




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 2Working the landSection Warming Up & ReadingPrereading.阅读理解A Banker Chip Paillex had never planted so much until he moved to the countryside in Pittstown,New Jersey,seven years ago.Surrounded by working farms,he quickly became interested in the growityourself idea and rented a piece of 30by30foot land. He planted tomatoes, eggplants and other vegetablesenough to feed his family of four for the summer. He ended up with so much produce; he couldnt give it away. He found a local food factory, and donated (捐赠) 120 pounds of fresh vegetables. The following year, with a handful of volunteers and a memorable nameAmericas GrowaRow, Paillex harvested 1,500 pounds of fresh vegetables, all of which he donated to area food banks, places that give food to poor people. Soon Paillex had a hundred volunteers and needed more land. He visited Meredith and Jeremy Compton, who farm Peaceful Valley Orchards in Pittstown. Could he work their land? “I guess we were feeling honored,” says Meredith. Not only do the Comptons welcome GrowaRow volunteers, they also work on the land. What began with a few empty fields has turned into a large local farm. This year, GrowaRow will deliver about 250,000 pounds of fresh produce to food banks. Their secret for getting all of this done? Family power. “Each week, a couple of families own the garden,” says Paillex. “They water, pick, and deliver, and then hand it off on Sunday night to the next group of families.” Paillex also welcomes local school kids. On a Friday morning in May, some kids worked on a field. “Were growing food,” one fifth grader said proudly. “The program shows kids that there are people in need,” says Paillex. “When these kids become tomorrows leaders, theyll be much more likely to encourage their coworkers or employees to get involved in (参与) something like this.” “Chip makes people want to help,” says Colleen Duerr, a mother of two. “And families love this. Chip has given us a way to raise our kids with a giving heart.”【文章大意】本文是记叙文。文章主要介绍了Chip通过农业活动来帮助他人的故事。1Why did Chip start growing vegetables in Pittstown?AThere were very few fresh vegetables on the market.BHe wanted to offer food to the local food factory.CFarmers there encouraged him to do so.DHe was deeply attracted by planting.解析:D细节理解题。根据第一段中的Surrounded by working farms,he quickly became interested in the growityourself idea可知,Chip受到周围环境的影响,深深喜爱上了自己种植食物这一想法。2After a years planting, Chip_.Aset up more food banks in the areaBwon great support from more peopleChelped save many people from being poorDpersuaded many people to help him on the land解析:B推理判断题。根据第二段中的with a handful of volunteers和Soon Paillex had a hundred volunteers以及第三段提到Compton夫妇的乐意帮忙可知,在Chip自己耕种一年后,得到了越来越多人的支持与帮助。3How can GrowaRow manage to produce so much food?ASchool children play the most active part.BFamilies take turns to look after the garden.CThe work is divided into separate small tasks.DSchools and families divide the work equally.解析:B细节理解题。根据第四段中的Each week, a couple of families own the garden和They water, pick, and deliver, and then hand it off on Sunday night to the next group of families. 可知,GrowaRow之所以可以生产出数量众多的农产品是因为各个家庭轮流负责种植。4Whats the best title for the text?AThe ProducersBAmerican FarmsCGrow it Yourself DChips Country Life解析:A标题归纳题。银行家Chip搬到乡下后开始喜欢上了种植蔬菜,并且将吃不完的新鲜蔬菜捐给社会,他的这种慈善行为慢慢吸引了很多志愿者,使得越来越多的人投入到这项帮助他人的农业活动中。因此A项“生产者”概括了文章主旨,适合作标题。BChoosing a name for a club can be a challenge. But when members of an afterschool program in New Hampshire heard the story“The Boy and the Starfish,” the Starfish Club was born! The story goes like this: A man sees a boy throwing starfish that have washed up on the beach back in to the ocean. He tells the boy that hes wasting his time, “You cant possibly save them allyou cant make a difference.” As the boy returns another starfish to the sea, he says to the man, “Maybebut I made a huge difference for that one!” The Starfish Club members enjoy making a difference for animals. They do a lot to help animals in their local shelter. But when they learned that a boy in Massachusetts worked to get a law passed banning (禁止) the sale of shark fins (鳍) in his state, they decided to try to get a similar law passed in New Hampshire. The kids learned a lot about shark finning, a practice of cutting off the fins of sharks and then throwing the sharks back into the ocean to die. The fins are sold and used to make shark fin soup. Each year, tens of millions of sharks are killed for their fins. Club members made posters, and wrote letters to raise awareness about the problem. When a bill to ban the shark fin trade was proposed (提议) in their state, four members traveled to the state capitol to testify (作证) for passage of the bill. But in the end, the bill wasnt passed into lawat least not this time. “I feel proud of myself and the Starfish Club for working very hard,” adds Payton Paradis, age 10. “I am sad that the law didnt pass, but I hope we encouraged many kids around the world to keep trying, no matter what the problem is. And rememberfins belong on sharks, not in soup!”【文章大意】本文是记叙文。文章介绍了由孩子们创办的旨在帮助动物的海星组织。5The Starfish Club got its name from _.Aa boy Ba storyCa starfish Da program解析:B推理判断题。根据第一段中的But when members of an afterschool program in New Hampshire heard the story “The Boy and the Starfish,” the Starfish Club was born可知,海星组织的名称源于“男孩与海星”的故事。6Whats the purpose of the Starfish Club?ATo study sharks.BTo save animals.CTo raise starfish.DTo protect the environment.解析:B细节理解题。根据第三段中的The Starfish Club members enjoy making a difference for animals. They do a lot to help animals可知,海星组织的目的是帮助动物。7What can we infer from Paragraph 4?AMany sharks are killed for their meat.BMany sharks are sold to make money.CShark finning is becoming unpopular.DShark finning is a big danger to sharks.解析:D推理判断题。根据第四段中的tens of millions of shark are killed for their fins可知,割鲨鱼鳍做鱼翅汤的做法对鲨鱼的生存构成了严重威胁。8What did the Starfish Club members do to help sharks?AThey made efforts to support the related bill.BThey made a speech at their school.CThey wrote letters to officials.DThey traveled to the seaside.解析:A细节理解题。根据倒数第二段中的When a bill to ban the shark fin trade.to testify for passage of the bill可知,海星组织通过支持禁止鲨鱼鳍交易的法案来帮助鲨鱼。CMany adults simply accept the idea that “Kids love technology” without doubting it further. In my professional work with schools, I get many opportunities to talk with groups of educators, parents and students about their experiences. Sometimes the results are surprising, and go against what many adults believe. Kids dont always want the latest digital devices (电子设备), nor do they love technology completely. Just like adults, kids love the new possibilitiesthe things they can do now were difficult or impossible before. They love the ways they can learn, create and share with technology. On the other hand, they find technology to be difficult at times just like adults do. As we know, smartphones are a great way to stay in touch anytime and anywhere. But is your kid enough to have one? Its a hard question for many parents because its not just about age. A kids first smartphone is a huge milestone (里程碑), so the decision should not be taken lightly. Teenagers Ive interviewed are often stressed by the feeling that they need to be available at all times. Tanya, a high school student, said, “Even though smartphones are fun, I sometimes wish we didnt have them.” A boy in the same class shows how social pressure can be a source of distraction (分心). “My friends keep texting me when I am doing my homework.” One sixth grader described to me about her worry. “Getting enough sleep is hard for me. Every day I spend a lot of time on my smartphone. So I almost go to bed at 11:00 at night. Next morning, I often feel very tired. I am very worried about my health,” she said. Their comments have led me to the conclusion that we need more conversation with students about their experiences. Understanding their true feeling can help us make better decisions about how educators and parents do to support their learning.【文章大意】成人以为孩子都喜欢科技产品。其实,这些科技产品也给青少年带来了困扰。9According to Paragraph 1, what do many adults believe?AKids love technology.BAdults are more experienced than kids.CExperience is more important than knowledge.DKids like using different forms of technology.解析:A细节理解题。根据第一段的Many adults simply accept the idea that “Kids love technology” without doubting it further. 可知,一些成人认为孩子都喜欢科技产品。10What is the authors attitude toward buying the first smartphone for kids?ASupporting it completely.BBeing against it strongly.CHaving doubt for no reasons.DConsidering it carefully.解析:D观点态度题。根据第三段的A kids first smartphone is a huge milestone, so the decision should not be taken lightly.可知,要慎重考虑是否给孩子买第一部智能手机。11What do we know from Tanyas words?AShe has a lot of fun with her smartphone.BShe wishes she had a smartphone.CShe learns a lot from her smartphone.DShe gets a lot of pressure from her smartphone.解析:D推理判断题。根据第三段的Teenagers Ive interviewed are often stressed by the feeling that they need to be available at all times. 以及Tanya所说的话可知,有时智能手机会给Tanya造成压力。12What does the author learn from the comments in Paragraph 3?AWe should stop the use of smartphones.BMany people worry less about new technology.CWe need to talk more with kids about their experiences.DParents should limit their kids daily use of smartphones.解析:C细节理解题。根据第三段的Their comments have led me to the conclusion that we need more conversation with students about their experiences.可知,我们需要与孩子们多交流,多了解他们的经历。.七选五Apart from going for a coffee with them or for shopping, friends are very important in every persons life. Have you ever thought what your life would have been like without them? Hard to imagine, isnt it? _1_ Here are some reasons why your friends are important to you. _2_ Your friends spend quality time with you and never let you feel lonely. They give you time whenever you need to be with someone and make you smile. They never allow you to get bored. Even a boring or dangerous place seems to be exciting in the company (陪伴) of friends.To provide opportunities for you to share secrets and other things. Your friends are the ones with whom you can share anything about your life. The things may be your personal problems, family problems, relationship problems or any other thing that you want to share with somebody. _3_ They are always loyal to you and listen to what you have to say, even if it makes no sense sometimes. To help and support you. For any kind of help one needs, one can always approach a friend. True friends selflessly help
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年国家卫生健康委能力建设和继续教育中心招聘考试笔试试题(含答案)
- 汽车品牌忠诚度增长创新创业项目商业计划书
- 智能语音写作辅助创新创业项目商业计划书
- 2025年肥西县特殊教育学校招聘教师考试笔试试题(含答案)
- 电商智能选品竞争情报分析创新创业项目商业计划书
- 2025年社交媒体平台在文化传播中的文化内容创作与传播报告
- 2025年房地产企业多元化战略下的城市更新与协同效应研究报告
- 2025年氢燃料电池汽车关键零部件国产化市场趋势预测与战略布局报告
- 2025年尾矿处理技术突破在生态修复中的技术创新驱动因素分析报告
- 现代整形与美容课件
- 快餐公司门店设备夜间关闭管理制度
- 产后尿潴留护理查房
- 自由与规则班会课件
- 以童心为笔:基于儿童心理发展需求的小学校园公共活动空间设计
- 新安全生产法2025全文
- 2025年度日语能力测试N4级试卷含答案与解析
- 2025秋人教版(2024)八年级上册地理 【教学课件】1.1.2《疆域》
- 竞争法培训课件
- 物理治疗颈椎病讲课件
- 10kV电缆模塑熔接接头技术规范书
- 数字化设计与制造技术专业教学标准(高等职业教育专科)2025修订
评论
0/150
提交评论