版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年辽宁本溪市高职单招英语考试题库(附含答案)1.Directions:ChoosethebestanswerfromthefourchoicesmarkedA,B,CandD.
Question1:Whatisthemeaningoftheword"finance"?
A.经济
B.财政
C.金融
D.贸易
Answer:C
Question2:Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Hehasbeentomanycountries,suchasJapan,Korea,andChina.
B.Hehasgonetomanycountries,suchasJapan,Korea,andChina.
C.Hehasbeeninmanycountries,suchasJapan,Korea,andChina.
D.Hehasgoneinmanycountries,suchasJapan,Korea,andChina.
Answer:A
Question3:Whichofthefollowingsentencesisincorrect?
A.Iamlookingforwardtoseeingyounextweek.
B.Iamlookingforwardtoseeyounextweek.
C.Iamlookingforwardtomeetingyounextweek.
D.Iamlookingforwardtogotothepartynextweek.
Answer:B
Question4:Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
"I_______(be)ateacherforfiveyears."
A.havebeen
B.ambeing
C.was
D.been
Answer:A
Question5:Whatisthepastparticipleoftheverb"do"?
A.done
B.did
C.doing
D.do
Answer:A
2.Directions:ReadthepassageandchoosethebestanswerfromthefourchoicesmarkedA,B,CandD.
Passage:
Inthemodernworld,technologyhasgreatlyinfluencedourdailylives.Fromcommunicationtotransportation,ithaschangedthewayweliveandwork.OneofthemostsignificanttechnologicaladvancementsistheInternet.Ithasconnectedpeoplefromallovertheworld,allowingthemtoshareinformation,ideas,andcultures.
Question6:Whatisthemainideaofthepassage?
A.Theimportanceoftechnologyinmodernlife.
B.ThedevelopmentoftheInternet.
C.Theimpactoftechnologyoncommunication.
D.TheroleoftheInternetinconnectingpeople.
Answer:A
Question7:Accordingtothepassage,whathastheInternetdoneforpeople?
A.Madetransportationmoreconvenient.
B.Changedthewaypeoplework.
C.Connectedpeoplefromdifferentpartsoftheworld.
D.Influencedpeople'sdailylives.
Answer:C
Question8:WhichofthefollowingstatementsisNOTmentionedinthepassage?
A.TheInternethasconnectedpeoplefromallovertheworld.
B.TheInternethasallowedpeopletoshareinformation.
C.TheInternethasinfluencedthedevelopmentoftransportation.
D.TheInternethasconnectedpeoplefromdifferentcultures.
Answer:C
Question9:Whatistheauthor'sattitudetowardstheInternet?
A.Negative
B.Positive
C.Neutral
D.Uninterested
Answer:B
3.Directions:Completethefollowingsentenceswiththecorrectformsofthegivenverbs.
Question10:IfI_______(have)moretime,Iwouldtravelaroundtheworld.
A.had
B.have
C.hadhad
D.having
Answer:A
Question11:They_______(notfinish)theirworkyet,sotheyarestillworkingonit.
A.don'tfinish
B.didn'tfinish
C.haven'tfinished
D.hasn'tfinished
Answer:C
Question12:Bythetimeyou_______(arrive),we_______(alreadyfinish)thedinner.
A.arrive,havealreadyfinished
B.arrived,hadalreadyfinished
C.willarrive,willhavealreadyfinished
D.arrive,willhavealreadyfinished
Answer:D
4.Directions:MatchthewordsinColumnAwiththeirdefinitionsinColumnB.
ColumnA:
1.Efficient
2.Generate
3.Implement
4.Strategy
ColumnB:
A.Toproducesomething,especiallyusingnaturalresources
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 高二数学《圆系方程》教学设计
- 2026广西南宁市江南区沙井卫生院招聘编外人员1人笔试参考题库及答案解析
- 2026年北京青云航空仪表有限公司人员招聘考试模拟试题及答案
- 2026年江苏省苏教版六年级英语下册第6单元语法练习题及答案
- 2026年信阳光山县总工会招聘社会化工会工作者10名考试参考题库及答案解析
- 2026福建龙岩新罗区面向社会公开招聘特约制综合应急队员15人笔试模拟试题及答案解析
- 2026浙江杭州市留下小学招聘小学语文代课教师1人笔试备考题库及答案解析
- 2026年10月厦门市集美区实验幼儿园顶岗教师招聘1人考试参考题库及答案解析
- 2026广东阳江市阳西县儒洞镇第一幼儿园就业见习岗位1人笔试备考试题及答案解析
- 2026年果菜汁及果菜汁饮料制造行业趋势洞察报告及未来五至十年可持续发展与长期价值评估
- 2026年注册安全工程师考试化工(中级)安全生产专业实务试卷与参考答案
- 2025年国家电网信通公司招聘综合测试题完整答案
- 2026年工人进场公司三级安全教育考试题及答案
- 2026年铁路机车车辆驾驶人员(J6类)考试 新题库(重点题)
- 2026酒店式公寓市场需求变化与投资回报率研究分析
- 甲状腺结节超声分级与诊疗专家共识(2026版)
- DB31-T 656-2021 铝及铝合金熔解保温炉节能运行评价指标
- 2025年四川省宜宾市检察院书记员考试试题及答案
- 第12课 斜正相依教学设计小学书法练习指导六年级下册人美版
- 亚历山大病的护理
- 群体免疫疗法图解
评论
0/150
提交评论