIagree.Butlistentothisforecastontheradio.Itsaystheweather

willturncloudytomorrow.”

Alice:"Ohno,that'sabummer.Iwasplanningtogoswimmingatthebeach.v

3.A.Theweatherissunnytoday.

B.Theweatherforecastfortomorrowiscloudy.

C.Theweatherissunny,anditwillstaysunnytomorrow.

Answer:B

3.解析:

Thisquestionasksthelistenertounderstandbothimmediateweather

conditionsandaforecastforthefollowingday.Thecorrectansweris"B.The

weatherforecastfortomorrowiscloudy,nasBobmentionstheforecastonthe

radio.

4.Listentoashortinterviewwithateacher,Mrs.Green,whoisdiscussing

hermethodsofteachingEnglish.Answerthefollowingquestionbasedonthe

interview.

Question:

WhatmethoddoesMrs.GreenprimarilyuseinherEnglishclasses?

Listentotheinterview.

AnswerKey:

A.Sheusesthetraditionaltextbookmethod.

B.Shefocusesongroupworkanddiscussions.

C.Sheprefersindividualassignmentsandprojects.

CorrectAnswer:

Mrs.Green:aInnyclasses,Itrytomakelearningengagingand

interactive.Oneofmyfavoritemethodsisusinggroupdiscussionstopractice

conversationalskills.

4.A.Sheusesthetraditionaltextbookmethod.

B.Shefocusesongroupworkanddiscussions.

C.Sheprefersindividualassignmentsandprojects.

Answer:B

4.解析:

Thisquestionteststhelistener,sabilitytounderstandthemainteaching

methodusedbyMrs.Green.Thecorrectansweris"B.Shefocusesongroupwork

anddiscussions,“asindicatedbyMrs.Green'sstatementaboutusinggroup

discussionstopracticeconversationalskills,whichimpliesaninteractiveand

collaborativeteachingapproach.

5.You're1isteningtoaconversationbetweentwostudentsinthe1ibrary.

W:Hi,John,haveyoufinishedyourresearchpaperforthehistoryclass

yet?

M:Notyet,I'mstilllookingforsomegoodsources.Doyouhaveany

recommendations?

W:Yeah,Ifoundthisbookinthereferencesection.It'scalled”The

EvolutionoftheIndustrialRevolution.Ithassomegreathistoricalcontext.

M:Thanks,I'11checkitout.Bytheway,haveyoudecidedonyourtopic?

W:I'mthinkingoffocusingontheimpactofthesteamengineon

transportation.

M:Thatsoundsinteresting.Goodluckwithyourpaper!

Question:Whatbookdoesthewomanrecommendtotheman?

A)“TheImpactofTechnologyonHistory”

B)“TheEvolutionoftheIndustrialRevolution”

C)“TheRoleofSteaminthe19thCenturyn

D)uTransportationintheModernEra”

Answer:B)“TheEvolutionoftheIndustrialRevolution

Explanation:Thewomanspecificallymentionsthetitleofthebookshe

recommendstotheman,whichis“TheEvolutionoftheIndustrialRevolution.

6.You'relisteningtoaphonecallbetweenastudentandateacher.

M:Hello,ProfessorSmith.ThisisTomcalling.Iwaswonderingifyoucould

clarifysomethingabouttheassignmentforEnglishclass.

W:Hi,Tom.Sure,whatwouldyouliketoknow?

M:Well,theassignmentasksustowritea500-wordessayonthethemeof

loveinliterature.I'mnotsurehowtostart.

W:Thal'sagoodtopic.Youmightwanttostartbydefiningwhatyoumean

bylove.Then,youcanchooseafewliteraryworksthatexploredifferentaspects

oflove.

M:Thanksfortheadvice.IwasthinkingofusinguRomeoandJuliet”as

oneofmyexamples.Doyouthinkthat'sagoodchoice?

W:Absolutely.Shakespeare,splayisaclassicexampleoflove,andit

providesmanylayerstodiscuss.

M:Great,I'11getstartedonmyessay,^hanks,Professor.

Question:Whatadvicedoestheteachergivethestudentabouttheessaytopic?

A)Tofocusonthehistoricalcontextoflove.

B)Todefineloveandchooseliteraryworksthatexploredifferentaspectsof

love.

C)Tousepersonalexperiencesasexamples.

D)Toresearchtheevolutionofloveinliterature.

Answer:B)Todefineloveandchooseliteraryworksthatexploredifferent

aspectsoflove.

Explanation:Theteacheradvisesthestudenttostartbydefiningwhatthey

meanbyloveandthentoselectliteraryworksrhatdiscussvariousaspectsof

love,whichalignswithoptionB.

7、Whatisthewonangoingtodotomorrowafternoon?

A)Meetherfriendatthebookstore.

B)Attendalectureattheuniversity.

C)Finishhertermpaper.

Answer:B

解析:从对话中可以听到,女士提到她明天下午要去大学听讲座。因此,正确答案

是B)Attendalectureattheuniversity.

8、Whydicin'tthemancompletehisprojectontime?

A)liewasbusywritinghisthesis.

B)Hewassick.

C)Hewaslazy.

Answer:A

解析:对话中提到男士提到他忙着写论文,因此没能按时完成项目。正确答案是A)

Hewasbusywritinghisthesis.

9.Listentotheconversationandanswerthefollowingquestion.

Whatisthemainpurposeofthemanvisitingthemuseum?

A.Tobuildabusinessrelationship.

B.Toplanalarge-scaleconstructionproject.

C.Tolearnaboutlocalartandhistory.

D.Topurchasearareartifact.

Answer:C

Explanation:Themanmentionsthathe'sinterestedinlocalartandhistory,

whichindicatesthathismainpurposeforvisitingthemuseumistolearnabout

thesetopics.

10.Listentothedialogueagainandfillintheblankwiththemissingword.

W:Hi,haveyouseenthisnewexhibitatthemuseum?

M:Oh,definitely.it'sfascinating!

A.Absolutely

B.I'msorry

C.It'sboring

D.Youcan,timagine

Answer:A

Explanation:ThecorrectresponseisuAbsolutely,whichemphasizesagreement

withthewoman'sstatementabouttheexhibitbeingfascinating.

11.W:Hi,John.Howwasyourweekend?

M:Oh,itwasgreat!Iwenthikingwithagroupoffriends.

Q:WhatdidJohndoovertheweekend?

A:Hewenthikingwithfriends.

B:Hestayedhome.

C:Hewentshopping.

D:Hehadaparty.

Answer:A

Explanation:TheconversationclearlystatesthatJohnwenthikingwithagroup

offriendsovertheweekend.

12.M:Haveyouheardaboutthenewrestaurantdowntown?They*resupposed

tohavethebestpizzaintown.

W:Yes,I'vebeenmeaningtocheckitout.Doyouthinkit'sworththe

wait?

Q:Whatisthetopicoftheconversation?

A:Amoviereview.

B:Anewrestaurant.

C:Abookrecommendation.

D:Aschoolevent.

Answer:B

Explanation:Theconversationrevolvesaroundthenewrestaurantdowntownand

thequalityoftheirpizza,makingthetopicaboutanewrestaurant.

13、Whattimeisthemeeting?

A)10:00.

B)10:30.

C)11:00.

*Answer:B)10:30.

*Explanation:Thedialogueshouldmentionaspecifictimeforthemeeting.

Basedontheinformationprovided,10:30isthecorrecttimeforthemeeting.

14、Wherewillthespeakersprobablymeet?

A)Atahotel.

B)Inalibrary.

C)Tntheoffice.

"Answer:C)Intheoffice.

*Explanation:Thedialogueshouldindicatethelocationwherethespeakers

willmeet.Thementionof“office”suggeststhattheywillmeetthere,making

Cthecorrectchoice.

15.Howmuchmoneydoesthespeakerplantospendonbooksthissemester?

A.$350

B.$400

C.$500

D.$700

Answer:B

Explanation:Accordingtotheconversation,thespeakermentionsthatthey

havesetaside$400forbooksthissemester.Therefore,thecorrectansweris

B.

三、阅读第一节(第1题7.5分,其余每题10分,总37.5分)

第一题

Readthefollowingpassageandanswerthequestionsthatfollow.

Theriseofe-commercehasrevolutionizedthewayweshop.Withjustafew

clicks,wecanpurchaseproductsfromaroundtheworldandhavethemdelivered

toourdoorstep.However,thisconveniencecomeswithitsownsetofchallenges.

Onemajorissueistheimpactontraditionalbrick-and-mortarstores.Manyhave

hadtoclosedowndueto:hecompetitionfromonlineretailers.Anotherchallenge

istheissueofcounterfeitproducts.Asthedemandforcheapgoodsincreases,

sodoestheriskofbuyingfakeitems.Despitethesechallenges,e-commerce

continuestogrow,anditischangingtheretaillandscape.

l.Whatisthemaintopicofthepassage?

A.Thebenefitsofe-commerce

B.Thechallengesofe-commerce

C.Thehistoryofe-commerce

D.Thefutureofe-commerce

2.Accordingtothepassage,whatisoneofthenegativeeffectsofe-commerce

ontraditionalstores?

A.Increasedrevenue

B.Enhancedcustomerservice

C.Increasedcompetition

D.Loweroperatingcosts

3.Whatisapotentialproblemassociatedwiththeriseofe-commerce?

A.Improvedproductquality

B.Reducedenvironnentalimpact

C.Increasedriskofcounterfeitproducts

D.Enhancedcustomersatisfaction

4.Howdoestheauthorfeelaboutthefutureofe-commerce?

A.Concerned

B.Optimistic

C.Indifferent

D.Pessimistic

Answers:

l.B

2.C

3.C

4.B

SecondQuestion

Passage:

IntheheartofLondonstandsahistoriclandmarkthathaswitnessedhundreds

ofyearsofEnglishhistory.TheTowerofLondon,afortresswithinthecily's

walls,isnotonlyatoaristattractionbutalsoasymbolofBritishheritage

andpower.FoundedbyWilliamtheConquerorin1066,thetowerhasservedvarious

purposesoverthecenturies,fromaroyalpalacetoaprison.Today,itishome

totheCrownJewelsandthousandsofvisitorswhocometoexploreitsrichnistory.

TheTowerofLondonhashostednotableeventssuchastheexecutionofAnneBoleyn,

thequeenofKingHenryVIII,andthetragicstoryofthePrincesintheTower,

IwoyoungprinceswhowerebelievedLohavebeenmurderedinsidethelower.

SecondQuestion

1、WhichofthefollowingbestdescribestheprimarypurposeoftheTower

ofLondonduringitsearlyyears?

A)Aprisonforcrininals

B)Aroyalpalaceandprison

C)Atouristattraction

D)HometotheCrownJewels

Answer:B

2、WhathistoricaleventsareassociatedwiththeTowerofLondon?

A)TheconstructionoftheTowerBridge

B)TheexecutionofAnneBoleynandthestoryofthePrincesintheTower

C)ThesigningoftheMagnaCarta

D)ThefalloftheRomanEmpire

Answer:B

3、WhatiscurrentlythemainattractionoftheTowerofLondon?

A)Theroyalresidence

B)TheCrownJewels

C)Thehistoricprisoncells

D)Thefloweringgardens

Answer:B

4、WhichstatementistrueabouttheTowerofLondon'shistory?

A)Itwasneverusedasagovernmentbuilding.

B)Itswallshavenotbeenalteredsinceitsconstructionin1066.

C)Ithashostedsignificanthistoricalevents.

D)Itwassolelyaplaceofmysteryandintrigue.

Answer:C

第三题

Readthefollowingpassageandanswerthequestionsthatfollow.

Onasunlitmorning,thesmalltownofMaplewoodwasbustlingwithactivity.

ThetownspeoplewereattendingtheannualMaplewoodArtsFestival,acherished

traditionthatcelebratedthecreativityandtalentsofitsresidents.The

festivalgroundswerelivelywithartexhibitions,livemusic,andfoodstalls.

l.Artexhibitionswereoneofthehighlightsofthefestival.Thesedisplaysshowcased

theworksofbothprofessionalartistsandamateurenthusiasts.Theartworkvariedfrom

intricatepaintingstostunningsculptures.

2.Thelivemusicscenewasequallyvibrant,featuringperformancesbylocal

bandsandsoloartists.Themusicgenresrangedfromfolktorock,keepingthe

crowdentertainedthroughouttheday.

3.Foodstallsdottedthefestivalgrounds,offeringavarietyofdishesthat

cateredtoeverytaste.7romtraditionalmaplesyrupdelicaciestoexoticstreet

foods,theculinarychoiceswereendless.

4.Inadditiontothefestivities,thefestivalalsoheldastorytelling

sessionwitharenownedauthor.Theauthorsharedstoriesfromtheirnewly

releasednovel,captivatingtheaudiencewithcompellingnarrativesthattook

themonthri11ingjourneys.

5.Thefestivalgroundswereahotspotforinteractionandsocialization.

Families,friends,andacquaintancesgatheredtoenjoythedaytogether,forming

newconnectionsandstrengtheningexistingbonds.

Questions:

1、WhatwasoneofthemaineventsattheMaplewoodArtsFestival?

A.Storytellingsession

B.Artexhibitions

C.Livemusic

D.Foodstalls

Answer:B

2、WhichofthefollowinggenreswasNOTmentionedinthepassageaspart

ofthelivemusicperformances?

A.Folk

B.Rock

C.Jazz

D.Classical

Answer:C

3、Thefestivalwasdescribedasatraditionthatcelebrateswhat?

A.Historicalevents

B.Talentsandcreativity

C.Sports

D.Scienceandtechnology

Answer:B

4、Whatwasthepurposeofthestorytellingsessionatthefestival?

A.Toshowcasetheauthor,snewnovel

B.Toteachpeopleabouttheauthor,slife

C.Tostimulateconversationsaboutmusic

D.Topromoteliteracyamongtheresidents

Answer:A

第四题

Passage:

Inasmalltowninthemountains,therelivedanoldmannamedMr.Li.

Mr.Liwasknownforhisloveofgardeningandhisvastcollectionofrare

flowers.Everyyear,hewouldhostagardenpartytoshowcasehisbeautiful

flowerstothetownspeople.Theeventwaseagerlyanticipatedbyeveryone,as

itwasachancetoadmiretheuniqueplantsandlearnabouttheircarefrom

Mr.Lihimself.

Oneyear,duringtheheightofsummer,ayoungwomannamedLiMeimovedto

thetown.ShewasanavidgardenerandimmediatelyfellinlovewithMr.Li's

garden.SheoftenvisitedthegardenandspenthourstalkingtoMr.Liabout

gardeningtipsandtechniques.Mr.Liwasdelightedtohaveanewfriendwith

suchapassionforgardening.

Astheendofthesummerapproached,Mr.Liwaspreparingforhisannual

gardenparty.However,hewasfeelingquiteunwellandwasworriedthathemight

notbeabletohosttheevent.LiMeinoticedhisconcernandofferedtohelp.

Shespentdaysplanningtheparty,settingupdecorations,andpreparing

refreshments.Mr.Liwasoverjoyedandfeltmuchbetterknowingthattheparty

wouldbeasuccess.

Onthedayoftheparty,thegardenwasfilledwithcolorfulflowersand

thearomaofdeliciousfood.Townspeoplefromallovergatheredtoenjoythe

festivities.LiMeiworkedtirelessly,ensuringthateveryonehadagreattime.

Asthesunbegantoset,Mr.LiapproachedLiMeiandgaveheraheartfeltthank

you.

1、WhatwasMr.Liknownforinthetown?

A.Hisloveofgardening

B.Hisvastcollectionofrareflowers

C.Hostinggardenparties

D.Hispassionforcooking

2、HowdidLiMeibecomeinvolvedinMr.Li'sgardenparty?

A.ShewasinvitedtothepartybyMr.Li

B.ShemovedtothetownandbecamefriendswithMr.Li

C.Shewashiredtohelpwiththepartyplanning

D.Shewonacontesttohosttheparty

3、WhywasMr.Liworriedabouthostingthegardenpartythatyear?

A.Hewasoutofflowersfortheevent

B.Hewasfeelingunwellandfearedhecouldn,thostit

C.Hewasloobusywithwork

D.Hecouldn,tfindanyonetohelphim

4、WhatdidLiMeidotohelpMr.Liwiththeparty?

A.Shebroughtherowndecorations

B.Shepreparedthefoodanddrinks

C.Sheorganizedtheguestlist

D.Sheplannedtheentireevent

Answers:

1、A

2、B

3、B

4、D

四、阅读第二节(12.5分)

Sure!BelowisadraftofaReadingSectionQuestionforthe“ReadingSection2〃partof

aseniorhighschoolfirst-yearEnglishexam,withtheassociatedanswer.

Passage:

ThewanderingspiritknownasLinTao,aninspirationallong-distancerunner,

hasbeenstrivingforglDrybeyondtheordinary.Borninasmalltowninsouthern

China,LinTaowasdestinedforextraordinaryachievements,notjustinthe

sportingworld.Hisjourneybeganattheageofeightwhenhisnaturaltalent

forrunningwasrecognized.Earlyon,Lin'sfami1yencouragedhimtonurture

thispassion,providinghimwithresourcesandsupporttodevelophisskills.

Determinedtoexcel,LinTaotrainedextensivelyundertheguidanceof

multiplecoaches,pushinghimselftothebrink.Hishardworkwasevidentwhen

hewonthenationalchampionshipsinjuniorcategoriesattheageof13.Since

then,Lin'sambitionshavewidened;heaspirestobeoneofthefinestmarathon

runnersintheworld,ensuringthatthetitleof“China'sRunningLegend”

growsinthecomingyears.

Hisrelentlesspursuitofsuccessiscoupledwithadeepsenseof

responsibility.LinTaofirmlybelievesthatusingthespotlightofhisfame

toinspireothers,especiallyyoungpeople,ishisduty.HeestablishedtheLin

TaoFoundation,whichorganizesrunningevents,scholarships,andconmunity

serviceprojects,aimingtoempowerunderprivilegedchildrenandimprovetheir

accesstoeducationandsportsfacilities.

Questions:

l.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisnotmentionedasoneofLinTao's

achievements?

A.Winningnationalchampionshipsinthejuniorcategoryattheageof13.

B.Beingoneofthefinestmarathonrunnersintheworld.

C.EstablishingtheLinTaoFoundation.

D.Organizingrunningevents,scholarships,andcommunityserviceprojects.

Answer:B.Beingoneofthefinestmarathonrunnersintheworld.

(Note:Whileitismentionedasanaspiration,itisnotspecificallystated

asanachievementinthepassage.)

五、语言运用第一节_完形填空(15分)

SectionV:LanguageUse

Part1:Cloze

Readthefollowingpassageandfillintheblankswiththemostsuitable

words.Thereare15blanksinthepassage.Eachblankhasfourchoicesmarked

A),B),C)andD).Youshouldchoosetheonethatbestfitsthecontext.

InthesmallcoastaltownofPritchet,thecommunityhasalwaysbeen

close-knit.Peoplekneweachother,helpedeachother,andshareddreamsof

greatness.OnesuchdreamerwasyoungJack,whohadaknackforfindingsomething

interestinginthesimplestthings.

ItwasasunnyafternooninearlyMaywhenJacknoticedapieceofdriftwood

washeduponthebeach.Hepickeditupandexamineditclosely."Thiswood

couldbesomethingspecial,“hethought.Hecarriedithomeandsetitaside

todry.

WhileJackwasn'tsurewhathecoulddowiththedriftwood,heknewthat

hisfriend,Emily,wasatalentedartist.Hedecidedtosendheramessageasking

ifshemighthaveanyideas.Tohissurprise,Emilyrepliedalmostimmediately,

'T11comeovertodaytoseewhatwecandowithit!”

WhenEmilyarrived,sheinspectedthedriftwoodandasmilespreadacross

herface."Ithinkwecanmakeareallycoolpieceofartwiththis,“shesaid.

Together,theybegantowork.Theypolishedthewood,appliedacoatofvarnish,

andcarvedabeautifulfaceintoit.Theynamedtheircreation“TheDreamer.v

WordoftheirartspreadquicklythroughPritchet,andsoonbusinessesand

familieswantedtobuyit.Theproceedsfromselling“TheDreamervwereused

tofundalocalparkimprovementproject.Thecommunitywasthrilledandfelt

evenmoreconnectedthanbefore.

JackandEmilyhadrealizedthattheirsharedpassionforcreativitycould

bringpeopletogether.Itwasareminderthateventhesimplestthingscanlead

toextraordinaryachievementswhenpeopleworktogether.

l.Thepassageismainlyabout:

A)theimportanceofcommunitysupportinpersonalachievements

B)theimportanceoffollowingone'spassioninlife

C)thestoryofhowJackandEmilyturnedapieceofdriftwoodintoart

D

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论