




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求课时作业(五)Unit 4Cyberspace.单词拼写1A (导游) showed us around the city.答案:guide2In Japan,there is a famous (火山) called Fuji.答案:volcano3The old man (定居) down in the small village five years ago.答案:settled4Just like the (定期的) Olympic Games,many sports events are held every four years.答案:regular5Lets go to the beach and enjoy the warm (阳光)答案:sunshine6Dont bother her.She is collecting (材料) for a book.答案:materials7The wind kept us in (海港) until the following afternoon.答案:harbour8The (旅游业) is this countrys main income.答案:tourism9The house is near Tiananmen Square;its very (中心的)答案:central10I live in the (市郊) of Taipei and work in the city centre.答案:suburbs.单句语法填空1It was so noisy outside that he couldnt settle to read.答案:down2Therefore,when (view) as a whole,our forces are now more powerful than before.答案:viewed3Tom as well as two of his friends invited to the party yesterday.答案:was4Mr Black is very happy because the clothes made in his factory have never been popular.答案:more5Its said that the tower can go back 600 years ago.答案:to6Are most of the lakes located in the north (centre) region?答案:central7My friend showed me round the town, was very kind of him.答案:which8So far we have done a lot to build a lowcarbon economy,but it is far ideal.We have to work still harder.答案:from9He had to speak in a loud voice in order to make himself (hear)答案:heard10Its quite strange that the man should sleep with his mouth (close) and his eyes open.答案:closed.完形填空It was Easter 1990,and my family was on a trip to the Solomon Islands for my sisters wedding.I was 1 with my husband,my fouryearold son and my daughter,who was nearly two.Wed been told it was very hot in the Solomons, 2 we were wearing the same as we did in the summer.The only 3 was we had to catch an overnight 4 that left at midnight for the airport so we could make our early morning flight to Honiara (the capital of the Solomon Islands)It was 5 on the bus!My husband and I tried to keep our children warm.The bus 6 many times as passengers got on and off,and we didnt take much notice.The little ones were unable to 7 for the biting cold.Then at one stop,an older lady 8 from the back of the bus and stopped by our seat.I sat forward to see what she 9 and she held out a small rug (厚毯子)My little girl 10 eagerly (急切地) for it and pulled it around her.The lady said shed 11 the rug herself and, 12 that we were cold,she wanted us to 13 it.After she went back to her seat,our nowwarm children fell asleep,and they slept 14 all the way to the 15 .Just a stop or two 16 we arrived,the rug lady made her way to the door to get off.I tried to wake up the children to 17 her rug,but she stopped me.“No,” she said,“ 18 it.I can always make another one!”I am forever 19 ,not just for the warmth that night,but for the lifelong reminder (提示) of the 20 of people.That rug has warmed my life.语篇解读本文是记叙文。一块厚毯子给作者带来了无尽的温暖。1A.playingBdiscussingCtalking Dtravelling解析:由上文的my family was on a trip to the Solomon Islands可知,此处是说作者一家去旅行。答案:D2A.though BifCso Dfor解析:“我们被告知所罗门群岛非常热”与“我们穿得就像过夏天一样”之间为因果关系,故选so。答案:C3A.problem BhopeCanswer Dway答案:A4A.taxi BbusCtrain Dplane解析:作者一家唯一要面临的问题是:他们得乘坐夜间巴士前往机场。下文多处出现的bus为提示。答案:B5A.cold BcrowdedCclean Dquiet解析:根据下文的My husband and I tried to keep our children warm,the biting cold以及we were cold可知,车上很冷。答案:A6A.fell behind Bbroke downCstopped Dleft解析:由下文的passengers got on and off可知,车应该是停了很多次。答案:C7A.stay BmoveCspeak Dsleep解析:根据下文的our nowwarm children fell asleep可知,车上很冷,孩子们无法入睡。答案:D8A.came forward Blooked forwardCcut in Dwent away解析:一个老太太从车的后面走上前来,停在了作者的座位旁。答案:A9A.searched BlostCwanted Dfound解析:作者坐起来,想看看老太太想要什么。答案:C10A.dreamed BwishedChunted Dreached解析:老太太拿出一块厚毯子,作者的小女儿急切地伸手去拿,然后把毯子裹在了自己身上。答案:D11A.ordered BmadeCpicked Dbought解析:厚毯子是老太太自己做的。这与下文的I can always make another one呼应。答案:B12A.seeing BguessingCdoubting Dimagining答案:A13A.enjoy BshowCuse Dimprove解析:看着作者一家人挨冻,老太太想让他们用自己的毯子。答案:C14A.poorly BcomfortablyCseparately Dlightly解析:有了毯子,孩子们睡得很舒服。答案:B15A.hotel BairportCschool Dhospital解析:由上文的for the airport可知,车开往机场。答案:B16A.when BafterCsince Dbefore解析:就在我们到达目的地的前一两站,老太太朝车门走去,准备下车。答案:D17A.send BfetchCreturn Dborrow解析:作者准备叫醒孩子们应该是想把毯子还给老太太。答案:C18A.keep BforgetClive Dlove解析:根据No以及I can always make another one可知,老太太让作者把厚毯子留着。答案:A19A.sorry BthankfulClucky Drelaxed解析:根据下文的That rug has warmed my life可知,对老太太的帮助,作者一直心存感激。答案:B20A.creativity BbraveryCinterest Dgoodness解析:老太太对作者一家人的帮助体现了人性的善良。goodness善良。答案:D.阅读理解Bo Obama is no longer the only First Dog in the White House.On August 19,the First Family welcomed a new female puppy named Sunny.Like Bo,Sunny is a Portuguese water dog.“Sunny is the perfect little sister for Bo full of energy and fun,” White House officials said last week.“The First Family picked her name because it fit her cheerful personality (个性)”Sunny is all black,while Bo is black and white.She is 14 months old,and Bo is nearly 5 years old.The two quickly became friends,running around the White Houses North Lawn.“Sunny jumps higher than Bo,” Obama told reporters.“He is trying to keep up,but hes loving it.”The Obamas got Bo shortly after they moved into the White House in 2009.During his 2012 victory speech,President Obama said,“For now,one dogs probably enough.” But he changed his mind because he felt Bo was getting lonely because the Presidents daughters,Malia,15,and Sasha,12,are growing up.“They are not always around between school and sports practice,” Obama told reporters.“So Bo was getting a little down inside the house.”First Lady Michelle Obama is also happy to have a new “baby” to care for.She has been trying to train Sunny who has already had a few accidents on the White House floors and to teach her to sit and catch.Once Sunny is settled,she will likely share some of Bos “official” duties.Bo has visited wounded soldiers and sick children at the hospital,and greeted White House guests on tours and during the Easter Egg Roll.Bo has also had a lot of leisure time,including vacationing with the First Family on Marthas Vineyard and having a “doggie play date” in October.Sunny can look forward to lots of fun as well.语篇解读本文是新闻报道。文章报道了美国总统奥巴马新养的宠物狗Sunny。1What can we learn about Sunny and Bo from the text?ABo is friendly to Sunny.BSunny is the daughter of Bo.CSunny and Bo look like twins.DBos character is different from Sunnys.解析:细节理解题。根据第三段的The two quickly became friends和第四段的He is trying to keep up,but hes loving it可知,Bo对Sunny很友好。答案:A2Why did Obama decide to raise another dog?AHe wanted to cheer Bo up.BHe wa
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2.6 尺规作图 说课稿 2024-2025学年湘教版八年级数学上册
- 活力街区公共空间多功能规划
- 任务二 探究信息的特性教学设计初中信息技术桂科版七年级上册-桂科版
- 2025年风力发电常识题库及答案
- 10.2巴西(第2课时)说课稿-2024-2025学年人教版地理七年级下册
- 特许经营创新创业项目商业计划书
- 羊肉文化博物馆行业深度调研及发展项目商业计划书
- 第三单元 第1课 广而告之 说课稿- 2024-2025学年人教版(2024)初中美术七年级下册
- 学习项目一 音乐中的“高难度”说课稿-2025-2026学年初中艺术·音乐人教版五线谱2024七年级下册-人教版五线谱2024
- 纺织品防过敏材料行业跨境出海项目商业计划书
- 教师晋升答辩常见问题汇编
- 新加坡安全培训题库及答案解析
- (人教A版)选择性必修一数学高二上册 第一章 空间向量与立体几何(A卷·知识通关练+B卷提升练习)(原卷版)
- 国家安全教育大学生读本电子版教材2025年课件讲义全套合集
- 2025煤矿安全规程解读
- 初级消防员培训课程教学大纲
- 2025-2026学年北师大版数学小学三年级上册(全册)教案设计及教学计划
- 2025年“学宪法讲宪法”主题活动知识竞赛题库附答案
- 2025年党纪法规知识测试题(含答案)
- 护理伦理与法律
- 网赌网贷专题教育
评论
0/150
提交评论