已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求课时作业(十八)Unit 6 Design .单句语法填空1The conference was (original) fixed for the 10th,August,but later the unexpected landslide (泥石流) made us have to put it off.答案: originally 2People try to avoid public transportation delays by using their own cars,and this turn brings more problems.答案:in3 going to Spanish classes three times a week,he also has two parttime jobs.答案:Besides4I fell asleep while working on this paper the computer on.答案:with5He had his camera ready case he saw something that would make a good picture.答案:in6I walked out of the cinema, (determine) Id never come back to this kind of place.答案:determined7As we all know,China is home panda.答案:to8No conclusion should (draw) before all the facts are buttoned down.答案:be drawn9How a cup of coffee at a nearby coffee shop?答案:about10Born in a remote village (surround) by endless mountains in Yunnan,I always dream of (see) the outside world.答案:surrounded;seeing11There is a story here in the paper about a 110yearold man.My goodness!I cant imagine (be) that old.答案:being12Peter survived in the accident when he fell overboard yesterday.He (narrow) escaped drowning.答案:narrowly13This football player was accused of taking money for not scoring goals purpose.答案:on14 (bathe) in the sunshine,we jumped and cheered with joy.答案:Bathing15All the experts your advice;in other words,they thought your advice was .(valuable)答案:valued;valuable.完成句子1 (轮到他) to treat us to a nice dinner.答案: It is his turn2 (如何) going with me,Bill?Well have a ball.答案:How about3True friendship is worth (超过) money.答案:more than4There is a large country house (由 围绕)trees.答案:surrounded by5I (决定) realize my dream at any cost.答案:am determined to6They (得出结论) that someone had broken into the room and stolen something important.答案:came to a conclusion7Hes been really annoying me and I think hes doing it (故意)答案:on purpose8The whole city (成了一片废墟) after the earthquake.答案:was in ruins.句型转换1In conclusion,I would like to say how much I have enjoyed myself today. ,I would like to say how much I have enjoyed myself today.答案:To conclude2What can you conclude from the evidence youve heard?What can you from the evidence youve heard?答案:conclusion;draw.阅读理解AAfter driving down the main street of Granger,Washington,a traveler might think that it was either the site of the worlds greatest prehistoric (史前的) fossil (化石) discovery,or that the town was built in a dinosaur theme park.But no dinosaur fossils have ever been found in Washington State.Yet all kinds of dinosaurs are in the town.“We just happen to like dinosaurs,” said the city official Alice Koerner.“And all kids happen to love dinosaurs.And when youre traveling with your family,its usually the kids that decide where you go.”Grangers dinosaurs took years of work and tons of cement (水泥) to make them look real.Its the kind of great effort that people think well of.The first Granger dinosaur went up in the early 1990s,according to Public Works Director Jack Burns.People liked it,so others followed,all designed and built by Jack and his partners.“That first one was prehistoric,”said Jack.“We used anything we could find around the Ginko Gem Shop,which has a colourful dinosaur standing outside to hold the cement.”Many of the prehistoric big beasts are on the towns south side.Most are kidfriendly and suitable for climbing.Grangers DinoinaDay (usually the first Saturday in June) invites the public to take part in dinosaur making.Driving into town shows you more dinosaurs.A large map at the entrance to the town promises to show where every Granger dinosaur is,but it is out of date.Jack said,“We have been building more dinosaurs and we try to let people know more about science and art.”语篇解读华盛顿的Granger镇是个名副其实的“恐龙城”,旅游者一走进该城,就会见到许多各种各样的“恐龙”。1When you are visiting Granger,Washington, .Ayou will see many dinosaur fossilsByou can visit a dinosaur theme parkCyou can buy dinosaur toys everywhereDyou can see many kinds of manmade dinosaurs解析:细节理解题。根据第一段的But no dinosaur fossils have ever been found in Washington State.Yet all kinds of dinosaurs are in the town可知那里并没有恐龙化石,都是一些人工制作的“恐龙”,故选D。答案:D2According to the city official Alice Koerner,the dinosaurs could .Ahelp adults know more about science and artBmake Granger wellknown all over the worldCattract more kids to travel there with their parentsDmake people believe Granger was home to dinosaurs解析:推理判断题。根据第二段的And when youre traveling with your family,its usually the kids that decide where you go可推断Alice Koerner认为这些恐龙可以吸引小孩和他们的父母前来参观。答案:C3What do we learn about the first dinosaur built by Jack Burns?AIt was well received by people who saw it.BIt took Jack Burns several years to make it look real.CIt was the oldest dinosaur of all time.DIt was the model of many following dinosaurs.解析:细节理解题。根据第三段的People liked it.可知Jack Burns制作的第一座恐龙塑像很受欢迎,故选A。答案:A4What does the underlined part in the last paragraph show?AThere are too many dinosaurs in Granger.BThe map now cannot show where every dinosaur is.CMore kinds of dinosaurs have been made in Granger.DOne can never finish seeing all the dinosaurs in Granger.解析:推理判断题。根据末段的We have been building more dinosaurs可推断新的“恐龙”在不断地被制作出来,因此那张大地图并不能显示所有恐龙的准确位置,故显得过时了,因此选B。答案:BBGeorge was a game warden (猎物繁殖和保护区的管理员) in Kenya.One day,he found three tiny lions beside a dead lioness.They were so little that their eyes had not yet opened.Sadly,he took the three little lions and drove back home.When George got out of the car with the baby lions,his wife Joy Adamson immediately took over.Joy had cared for many young animals over the years,but she had never tried to raise baby lions!However,she was determined to save these babies.The lions grew rapidly.But as the lions grew bigger and stronger,Joy and George realized they could not keep three large lions.They decided to present two of the lions to a zoo;they would keep the smallest lion,which they named Elsa.Joy and George taught Elsa to hunt and to protect herself.Elsa liked to play with her human friends,but as Elsa grew to her adult size,this play became dangerous.More than once,Elsa knocked Joy to the ground,scratching (抓伤) her.Joy and George both realized that it was time to find Elsa a new home.They knew she needed a wild home where she could live the life she was born to lead.Finally,Joy and George decided to set Elsa free in Meru Park at the foot of Mt.Kenya.Elsa never forgot Joy and George.Whenever they camped nearby,Elsa would come to visit,rubbing her head against their legs in greeting.Joy missed Elsa,but was happy that she had made a successful life as a wild lion.Joy wrote a book about Elsa,Born Free,which became an international bestseller.Joy traveled all over the world,talking about the importance of saving the wild animals of the world.Joy lived out her life in Africa,working with wild animals.She wrote more books about her experiences.Her heartfelt interest in animals and her great love for Elsa helped inspire (激发) a worldwide movement to protect wildlife.For Joy Adamson,there was no greater gift than the beauty and spirit of wild animals,living free.语篇解读本文是记叙文。文章主要讲述了Joy Adamson驯养狮子幼崽以及保护野生动物的行为。5When George took the three lions home,his wife .Aadvised him to give them to a zooBwas frightened by their appearancesCwas unwilling to care for themDhad a great love for them解析:推理判断题。根据第二段的Joy Adamson immediately took over以及下文描述Joy多年来一直照料其它的小动物可知,Joy第一眼见到三只狮子幼崽时就对它们爱不释手。答案:D6After Elsa lived free,she .AdisappearedBwas unable to huntCmissed Joy and GeorgeDforgot about Joy and George解析:细节理解题。根据第五段描述的Elsa每次见到Joy和George在附近扎营都会前去拜访可知。答案:C7What do we know about the book Born Free from the text?AIt became very popular.BIt is mainly about Joys experiences in Meru Park.CIt focuses on wild animals in Kenya.DIt helped change peoples attitudes towards wildlife.解析:细节理解题。根据倒数第二段的which became an international bestseller可知。答案:A8Whats the best title for the text?AJoy Adamson:living with lionsBElsa:a lion raised by a humanCBorn Free:a wonderful bookDGeorge:a game warden解析:标题归纳题。文章主要讲述了Joy Adamson和三只被领养的狮子幼崽之一Elsa的故事以及她为保护野生动物所作的贡献,由此可知,A项作标题贴切。答案:A.短文改错Yesterday afternoon,I fell illness all of a sudden.I was about to get up from the sofa while I felt dizzy as if everything were spinning around.Then my head ached a lot of.That is a kind of feeling you have when you get drunk.I go to the hospital nearby,where I was given a medical examination.To my
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论