版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
黑龙江绥化市高职单招英语试题(附答案PartI:VocabularyandStructure(20points)
1.I_______(be)ateacherforfiveyearsbeforeIdecidedtochangemyjob.
A.havebeen
B.hadbeen
C.was
D.am
Answer:B
2.IfI_______(have)enoughmoney,Iwouldtravelaroundtheworld.
A.have
B.had
C.hadhad
D.willhave
Answer:A
3.NeitheryounorI_______(be)interestedinthisbook.
A.am
B.is
C.are
D.was
Answer:A
4.Theteacheraskedthestudents_______(notmake)anynoiseduringtheexam.
A.tonotmake
B.nottomake
C.notmaking
D.don'tmake
Answer:B
5.Bythetimetheygottothetheater,themovie_______(alreadybegin).
A.hasalreadybegun
B.hadalreadybegun
C.began
D.begins
Answer:B
6.Ienjoy_______(listen)tomusicwhileIamworking.
A.tolisten
B.listening
C.listen
D.listened
Answer:B
7.Itisimportantforus_______(learn)Englishwellinordertocommunicatewithpeoplefromdifferentcountries.
A.tolearn
B.learning
C.learn
D.learned
Answer:A
8.Thestudentsarelookingforwardto_______(visit)themuseumnextweek.
A.visit
B.visited
C.visiting
D.tovisit
Answer:C
9.Heistheperson_______(whom)weshouldthankforhelpingus.
A.whom
B.who
C.that
D.which
Answer:A
10.Theyhadameeting_______(which)theydiscussedtheproblemofpollution.
A.which
B.where
C.when
D.inwhich
Answer:A
PartII:ReadingComprehension(30points)
Passage:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourlives.ItishardtoimagineaworldwithouttheInternet.Weuseittocommunicatewithfriendsandfamily,findinformation,andevenshop.However,theInternetalsohasitsdownsides.Itcanbeadistractionandasourceofmisinformation.ItisimportanttousetheInternetwiselyandbeawareofitspotentialdangers.
11.Whatisthemainideaofthispassage?
A.TheInternetisessentialforcommunication.
B.TheInternethasbothadvantagesanddisadvantages.
C.TheInternetisasourceofmisinformation.
D.TheInternetcanbeadistraction.
Answer:B
12.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTabenefitoftheInternet?
A.Communication
B.Shopping
C.Distraction
D.Information
Answer:C
13.Theword"essential"inthefirstsentenceisclosestinmeaningto:
A.unnecessary
B.important
C.unimportant
D.optional
Answer:B
14.Whatisthepurposeofthelastsentenceinthepassage?
A.TowarnaboutthedangersoftheInternet
B.ToexplainhowtousetheInternet
C.TodescribethebenefitsoftheInternet
D.TodiscussthehistoryoftheInternet
Answer:A
15.Thepassageismostlikelywrittenfor:
A.Children
B.Adults
C.Teachers
D.Scientists
Answer:B
PartIII:Translation(20points)
16.PleasetranslatethefollowingsentenceintoEnglish:"他每天早上六点起床,然后去跑步。"
Answer:Hegetsupatsixo'clockeverymorningandthengoesjogging.
17.PleasetranslatethefollowingsentenceintoChinese:"Knowledgeispower."
Answer:知识就是力量。
PartIV:Writing(30points)
1
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 浙江名校2027届中考物理适应性模拟试题含解析
- 生产部门质量绩效考核表
- 客户经理客户关系维护与市场拓展绩效评估表
- 北京首师附大兴北校区市级名校2027届中考物理最后一模试卷含解析
- 食品加工企业HACCP员工培训手册
- 2026年土壤污染治理技术考试试题及答案
- 中小企业品牌营销策划案
- 关于支付3月份广告费用的催款函(7篇)
- 智能制造车间仓储智能调度手册
- 制造业生产车间主管生产效率与员工管理绩效考核表
- 护理安全隐患及防范措施
- 土建工程专业分包合同
- 2025年共享工厂模式:中小微企业集群化生产资源整合
- 2026年中国人民保险集团招聘笔试综合能力测试题库
- SLT 336-2025水土保持工程全套表格
- 2026受限空间作业安全培训课件
- 2026年安全工程高级工程师专业实践考试题集
- 广东省惠州市惠州中学2026届高三上英语期末学业质量监测试题含解析
- 2025年西藏大学考试题库及答案
- 抖音客服合同协议
- 年产900万瓶硒酵母口服液生产车间工艺设计
评论
0/150
提交评论