已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 22 Environmental Protection Section Warm-up & Lesson 1-Pre-reading.完形填空Carpooling (拼车) can be a very attractive option for those people who are_1_to the same location.Here are a few_2_of a carpool.Carpooling_3_productivity.Employees who carpool find their stress levels lowered by the increase in_4_that comes from riding together.Lowered stress means better_5_,and better health means fewer health problems,_6_and doctors visits,a combination that benefits_7_.Absenteeism (旷工) also decreases with carpooling,and employee performance at_8_increases.Overall,employees who carpool will accomplish more work than those who do not.Carpooling decreases the number of_9_on the road.With fewer drivers needed,more employees can be without their cars.Some insurance companies_10_rate cuts for such situations,lowering insurance costs.A greater proportion (比例) of those driving will likely be _11_drivers.The higher proportion of better drivers decreases the probability of car accidents.Carpooling decreases the amount of_12_consumed.As gas prices keep going up,carpoolers can_13_this problem by splitting (分) gasoline costs and the amount of gas used._14_the number of people in the carpool group,this could cut costs by half or more.Inan ideal world,_15_from gas usage would decrease,and less exhaust output also lowers the risk of people developing disease.Carpooling decreases vehicle usage._16_vehicle usage means less maintenance (保养),a longer car life and fewer_17_.Rotating (轮流) drivers every month or so will enable every carpooler to benefit from this usage decrease.This factor also lowers the probability of_18_accidents.If you have to pay for parking or_19_you have limited parking spaces available around your small business,carpooling can decrease paid parking costs and increase the number of_20_available for customers.Less competition for parking will take place,further lowering stress.语篇解读本文是议论文。文章主要介绍了拼车的几大好处。1A.running BtravelingCwalking Dswimming解析:拼车对于“去(traveling)”同一地方的人是一个不错的选择。答案:B2A.rules BproblemsCsteps Dbenefits解析:由下文内容可知,下文介绍的是拼车的一些“好处(benefits)”。答案:D3A.produces BdecreasesCincreases Dneeds解析:由下文的“employees who carpool will accomplish more work than those who do not”可知,拼车能“提高(increases)”工作效率。答案:C4A.friendship BcompetitionCchallenge Dcelebration解析:员工一起拼车增强了“友谊(friendship)”,缓解了压力。答案:A5A.education BhealthCexperience Drelationship解析:由下文的better health可知答案。答案:B6A.exercises BadventuresCillnesses Dexperiments解析:由上文的health problems及下文的doctors visits可知,更健康的身体意味着少“生病(illnesses)”。答案:C7A.managers BemployeesCassistantsDstudents解析:由上文的“Employees who carpool”可知,这些都能使“员工(employees)”受益。答案:B8A.work BhomeCschool Dhospital解析:由下文的“employees who carpool will accomplish more work”可知,拼车后,员工的旷工现象减少了,员工在“工作(work)”上的表现更好了。答案:A9A.postmen BcyclistsCpolicemen Ddrivers解析:由下文的“With fewer drivers needed”可知。答案:D10A.ignore BrefuseCoffer Dimprove解析:由下文的“lowering insurance costs”可知,一些保险公司对这种情况“提供(offer)”优惠。答案:C11A.superior BdrunkenCnew Dbad解析:由下文的“The higher proportion of better drivers”可知。答案:A12A.water BtimeCgas Dpaper解析:由下文的“As gas prices keep going up”可知,拼车能够减少“汽油(gas)”的使用。答案:C13A.cause BsolveCavoid Ddiscuss解析:拼车的人可以通过一起分担汽油费来“解决(solve)”汽油价格过高的问题。答案:B14A.Looking into BPutting awayCLearning aboutDDepending on解析:“根据(Depending on)”拼车人数的不同,汽油成本会减掉一半甚至更多。答案:D 15.A.pollution BdisasterCwars Daccidents解析:在理想的情况下,由燃烧汽油带来的环境“污染(pollution)”会大大降低。答案:A16A.Enough BMoreCLess DMuch解析:由上文的decreases vehicle usage可知,车用得“少(Less)”了,维修也变少了。答案:C17A.decorations BrepairsCdesigns Dwashes解析:由上文的 less maintenance可知答案。答案:B 18.A.bike BbusCtrainDcar解析:由上文的car accidents可知答案。答案:D 19.A.if BunlessCuntil Dthough解析:“如果(if)”单位的停车位有限。答案:A 20.A.rooms Btraffic lightsCstreet numbersDspaces解析:由上文的parking spaces可知,拼车可以减少停车费,为其他人增加停车“位(spaces)”。答案:D.阅读理解Northern Californias national parks appear pure and clean,almost untouched.But scientists are finding that there is more to this wild area than one can see.Even in the deep forests and on the mountain tops,animals may be poisoned by pesticides (杀虫剂) used in valley farms far below.Researchers with the United States Geological Survey (美国地质勘探局) are working late into the night,They are searching for and catching frogs in the mountains of the Sierra Nevada.The Pacific chorus frog (拟蝗蛙) breeds in the high mountains just as the snow melts.The pools basically fill with meltwater,and as soon as the ponds melt the chorus frogs begin breeding there.Some Pacific chorus frogs in the mountains of California have tested positive for farming pesticides.Gary Fellers is a researcher who once worked for the USGS.He and other team members are collecting the frogs to test them for agricultural poisons.No one farms in these forested national parks.However,winds carry chemicals from the Central Valley farming area into the mountains.Kelly Smalling was the lead writer of the USGS study.“The decline of amphibians (两栖动物) has been documented for decades and decades.Some populations have gone extinct.And why these populations are declining is still a mystery.” Ms Smalling says pesticides could be harming frogs and other amphibians.The researchers tested pond water and soil from the bottom of the ponds.They were clean or almost free of pesticides.But tests on the bodies of the frogs showed the presence of 12 agricultural pesticides.The concentration on the frog becomes greater than the concentration that is present on the water or some other part of the environment.Kelly Smalling says the next step is to find a way to deal with the pollution.“The first thing we need to do is understand how these chemicals that were finding harm the frogs.We have to understand the problem before we can fix it.”语篇解读山谷农场使用的杀虫剂伤害到了山上的动物们。1Animals in Northern Californias national parks_.Aare well protectedBare killed by air pollutionCare harmed by pesticidesDwill be sent to the farms in the valley解析:细节理解题。由第一段可知,国家公园里的动物受到了来自山谷农场所喷洒的杀虫剂的侵害。答案:C 2.According to the text,the Pacific chorus frogs_.Abreed when it snowsBare only found in the oceanCare studied by the scientistsDare free from the farming pesticides解析:细节理解题。由第二段可知,太平洋拟蝗蛙是文中提到的研究人员所重点研究的对象。它们在雪融化时产卵,A项不正确。在高山里可以找到它们,B项不正确。文中提到的这些太平洋拟蝗蛙遭受到杀虫剂的危害,D项不正确。答案:C3According to the results of the test,which carries poisonous chemicals?AThe pond soil. BNo one is sure.CThe pond water.DThe frogs body.解析:细节理解题。由倒数第二段可知,研究人员对池塘水和池塘土壤分别进行了测试,都不含或几乎不含杀虫剂,但青蛙身上却测出了12种农业用的杀虫剂。答案:D4What will the researchers do next?AKeep the pond clean.BDeal with the pollution.CFind new homes for the frogs.DSearch for and catch the frogs.解析: 细节理解题。文章结尾部分Kelly Smalling表明了观点:下一步要进行的工作就是解决上文提到的杀虫剂污染问题。 答案:BWanting to spend a little quality time with the kids?Check out our top picks for places to take children to in New York City.These New York destinations are fun and educational for kids of all ages and adults too.Whether youre a New York parent or hosting little visitors from out of town,you cant miss these classic New York activities for kids.Central ParkCentral Park is an urban oasis that offers lots of fun activities for parents and kids.Give your bikes or rollerblades a spin,go ice skating during the winter,take a boat ride during the summer,or frolic in the playgrounds.And dont forget to visit the Wildlife Center,where kids can see animals including monkeys,penguins,and polar bears.American Museum of Natural History A trip to the American Museum of Natural History is a fun and educational experience for New York adults and kids alike.The museum offers a wealth of amazing exhibitsfrom dinosaurs to ocean life to outer space.Repeat visits never get boring with so much to seeespecially if your kids are currently in the dinosaurfreak or spaceexplorer stage.FA.O.SchwarzEven cynical NYC kids will be awed by the spectacle at the toy wonderland FA.O.Schwarz.The moment you walk in,youll be dazzled by the giant clock and the toy soldiers and fairy princesses come to life.Your kids will be wowed by the huge selection of toys,including lifesize stuffed bears and every doll you can imagine.They can try out the giant piano made famous by Tom Hanks.Just be prepared to drop a few bucks on souvenirs before the day is done.Childrens Museum of ManhattanThe Childrens Museum of Manhattan offers a fun,handson learning experience for kids.The rotating exhibits feature such kids favorites as Dora the Explorer,Clifford the Big Red Dog,and Alice in Wonderland.During warm weather,the outdoor activities let kids splash around and learn about the scientific properties of water.There are even activities for the littlest kids aged 04.语篇解读本文是一篇应用文。作者在文章中向父母介绍了可供小孩子参观的四个地方。5For whom is the text most probably written?AParents. BChildren.CAdvertisers.DTourist companies.解析:推理判断题。由第一段中的“Wanting to spend a little quality time with the kids?Check out our top picks for places to take children to in New York City.”可知文章是为父母写的。答案:A6If
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 广州事故处理通知书
- 广海中学返校通知书
- 广西诉讼费缴费通知书
- 底层磨煤机停运通知书
- 度假区封湖禁渔通知书
- 廊坊学校整改通知书
- 建陵高中返校通知书
- 开州金峰镇停水通知书
- 弥香郡小区封控通知书
- 微山疫情结婚通知书
- 教学事故认定与处理办法
- 湖南省衡阳市衡阳县实验中学2024-2025学年九年级上学期期中考试化学试卷(含答案)
- 《光传输原理与技术》课件
- 广西田林八渡金矿 资源储量核实报告
- 水溶性肥料项目可行性研究报告
- 教育戏剧促进幼儿认知发展
- 四川省护理质量管理评价标准
- 【MOOC】市场调查与研究-南京邮电大学 中国大学慕课MOOC答案
- 公交消防安全培训
- 职业卫生技术服务机构检测人员考试真题题库
- GB/T 8069-2024产品几何技术规范(GPS)功能量规
评论
0/150
提交评论