




已阅读5页,还剩11页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
模块综合测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Can I help you?W:Yes,I cant sleep well.M:How can I help you?W:Can you give me some medicine so that I can have a good sleep?1.Whats the probable relationship between the two speakers?A.Teacher and student.B.Doctor and patient.C.Husband and wife.答案:BM:Excuse me,Id like to have a word with Tom.W:Sorry,he isnt here.Hes gone to the library.M:Oh,Ill leave him a message then.2.Where is Tom probably now?A.In the school.B.In the office.C.In the library.答案:CW:Carl sent me a postcard yesterday.M:Ive got one from Tim but not from Carl.W:Oh,really?I havent heard from Tim many months.3.Who did the man get a postcard from?A.Carl.B.Tim.C.The woman.答案:BM:Did you remember to post the letter?W:Well,I remember walking past the street.M:But you forgot to post the letter.W:Im afraid so.I didnt remember you telling me to post the letter.4.What did the woman forget to do?A.To write a letter.B.To post a letter.C.To walk past the post office.答案:BM:Im going to change my mind to go swimming with you.W:Thats wonderful.M:When shall we go?W:Half past two this afternoon.5.What is the man going to do?A.To go swimming.B.To go skating.C.To change his mind.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。M:Is it true that fast food restaurants are very popular in the USA?W:Yes,especially in big cities.M:Why?W:Because the food is good,the service is fast and the prices are low.M:Oh,thats good.Then which restaurant is most well-known?W:McDonalds.By 1982,there were 7063 McDonalds in the world,and about 1283 of them were in other countries,such as Japan,England and Australia.M:I see.How about the service and the food?W:Well,the employees there are helpful and polite,and the tables and floors are very clean.Most important,people can get the same food at any McDonalds in any state of the country.The food,of course,is quite good.French fries,the hamburgers,the sandwichesare all specially prepared.Workers buy their lunches there because they taste better than their lunches from home.M:Who is the owner of McDonalds?W:It was first owned by two brothers,Richard and Maurice McDonald.Then,in 1960,Ray Kroc,a 56-year-old salesman,bought the name and most of their restaurants for $2.7 million,and now he is the owner.6.What are the man and the woman talking about?A.Eating in a restaurant.B.A small restaurant.C.The history of a company.答案:C7.How many McDonalds were there in the world in 1982?A.7063.B.7603.C.1283.答案:A8.Why would workers buy lunches in McDonalds?A.The employees there are helpful and polite.B.The food tastes better than their lunches from home.C.The tables and floors are clean.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。W:What are you doing,Tom?M:Im writing to my mother.W:But you wrote her only yesterday.M:Yes,but I have something new to tell her.W:Something new?M:Yes.I am telling her Ive decided to take up a part-time job as a shop assistant.W:What do you mean?Youve been working as one for nearly three months.Have you been fired by Rogers?M:No.My mother doesnt know I have a part-time job.W:You mean,you didnt tell her before?M:No.W:But why are you telling her now?M:Now I dont want her to worry about my life here.You see,I told her that Id just bought a car in my last letter.9.What does Rogers mean in this conversation?A.Toms friends.B.Toms teachers.C.The name of a shop.答案:C10.What does Tom tell his mother in yesterdays letter?A.He had found a job.B.He had lost his new job.C.He had just bought a car.答案:C11.Why did Tom tell his mother about his job?A.Because he didnt want her to worry about his job.B.Because he didnt want her to worry about his life.C.Because he didnt want her to worry about his study.答案:B听第8段材料,回答第12至14题。M:Its almost vacation time.Have you found a summer job yet?W:No,I dont think I will work at the boys camp where I worked last summer.Camp jobs dont pay much.M:I think I can find a job at the Hollywood Hotel.A friend of mine was a waiter last summer.The pay wasnt good,but the tips were.W:My sister worked there last summer,making beds and cleaning bathrooms.She didnt like it but she earned a lot of money.M:That sounds really good.W:Yes.And I want a job outside.After sitting in college classes all winter,Id like a job in the open air.M:The high school kids earn a lot of money every summer cutting grass.My brother is only fourteen,but he gets five dollars every time he cuts the grass,and it only takes him an hour.He just rides around on the machine that he bought,and the machine does all the work.W:Thats pretty good.I used to cut grass when I was in high school.But now I think I might work for a road-building company,or do something like that.M:It could be a good experience.And you could earn a lot,too.12.Why has the woman decided not to work at the boys camp?A.She hasnt worked there before.B.She knows little about the camp.C.She wants to be better paid.答案:C13.Who once worked at the Hollywood Hotel?A.A friend of the mans.B.The mans sister.C.The man himself.答案:A14.What kind of job would the woman like to do?A.A job in a school.B.A job in the open air.C.A job at the hotel.答案:B听第9段材料,回答第15至17题。W:Hello,Apple Tree Restaurant.Can I help you?M:Yes.Id like to book a table for tonight.W:Yes,sir.What time?M:Eight oclock.W:Certainly.For how many people?M:There are ten of us.W:Ten of you!But we dont usually accept large parties,sir.M:I know,but we are regular customers.W:Whats your name,please?M:Michael Peterson.W:Mr Peterson.of course!Thatll be all right.Well put two tables together.M:Thanks.W:What food would you prefer today,sir?We have fresh seafood tonight.M:No.We like to eat vegetables.15.Where does the conversation take place?A.At a seafood restaurant.B.In a dining hall.C.On the phone.答案:C16.What do we know about the restaurant?A.It is famous for seafood.B.It seldom accepts large parties.C.Famous people often come to it.答案:B17.What can we know from the conversation?A.The restaurant is near the sea.B.Seafood is very popular nowadays.C.Regular customers have advantages there.答案:C听第10段材料,回答第18至20题。 Few people would even think of beginning a new job at the age of 76,but one of Americas most famous artists did just that.Anna Mary Robertson,better known as “Grandma Moses”,turned to painting because she was too old to work on her farm.Grandma Moses painted carefully and her works were nice.She first painted only to enjoy herself,and then began to sell her works for a little money.In 1939,a collector,Louis Caldor happened to see several of Grandma Moses works hanging in a shop.He liked them,bought them at once,and set out to look for more.Caldor held a show to introduce the works of Grandma Moses to other artists.Grandma Moses died on December 13th,1961,at the age of 101.She was world-famous.18.When did Grandma Moses turn to painting?A.At the age of 76.B.At the age of 39.C.At the age of 101.答案:A19.What did Grandma Moses do before she became an artist?A.She sold other artists works in a shop.B.She worked on her farm.C.She taught at a school.答案:B20.What is the story mainly about?A.A famous American artist.B.Making money from painting.C.Collecting paintings.答案:A第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A导学号06944036People fell in love with Elizabeth Taylor in 1944,when she starred in National Velvetthe story of Velvet Brown,a young girl who wins first place in a famous horse race.At first,the producers of the movie told Taylor that she was too small to play the part of Velvet.However,they waited for her for a few months as she exercised and trainedand added three inches to her height in four months!Her acting in National Velvet is still considered the best by a child actress.Elizabeth Taylor was born in London in 1932.Her parents,both Americans,had moved there for business reasons.When World War started,the Taylors moved to Beverly Hills,California,and there Elizabeth started acting in movies.After her success as a child star,Taylor had no trouble moving into adult(成人) roles and won twice for Best Actress:Butterfield 8(1960) and Whos Afraid of Virginia Woolf?(1966).Taylors fame(名声) and popularity gave her a lot of power with the movie industry,so she was able to demand very high pay for her movies.In 1963,she received $1 million for her part in Cleopatrathe highest pay received by any star up to that time.Elizabeth Taylor is a legend(传奇人物) of our time.Like Velvet Brown in National Velvet,she has been lucky:she has beauty,fame and wealth.But she is also a hard worker.Taylor seldom acts in movies any more.Instead,she puts her time and efforts into her businesses,and into helping othersseveral years ago,she founded an organization that has raised more than $40 million for research and education.21.The producers didnt let Taylor play the part of Velvet at first because they thought she .A.was small in sizeB.was too youngC.did not play well enoughD.did not show much interest答案:A解析:根据第一段第二句“At first,the producers of the movie told Taylor that she was too small to play the part of Velvet.”这里的small是指身高而不是年龄,因为剧组又等她长了3英寸才开始拍。所以选A项。22.What Elizabeth Taylor and Velvet Brown had in common was that they were both .A.popular all their livesB.famous actressesC.successful when very youngD.rich and kind-hearted答案:C解析:根据第一段中的“.the story of Velvet Brown,a young girl who wins first place in a famous horse race.”和第二段中的“After her success as a child star.”可以推断两个人都是很小就成名了。23.Taylor became Best Actress at the age of .A.12B.28C.31D.34答案:B解析:根据第二段中的“Elizabeth Taylor was born in London in 1932.”和“Taylor had no trouble moving into adult roles and won twice for Best Actress:Butterfield 8(1960) and Whos Afraid of Virginia Woolf?(1966).”可知泰勒第一次获得最佳女演员奖项是1960年,在她28岁的时候。24.In her later life,Elizabeth Taylor devoted herself to .A.doing business and helping othersB.turning herself into a legendC.collecting money for the poorD.going about research and education work答案:A解析:根据最后一段中的“Instead,she puts her time and efforts into her businesses,and into helping others.”可知她的后期生活主要在做生意和帮助他人,所以选A项。B导学号06944037After a serious disease,Raghu Makwana lost his legs.He had to walk with the support of his hands.A long time back,Raghu and a few friends took a walk on the street with the inspiration(灵感) to do a small act of kindness.One of his many kind behaviors is the Tulsi project.Whenever he learns of a family with some quarrels or even violence abuse, Raghu walks in to spread good cheer and gifts them a tulsi plant.Most of these are complete strangers.Sometimes hell recite a prayer,and sometimes hell share stories.To start 2011,when he lived out on the streets,he often felt deeply moved by others on the streets that had even less than him,and Raghu gave birth to such an idea,of course,which was also his first dream.He made a promise to himself that he would return to serve them one day,and that day had arrived for him.He put together a team of five everyday folks (one of whom is blind),who would make small sacrifices(牺牲) in their own lives to support delivery(递送) of hand-cooked meals for some of the absolutely neglected people on the streets.They named it “Tyaag Nu Tiffin”(Food of Sacrifice).Every day at 12:30 PM and at 7:30 PM,Raghu starts off on his hand tricycle(三轮车) to deliver the food.Its the same food he himself eats,but he wont eat it until he has finished his round of offerings.In a recent feature in The Times of India,Raghu notes,“Im not doing anything great.Im not on a mission to change the world.God has been very kind to me in my struggle to survive.Now it is my turn to repay the kindness by helping other needy human beings.”25.When did Raghu have his first dream?A.When he was driving on the street.B.When he saw someone poorer than him.C.After he learned of a family with quarrels.D.After he lost his legs for a serious disease.答案:B解析:细节理解题。由第二段“To start 2011,when he lived out on the streets,he often felt deeply moved by others on the streets that had even less than him,and Raghu gave birth to such an idea,of course,which was also his first dream.”可知答案。26.It can be inferred from the last paragraph that .A.Raghu doesnt think what he does is greatB.all Raghus folks are disabled peopleC.Raghu buys food to give others every dayD.Raghu hadnt thought he could do kindness again答案:A解析:推理判断题。由最后一段中的“Im not doing anything great.Im not on a mission to change the world.”可推知,Raghu并不认为他自己做得很伟大。27.What can we infer about Raghu?A.He is not satisfied with the reality at all.B.He is a person with a heart of gratefulness.C.He wants to do greater things in the future.D.He is regretful for what he has done before.答案:B解析:推理判断题。由文章内容可知,Raghu认为他活下来就是上帝对他的恩赐,所以他要通过帮助需要帮助的人回报社会,由此可推知答案。CThe Museum:The Charles Dickens Museum in London is the worlds most important collection of material relating to the great Victorian novelist and social commentator.The only surviving London home of Dickens(from 1837 until 1839)was opened as a museum in 1925 and is still welcoming visitors from all over the world.On four floors,visitors can see paintings,rare editions,manuscripts,original furniture and many items relating to the life of one of the most popular and beloved personalities of the Victorian age.Opening Hours:The Museum is open from Mondays to Saturdays 10:00-17:00;Sundays 11:00-17:00.Last admission is 30 minutes before closing time.Special opening times can be arranged for groups,who may wish to book a private view.Admission Charges:Adults:5.00;Students:4.00;Seniors:4.00;Children:3.00;Families:14.00(2 adults & up to five children)Group Rates:For a group of 10 or more,a special group rate of 4.00 each applies.Children will still be admitted for 3.00 each.Access:We are constantly working to improve access to the Museum and its collection.Our current projects involve the fitting of a wheelchair ramp for better access,a customer care kit and an audio tour for visitors with impaired(受损的) vision.Our Handling Sessions are also suitable for the visually impaired.The Museum has developed an online virtual tour through the Museum.Click here to visit all the rooms in the Museum online.Hire the Museum:The Museum can be hired for private functions,performances,soirees(社交晚会) and many other social occasions.Find Us: The Museum may be reached by using the following buses:7,17,19,38,45,46,55,243.And by these underground services:Piccadilly Line;Central Line.For a map,please click here.The British Museum and the Foundling Museum are within walking distance.28.The passage is probably from a(n).A.bookB.websiteC.newspaperD.announcement 答案:B解析:短文的最后一节Find Us中,有“For a map,please click here.”一句,click是“点击”的意思,只有在网站上才能够通过点击获取信息。29.If a family with two adults and five children go to the Museum together,they will save compared to going there separately.A.25.00B.14.00C.9.00D.11.00答案:D解析:如果单独去的话,两个成人和五个小孩的费用是25英镑,而一家人去的话,只需14英镑,节省了11英镑。30.According to the passage,which of the following statements is TRUE?A.In any case people cannot visit the Museum after 17:00.B.Visitors with poor vision cannot enjoy the Museum.C.The Museum is not very far from the British Museum.D.Anyone cannot hire the Museum for other users.答案:C解析:短文的最后一句“The British Museum and the Foundling Museum are within walking distance.”说明The Charles Dickens Museum和The British Museum及the Foundling Museum距离非常近。31.The passage is written to .A.persuade readers to visit the Charles Dickens MuseumB.inform readers about the history of the Charles Dickens MuseumC.offer readers some information about the Charles Dickens MuseumD.tell readers how to make use of the Charles Dickens Museum答案:C解析:短文主要介绍了狄更斯博物馆的历史、陈列的物品、开放时间、票价、路线等情况,给读者提供了该博物馆的诸多信息。D导学号06944038A volcanic eruption in Iceland has sent ash across northern Europe.Airlines have stopped or changed the flights across the Atlantic Ocean,leaving hundreds of passengers stuck in airports.Grimsvotn is one of the largest and most active volcanoes in Europe.What makes Grimsvotn different is that it lies under a huge glacier(冰川) of ice up to 12 meters thick.The hot volcano heats up the ice above it,which then forms a layer(层)of water between the glacier and the volcano.This layer of water puts pressure on the volcano,keeping it stable.As the water flows out from under the glacier,the pressure lifts.The lava(岩浆) from the volcano then comes up to the surface.This is exactly what happened today.Now,airlines have to make changes to their flights so as not to fly through the clouds of volcanic ash.According to KLM,one of Europes biggest airlines,airplanes cannot go under the cloud or over it.Going through the cloud can result in ash getting stuck in the airplanes engines,causing damage to the plane.The eruption has also caused problems for animals in Iceland.The volcano left ash and sharp,glass-like rocks all over the countryside.Farmers are keeping their animals inside to stop them from eating ash-covered grass or the sharp objects.32.What makes Grimsvotn different from other volcanoes?A.It is below ice.B.It lies under the sea.C.It is the largest volcano.D.Its lava affects the airlines.答案:A解析:由第二段第二句“What makes Grimsvotn different is that it lies under a huge glacier of ice up to 12 meters thick.”可知答案。33.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年生物医药企业临床试验数据保密与知识产权共享合同
- 2025原油运输安全风险评估与应急物资储备合同
- 2025年智慧园区能源优化与运维服务承包合同
- 2025年新能源汽车绿色产权抵押贷款违约赔偿细则合同
- 2025年度电影节颁奖典礼明星参演及赞助商权益合同
- 2025年绿色能源私募股权投资并购融资顾问服务合同
- 2025年物流枢纽园区车位租赁及智能化运营服务合同
- 2025年新型建筑轻质板材研发与销售合作框架协议
- 2025年员工公寓楼安全隐患整改及安全设施升级服务合同
- 2025年绿色能源厂房屋租协议附厂房光伏发电系统安装合同
- 人教版数学八年级上册《全等三角形》单元测试题附答案
- 2023-2024学年沪科版(2019)高中信息技术必修一3.2《解决温标转换问题-认识程序和程序设计语言》教案
- 专升本计算机教学课件-第一章-计算机基础知识(2023新版大纲)
- DB3502T 090-2022 居家养老紧急事件应急助援规范
- 合作共享协议书
- 投标财务状况承诺书范本
- 2024年全国中学生数学奥林匹克竞赛甘肃赛区预赛试题
- 2024年度炎症性肠病(IBD)课件
- 孕妇孕期保健的重要性与方法
- 摄影技术新闻摄影培训
- 济公(粤语版)全剧本
评论
0/150
提交评论