版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
辽宁省铁岭市高职单招英语试题(附答案选择题:
1.A:I'mgoingtospendtheweekendatmygrandparents'.
B:_______.
A.That'sagoodidea.
B.You'rewelcome.
C.Howareyou?
D.What'swrongwithyou?
答案:A
2.Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Hehasbeentomanycountries,suchasJapan,KoreanandChina.
B.Hehasbeentomanycountries,suchasJapan,KoreaandChina.
C.Hehasbeentomanycountries,suchasJapan,Korea,andChina.
D.Hehasbeentomanycountries,suchasJapan,Koreaandsoon.
答案:C
3.Whichofthefollowingwordshasthesamemeaningas"finance"?
A.Economy
B.Business
C.Wealth
D.Money
答案:D
4.Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Theteacheraskedthestudentstoputuptheirhandsiftheyhadanyquestions.
B.Theteacheraskedthestudentstoputtheirhandsupiftheyhadanyquestions.
C.Theteacheraskedthestudentstoraisetheirhandsiftheyhadanyquestions.
D.Theteacheraskedthestudentstolifttheirhandsiftheyhadanyquestions.
答案:C
5.Whatisthepastparticipleoftheverb"go"?
A.gone
B.went
C.going
D.go
答案:A
6.Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Ihaven'tseenhimsincetwoyearsago.
B.Ihaven'tseenhimfortwoyearsago.
C.Ihaven'tseenhimsincetwoyears.
D.Ihaven'tseenhimfortwoyears.
答案:D
7.Choosethecorrectwordtocompletethesentence:"She_______herkeysandcouldn'tfindthemanywhere."
A.lost
B.loses
C.losing
D.losted
答案:A
8.Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Heistallerthanme.
B.HeistallerthanI.
C.Heistallerthanmyself.
D.Heistallerthanus.
答案:A
9.Choosethecorrectwordtocompletethesentence:"Theweatheris_______today."
A.nicely
B.nice
C.niceness
D.nicelyly
答案:B
10.Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Iwouldliketohaveacupoftea,please.
B.Iwouldliketohaveonecupoftea,please.
C.Iwouldliketohavesometea,please.
D.Iwouldliketohaveacupofcoffee,please.
答案:A
完形填空:
Oneday,amannamedTomwaswalkinginthepark.Hesawanoldfriend,Dick,whowassittingonabench.TomwentovertoDickandsaid,"Hi,Dick!Howareyou?"
Dicklookedupandsaid,"Oh,Tom!I'mfine,butIhaveaproblem.Ilostmywallet.Idon'tknowwhereitis."
Tomsaid,"Don'tworry,Dick.I'llhelpyoufindit."
Theybegantosearchforthewallet.Theylookedunderthebench,behindthetrees,andinthebushes.Suddenly,Tomfoundthewalletontheground.
DickwasveryhappyandthankedTom.Tomsaid,"That'sokay,Dick.I'mgladIcouldhelp."
11.Tomwaswalkinginthe_______.
A.street
B.park
C.house
D.school
答案:B
12.Dickwassittingona_______.
A.bench
B.chair
C.table
D.sofa
答案:A
13.TomwentovertoDickandsaid,"Hi,Dick!_______areyou?"
A.How
B.What
C.Who
D.Where
答案:A
14.Dicksaidhehadaproblembecausehe_______hiswallet.
A.lost
B.found
C.bought
D.sold
答案:A
15.TomandDickbeganto_______forthewallet.
A.look
B.see
C.find
D.search
答案:D
阅读理解:
Passage:TheInternethaschangedthewaywelive.Ithasmadecommunicationfasterandeasier.Peoplecannowsendemails,chatonline,andevenmakevideocalls.TheInternethasalsomadeiteasiertoaccessinformation.Studentscannowresearchtopicsonlineandteacherscanuseonlineresourcestohelpthemteach.However,theInternetalsohassomenegativeeffects.Forexample,itcanbeadistractionforstudents,anditcanbeatoolforcyberbullying.
16.ThemainideaofthepassageisthattheInternethas_______.
A.madecommunicationslower
B.madecommunicationeasier
C.madeeducationmoredifficult
D.madeeducationunnecessary
答案:B
17.Accordingtothepassage,theInternethasmadeiteasierto_______.
A.sendletters
B.makephonecalls
C.accessinformation
D.playvideogames
答案:C
18.WhichofthefollowingisNOTmentionedasapositiveeffectoftheInternet?
A.Fastercommunication
B.Easieraccesstoinformation
C.Improvededucation
D.Increasedcyberbullying
答案:D
19.Accordingtothepassage,whatisonenegativeeffectoftheInternetforstudents?
A.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 高一年级地理教案:地域文化与城乡景观
- 小学五年级英语Unit 2 My feelings C Reading time教学设计
- 初中心理健康与思维发展主题班会:让思维活跃起来教学设计
- 小学五年级班队会教案《火焰蓝守护成长-消防安全实战演练与生命教育》
- 高三地理等高线地形图的判读和计算复习教学设计
- 初中九年级地理教学设计:中国地理差异的区域认知与中考应试策略研究
- 统编版小学道德与法治五年级下册第六课《我参与 我奉献》教学设计
- 初二班会课教案:防灾减灾视域下青少年应急素养的深度培育与实践
- 初中物理八年级《跨学科实践:设计一个研学旅行方案》教学设计
- 网络安全工程师认证考试模拟试卷及答案
- 2025国家基层糖尿病防治管理指南解读课件
- 林木居间协议合同范本
- 现浇梁蒸养棚施工方案
- 地下室顶板加固施工方案范本
- 智能停车场道闸系统维护与保养服务策略及实施方案
- 金融服务基金尽职调查报告范文
- 英语二必考500词
- 工程地质及水文地质课件
- 初三差生班会课件
- C++解析wav文件方法介绍
- 《土木工程智能施工》课程教学大纲
评论
0/150
提交评论