高中英语 unit 20 new frontiers section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第1页
高中英语 unit 20 new frontiers section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第2页
高中英语 unit 20 new frontiers section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第3页
高中英语 unit 20 new frontiers section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第4页
高中英语 unit 20 new frontiers section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 20 New Frontiers Section Lesson 2 & Lesson 3.语法填空1After getting lost in a storm,a member of the navy team _(rescue) four days later.答案:was rescued2He gave_all his money to charities,which earned him a good reputation.答案:away3Did you make sense of what I said at the meeting?No.Your meaning didnt get_.Would you like to explain it a second time?答案: across4If most breadwinners _(donation) a days pay to the Hope Project,then it will be hopeful.答案:donate5On a rainy day I was riding my bike to pick up my son_ a terrible accident happened ahead.答案:when6It will be a big help if you go to the store and get what we need for dinner.In_meanwhile,Ill set the table.答案:the7The doctor,_ (treat) Mary for cancer,and at last Mary _(cure)答案:treated;was cured8The written record of our conversation doesnt_what was actually said.There are a lot of mistakes.答案:correspond with/to.完成句子1在政府部门当了5年职员后,他转行去开出租车了。After working as a clerk for 5 years in the government,he_a taxi.答案:turned to driving 2她做过许多不同的工作,从厨师到游泳教练。She has had a number of different jobs,_a chef_a swimming instructor.答案:ranging from;to3为了确保他能在家,我们最好提前给他打个电话。To make sure that hes in,wed better call him up_.答案:in advance4又累又饿,我只好停下来休息一下。_,I had to stop to have a rest.答案:Hungry and tired5毫无疑问他适合这项工作。_he is fit for the job.答案:There is no doubt that.完形填空Our family has had many different pets over the years.CC (my 7yearold grandchild) has always been very_1_to all of them as she loves animals very much.When we_2_there was a shelter in the area that was run_3_just volunteers,she couldnt wait to get_4_.This was an excellent opportunity for her to learn about and_5_many different animals.The animals in the shelter would live at the center until they were_6_.If it took months or a year for them to find a home,it didnt matter.CC learned that it took a lot of work and_7_to take care of the animals.It was a lot more work than she had_8_.The mop (拖把) used to clean the rooms stood 3 feet taller than her.She didnt_9_,because she learned how important it was to keep cages_10_for them.Her favorites were the cats.The dogs_11_her but she didnt shy away from doing what she could to help them.We were_12_to see such a caring side of her.We wanted to show CC that her volunteer work at the center was_13_nice to do.When she was too tall for her bicycle,we decided to _14_her a new one.We asked her if she wanted to get a new bike_15_we went to the shelter.The shop was on the way and we could quickly do that.But her_16_was that we could always get a_17_but the animals needed to be tended to_18_.At a time when many children are considered uncaring about the world they live in,this made us_19_.Children learn from what adults take the time to_20_them.In turn,they often teach us the things in life that really matter the most.语篇解读作者的小孙女对动物非常友善,经常去动物庇护所做义工。1Apolite BkindCsimilar Dstrange解析:从后面的as she loves animals very much可知CC对宠物们应该很友善。答案:B2Adecided BnoticedCconcluded Dthought解析:从后面的she couldnt wait to.可知我们一注意到有一家动物庇护所CC就迫不急待地要采取行动。答案:B3Aon Bat Cby Dlike解析:这家动物庇护所是由志愿者们经营的。答案:C4Ainvolved BpersuadedCmentioned Dawarded解析:从下面一段可知CC去庇护所帮忙了,可知此处表示她迫不急待地想参与进去。答案:C5Acomment on Bturn toCcare for Dbelieve in解析:去动物庇护所帮忙需要照顾那里的动物。答案:C6Aappreciated BcollectedClearned Dadopted解析:从后面一句If it took months or a year for them to find a home,it didnt matter.可知此处是表示在被收养前,动物们可以一直住在这里。答案:D7Adetermination BconfusionCsituation Dimpression解析:从CC learned that it took a lot of work.to take care of the animals.可知照顾动物并不容易,此处需要填写表示努力、决心等的词语。答案:A8Araised BfoundCshown Dexpected解析:需要付出的努力比CC预期的要多。答案:D9Aknow Buse Cmind Dunderstand解析:从后面的because she learned how important it was to.可知CC意识到了事情的重要性,因此对需要付出的努力不介意。答案:C10Awet BwarmCbig Dclean解析:使用拖把是要把笼子打扫于净。答案:D11Afrightened BfollowedCharmed Drespected解析:从后面的but she didnt shy away from doing what she could to help them可知狗应该给CC带来了一些不好的感受。答案:A12Aclever BproudCangry Dsurprised解析:看到孙女如此有爱心的一面,家人应该感到骄傲。答案:B13Afinally BreallyCfortunately Dregularly解析:作者和家人想要对CC的行动表示肯定,告诉她她所做的事情确实是好事。答案:B14Abuild BlendCbuy Dpromise解析:从后面的The shop was on the way and we could quickly do that.可知是要买一辆新自行车。答案:C15Abefore BuntilCunless Dbecause解析:从后面的The shop was on the way and we could quickly do that.可知作者是打算在去庇护所之前买自行车。答案:A16Amistake BplanCresponse Dexpression解析:前面提到We asked her if.,此处正是CC的回答。答案:C17Apet Bbike Cshop Dshelter解析:这是对买自行车一事的答复。答案:B18Arapidly BgraduallyCfirst Dafterwards解析:无论何时都能买自行车,但是应该先照顾动物们。答案:C19Awave BwaitCsucceed Dsmile解析:CC的行动与那些不关心周边环境的孩子们不同,这让作者和家人们感到高兴。答案:D20Aleave Bsee Chear Dteach解析:从后面的In turn,they often teach us.可知此处是大人教孩子东西。答案:A.阅读理解The Canadian Childrens Book Centre is thrilled to announce a major new Canadian childrens literature award.The Monica Hughes Award will honor excellence in the childrens science fiction and fantasy genre (类型) and comes with a $5,000 cash prize which will be awarded annually beginning in October 2012.The award is funded by HarperCollins Canada in memory of the late Monica Hughes,the author of over forty books,many of which are works of science fiction and fantasy for young readers.David Kent,president of HarperCollins Canada,said,“We are excited to honor Monica Hughes and support Canadian authors by funding this brand new award recognizing excellence in fantasy and science fiction writing for children and young adults.” To be considered for the award,a book must be an original work in English,aimed at readers aged eight to 16.The Monica Hughes Award is organized and administered by the Canadian Childrens Book Centre,a national,nonprofit organization founded in 1976 to encourage the reading and writing of Canadian books for young readers.“This new award will recognize all the elements that make for a great scientific novel.The winning book will be recognized for its great writing style as well as for a story rich in imagination,” said Charlotte Teeple,Executive Director of the Canadian Childrens Book Centre,who is pleased that HarperCollins Canada is allowing them to honor the late Monica Hughes in such a fitting way.The three judges for the award are Dr Michael Johnstone,professor of science fiction literature at the University of Toronto,Deirdre Baker,columnist and coauthor of A Canadian Guide to Childrens Books,and Melanie Fishbane,online merchandiser for kids and teens at Indigo Book & Music Inc.语篇解读Canadian Childrens Book Centre最近宣布设立一个新的奖项来奖励优秀的儿童科幻作品。1We can learn from the first paragraph that_.Abesides the new award,the Canadian Childrens Book Centre has announced many other awards beforeBthis years Monica Hughes Award will be given to a writer who has diedCthe cash prize for the Monica Hughes Award will increase year by yearDno one has been awarded the Monica Hughes Award yet解析:推理判断题。从第一段的The Monica Hughes Aes with a $5,000 cash prize which will be awarded annually beginning in October 2012.可知该奖项还未被颁发给任何人。答案:D2Which of the following books is most likely to be considered by the judges for the Monica Hughes Award?AA book written by a teenage gift about her reallife experience.BA book in French about what the world will be like in the future.CAn English book describing school life in the future with high technology.DA scientific novel written for experts in the scientific field.解析:推理判断题。从第二段的by funding this brand new award recognizing excellence in fantasy and science fiction writing for children and young adults.a book must be an original work in English,aimed at readers aged eight to 16可知只有C项符合评奖条件。答案:C3What are Charlotte Teeples words mainly about?AThe features of good childrens books.BWhat will happen to the winning book.CWhat kinds of books are bestsellers.DHow the winner will be chosen.解析:推理判断题,第三段中Charlotte Teeple所说的话主要是描述获奖作品将具备哪些优秀条件,即评选获奖作品的标准。答案:D4What is the main purpose of the passage?ATo encourage people to write scientific novels.BTo introduce a new literature award.CTo promote a new way for writers to earn money.DTo honor a great writer who has died.解析:作者意图题。文章实际上是一则新闻,主要介绍了新奖项的成立及其基本情况,包括由谁出资、由谁组织、由谁评奖、设立原因及目的等。答案:B.短文改错One cold day in winter,I was on my ways to the supermarket when I noticed there were a newly built caf.I came into the caf and got a cup of coffee.During mine stay there,I looked through the window and found the little boy selling newspapers outs

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论