已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
到乌蒙山区的昭通;从甘肃中部的定西,到内蒙古边陲的阿尔山,看真贫、知真贫,真扶贫、扶真贫,成为“花的精力最多”的事;“扶贫先扶志”“扶贫必扶智”“实施精准扶贫”Module 3-4 Foreign Food & Which English .阅读理解A(2016山东实验中学诊断)It is good to get in touch with your inner child from time to time,and obviously some people are willing to pay big money for the chance to do so in a proper environment.A Brooklynbased adult preschool is charging customers between $333 and $999 for the chance to act like a kid again.At Preschool Mastermind in New York adults get to participate in showandtell,artsandcrafts such as finger paint,games like musical chairs and even take naps.The monthlong course also has class picture day where the adults are expected to have a field trip and a parent day.30yearold Michelle Joni Lapidos,the brain behind the adult preschool,studied childhood education and has always wanted to be a preschool teacher.Shes always on the lookout for new ways to get people in touch with the freedom of childhood.A friend encouraged her to start the mastermind course instead.According to Candice,her blogger friend,Preschool Mastermind gives adults a chance to relearn and master the things that they failed to understand as children.“I realized all the significance of what we learn in preschool,”said founder Michelle Joni,“People come here and get in touch with their inner child.Its magical.We are bringing ourselves back to another place,another time with ourselves when we are more believing in ourselves,more confident and ready to take on the world.”“One person is here because they want to learn not to be so serious,”Michelle said.“Another is here to learn to be more confident.”She explained that most of the classes were planned.However,Joni added that while the planned activities were fun,it was often the spontaneous(自发的) moments that attracted students.“Its the things you dont plan for,the sharing between friends and learning from each other.”文章大意:人们需要心灵交流,需要面对自己内心深处的那颗童心,因此学前教育智多星应运而生,帮助成年人重新学习童年时期没有理解的东西,从而使成年人正视自己现在的生活,变得更加自信。1What is the purpose of Preschool Mastermind? A ATo give adults a chance to return to childhood.BTo help parents understand their children better.CTo provide practical training courses for teachers.DTo introduce some ways of playing with children.解析推理判断题。根据文章第一段最后一句A Brooklynbased adult preschool is charging customers between $333 and $999 for the chance to act like a kid again.与第二段介绍Preschool Mastermind的相关情况可知,学前教育智多星的主要目的是给成年人提供一个重新体验一下孩提时代生活的机会。故选A项。2What is mainly discussed about Preschool Mastermind in Paragraph 2? B AIts customers.BIts activities.CIts environment.DIts schedule.解析主旨大意题。文章第二段中详细叙述了一些具体活动,如games like musical chairs and even take naps等,由此可知,本段主要介绍学前教育智多星的一些活动安排。故选B项。3According to Candice,people come to this program to D Aenjoy freedom of thinkingBrealize their childhood dreamsCdiscover their inner abilitiesDfigure out childhood puzzles解析推理判断题。根据文章第四段第一句According to Candice,her blogger friend,Preschool Mastermind gives adults a chance to relearn and master the things they failed to understand as children.可知,学前教育智多星旨在帮助参与项目活动的成年人重新认识与理解孩提时代未能弄明白的问题。故选D项。4What do we know about Michelle Joni? C AShe used to be a preschool teacher.BShe likes to make plans in advance.CShe founded Preschool Mastermind.DShe gained confidence by sharing.解析细节理解题。根据文章第四段第二句“I realized all the significance of what we learn in preschool,”said founder Michelle Joni.中的关键词founder可知,米歇尔约尼是学前教育智多星的创始人。故选C项。BI was appreciating my family photos on my computer, admiring my two beautiful babies, when I found a disturbing trend: my laptop was open in almost all the pictures. There was my daughter, 8 months old, playing at my feet while I was typing away on the couch. There was me and my son, with the laptop at my side as I held him in my arms. Id heard about the Internet addiction before, but always assumed it was something limited to socially challenged guys who played too much World of Warcraft (a computer game). Now it seemed my Internet “habit” is slowly but surely crossing the line. Sometimes I find myself up at midnight, surfing the Web while my family are sleeping. I read news, keep up with friends and write my blog. just for something to do. It turns out that Im not the only mama who is addicted to the computer. These moms are contributing to a growing global addiction. Theres a movement among psychiatrists (doctors who specialize in mental diseases) to recognize the Internet addiction as an official mental disorder. And a recent Stanford University national survey found that 14 percent of Internet users find it hard to stay away from it for several days at a time; 9 percent try to hide their “unnecessary Internet use” from their loved ones; 8 percent admit they use the Web as a way to escape problems.Youre likely not the kind of addict who doesnt bathe and abuses drugs to help her stay “up” for more online time. You may have noticed, though, that going online has become a necessary part of your life, which, at least, means a load of clothes go unwashed. It may also mean youre missing much time with your babysomething you probably do care about. 文章大意:本文是一篇议论文。作者通过在日常生活中使用电脑的状况讨论了电脑对生活的影响,尤其是消极影响。5. From Paragraph 1, we can conclude that D .Athe author was busy taking care of her babiesBthe authors job had something to do with computersCthe author was not good at taking photos of her babiesDthe author looked after her babies while using the computer解析推理判断题。根据文章第一段内容可以看出作者在照看小孩时也在使用着电脑。故D项正确。6The author used to think that the Internet addiction is D .Ausing the web at midnightBkeeping up with friends onlineCspending too much time onlineDbeing addicted to computer games解析细节理解题。根据第二段第一句“.always assumed it was something limited to socially challenged guys who played too much World of Warcraft (a computer game)”可知D项正确。7In medical terms, the Internet addiction is C .Aa personal life habitBa way to escape problemsCan official mental disorderDthe unnecessary use of the Internet解析细节理解题。根据第三段第三句“Theres a movement among psychiatrists (doctors who specialize in mental diseases) to recognize the Internet addiction as an official mental disorder.”可知C项正确。8What does the author want to express in the last but one paragraph? B AMany women still can control their online time.BThe Internet addiction influences housewives lives a lot.CGoing online has become a necessary part of womens lives.DMany people dont realize that they are addicted to the Internet.解析主旨大意题。文章倒数第二段讲述的是电脑是如何影响到家庭主妇的生活的。故B项正确。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A “Gap Year” is a period of time when a student takes a break before going to university.It is often spent traveling or working. 1.E The advantages of taking a gap year are as follows: 2.G Although you dont have to go abroad to experience gap years,most gap year students catch the chance to travel abroad.You are able to work out who you are and what you are for.The experiences of different cultures offer you interesting lessons.Face Challenges and Have Fun.A gap year is not only a time to take a vacation,but also a time to face challenges.Gap year students usually work,volunteer or take service projects.You have to learn how to get along in the real world.This process isnt always easy,but it is an important part of growing up. 3.B Save Money and Improve Your College Admission Chances.Theres a common thought that gap years are only for rich students,but it isnt true. 4.C Gap year students often take a parttime job.Besides,at the end of a gap year,students are much more likely to know what to study in college.Clear learning goals can keep the students working hard instead of wasting time and money playing.Imagine an admission officer trying to admit only one between two students.Both of them are excellent and have high grades.However,one student has much practical experience or has volunteered in his vacation. 5.D AMake full preparations for the gap year.BOnly in this way can you enjoy life and have fun.CActually,taking a gap year can save your money.DWho do you think the admission officer will choose?EIt can give young people useful learning experiences and new skills.FChallenges always come first before fun.GLearn about the World and Yourself.文章大意:本文主要讲述的是什么是gap year以及如何充分利用这一年。解析1.根据题干和E中的关键词:useful learning experiences and new skills,advantages等判断答案。故选E。2根据题干和G中的关键词:go abroad to experience gap years,the world,travel abroad等判断答案。故选G。3根据题干和B中的关键词:have fun,enjoy等判断答案。故选B。4根据题干和C中的关键词:save your money等判断答案。故选C。5根据题干和D中的关键词:the admission officer等判断答案。故选D。.语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Were human, and its not always easy to get along with everyone all the time. Sometimes we hurt other peoples feelings without intending to. Sometimes,were 1.deliberately (deliberate) mean and we feel bad afterward. So we apologize. Apologies are one of the tools we use to build good friendships and relationships. 2.When you say“Im sorry” (and really mean it), its because you probably feel bad that something you did or said hurt the other person. Saying youre sorry is more than just words. Youre also saying that you respect the other person 3.and you care about his or her feelings. Apologizing shows you have empathy.After apologizing,you might feel a little 4.better (good)The other person probably will, too. When you apologize in a caring way, you can feel good because you are trying to make things right again. Sometimes a heartfelt “Im sorry” 5.fixes (fix) everything right away. Other times,it might take 6.a while for someone to get past feeling upset. You may need to give the other person some time. Even after you say youre sorry, you might still feel bad about what you said or didbut you can feel good about apologizing, fixing the mistake, or making up your 7.mind to do better. When someone apologizes to you,you may welcome it and be ready to forgive 8.whatever happened and move on. Or you might not feel like being friendly again right away. If a person keeps hurting you and 9.apologizing (apologize)without making an effort to change,you might not want to hang about 10.with that person any more.文章大意:本文为议论文,题材为人际关系。向他人道歉是我们与他人建立友好关系的重要方式。解析1.考查副词。由设空前的were及设空后的mean可知设空处填副词形式。2考查连词。此处表示“当你向对方说对不起的时候”,故用when引导时间状语从句。3考查并列连词。you respect the other person与you care about his or her feelings为并列关系,故用and连接。4考查比较级。这里指道歉之后你可能会感觉好一些。a little修饰比较级。5考查主谓一致。主语a heartfelt“Im sorry”为单数概念,故谓语动词用fixes。6考查冠词。take a while意为“需要一段时间”。7考查固定搭配。make up ones mind to do sth.“下决心做某事”。8考查宾语从句。forgive后缺宾语,分析句子结构可知应用whatever引导宾语从句。9考查非谓语动词。设空处与hurting并列,故用apologizing。10考查介词。hang about with sb.意为“和某人长时间待在一起”。.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加,删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用()划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。(2016河北衡水中学调考)After school,I was about to enter into my apartment when I saw a little dirty dog lie beside the dustbin.He looked extremely weak.Immediately the homeless dog filled me of sympathy.So I decided to take him home.I gave him some food and a bath.After the bath he looked energy and refreshed.What a love dog!When my parents got home,I asked that I could keep the dog.To my surprised and joy,they agreed.Up to now,he has become member of our family and everyone had enjoyed his company.Looked at the cute and happy dog today,I realize that I was right to help him.I offered him a shelter and he brought ourselves geat happiness and laughter.答案:After school,I was about to enter into my apartment when I saw a little dirty dog beside the dustbin.He looked extremely weak.Immediately the homeless dog fil
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年家庭书籍回收服务合同
- 车间生产班长上半年工作总结
- 中建五局科技管理手册-技术管理
- 九年级数学下册课件:3.3-由三视图描述几何体
- 销售内勤工作总结资料
- 白酒灌装工安全宣教评优考核试卷含答案
- 丙醛(丙酸)装置操作工发展趋势测试考核试卷含答案
- 电子设备调试工岗前技能认知考核试卷含答案
- 机修钳工QC管理竞赛考核试卷含答案
- 人造石生产工安全生产能力知识考核试卷含答案
- 厦门大学806宏、微观经济学历年考研真题合集
- DB11T 489-2024 建筑基坑支护技术规程
- 科学的精神与方法智慧树知到期末考试答案2024年
- 小企业会计准则(全文)
- 劲嘉集团SAP项目-TE-业务现状及需求调研问卷-MM-V1.0-20180516(劲嘉MM)
- 苏州大学2023年853物理化学考研真题
- 接触网施工组织方案
- (沪教牛津版)深圳市小学1-6年级英语单词默写表(英文+中文+默写)
- NB/T 11265-2023再制造液压支架技术要求
- 中小学课堂游戏企鹅回家
- GB/T 13325-1991机器和设备辐射的噪声操作者位置噪声测量的基本准则(工程级)
评论
0/150
提交评论