2016-2017学年高中英语 unit 3 computers新人教版必修2_3_第1页
2016-2017学年高中英语 unit 3 computers新人教版必修2_3_第2页
2016-2017学年高中英语 unit 3 computers新人教版必修2_3_第3页
2016-2017学年高中英语 unit 3 computers新人教版必修2_3_第4页
2016-2017学年高中英语 unit 3 computers新人教版必修2_3_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1 Unit 3 Computers Section Grammar & Writing .单句语法填空 1The children_(tell) many times not to go near the river. 答案: have been told 2In the last few years thousands of films _(produce) all over the world. 答案: have been produced 3Jenny_(make) rapid progress recently and is always being praised by the teachers. 答案: has made 4Great changes_(take) place in our country since the 2008 Olympic Games. 答案: have taken 5Has the cost of the project_(calculate)? 答案: been calculated 6He has already_(fine) for breaking the traffic rule by design. 答案: been fined 7Every possible means_(try) to save the wounded soldier up to now. 答案: has been tried 8How many suggestions _(give) to you so far? 答案: have been given 9All the preparations for the task_(make),and were ready to start. 答案: have been made 10Much attention_(pay) to Toms handwriting. 答案: has been paid .阅读理解 Tenyearold Cody Jackson,a 2015 BuildABear Workshop Huggable Hero,helps support the soldiers. November 11 is a day to honor people who have served in the army.That is 2 what Cody Jackson,10,from Alpharetta,Georgia,does all the year round Cody visits airports to greet soldiers and has sent nearly 5,000 pounds of care packages to the soldiers.He has also written books to teach kids to love their country,and sells the books on his website, ,to pay for his package supplies. For all his work,Cody was selected as a 2015 BuildABear Workshop Huggable Hero.The 10 Huggable Heroes chosen each received $10,000. “When I was four years old,I was at the airport and it was taking so long to get through the airport.I asked my mom and dad why it was taking us so long and they told me about 9/11 and what the soldiers did that day.They explained the soldiers were providing extra (额外的 ) protection to help keep us safe.That is when I started to thank the soldiers, ” Cody said.“Sending them care packages makes me feel good.I hope the packages make the soldiers feel at home.I hope they show the soldiers that they are not forgotten.” When asked how it felt to be chosen as a hero,Cody smiled, “It was really exciting and it felt really good that I won that money so I could send more packages to the soldiers and get more things.” Cody also hopes more kids can send care packages to the soldiers and thank them for risking their lives.“If they want to help me or if they need some information,they can go to my website, ” he added. 语篇解读 本文是记叙文。文章报道了一个 10 岁小男孩获得英雄称号的事迹。 1Cody became a Huggable Hero in 2013 for_. Ahis bestselling book Bhis caring behavior Chis special website Dhis brave act 解析: 推理判断题。第三段的 For all his work 说明了 Cody 成为 Huggable Hero 的原因,其中的 all his work 指代第二段的 Cody visits airports.his package supplies.由此可推断,Cody 被选为 Huggable Hero 是因为他的关爱行为。 答案: B 2The underlined word “selected” in Paragraph 3 probably means “_” Aprotected Bdescribed C.chosen Dknown 解析: 词义猜测题。根据该段的 The 10 Huggable Heroes chosen each received $10,000 以及倒数第二段的 how it felt to be chosen as a hero 可知,Cody 被选为一名 3 Huggable Hero,由此可知,select 意为“选为” 。 答案: C 3Cody hopes his packages will make the soldiers feel_. Afree Bsorry Cconfident Dwarm 解析: 推理判断题。根据第四段的 I hope the packages make the soldiers feel at home.I hope they show the soldiers that they are not forgotten 可知,Cody 希 望他的爱心包裹可以让士兵感到很温暖。 答案: D 4What will Cody do with the prize? AHe will use it to get package supplies. BHe will share it with other kids. CHe will spend it buying books. DHe will send it to the soldiers. 解析: 细节理解题。根据倒数第二段的 I won that money so I could send more packages to the soldiers and get more things 可知。 答案: A .完形填空 Many years ago,India rubber was used only to rub (擦) out pencil marks in the US.Later people tried to make rubber shoes and clothes but they would freeze_1_they were as hard as stones in _2_weather.The first rubber coats that were made were so_3_ in winter,that they would stand alone,and look _4_a man.Even _5_,in summer they would melt (熔化) At the time,a(n) _6_man was sometimes seen in the streets of New York.His coat was made of India rubber.He_7_wore a rubber cap and rubber shoes when it was not raining.People called this strange man “The Indiarubber man”His name was Charles Goodyear.He Was trying to_8_a way to make rubber better. Goodyear was very_9_.He often borrowed money to buy rubber.Goodyears family had to live by the help of his friends._10_,Goodyear did not give up.He_11_that he would be successful someday. One day Goodyear was putting some rubber and sulfur (硫磺) together._12_,it fell on the hot stove (炉) by accident._13_it did not melt.Goodyears heart was filled with_14_.That night it was cold.Goodyear 4 put the burned piece of rubber outside the door.Then in the morning,he found it had not _15_.Goodyear now was sure that he had _16_ what he wanted. At last,Goodyears things made of_17_were produced and sold.Poor men who had to stand in the rain could now keep themselves_18_.A great many people are alive who would have died if they had not been_19_ by India rubber.People laughed at Goodyear once.But at last they_20_him. 语篇解读 本文是记叙文。文章讲述了橡胶之父查尔斯古德伊尔发明硫化橡胶的事 故。 1A.till Bif Csince Dwhen 答案: A 2A.warm Bclear C.cold Dbright 解析: 由 they were as hard as stones 和 in winter 可知,本句描写了早期橡胶 鞋和衣服的缺点天“冷(cold)”时会冻得“直到(till)”像石头一样硬。 答案: C 3A.large Bbeautiful C.hard Dold 解析: 根据上文的 they were as hard as stones in.weather 可知。 答案: C 4A.at Blike C.for Dafter 解析: 根据 they would stand alone 可知,冻得坚硬的橡胶衣服可以站立,看起来 “像(like)”人一样。 答案: B 5A.better Bmore C.less Dworse 解析: 冬天橡胶衣服变硬, “更糟糕的(worse)”是,夏天它们又会熔化。 答案: D 6A.strangelooking Bkindhearted Chonest Dproud 解析: 这个人的衣服、帽子和鞋都是橡胶做的。再根据下文的 People called this strange man 可知,人们看到的是一个“外表古怪的(strangelooking)”人。 答案: A 5 7A.hardly Bagain Cnever Deven 解析: “这个男人戴的帽子和穿的鞋都是橡胶做的”是对这个穿着奇怪的人的进一 步说明,故用 even。 答案: D 8A.discover Bdescribe Cshare Dmend 解析: 由下文的 putting some rubber and sulfur together 可知,古德伊尔在努 力“发现(discover)”一种更好的制造橡胶的办法。 答案: A 9A.lucky Bbrave Cpoor Dpopular 解析: 由下文的 borrowed money 和 live by the help of his friends 可知,古德 伊尔很“穷(poor)” 。 答案: C 10A.Besides BHowever CInstead DRather 解析: “古德伊尔借钱和需要朋友的帮助”与“他不放弃”之间是转折关系,故选 However。 答案: B 11A.doubted Bremembered Cexplained Dbelieved 解析: 根据上文的 Goodyear did not give up 可知,古德伊尔“相信(believed)” 他会成功。 答案: D 12A.Gradually BFinally CSuddenly DSecretly 解析: 根据 by accident 可知,加入硫磺的橡胶是不小心“突然地(Suddenly)”掉 在火炉上的。 答案: C 13A.So BBut COr DUnless 解析: 加入硫磺的橡胶掉在火炉上没有熔化,这种情况与上文“夏天橡胶会熔化” 形成对比,故用 But。 6 答案: B 14A.shame Bpity Canger Djoy 解析: 早期的橡胶遇冷易冻,遇热易化。古德伊尔发现眼前的橡胶掉到火炉上也没 有熔化,心中自然充满了“喜悦(joy)” 。 答案: D 15A.lost Bfrozen C.fallen Dbroken 解析: 根据上文的 That night it was cold 可知,古德伊尔检测了新橡胶的抗冻性 能没有“冻住(frozen)” 。 答案: B 16A.forgotten Bmissed Cachieved Dthanked 解析: 新橡胶的抗热和抗冻性能都很好,古德伊尔确信他“得到了(achieved)”他 想要的。 答案: C 17A.wood Brubber Cfire Dsulfur 解析: 研究橡胶的古德伊尔生产和出售的东西自然都是“橡胶(rubber)”制品。 答案: B 18A.dry Bcalm Cclean Dcool 解析: 由 stand in the rain 可知,那些不得不站在雨里的穷人们现在可以“不被 淋湿了(keep themselves dry)” 。 答案: A 19A.supported Bprotected Cinfluenced Ddriven 解析: 很多人活下来是因为被橡胶“保护(protected)” 。 答案: B 20A.refused Bwarned Cpraised Dnoticed 解析: 由 People laughed at Goodyear once 和转折连词 But 可知,最后两句形成 了对照。人们曾经嘲笑古德伊尔,但最后他们“赞扬(praised)”他。 答案: C 7 .语法填空 Dave comes from a rich family.He is a friend of 1._(I)His parents always give him lots of pocket money.But Dave thinks his parents work very hard and that 2._is not easy for them to make money,so he always tries his best 3._(save) more money.He has some good ways to do it. Dave likes reading and he has lots of books.He tells me he often buys 4._(book) online,because theyre less expensive.And when he has free time,he often goes to bookstores or libraries to do some reading. Dave has a bike.He usually goes to school by bike instead of 5._(take) a bus.Sometimes when it rains or snows,he walks.These two ways help Dave keep 6._(health) and save some money. Dave brings a bottl

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论