2018_2019学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪练(一)Warm_upLesson1Pre_reading.docx_第1页
2018_2019学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪练(一)Warm_upLesson1Pre_reading.docx_第2页
2018_2019学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪练(一)Warm_upLesson1Pre_reading.docx_第3页
2018_2019学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪练(一)Warm_upLesson1Pre_reading.docx_第4页
2018_2019学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪练(一)Warm_upLesson1Pre_reading.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪练(一) Warm up & Lesson 1 Pre reading.阅读理解ACan you imagine a bicycle that has an iPhone on its handle and provides navigation tools and fitness information, along with data collectors that measure air pollution?This is just the beginning of the list of things that this dynamic new bicycle, known as the Copenhagen Wheel, is capable of.The biggest characteristic of this bike is its red hub (轮轴) on the back wheel, where the brain of the bike stores power, increases speed, monitors the riders exercise, and collects data from the air and the environment.The data that is collected is put onto a public website so citizens can find out what their citys atmosphere is like during the day.The Copenhagen Wheel comes to us from the Massachusetts Institute of Technology (MIT) in the US.A.It was developed by a part of MIT that is putting “intelligence” into everyday things that are a part of the infrastructure (基本设施) of our cities.Researchers from MIT chose the Copenhagen Conference on Climate Change to show off the new bicycle, and early feedback (反馈) was very positive.The goal of the Copenhagen Wheel project is to promote (促进) cycling by lengthening the distance people can cover.In addition, the makers ensure the whole bike riding experience is smoother so that even steep (陡峭的) roads are no longer a problem for comfortable cycling.This new bicycle is also perfect for protecting the environment, and many big cities are making plans to encourage their citizens to use this twowheeler when they go to and from work.The director of the Copenhagen Wheel project, Christine Outram, expects that this new bike will help lead the charge of smart transportation into the 21st century.She is fully convinced that many big cities will see the benefits of promoting this type of cycling to their citizens.语篇解读:本文是说明文。文章主要介绍了一种名为Copenhagen Wheel的新型环保自行车。1Whats the key characteristic of the Copenhagen Wheel?AThe red hub.BThe fast speed.CThe data collector. DThe iPhone on its handle.解析:选A细节理解题。由第一段中的“The biggest characteristic of this bike is its red hub on the back wheel”可知答案。2What is the use of the collected data?ATo record the riders fitness information.BTo monitor the condition of the bicycle.CTo help improve riders exercise plans.DTo show what the environment is like.解析:选D细节理解题。由第一段中的“The data that is collected is put onto a public website so citizens can find out what their citys atmosphere is like during the day.”可知,收集到的数据会显示环境状况。3What did people think of the Copenhagen Wheel at the beginning?AThey doubted it.BThey welcomed it.CThey were surprised by it.DThey were uninterested in it.解析:选B推理判断题。由第二段中的“early feedback was very positive”可知,这款自行车刚展出的时候,得到了大家的认可,即大家是欢迎这款自行车的。4Whats the main purpose of the Copenhagen Wheel project?ATo improve public transportation.BTo make steep road riding comfortable.CTo encourage citizens to do more cycling.DTo make citizens riding safer than before.解析:选C推理判断题。由最后一段中的“The goal of the Copenhagen Wheel project is to promote cycling by lengthening . cover.”可知,实施该项目的目的是鼓励人们多骑车。BThe United Kingdom is full of surprises for kids.Here are some of the really amazing places.Hogwarts Great HallKids are sure to like exploring the Hogwarts Great Hall at Warner Bros.Studio Tour.So take them to Leavesden, Hertfordshire and let them experience the making of Harry Potter.The studio is a perfect place for kids to feel the films and recall many famous scenes in the series of Harry Potter films.For fans, this place gives them the chance to explore the wonderful world of the boy wizard (男巫)Legoland Discovery CentreKids love exploring a Lego world.A trip to Legoland Discovery Centre in Manchester is sure to make kids smile from ear to ear.Famous landmarks (标志性建筑) made of Lego are the most popular part of the centre.Kids can take part in building workshops and themed activities.With a big pool of Lego bricks, being creative will come naturally to kids.Chessington World of AdventuresIf you want your kids to have the “Britains Wildest Adventure”, take them to the Chessington World of Adventures in Chessington, Surrey and let them jump into the world of wildlife.Chessington World of Adventures Resort is a theme park that includes 10 themed lands, with each land designed to look like a place in the world.City MuseumA trip to the City Museum at Winchester, Hampshire is a great chance to take a look at the 2,000 years of history.The displays show how Winchester was formed and developed over many centuries, with exhibits of findings from the various periods in history.The museum is a perfect place to explore arts and items from the Romans times.Different kinds of activities will keep kids excited as long as they are at the museum.5Where will kids interested in magic go?ALeavesden, Hertfordshire.BManchester.CChessington, Surrey.DWinchester, Hampshire.解析:选A细节理解题。由第二段“For fans, this place gives them the chance to explore the wonderful world of the boy wizard.”可知,对魔法感兴趣的孩子应该去位于Leavesden, Hertfordshire的哈利波特系列电影的拍摄基地。6What can we do in Legoland Discovery Centre?AExplore the secret to happiness.BTake part in building Legos landmarks.CVisit places of interest around the world.DCreate whatever you like with Lego bricks.解析:选D细节理解题。由第三段“With a big pool of Lego bricks, being creative will come naturally to kids.”可知,在乐高探索中心可以随心所欲搭建自己喜欢的东西。7Which place should we visit to get close to nature?AHogwarts Great Hall.BLegoland Discovery Centre.CChessington World of Adventures.DCity Museum.解析:选C细节理解题。由第四段“.and let them jump into the world of wildlife”可知,在切斯顿冒险世界可以接近自然。8What do we know about the City Museum?AIt offers themed activities to kids.BIt shows the history of Winchester.CIt records the development of modern arts.DIt displays findings from the United Kingdom.解析:选B细节理解题。由最后一段“The displays show how Winchester was formed and developed over many centuries .”可知,在城市博物馆可以了解温彻斯特的历史。CMy friend once said to me, “I dont have time to read.Thats why I buy audio books (有声读物)I can turn them on in the car as Im driving to and from work, and find that enjoyment in books without physically reading”It is true.Working forty or more hours a week, who truly has that time to sit on a comfortable sofa to read a good book?When I was free, I researched the Internet and found some pretty wonderful audio works of literature online books Id heard of, but never had the chance to read.A while ago there was this movie I missed at the cinema, and to my surprise I found the audio book for it online and therefore bought it.After it arrived, I listened to it every trip, to and from work daily.It was like being in the movie theatre, listening to that book being read out loud to me.I enjoyed the experience so much that within a week I was back at my favorite store online ordering more audio books.My other choice of audio literature is those books that will help me focus on more positive sides of life.Sometimes I feel like a robot.Day in and day out I get up, get the kids clothes prepared for school, pack the lunches for everyone, eat breakfast, ensure the kids are ready for school and drop the kids to school.I then travel fortyfive minutes to work for eight hours.Does this sound familiar to you?Audio books have helped me relax and enjoy a great novel without saving time to physically sit somewhere and enjoy a book.Im so grateful to my friend for sharing her audio literature adventures with me.语篇解读:本文是记叙文。作者听了朋友的建议后开始购买有声读物,从而在忙碌的生活中通过听有声读物找到了快乐。9What does the underlined word “It” in Paragraph 1 refer to?AThe balance between work and life.BThe friends interest in audio books.CThe enjoyment in books during trips.DHaving no time for physical reading.解析:选D代词指代题。由画线词前后的“I dont have time to read.”和“who truly has that time to sit on a comfortable sofa to read a good book”可知,It指的是因为忙碌而没有时间读书。10What makes the author feel like a robot?AHer frequent journeys.BHer busy daily chores.CHer heavy office work.DHer busy social activities.解析:选B细节理解题。由第四段“Day in and day out I get up .I then travel fortyfive minutes to work for eight hours.”可知,是作者忙碌的日常事务使她觉得自己像个机器人。11What would be the best title for the text?AHow I fall in love with readingBHow to find audio books onlineCHow audio books beat paper booksDHow I find pleasure in listening to books解析:选D标题归纳题。作者听了朋友的建议后开始购买有声读物,从而在忙碌的生活中寻找到了快乐。.阅读七选五We all know texting when driving is a seriously bad idea._1_, one that we may believe is harmless but can cause erratic (不稳定的), dangerous driving and often lead to a car accident.A study has found that following a friend in a car can lead to risky driving movements._2_, the driver in the car behind may drive faster, more erratically, or closer to the car in front, not to mention jumping traffic lights.Researcher Robert Gray revealed that the study was inspired by an accident analysis he was doing for a court case._3_.“We observed changes in behavior that increased the possibility of being involved in an accident,” Dr.Gray says.In particular, drivers drove faster and more erratically when they were following a friend._4_, compared to how they drove under normal conditions when directed by a navigation system.In addition, when confronted with hazards (危险) in the “following a friend” situation, the drivers were more likely to make riskier moves cutting in front of a pedestrian crossing a road and jumping traffic lights._5_, for your own and others safety, consult a map before setting off, or use a navigation system instead of relying on a friend to lead the way.ADue to a fear of getting lostBSo next time youre headed to a new destinationCBut the focus is now on another common drivi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论