




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section The Language Points of Reading课时作业(一)对应学生用书P15完形填空Not everyone around is easy to get on well with in your life. Ive always tried to keep my _1_ from people who are rude, aggressive and mean. But sometimes we cant _2_ having contact with people who might not have our best interests at heart. Last summer, I became involved with a(n) _3_ coworker who was at a bad spot in his life. I had a lot of _4_ for him and decided to help him _5_ this tough time, so I tried my best to _6_ his rudeness when he lost his temper. However, just like a swimmer drowning in a pool, he grabbed on and ended up drowning me when I _7_ and tried to rescue him. His rudeness gradually was out of _8_. One night, when I got up to get a glass of water, he started yelling at me to get back into my bedroom. I did as I was told but I was not happy about it. He _9_ my change in mood and asked what was wrong. But when I told him his behavior toward me was _10_ and that I was very hurt by the way he had _11_ me, he was surprised. He could not understand his actions had a bad _12_ on me. He told me he didnt have anything _13_ me and that there was no need for me to _14_ it. I used examples from his life of things that had hurt him and then tried to make the _15_ that the same things also made me _16_. I said, “I always treat you with patience, understanding and kindness, but you havent treated me with _17_ respect.” He was silent after listening to my words. What I had said might _18_ him. People only change _19_ they want to change. I didnt know whether he would change his opinion or not in the future, but I would continue to _20_ him through my patience, understanding and kindness.1A.difference Bpressure Cabsence Ddistance答案:D根据下文中的“people who are rude, aggressive and mean”可推知,对于品性不太好的人,作者自然是与他们保持距离。difference “差异”;pressure “压力”;absence “缺席”;distance “距离”。2A.risk Bescape Cavoid Dappreciate答案:C根据语境及上文的“But”可推知,有时候我们不可避免地会和一些不关心我们的利益的人有联系。risk “冒险做”;escape “逃离”;avoid “避免”;appreciate “欣赏,感激”。3A.badtempered Bkindhearted Ceasygoing Dcooperative答案:A根据下文中的“6 his rudeness when he lost his temper”可推知,这个同事脾气不好。badtempered “脾气不好的”。4A.advice Bsympathy Cpermission Dselection答案:B根据语境“and decided to help him”可推知,作者很同情同事的艰难处境,决定施以援手。advice “建议”;sympathy “同情”;permission “允许”;selection “选择”。5A.get across Blook after Cmake out Dpull through答案:D根据语境“and decided to help him _5_ this tough time”可推知,作者决定帮助同事渡过难关。get across “被理解”;look after “照顾”;make out “理解,辨认出”;pull through “渡过难关”。6A.resist Btolerate Ccriticize Dexplain答案:B根据语境“so I tried my best to”和“when he lost his temper”可推知,作者强忍对方的无礼行为。resist “对抗”;tolerate “容忍”;criticize “批评”;explain “解释”。7A.reached out Bcarried out Cgave out Dturned out答案:A根据语境“tried to rescue him”可推知,作者伸手去救对方。reach out “伸手”;carry out “执行”;give out “分发,发出”;turn out “证明是”。8A.practice Baction Ccontrol Ddanger答案:C根据下文中的“One night, when I got up to get a glass of water, he started yelling at me to get back into my bedroom.”可推知,同事的无礼(行为)逐渐失控了。be out of control “失去控制”。9A.forgave Bnoticed Cignored Dunderstood答案:B根据语境“and asked what was wrong”可推知,同事注意到作者的情绪变化。notice “注意到”。10A.appropriate Bunnecessary Cunacceptable Dtraditional答案:C根据语境“that I was very hurt”可推知,作者认为同事的行为让人不能接受。unacceptable “不能接受的”。11A.scolded Binstructed Ctreated Drespected答案:C根据上文中的“when I told him his behavior toward me”可推知,同事对待作者的方式伤到了作者,下文的“but you havent treated me with _17_ respect”也是提示。scold “责骂”;instruct “指导”;treat “对待”;respect “尊敬”。12A.effect Bmeaning Ccontent Dview答案:A此处表示他无礼的行为对作者产生了不好的影响。have an effect on sb. “对某人有影响”,为固定搭配。13A.for Bwith Con Dagainst答案:D根据上文中的“He could not understand his actions had a bad _12_ on me.”可推知,同事并不是针对作者而发脾气的。against “反对,与相反,与相悖”。14A.mind Bdoubt Crefuse Dpraise答案:A根据上文可推知,同事发脾气并不是针对作者并且告诉作者没必要在意。mind “介意,烦恼”。15A.summary Banalysis Ccomparison Dexpectation答案:C根据语境“the same things”可推知,作者在此作了对比。summary “总结”;analysis “分析”;comparison “对比”;expectation “期望”。16A.selfish Bunfriendly Cpuzzled Dupset答案:D根据上文中的“that I was very hurt”可知,作者对同事的行为感到难过。upset “难过,失望”。17A.deserved Bproven Cpromised Dintended答案:A作者对同事那样好,但却没有得到应得的尊重。deserved “应得的”,符合语境。18A.annoy Btouch Cinspire Dsatisfy答案:B根据上文中的“He was silent after listening to my words.”可推知,作者的话或许触动了同事。annoy “使恼怒”;touch “触动,感动”;inspire “激励”;satisfy “使满意”。19A.before Bthough Cso Dif答案:D根据语境可知,上下句表示逻辑上的条件关系,故选D。20A.convince Bregret Ccomfort Dtrust答案:C根据语境可知,作者会继续用耐心、理解和善良来安慰他。convince “说服,使相信”;regret “后悔”;comfort “安慰”;trust “信任”。阅读理解ADear Olivia,As I opened my eyes this morning, I realized that you will be starting a new school year at a new school toady. As we rode the elevator down I thoughtof so many things I wanted to say to you. They are what Ive already covered in the many conversations weve had, but as a mom I cant help but feel the urge to repeat them in case you didnt hear me the first time.Floor 4:I know what its like to be a new kid. I understand the butterflies in your stomach, but do believein yourself. Try to make more friends.Floor 3:Try not to look so nervous. Sometimes the simple act of smiling can be the beginning of a beautiful friendship. It is said that a picture is worth a thousand words. I believe a smile is worth at least that much.Floor 2:If at any moment today you find yourself in an uncomfortable situation, just breathe. Youll be amazed how a couple of deep breaths can help you see things in a whole new light.Floor 1:I wanted to tell you how my heart is torn between wanting to keep you at home with me all day, where I can love you and protect you, and wanting you to go out there and have experiences I cant provide for you. Dont grow up too fast, OK?Ground:As we exited the building for our short walk to school, I took each of your hands in mine and said, “Just be yourself, and remember how much I love you. Ill be waiting to hear all about your experiences this afternoon.”I realized thats really all you need to hear.Love,Mom1What does the first paragraph suggest?AThe writer will go to a new school.BThe writer cares about her child quite a lot.CThe writer enjoys talking much with her child.DThe writer doesnt know what to say to her child.答案:B推理判断题。根据第一段最后一句可推知作者十分关心自己的孩子。2The writer encourages Olivia to be confident in making friends_.Aon the first floor Bon the second floorCon the third floor Don the fourth floor答案:D细节理解题。由Floor 4中的“but do believe in yourself”可知选D。3Which of the following may help Olivia to make friends at school?ASmiling to others. BTaking a picture.CTalking a lot. DWalking to school.答案:A细节理解题。根据Floor 3中的“Sometimes the simple act of smiling can be the beginning of a beautiful friendship.”可知,微笑有助于奥利维娅交友。4The writer sent Olivia to school _.Afor her to receive more informationBfor her to get good marks for collegeCto save herself a lot of timeDfor her to experience more答案:D细节理解题。根据Floor 1中的“wanting you to go out there and have experiences”可知,其主要目的是让孩子在外面有更多的经历。1uncomfortable adj. 不舒服的2breathe v. 呼吸3amazed adj. 惊讶的1think of 想起2believe in 相信;信任BWhat is Poetry?People_seldom_feel_neutral_about_poetry. Those who love it sometimes give the impression that it is a satisfactory substitute (代用品) for food, shelter, and love. It isnt. Words, no matter how satisfying, are never an equivalent (等价物) for life itself and human experiences. Those who dislike poetry sometimes say, ontheotherhand, that poetry is only words and good for nothing. Thats not true either. It is easy to become prevented by wordsin poetry or in lifebut when words represent and recreate true human feelings, as they often do in poetry, they can be very important. Poetry is, in fact, morethan just words. It is an experience of words, and those who know how to read poetry can easily extend their experience of life, their sense of what other people are like, their awareness (意识) of themselves, and their range of human feelings. One reason why poetry can be so important is that it is so closely concerned with feelings.Poetry is often full of ideas, too, and sometimes poems can be powerful experiences of the mind, but most poems are primarily about how people feel rather than how people think. Poems provide, in fact, a language for feeling, and one of poetrys most insistent merits (优点) involves its attempt to express the inexpressible. How can anyone, for example, put into words what it means to be in love or what it feels like to lose someone one cares about? Poetry tries, and it often captures exactly the shade of emotion that feels just right to a reader. No single poem can be said to express all the things that love or death feels like, or means, but one of the joys of experiencing poetry occurs when we read a poem and want to say, “Yes , that is just what it is like. I know exactly what that line means but Ive never been able to express it so well.”Poetry can be the voice of our feelings even when our minds are speechless with grief (忧伤) or joy.5The underlined sentence in Paragraph 1 means that _.Afew people think that poetry is neutralBpeople always differ in their views about poetryCpeople rarely take a definite opinion about poetryDpeople generally think of poetry as extremely important or totally useless答案:
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 遂宁市中石油2025秋招笔试英语专练题库及答案
- 宣城市中石油2025秋招笔试英语专练题库及答案
- 铜川市中石油2025秋招笔试模拟题含答案炼油工艺技术岗
- 2025年近期江苏考试试题及答案
- 中国移动阜阳市2025秋招笔试行测题库及答案技能类
- 大唐电力秦皇岛市2025秋招面试专业追问及参考综合管理岗位
- 神农架林区中石油2025秋招面试半结构化模拟题及答案安全环保与HSE岗
- 2025年液压培训考试题及答案
- 2025年单色理论考试题及答案
- 中国移动永州市2025秋招财务审计类专业追问清单及参考回答
- 地质灾害防治工程勘察规范DB50143-2003
- 介绍费合同书范本
- 中考英语高频词汇大纲表(人教版)
- 共享办公室租赁合同
- 血透患者跌倒的预防及管理
- NBT 31066-2015 风电机组电气仿真模型建模导则
- 《儿童铁缺乏和缺铁性贫血防治专家共识2023》解读
- 中国子宫内膜增生管理指南(2022)解读
- 2007-2000央美考研题库
- TB 10012-2019 铁路工程地质勘察规范
- 弱电维护方案
评论
0/150
提交评论