


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
语 篇 提 能阅读理解From early times, man has been interested in art. People have often worked together to collect and save the worlds art treasures (珍宝)Fine art treasures from many countries are kept in an art museum called the Louvre (卢浮宫) in Paris, France. The works of art have been collected by the people of France over many centuries. It is the biggest art museum in the world. The Louvre has not always been a museum. The first building was a fort (堡垒) with high walls and a round tower. It had a moat (护城河) to keep out the enemies.Over the years, the number of buildings around the castle grew. By 1350, the castle no longer needed a fort. The Louvre became a palace home for French kings and queens.During times of peace, new treasures were brought in. During the days of war, many treasures were stolen, and the buildings were damaged.When Francis I became the King of France in 1515, he brought in many artists from other countries. One of the artists was Leonardo da Vinci from Italy. Da Vincis “Mona Lisa” is the best known painting in the museum today.In 1793, the Louvre became a public museum, just as it is now. It is a place where art treasures are kept for everyone to enjoy. Every year millions of people from all over the world come to the Louvre to see the masterpieces.1When did the French king begin to live in the Louvre?A. By 1350. B. Before 1350.C. In 1515. D. In 1190.答案与解析A细节理解题。由第三段第二、三句可知答案。2Most of the works of art in the Louvre have been collected _.A. by Leonardo da VinciB. by Francis IC. by the French peopleD. by people of the world答案与解析C细节理解题。由第二段第二句“The works of art have been collected by the people of France over many centuries.”可知。3Which of the following is NOT mentioned in the text?A. Da Vinci once stayed in the Louvre.B. The Louvre was once a church as well as a palace.C. “Mona Lisa” is now kept in the Louvre.D. The Louvre is a place of interest to different people from all over the world.答案与解析B细节理解题。从倒数第二段可知A、C项被提及。最后一段也提到了D项的内容。只有B项中church没有被提到。4Why is it good for the works of art to be kept in public museums?A. Because in public museums works of art will not be stolen.B. Because in public museums artists can study the works of art.C. Because in public museums everyone has a chance to enjoy the works of art.D. Because in public
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年公务员考试申论试题(答案+解析)
- 2025年安全员考试题库库及答案解析
- 2025年供电所相关考试题及答案
- 2025年服装连锁加盟合同书范本
- 2025年度张家口市继续教育公需课考试题(含答案)
- 建筑工程协议中的保证与担保
- 团队协作任务分配与跟进管理表
- 市政道路绿化养护施工安全管理规范
- 化学课堂生活案例教学校本教材
- 工地扬尘治理技术方案及实施标准
- 2025年国家电网《安规》考试判断题库及答案
- 2025上海美术馆招聘6人备考考试题库附答案解析
- 检验科二级生物实验室汇报
- 盾构姿态监测-洞察及研究
- 药店店员技巧培训
- 2025年四川省巴中市中考数学试题
- 乡村振兴课件简介模板
- (一检)泉州市2026届高三高中毕业班质量监测(一)数学试卷(含标准答案)
- 管道热处理课件
- 2025成人高考试题真卷数学及答案
- 2025年京东集团校招面试题与答案
评论
0/150
提交评论