




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 20 New Frontiers Section Warm-up & Lesson 1-Pre-reading .完形填空When I was in first grade,doctors found a cancer in my head.It changed my_1_.After an operation,I spent a whole year getting treatment.The_2_medicine that cured the cancer made my stomach hurt.One day,when I found out about a program that trains dogs to be friends with people,I_3_my parents to let me have one.They knew it had been a(n)_4_year for me and they said yes.I was really happy,but I didnt_5_that my life was about to change again.We went to visit a few dogs to see if any seemed_6_for me.We went outside to play with them,and I found there was_7_magical about one dog.Instead of running around and playing like the other dogs,Coco just_8_with me on the grass.Since I felt so_9_,taking a rest was all I wanted to do.Coco seemed to_10_it.Right then,I started to feel better with Coco sitting next to me.I knew she was the right dog,and she came home with us.Coco was_11_there for me and with the help of her_12_,my cancer was cured.That was when I realized that I _13_to help someone else get a dog like Coco.I_14_that if I could do that,another kid with cancer could start to feel better,too.I needed to_15_enough money for one_16_dog.I sold homemade dog biscuits and after a summer of sales,I had enough money to pay for a(n)_17_.My first adopted dog,Lucky Bug,went to Krysta,who had lost most of her_18_when she got cancer.She couldnt see the dog,_19_she could get to know him by touching and smelling him.I_20_cancer,and I knew Lucky Bug would help Krysta the way Coco had helped me.语篇解读作者上小学一年级就得了癌症,但她很坚强并且在一条狗的陪伴下战胜了病魔,也因此开始帮助一些像她一样得癌症的小朋友。 1Ahabits BhobbiesCcharacter Dlife解析:根据本段末my life was about to change及下文内容可知,癌症改变了作者的生活(life)。答案:D2Aterrible BtraditionalCexpensive Defficient解析:由本空后made my stomach hurt可推测,此处是作者在抱怨治癌症的药很糟糕(terrible)。答案:A3Aadvised BbeggedCallowed Dhelped解析:由下文and they said yes可知作者请求(begged)父母给她买一条小狗。 答案:B4Astrange BtoughCnew Dexciting解析:因为得了癌症,一年的治疗是很难熬的,故tough(艰难的,艰辛的)符合语境。答案:B5Abelieve BrememberCrealize Dunderstand解析:父母答应给自己买一条小狗作伴,作者很高兴,但她此时还没有意识到(realize)自己后来的生活会因此而改变。答案:C6Abeautiful BfriendlyCright Dgentle解析:作者一家去看了很多狗,是想为作者选一条合适的(right)。下文的I knew she was the right.为提示。答案:C7Aeverything BsomethingCanything Dnothing解析:由下文Coco与其他狗的不同可知,作者觉得Coco身上有些东西(something)很神奇。答案:B8Aplayed BlayCran Dsat解析:由下文with Coco sitting next to me可知,Coco没有和其他狗一起奔跑玩耍,而是坐在(sat)作者身旁。答案:D9Asick BsadCbored Dlonely解析:由作者身患癌症及“只想休息”可知,作者感觉不舒服(sick)。答案:A10Aenjoy Bsense Cshare Dkeep解析:由下文Coco呆在作者身旁,因此作者感觉好多了及最后作者带Coco回家可知,作者觉得Coco似乎能感觉到(sense)她不舒服。 答案:B11Aalways BsometimesCseldom Dnever答案:A12Acare BeffortCmedicine Dfriendship解析:由上下文不难得知,Coco总是(always)陪着作者,并且在她友谊(friendship)的帮助下,作者战胜了癌症。答案:D13Aplanned BpreparedCwanted Doffered答案:C14Aadmitted BdoubtedCfigured Ddiscovered解析:作者在Coco的陪伴下,战胜了癌症,因此意识到自己想要(wanted)帮助其他患有癌症的孩子也能有一条像Coco一样的狗,因为她认为(figured)自己能做到的事情,其他孩子也能做到。答案:C15Aborrow BraiseCsave Dreceive解析:由下文作者出售自己家做的狗饼干可知,作者在为别的孩子可以拥有一条像Coco这样的狗而筹集(raise)善款。答案:B16Aabandoned BtrainedCcured Dlost解析:由文章第一段I found out about a program that trains dogs to be friends with people可知,这些狗都是经过训练(trained)的。答案:B17Aadoption BtreatmentCproject Dbiscuit解析:由本空后的My first adopted dog可知,作者经过一个夏天的辛苦筹钱,终于筹足了钱可以领养第一条狗,此处adoption指具体领养的东西。答案:A18Apatience BenergyCeyesight Dhearing解析:由下文的She couldnt see the dog可知,Krysta因为患上癌症而失明(eyesight)。答案:C19Aas Bor Cif Dbut解析:“她看不见狗”和“能够通过抚摸和嗅觉来了解狗”之间是转折关系,故选but。答案:D20Aforgot BsurvivedCignored Dhated解析:由上文my cancer was cured可知,作者最终战胜了癌症,故survived(幸存)符合语境。答案:B.阅读理解Robert Ballard was born in 1942.From an early age,he loved the sea.Ballard grew up in Southern California.He spent his free time at the beach near his home.He enjoyed fishing and swimming.He even learned to scuba dive.When Ballard wasnt at the ocean,he loved reading about it.At age 10,he read 20,000 Leagues Under the Sea.That was one of the first sciencefiction books.It describes the undersea adventures of Captain Nemo.Ballard decided he wanted to be like Captain Nemo when he grew up.His parents helped him follow his dream.Ballard was a hardworking student.He spent many years learning all he could about the ocean.By the age of 28,he was an expert.In 1970,he took a job as a scientist at Woods Hole Oceanographic Institute in Massachusetts.There he studied underwater mountains of the Atlantic Ocean.He came up with ways to predict volcanoes under the oceans.Working with other scientists,Ballard also found previously unknown sea animals.These animals lived far below the oceans surface,where scientists had believed no animals could live.By the 1980s,Ballards interests changed.He developed unmanned vehicles to explore the oceans depths.His first find,the wellknown ship Titanic,made Ballard famous.He was not happy with just one big find,however.He looked forand foundother wellknown ships.One was the German battleship Bismarck.Another was the US.S.Yorktown,an aircraft carrier (航空母舰) that sank during World War .Today Robert Ballard is still an underwater explorer.He also heads an organization that encourages students to learn about science.Ballard hopes that some of the students will follow in his footsteps.After all,the worlds huge oceans are mostly unexplored.Who knows what remains to be discovered under the sea?语篇解读本文是记叙文。文章介绍了著名的海洋学家Robert Ballard。他也是“泰坦尼克号”巨轮的发现者与研究者。1What was Ballards dream when he was young?ATo be a science teacher.BTo be an underwater explorer.CTo be an animal expert.DTo be a sciencefiction writer.解析:细节理解题。第三段提到Ballard想长大以后像尼莫船长一样探索海底世界。下文他为此而做的努力也证明了这一点。最后一段中的Today Robert Ballard is still an underwater explorer是提示。答案:B2When Ballard worked at Woods Hole Oceanographic Institute,he_.Aexplored the undersea world by shipBthought of ideas to predict underwater volcanoesCfound some unknown sea animals aloneDset up an organization to teach students science 解析:细节理解题。根据第四段的He came up with ways to predict volcanoes under the oceans 可知答案。答案:B3What can we learn from the text?ABallards parents felt disappointed at his undersea adventures.BBallard didnt like fishing and swimming in his childhood.CBallard was greatly influenced by a sciencefiction book.DHuman beings have explored more than half of the sea.解析:推理判断题。根据第三段的Ballard decided he wanted to be like Captain Nemo when he grew up可知,Ballard在读了海底两万里这本科幻小说后,萌发了想要海底探险的念头。答案:C4The information in the text is organized by_.Aimportance BcomparisonCspace Dtime解析:推理判断题。根据文中的born in 1942,At age 10,By the age of 28,In 1970, By the 1980s和Today可知,本文是按时间顺序组织信息的。答案:DIt has been reported that there is a new trend towards whats called soapdodging.This attitude to cleanliness is popular in the UKand growing.Last year,a survey found that 41% of British men and 33% of women dont shower every day,with 12% of people only having a proper wash once or twice a week.Over the last few years there have been suggestions that daily hairwashing is quite unnecessar. Many people clearly agree.There are,of course,environmental benefits.With the aim of reducing his carbon footprint,environmentalist Donnachadh McCarthy limits his showers to twice a week.“The rest of the time I have a sink (洗脸池) wash,”he says.“I believe that Im as clean as everyone else.” It has helped him to get his water consumption (消耗) down to just 20 litres a daygreatly below the average level in the UK.As McCarthy points out,its only recently that we have expected people to bathe or shower every day.“When I was a kid.” he says,“the normal thing was to bathe once a week.”We have begun to seek extreme cleanliness,to create a kind of culture.As McCarthy says,its not entirely unusual for people staying in hotels to waste 1,000 litres of water a dayshowering in the morning,after the swimming pool,before dinner,before bed.Some experts fear that this regular washing is washing germs off our skin that could actually be beneficial to us and that help our skin stay healthy,balanced and fresh.It might be worth us all occasionally missing a shower or two,then,so long as we dont throw out the baby with the bathwater.While being environmentally friendly is good,smelling like a bin is not.语篇解读越来越多的英国人放弃每天淋浴的习惯,其目的是为了保护环境。该理念对受到破坏的大自然无疑是个好消息,但我们也要注意适度,能保持适度干净的同时为环保做贡献那才是最好的。5According to the passage,“soapdodging” may refer to the phenomenon of_.Ausing soap to keep us cleanBtaking less showers than usualCavoiding soaps bad effect on humansDgiving up soap by using other products解析:细节推理题。从文章大意可知这种新的模式是通过减少淋浴的次数来保护环境,所以B项正确。答案:B6McCarthy showers just twice a week because_.Athe water is expensive thereBhe thinks showerin
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 中国移动荆州市2025秋招行业解决方案岗位专业追问清单及参考回答
- 资阳市中石油2025秋招面试半结构化模拟题及答案油田勘探开发岗
- 郴州市中石油2025秋招笔试英语专练题库及答案
- 2025年会计文案考试题及答案
- 历史玄学考试试题及答案
- 平凉市中石化2025秋招面试半结构化模拟题及答案财务与审计岗
- 廊坊市中石化2025秋招笔试英语专练题库及答案
- 忻州市中储粮2025秋招购销统计岗高频笔试题库含答案
- 衢州市中石油2025秋招笔试模拟题含答案法律与合规岗
- 中国广电上饶市2025秋招笔试行测题库及答案财务审计类
- 电力系统反恐怖知识讲座
- 铁道车辆制动装置及制动新技术全套教学课件
- 对意外伤害儿童的紧急救治方法
- 化学氧化二氧化氯氧化课件
- 为成果而管理
- 乳腺癌骨转移护理查房课件
- 新视野大学英语1读写教程-Unit1-Fresh-Start-课件
- 中建盘扣式落地卸料平台施工方案
- 客户信息登记表
- 不合格品处置记录表(标准版)
- 中医科自查、评价、分析、整改记录
评论
0/150
提交评论